Εικόνες ΣΟΚ: Σκουλήκια στο σώμα του Βορειοκορεάτη στρατιώτη που αυτομόλησε!!! (βίντεο)

Κατηγορία: Διεθνή Γεγονότα


H δραματική απόδρασή του, έκανε τον στρατιώτη από τη Β. Κορέα γνωστό σε όλο τον κόσμο. Τώρα έγιναν γνωστά και άλλα δραματικά στοιχεία για την υγεία του.

Τα παρασιτικά σκουλήκια και η χρόνια ηπατική λοίμωξη που εντοπίστηκαν στον στρατιώτη της Βόρειας Κορέας παρέχουν ενδείξεις για τις συνθήκες υγείας μέσα στο κράτος, ανέφεραν ειδικοί.

Πέντε σφαίρες πέτυχαν τον στρατιώτη, στις 13 Νοεμβρίου, την ώρα που περνούσε στη νοτιοκορεατική πλευρά των συνόρων μέσω της ισχυρά οχυρωμένης αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης, σύμφωνα με το βίντεο ασφαλείας που κυκλοφόρησε αυτή την εβδομάδα.

Βορειοκορεάτες στρατιώτες τού έριξαν περίπου 40 φορές, χτυπώντας τον με σφαίρες από δύο πιστόλια και ένα AK-47, παραβιάζοντας τη συμφωνία σύμπραξης μεταξύ των δύο χωρών μετά τον Κορεατικό πόλεμο, σύμφωνα με τον ΟΗΕ.


Σύμφωνα με το CNN, ο στρατιώτης είχε χάσει πολύ αίμα και χρειάστηκε να του γίνει μετάγγιση, αλλά και πολύωρη επέμβαση στο χειρουργείο για να αναταχθεί η υγεία του. Στο μεταξύ, όμως, οι γιατροί έμειναν σοκαρισμένοι με αυτά που βρήκαν μέσα στο σώμα του.

Ορισμένα από τα σκουλήκια που του αφαιρέθηκαν ήταν μέχρι και 27 εκατοστά, σύμφωνα με τους γιατρούς της Νότιας Κορέας, ενώ ένα είδος σκουληκιού που ήταν πάνω του βρίσκεται συνήθως σε σκύλους.

«Στα 20 χρόνια μου ως χειρουργός, έχω δει κάτι τέτοιο μόνο σε ιατρικό βιβλίο», δήλωσε στους δημοσιογράφους  ο Lee Cook-Jong, που χειρούργησε τον άνδρα.

Πηγή: alphafreepress.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "