ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Κυνηγώντας την πολιτική «ανάταση»: Σχέδιο «Νέμεσις» για να ξαναστήσουν το «ηθικό πλεονέκτημα»

" Επιχείρηση «καθαρά χέρια» (που πιθανότατα θα καταλήξει σε παρωδία), με στόχο χιλιάδες κρατικούς λειτουργούς οι οποίοι θα στοχοποιηθούν για επικοινωνιακούς λόγους εν όψει εκλογών, στήνεται από νοσηρούς κυβερνητικούς εγκεφάλους, σε συνεργασία με «ελεγχόμενο» μέρος της Δικαιοσύνης.  "

Δεκ
03
Περισσότερα »
Τα λαϊκά βάσανα του Τζανακόπουλου (συριζανέλικοι πλειστηριασμοί και άλλα…)

" «Κανένα λαϊκό σπίτι στα χέρια τραπεζίτη» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, υπενθυμίζοντας ότι ο ίδιος δεν απομακρύνεται από το «κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη». Εδώ θα έπρεπε κάποιος να του ζητήσει να σχολιάσει και το παλαιότερο «αυτοί λένε πλειστηριασμούς, εμείς λέμε σεισάχθεια» του Αλέξη Τσίπρα. Αλλά και πάλι η απάντηση θα ήταν γνωστή: καλές προθέσεις, μεγάλες αυταπάτες. "

Δεκ
03
Περισσότερα »
Αγέλη ζωντόβολων

" Τί θα συμβεί, αν δεν πάω στην ουρά, να στοιβαχτώ, αν δεν γίνω ζώο; Θα επιβάλλουν πρόστιμο σε 2 εκατομμύρια; Αντί να διαδηλώσεις έξω από κάθε εκδοτήριο κατά της χαφιεδοκάρτας, ότι εφόσον υπάρχει ουρά 5 ατόμων, την κάνω, «γίνομαι Πουλόπουλος», «μπουχός», τον «πούλο» -πόσο πιο λαϊκά να το πω;- αντί να φύγεις με αξιοπρέπεια, να μείνεις άνθρωπος. "

Νοε
27
Περισσότερα »
Θύρα 7 Ολυμπιακού κατά πάντων (Κοντονή, Καμμένου, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ & «θείας» Δίκης)

" H ΘΥΡΑ 7 έχει επιλέξει εδώ και χρόνια στην πορεία της, τη λογική του «No Politica» εκτός βέβαια περιπτώσεων που θεωρούμε ότι απειλούν ή στρέφονται κατά του Ολυμπιακού μας. Η θέση που θα πάρουμε σήμερα είναι μια απάντηση στην επίθεση που δέχεται ο Ολυμπιακός. Και αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε σε πολιτικούς και στην κυβέρνηση γιατί αυτοί πρώτα επέλεξαν ως στόχο τον Ολυμπιακό για να ικανοποιήσουν τους υποστηρικτές τους και φίλους τους που είναι εχθροί του Ολυμπιακού. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Τεράστια ψέματα και πολιτικές απάτες, από τα «προσώπατα» της εξουσίας

" Το μίγμα της οικονομικής πολιτικής το αποφάσιζε το ΥΠΟΙΚ κι όχι η εκάστοτε τρόικα ή τα "κουαρτέτα" ή ‘’οι θεσμοί" κι "οι αγορές". Είναι μια καθαρή ομολογία πως όλα όσα λέγονταν κι ακούγονταν μέχρι σήμερα για δήθεν λεπτομερείς εντολές συγκεκριμενοποίησης μέτρων που, αποδεδειγμένα, κατέστρεψαν οικονομικά υποσύνολα και κοινωνικές ομάδες, ήταν ασύστολα ψέματα. "

Νοε
19
Περισσότερα »
5+1 ψέματα… των Τσίπρα-Καμμένου…

" Μέσα από τις πρωθυπουργικές αναφορές από τα Γιάννενα, μπορεί εύκολα κάποιος να εντοπίσει τουλάχιστον πέντε δεδομένα πολιτικά ψέματα και ένα εν δυνάμει. Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την τετραετή θητεία της, η χώρα θα βγει από τα μνημόνια το καλοκαίρι του 2018, ανακτά την εθνική της κυριαρχία, μπαίνει στην εποχή τις δίκαιης ανάπτυξης,  πέτυχε εκεί που οι άλλοι απέτυχαν και τέλος  ήταν η μοναδική που προσέφυγε στις κάλπες αφού υπέγραψε συμφωνία με τους θεσμούς και όχι πριν. "

Οκτ
27
Περισσότερα »
Επίσκεψη Αλέξη στον Τραμπ… μια ψύχραιμη πρώτη προσέγγιση

" Η αλήθεια είναι ότι ο Πρόεδρος Τραμπ επιφύλαξε θερμότατη υποδοχή στον κ. Τσίπρα, μέχρι σημείου παρεξήγησης. Ο Λευκός Οίκος αναβάθμισε την επίσκεψη του πρωθυπουργού, του παραχώρησε και το Blair House, του απένειμε τιμές το στρατιωτικό άγημα των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, του σχεδίασε και μία καλοστημένη συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία ο κ. Τσίπρας είχε «μπροστά στα πόδια του» την αφρόκρεμα της αμερικανικής δημοσιογραφίας.  "

Οκτ
21
Περισσότερα »
Εκλογές το 2018… Στόχος η «όπως, όπως» διάσωση των δύο «εταίρων»…

" Παρότι διακαής πόθος των Τσίπρα-Καμμένου είναι η παραμονή στην εξουσία μέχρι το τελευταίο επιτρεπόμενο από το Σύνταγμα λεπτό, η επιλογή τους είναι αναγκαστική. Οι δανειστές θα ζητήσουν νέα μέτρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέχει σε κάτι τέτοιο. Εκλογές την επόμενη χρονιά, λοιπόν.  "

Οκτ
14
Περισσότερα »
Το «γελοίον» του πράγματος, ο «Γιάνης», ο Γαβράς, ο Βασιλικός και η παρακμή - ελληνική & ευρωπαϊκή

" Αν κάποτε ο Τσόρτσιλ έλεγε πως «οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες», σήμερα οι Ευρωπαίοι θα μπορούσαν να εισαγάγουν μια νέα λέξη στο λεξιλόγιό τους, το varoufakis ως συνώνυμο του γελοίου – κάτι που, ευτυχώς για μας και δυστυχώς γι’ αυτούς, αφορά και τους ίδιους! Το δυστύχημα, πάντως, είναι πως όσα είπε ο Σόιμπλε για τον Βαρουφάκη, ότι «δεν μπορεί να τον πάρει στα σοβαρά», αντανακλούν πάνω στη σύγχρονη Ελλάδα που έγινε για άλλη μια φορά καταγέλαστη. "

Οκτ
14
Περισσότερα »
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Γιατί οι ΑΝΕΛ ήταν οι καταλληλότεροι συγκυβερνήτες του ΣΥΡΙΖΑ

" Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε την εξουσία και ήθελε να μπορεί να κάνει ανενόχλητος ό,τι θέλει με αυτήν. Ευλόγως λοιπόν προτιμούσε  έναν πολιτικό εταίρο που δεν θα τον εμπόδιζε σε αυτό. Το ήθος, οι αρχές και η εντιμότητα  (αν κάποιος π.χ είναι “λαμόγιο”, σύμφωνα με την έκφραση που χρησιμοποίησε υπουργός του) δεν είχαν σημασία. Αρκεί να γινόταν η δουλειά… "

Οκτ
08
Περισσότερα »
Μάθημα προς αποφυγή για τον «λαουτζίκο»: Ο αδερφός του πρωθυπουργού Δημ Τσίπρας, απαλλάχτηκε με παραγραφή για πλαστό πιστοποιητικό

" Η ενοχοποίηση της συγγένειας ήταν και είναι λάβαρο στη σημαία και του ΣΥΡΙΖΑ και, κυρίως, των ΑΝΕΛ και του προέδρου τους Π. Καμμένου. Μ’ αυτή την έννοια και την προϋπηρεσία, δεν θα δικαιούται να ζητήσει επιεικέστερη αντιμετώπιση από την αντιπολίτευση και την ειδησεογραφία. Περιέργως την έχει όμως! Ίσως γιατί η αντιπολίτευση και τα ΜΜΕ είναι αρνιά τελικά μπροστά στους λύκους της συμπολίτευσης. "

Σεπ
29
Περισσότερα »
Ο Πάνος και τα άλλα «καλά» παιδιά αλλάζουν φύλο; Για χάρη ποιού, όμως;

" Οι ΑΝΕΛ, χωρίς πρόθεση, χωρίς επιθυμία, χωρίς διάθεση και χωρίς καμία εσωτερική βούληση, θα ψηφίσουν τελικά στηρίζοντας την κυβέρνηση και με δάκρυα στα μάτια, με τρεμάμενο χέρι αλλά με μία φλόγα να διαπερνάει το θυμικό τους, θα «αλλάξουν φύλο» για χάρη της πατρίδας και της αντιμνημονιακής τους κυβέρνησης. Θυμίζοντας αιχμαλώτους στο Βιετνάμ που υπέστησαν ακόμα και βιασμούς για να μην καταδώσουν τους αγαπημένους συντρόφους τους… "

Σεπ
29
Περισσότερα »
Σε μια κανονική χώρα… κι όχι αυτή της «Φαιδράς Πορτοκαλέας»…

" Σε μια κανονική χώρα, χθες δεν θα συζητούσαν στη Βουλή για το αν πρέπει να διερευνηθούν οι πολλές συνομιλίες ενός κορυφαίου υπουργού μ' έναν ισοβίτη καταδικασμένο για ναρκωτικά. Το θέμα θα είχε ήδη λυθεί εδώ και καιρό. Ο, υπουργός θα είχε πάψει να είναι υπουργός μέχρι τουλάχιστον να αποκαλυφθεί η αλήθεια. "

Σεπ
26
Περισσότερα »
Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι βαθύ ΠΑΣΟΚ. Το ξεπερνάει (το γιατί και οι λόγοι…)

" Δεν υπάρχει παλιό ΠΑΣΟΚ  στον ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο ως ψηφοφόροι. Υπάρχουν ελάχιστα στελέχη, όπως ο  Κουρουμπλής, ο Τόσκας  ή ο Σπίρτζης, Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ηγέτης, αλλά κακός ηγέτης. Δεν θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί τις περιστάσεις γιατί δεν θα ήταν ο εαυτός του. Ανδρώθηκε, πολιτικοποιήθηκε, με συνθήματα ταξικού μίσους και διαχωρισμού της κοινωνίας, αλλά σε λάθος βάση.  "

Σεπ
24
Περισσότερα »
Όταν η εξουσία ρίχνει τις μάσκες

" Όσοι δείχνουν να εκπλήσσονται με το «μπετόν αρμέ» της σημερινής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, φαίνεται πως αγνοούν ότι αυτή ειδικά η κοινοβουλευτική ομάδα φτιάχθηκε για να ψηφίζει ό,τι της ζητηθεί. Οι «κόκκινες γραμμές» τους έχουν ξεθωριάσει, οι πολιτικές αρχές του έχουν ξεχαστεί και η πολιτική ιδεολογία του έχει αντικατασταθεί από τον κυβερνητισμό. "

Σεπ
18
Περισσότερα »
Συνειδητοί ή αποπλανηθέντες στα «κενά» και τις φαντασιώσεις του Αλέξη Τσίπρα…;

" Και ο Αλέξης Τσίπρας… πανηγυρίζει! Δεκάδες δημοσιογράφοι, κάποιοι από τους οποίους και «επώνυμοι», πήραν μέρος –άθελά τους, βέβαια– σε ένα πραγματικά θλιβερό πολιτικό σόου, στόχος του οποίου να κάνει «rebranding» την εικόνα του ο κύριος πρωθυπουργός. Επί τρεις ώρες, στις δύσκολες ερωτήσεις δεν απάντησε χρησιμοποιώντας την μέθοδο της ακατανόητης φλυαρίας –φαινόμενο ευρύτατα διαδεδομένο στα σεμινάρια των κομμουνιστικών κομμάτων. "

Σεπ
17
Περισσότερα »
Ο Γιώργος Πάντζας... και οι “ιεροί” «αριστεροί αγώνες» του κατά των Γερμανών…

" Η περίπτωση Πάντζα, είναι αξιοσημείωτη γιατί συμβολίζει με σχεδόν απόλυτο τρόπο, αυτό που συνέβη τα τελευταία χρόνια στη χώρα και αφορά και στην ομαδική μετακίνηση στελεχών και φίλων του παλαιού ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ, τον τρόπο που ο τελευταίος πολιτεύτηκε για να μαζέψει ψήφους και φυσικά τη στάση που ακολούθησαν στη συνέχεια. "

Σεπ
16
Περισσότερα »
Φθηνά ψέματα και ακριβές αλήθειες - «Εκεί που κρεμούσαν οι καπετάνιοι τ’ άρματα, κρεμάν οι γύφτοι τα νταούλια!»

" O κ. Τσίπρας υποσχόταν ότι θα σκίσει το μνημόνιο και θα διαγράψει το χρέος. Αλλά μήπως και ο Ανδρέας δεν εξόρκιζε την Ε.Ο.Κ., το Ν.Α.Τ.Ο. και τις «βάσεις του θανάτου», την υποτιθέμενη απομάκρυνση των οποίων το «πλήρωμα της πράσινης εκκλησίας» πανηγύριζε το 1984 διαδηλώνοντας στους δρόμους; "

Σεπ
13
Περισσότερα »
Ο «αμετανόητος κομμουνιστής» Γιώργος Κατρούγκαλος!

" Μέσα σε λίγα χρόνια γίνεται καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, αλλά στην αγορά έβγαλε πολύ χρήμα ως εργατολόγος. Πριν, όμως, φθάσει να υψώσει την αντιμνημονιακή σημαία που του άνοιξε τις πύλες του ΣΥΡΙΖΑ, είχε περάσει αρκετά χρόνια στο Παρίσι, απολαμβάνοντας μία γεμάτη κοινωνική ζωή. Αγάπησε το Παρίσι και μυήθηκε στον τρόπο ζωής της πόλης του φωτός. "

Σεπ
07
Περισσότερα »
Πέσ’ το «ΠΑΣΟΚ» ρε παιδί μου να καταλαβαίνει κι ο κόσμος

" Με έξι υποψήφιους αρχηγούς μέχρι στιγμής, που δεν ξέρουν ακόμα σε τι ακριβώς θα αρχηγεύουν, τα διαλυμένα κομμάτια του ΠΑΣΟΚ και κάποια υπολείμματα της Δημοκρατικής Αριστεράς ξεκινούν να συστήσουν «φορέα της Κεντροαριστεράς», στήνοντας σκηνικό αποτυχίας. Αγνοούν ότι ο λαός έχει ανάγκη από ξεκάθαρες παρουσίες και καθαρές λύσεις. Όχι από θολούρα. "

Αυγ
30
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "