• Ήγγικεν η ώρα της νέας απάτης του Αλέξη Τσίπρα - Μοιραίος και Αδίστακτος δεν διστάζει μπροστά σε τίποτα…
  • Θανάσης Μαυρίδης: Αυτό δεν είναι παζάρι. Είναι ληστεία!
  • Σχετικά με τον Τσόμσκι – Ο εγωπαθής αναθεωρητισμός, η μονομερής θεώρηση  και η σταθερά των «ίδιων εχθρών»
  • Ειδικές οδηγίες για «ναυτιλομένους»: Υπάρχουν δύο τρόποι να γίνεις πλούσιος: ο οικονομικός και ο πολιτικός
  • Κόμμα & κυβέρνηση, στα χνάρια του Όργουελ
  • Η δικαιοσύνη είναι τυφλή ή όχι… Ιστορικό ερώτημα, παλιό, όσο και ο κόσμος…
  • «AstroTurf»:  Κάτι Που Φαίνεται Ενώ Δεν Είναι – Πανάρχαιες τεχνικές χειραγώγησης της κοινής γνώμης και του κοινού νου
  • Η συμμαχία της ενοχής, οι «ενοχές» και τα πολιτικά παίγνια…
  • Η πολιτική ψευδολογία ως τέχνη – Το παράδειγμα της σημερινής ελληνικής πολιτικής σκηνής
  • Ανατροπές χωρίς προηγούμενο στην Ελληνική κοινωνία… (η μορφή των πραγμάτων που έρχονται…)

ΑΡΘΡΑ

Πέσμου που πουλάνε ήθος να σου πάρω ένα – «Ο Κατρούγκαλος, οι ελίτ και ο Στέφ. Μάνος»

" Ο αν. υπουργός Εξωτερικών κ. Γ. Κατρούγκαλος θεωρεί τον εαυτό του ως μέλος της κατά Λένιν πρωτοπορίας, -«εκπροσωπούμε τον λαό και όχι την ελίτ»-, η οποία, έστω και δια της απάτης, πήρε εντολή από 2,5 Έλληνες στους 10 να «σώσει τον λαό». Κατ’ αυτόν, στην εντολή αυτή συμπεριλαμβάνεται και η εξόντωση των ανθρώπων του παλαιού καθεστώτος. "

Μαρ
12
Περισσότερα »
Στο προτεκτοράτο της μ@λ@κί@ς…

" Τί άλλαξε από το 1934, που γράφτηκε, για την πλημμύρα εκείνης της χρονιάς, όπως την περιγράφει ο Μάρκος και η Μαρίτσα Πανδρά; Τίποτα απολύτως, χειροτέρεψαν όλα! Μόνη αλλαγή η μαζική ηλιθιότητα! Άλλο πάλι αυτό! Καταστροφή σε απευθείας μετάδοση, με κάμερες, φτηνιάρικη θλίψη για τους βολεμένους στους καναπέδες. "

Δεκ
26
Περισσότερα »
Requiem για την Ευρώπη που παρακμάζει;

" Ενώ τα σύννεφα μαζεύονται και γίνονται συνέχεια πιο μαύρα και απειλητικά, εμείς «δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι», προσμένουμε «κάποιο θάμα» ή έναν από μηχανής θεό για να μας σώσει. Βγάζοντας, κάθε φορά που δεν ξεσπάει η καταιγίδα, στεναγμούς ανακούφισης, ξαναγυρίζουμε στην πνευματική μας ραστώνη ναρκωμένοι από τα «σκουπίδια» - survivor et cetera - που μας ταΐζουν τα Μ.Μ.Ε., περιμένοντας την επόμενη φορά που θα φωνάξουμε «βοήθεια Θεέ μου». "

Οκτ
11
Περισσότερα »
Οι πολιτικοί «λαγοί» και ο «προοδευτικός φλόμος» της «Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης»

" Για τους υποψηφίους ηγέτες του «νέου» σχηματισμού το ερώτημα είναι: πρόκειται για πραγματικά πρόσωπα ή για προσωπεία; Είναι αυτόκλητοι «πρόθυμοι» ή τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία; Ποιο είναι το πολιτικό τους «εκτόπισμα» και η κοινωνική τους απήχηση; Δηλαδή πρόκειται για πραγματικούς και φιλόδοξους πολιτικούς «πρωταθλητές» ή στην ουσία, ηθελημένα ή αθέλητα, πρόκειται για πολιτικούς «λαγούς». "

Σεπ
05
Περισσότερα »
Μία οφειλόμενη απάντηση στον κ. Λαπαβίτσα περί ανεπάρκειας «φιλελευθέρων» στην χώρα μας

" «Ναι»! Ήμασταν λίγοι προ της κρίσης αλλά χάρις στις επιλογές υπεράσπισης του μεγάλου κράτους από τις κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και ακόμα περισσότερο λόγω της καταστροφικής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα οι πολίτες που ενστερνίζονται την ανάγκη για μικρό αλλά λειτουργικό κράτος, ελεύθερη αγορά και χαμηλή φορολόγηση, έχουν πολλαπλασιαστεί. "

Ιουν
23
Περισσότερα »
Γιατί Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος;

" Γιατί πρέπει να γίνει Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, να μη μείνει τίποτα όρθιο, ν’ ανασάνει επιτέλους η γη και να ξαναρχίσει η ζωή από την αρχή; Επειδή οι 2.000 πιο πλούσιοι στον κόσμο έχουν περιουσία πάνω από 7,67 τρισεκατομμύρια και ουδεμία υπάρχει αμφιβολία ότι την έκαναν με τον ιδρώτα του προσώπου τους! Τα στοιχεία είναι του περιοδικού Forbes. "

Μαϊ
11
Περισσότερα »
Μνημονιακός ή Μαδούρο ο Αλέξης Τσίπρας;

" Το ερώτημα το έθεσε ο ίδιος ο Τσίπρας για τον εαυτό του: Είναι μνημονιακός ή Μαδούρο; ο Τσίπρας δεν είναι ούτε μνημονιακός ούτε Μαδούρο. Είναι αυτό που οι πιτσιρικάδες αποκαλούν ΟΦΑ (Οπου Φυσάει ο Ανεμος). Είναι ένας κυνικός εξουσιαστής, ένας πολιτικός χαμαιλέων, που προσαρμόζεται παντού και κλέβει από το αφήγημα της φιλοευρωπαϊκής αντιπολίτευσης, με μοναδικό στόχο την παραμονή στην εξουσία. "

Μαϊ
01
Περισσότερα »
Fraport και οι μηχανισμοί «αποικιοποίησης» της χώρας

" Οι «θανατηφόρες» λεπτομέρειες της πώλησης των 14 αεροδρομίων στη, γερμανικών κρατικών συμφερόντων, Fraport, με την τελευταία να δανείζεται ένα δισ. ευρώ για την εξαγορά τους, με την ALPHA BANK να της δανείζει περίπου 300 εκατομμύρια ευρώ, επαναφέρουν στο προσκήνιο τους μηχανισμούς «αποικιοποίησης» της χώρας. "

Απρ
04
Περισσότερα »
Το τέλος μιας (ανάρμοστης) σχέσης…

" Ο Τσίπρας εκμεταλλεύθηκε έξυπνα την αφέλεια πολλών- και την ιδιοτέλεια λίγων- καραμανλικών και έκανε τη δουλειά του. Τώρα ήρθε η σειρά της λεμονόκουπας. Κάποια στιγμή θα έρθει και η σειρά του Καμμένου . Πάντως, όλο και κάποιοι θα μείνουν πιστοί στον (καταρρέοντα…) τσιπροκαραμανλισμό. "

Μαρ
29
Περισσότερα »
Το ανολοκλήρωτο της εθνικής Παλιγγενεσίας και «το σύνδρομο της Στοκχόλμης»

" Η φετινή επέτειος της εθνικής παλιγγενεσίας από τη μεγάλη Εθνική Επανάσταση του 1821, που απέχει μόλις τέσσερα χρόνια από τη συμβολική επέτειο των διακοσίων ετών απελευθέρωσης της σύγχρονης Ελλάδος, βρίσκεται βαθιά πληγωμένη στο οικονομικό επίπεδο, λόγω της ουσιαστικής χρεοκοπίας της και της μνημονιακής κηδεμονίας. "

Μαρ
28
Περισσότερα »
Η καλή δημοσιογραφία (και η εφημερίδες) αντεπιτίθεται με αληθινές ειδήσεις…

" Για τις ελληνικές μην τα λέμε, τα ξέρουμε. Αλλά και οι μεγάλες του υπόλοιπου κόσμου δεν  πέρασαν και πολύ καλά. Τα στοιχεία είναι αδιάψευστα: Ότι αποτυπώνεται στο χαρτί βρίσκεται σε κάθετη πτώση. Η «αντεπίθεση» των εφημερίδων βασίζεται στην αξιόπιστη πληροφορία αλλά και σε μια ποικιλία προσφορών, όπως βίντεο, podcast, εικονική πραγματικότητα, κλπ. "

Φεβ
17
Περισσότερα »
Περί χρήσιμων "ηλιθίων" της ιστορίας

" H παγκόσμια ιστορία των λαών βρίθει από περιπτώσεις των «χρήσιμων ηλιθίων», οι οποίοι ενώ θεωρούν ότι ενεργούν προς το συμφέρον της χώρας τους, την ίδια στιγμή αποτελούν τον «Δούρειο ίππο» για την επίτευξη των στρατηγικών στόχων του αντιπάλου. "

Ιαν
24
Περισσότερα »
2017: Ετος λυγμών ή ανάτασης για τον ελληνισμό;

" Έχοντας εκπνεύσει ένας ακόμα σκληρός μνημονιακός χρόνος, το 2016, και εισερχόμενοι σε ένα εξίσου σκληρό και αδυσώπητο 2017, επιβάλλεται μια εκ τον ένδον ανασκόπηση για την κατάσταση της χώρας και του ελληνισμού. "

Ιαν
07
Περισσότερα »
Οι «ΖΑΠΛΟΥΤΙΣΤΑΣ» στην Εξουσία – Μία νέα επαναστατική θεώρηση των σοσιαλιστικών πραγμάτων

" Δυο ειδών κατηγορίες συριζαίων, αποκαλύπτονται με τη δημοσιοποίηση των «πόθεν έσχες» των πολιτικών. Η κατηγορία «αριστερά πορτοφόλια εξωτερικού» και η κατηγορία «αριστερά πορτοφόλια εσωτερικού» (για τους συριζαίους που έχουν καταθέσεις εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε τράπεζες εξωτερικού ή εσωτερικού, ιδιοκτήτες δεκάδων ακινήτων ή που εμφανίζουν τεράστια εισοδήματα που ξεπερνούν κατά πολύ τις ιδεολογίες τους). "

Ιαν
04
Περισσότερα »
Η πλανητική κρίση και τα δεινά της ανθρωπότητας

" Ο χρόνος που φεύγει είναι αναμφισβήτητα ο πιο καθοριστικός των τελευταίων δεκαετιών ως προς την ωμή αποτύπωση της μεγάλης κρίσης και της μεγέθυνσης των γενικευμένων αντιθέσεων σε ολόκληρο τον πλανήτη. "

Δεκ
31
Περισσότερα »
Συνωμοσία Μαξίμου - εκδότη τζαμπατζή για τον έλεγχο των Media;

" Φιλικός προς την κυβέρνηση εκδότης, με χίλια μύρια προβλήματα και ο ίδιος, έστησε ένα μεγαλόπνοο σχέδιο. Το σχέδιο ήταν να πάρει ο εκδοτάκος τον έλεγχο του ΔΟΛ, με τις ευλογίες των τραπεζών και του Μαξίμου. Το σχέδιο προβλέπει την είσοδο «λευκού ιππότη» στον ΔΟΛ ο οποίος ουσιαστικά δεν θα βάλει φράγκο. Θα πάρει το «οκ» των τραπεζών οι οποίοι θα είναι οι ιδιοκτήτες του ΔΟΛ με ένα μεγάλο ποσοστό κι αυτός με ένα μικρότερο θα ασκεί το management.  "

Δεκ
28
Περισσότερα »
Οδεύοντας προς το 4ο μνημόνιο: Η πορεία προς την άβυσσο

" Οι συζητήσεις που άνοιξαν για την εφιαλτική προοπτική ενός τέταρτου μνημονίου, που θα συνοδευτεί από νέες περικοπές, επιβάλλουν μια νέα θεώρηση της πορείας της χώρας.    "

Δεκ
18
Περισσότερα »
Νεοθωμανικός εξτρεμισμός και ελληνικό «φοβικό σύνδρομο»

" Η έντονη επιθετικότητα και προκλητικότητα της Τουρκίας και οι δηλώσεις Ερντογάν περί αμφισβήτησης και κατάργησης της Συνθήκης της Λωζάννης, σε συνδυασμό με την έντονη και απρόβλεπτη ρευστότητα των γεωπολιτικών συσχετισμών στην ευρύτερη περιοχή, επαναφέρουν με δριμύτητα στο προσκήνιο τα «χαίνοντα» μείζονα εθνικά μας θέματα (Θράκη, Αιγαίο, Κύπρος). "

Νοε
16
Περισσότερα »
Βίοι παράλληλοι ή συμπτώσεις «φάρσας»: Γιωργάκης (ο μικρός) και Πολύδωρας (ο σαμουράι)

" Το κύριο στοιχείο και στις δύο επιλογές, του Γιωργάκη Παπανδρέου το 1991 και του Βύρωνα Πολύδωρα το 2016, ήταν ο σφετερισμός. Στην πρώτη περίπτωση των ψήφων της Ένωσης Κέντρου μέσα από το πρόσωπο του Γιωργάκη για τον Βασίλη Λεβέντη. Στην δεύτερη περίπτωση του καραμανλικού μπλοκ σαν εργαλείο για τον Αλέξη Τσίπρα. "

Νοε
03
Περισσότερα »
Το αυγό του φιδιού...

" Πάμπλουτη ελληνική γλώσσα! Κατ΄ ουσίαν εταίρες, πουτάνες (του δεκάρικου)! Φεύγει η τάχα προοδευτική μπούργκα, βγαίνει το φιδάκι ο Διαμαντής, κάτι μεταξύ βόα, πύθωνα και κόμπρας! Μην πιστεύετε στην παπαρολογία του αυγού του φιδιού, που τάχα εξαλείφθηκε με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. "

Οκτ
29
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "