• Όταν η ζωή κάνει κραχ… Η ΖΩΗ, σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και οι μισθοφόροι της δημοσιογραφίας
  • Η διαχείριση του «ό,τι να ‘ναι» (τα στρατηγικά σχέδια πριν το «ΣΥΜΒΑΝ» που ανέτρεψε τα πάντα)
  • Είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ηλίθιε και δεν απολογείται ποτέ… Geke or no Geke…
  • Ξύπνα μ@λ@κ@
  • Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου... (ανοικτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα)
  • Ξέφυγαν: Η ελληνική φυλή των στρουθοκαμήλων και ο καιροσκοπισμός της εξουσίας…
  • Πάνος Καμμένος: Απέτυχε σε όλα και γι’ αυτό πρέπει να το βουλώνει!!!
  • Κραυγές και ψίθυροι… «Τιμή» στον Νίκο Μαρατζίδη, όψιμο «Συριζαίο» αναθεωρητή…
  • «Κρατήστε το για να ξέρετε»: Ελληνικό μεταμνημονιακό Πρόγραμμα Εποπτείας ή «4ο Μνημόνιο» - Όροι, Έλεγχοι και Επιτήρηση
  • Παραπολιτικό παραλήρημα δημοσιογράφου ή τα γεγονότα που έρχονται για να βάλουν μπουρλότο στην πολιτική ζωή;

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Όταν η ζωή κάνει κραχ… Η ΖΩΗ, σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και οι μισθοφόροι της δημοσιογραφίας

" Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Όπως λέει και ο θρυλικός τραγουδοποιός «για όλα φταίνε οι γκόμενες, οι πρώην και οι επόμενες». Το Φονικό Μάτι, «κράχ» της πραγματικής ζωής, φαίνεται ότι έχει προκαλέσει πνευματικό και πολιτικό βέρντιγκο στους «σωματοφύλακες» της ηθικής του Αλέξη και γι’ αυτό επιτίθονται σε όλους που έχουν διαφορετική άποψη μ’ αυτούς, με κάθε τρόπο και έκφραση. "

Αυγ
06
Περισσότερα »
Ξέφυγαν: Η ελληνική φυλή των στρουθοκαμήλων και ο καιροσκοπισμός της εξουσίας…

" Ακόμη ψάχνουμε αγνοούμενους και οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας ψάχνουν την... ασύμμετρη απειλή. Ψεκασμένοι, απόκληροι του πληκτρολογίου αναζητούν συνωμοσίες κατά της λαοπρόβλητης κυβέρνησης. Καθεστωτικά σκουπίδια απαιτούν να μην μιλάμε, να μην ασκούμε κριτική, να γίνουμε όλοι μία μεγάλη ΕΡΤ. Να μας συγχωρείτε. Ο Αλέξης και η παρέα του θα τα ακούσουν! Επειδή ακριβώς έχουν μεγάλη ευθύνη για όσα έχουν συμβεί. "

Αυγ
01
Περισσότερα »
Κραυγές και ψίθυροι… «Τιμή» στον Νίκο Μαρατζίδη, όψιμο «Συριζαίο» αναθεωρητή…

" Η «σήψη» αντηχεί πια στις κραυγές και τους ψιθύρους που ακούγονται μέσα στην κοινωνία. Από τους ίδιους τους «κεκράκτες» του – δηλαδή από τους εντεταλμένους προπαγανδιστές. Αλλά και από άλλους «παραπλανημένους»… Όταν ένα καθεστώς χάνει έδαφος, το βλέπετε να μηχανεύεται καινούργιες «διεξόδους», καινούργια «αφηγήματα» ή καινούργιες συμμαχίες. "

Ιουλ
12
Περισσότερα »
Παραπολιτικό παραλήρημα δημοσιογράφου ή τα γεγονότα που έρχονται για να βάλουν μπουρλότο στην πολιτική ζωή;

" Παραπολιτικά σχόλια δημοσιογράφου, χωρίς ονόματα ή άλλα στοιχεία. Αν αληθεύουν όμως, ο θεός να βάλει το χέρι του… «Στα μέσα της εβδομάδας πληροφορήθηκα, σε καφέ που ήπια, ότι σύμβουλος υπουργού έχει αποθρασυνθεί τελείως. Ακολουθεί την τακτική «όσα φάμε, όσα πιούμε και όσα αρπάξει ο ποπός μας…» και ζητά λεφτά για οποιαδήποτε υπόθεση πέσει στα χέρια του…» "

Ιουλ
12
Περισσότερα »
Μακράν το μεγαλύτερο πρόβλημα της Ελλάδας «η γεροντολαγνεία» της ελληνικής κοινωνίας,

" Το μεγάλο πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι ούτε το χρέος, ούτε η ανάπτυξη, ούτε η γραφειοκρατία, ούτε η διαφθορά.  Δυστυχώς ως κοινωνία ότι είμαστε σε ελεύθερη πτώση προς τον αφανισμό, απλά και μόνον διότι οι νέοι στην Ελλάδα είναι παραπεταμένοι και κουμάντο κάνει ακόμα η Γενιά του Πολυτεχνείου. Πρέπει να αντιστραφεί άμεσα η γεροντολαγνεία της ελληνικής κοινωνίας, αλλιώς μαύρο φίδι που μας έφαγε! "

Ιουλ
10
Περισσότερα »
Υπερωρίες στα υπόγεια του Μαξίμου: Άλλη μια δημοσκόπηση από τα «πουλέν» του κου Καθηγητή…

" «Μεγάλη δημοσκόπηση του Documento: Κλείνει η ψαλίδα. 4,6% η διαφορά ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ». Κοιτάς έπειτα ποιος είναι ο βασικός «αναλυτής της εταιρείας» και εκεί βρίσκεις τον Γιάννη Σκλία και τα κομμάτια του πάζλ αρχίζουν και μπαίνουν στη θέση τους. Το αποτέλεσμα ξεχωρίζει γιατί καμιά άλλη εταιρεία δεν έχει δώσει ανάλογη εικόνα για τις προθέσεις του εκλογικού σώματος. Όμως, και τα υπόλοιπα δεδομένα της έρευνας ξεχωρίζουν γιατί αντιφάσκουν με όσα έχουν δει τη δημοσιότητα από άλλες έρευνες. "

Ιουλ
10
Περισσότερα »
Ο πιο καλός ο μαθητής – Ποιος; Ο Αλέξης ή ο ….;

" Ο κ. Μοσκοβισί ήθελε να κάνει ένα πολιτικό δώρο στον κ. Τσίπρα και στην κυβέρνηση της πρώτης φοράς Αριστερά, η οποία, όπως ο επίτροπος είπε, κατάφερε να περάσει 450 μεταρρυθμίσεις –όσες καμιά άλλη μνημονιακή κυβέρνηση– χωρίς μάλιστα να ανοίξει μύτη. Χωρίς «αγανακτισμένους» στο Σύνταγμα, πετροπόλεμο στους δρόμους και κουκουλοφόρους –φίλα προσκείμενους στον ΣΥΡΙΖΑ– να καίνε την Αθήνα. "

Ιουλ
06
Περισσότερα »
Τα καπάκια των βόθρων στου Μαξίμου άνοιξαν…

" Πολιτική πόλωση στα άκρα, –παροχολογία χωρίς τέλος– και νέα στοχοποίηση των «εχθρών» με χρησιμοποίηση της Δικαιοσύνης, θα κινηθεί το επόμενο διάστημα το Μέγαρο Μαξίμου. Η κυβέρνηση βάζει σε εφαρμογή το νέο σχέδιό της, το οποίο θα εξελίσσεται κατά κύματα και θα κορυφωθεί το φθινόπωρο, όταν και θα φανεί ξεκάθαρα πότε η χώρα θα οδηγηθεί σε εκλογές. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
«Καμμένα μυαλά», «καμμένα» πολιτικά σχέδια και νέες μακεδονομαχίες πολιτικών απατεώνων

" Η κατακραυγή για την ανοχή και υπερψήφιση όλων αυτών των πολιτικών για τις οποίες κατακεραύνωνε τους πολιτικούς του αντιπάλους, «κράζοντας» άναρθρα στα προεκλογικά μπαλκόνια και στα τηλεοπτικά κανάλια, φαίνεται πως οδήγησε τον Πανούλη στην εκπόνηση ενός σχεδίου, ώστε να περιοριστεί η ζημιά από τις συνεχείς κωλοτούμπες. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Προσφυγικό: Η ξεδιάντροπή συμπαράσταση του Αλέξη Τσίπρα στην απανθρωπιά της Ευρώπης

" Αλέξης Τσίπρας, ένας πρωθυπουργός «περιορισμένης ευθύνης» που βάζει πλάτη στην απανθρωπιά της Ευρώπης. Την ώρα που στην Ευρώπη πρυτανεύει ο ρατσισμός, ο κυνισμός και η υποκρισία, ο Τσίπρας αποδεικνύεται, για άλλη μια φορά, ανίκανος να υψώσει το ανάστημά του, αρκούμενος στα «ψυχία» που του πέταξαν για να τα χρησιμοποιήσει στο εσωτερικό της χώρας για προφανείς λόγους… "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Απ’ τις μπαρούφες στις καρπαζιές – Η Ελλάδα (του Τσίπρα) και η «Μακεδονία του Αιγαίου»

" Η Ελλάδα (του Τσίπρα) απορφανισμένη από τις κληρονομιές της, μετατρέπεται σε ένα μικρό κράτος που απαρνιέται εν τέλει το ίδιο την οικουμενική αξία του πολιτισμού του, ήτοι και το σημερινό του στίγμα. Αν δεν ξυπνήσουμε εγκαίρως η «Μακεδονία του Αιγαίου» θα γίνει ένα ενδεχόμενο τόσον πιθανό, όσον είναι σήμερα πραγματική η τραγωδία της Παλαιστίνης… "

Ιουν
19
Περισσότερα »
Θέμος Αναστασιάδης: Η υπεράσπιση της χώρας επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και ΜΟΝΟ!!!

" Πέντε φορές τους είπε κατά πρόσωπο Μακεδόνες τους Σκοπιανούς ο Ζάεφ αλλά τα θλιβερά πολιτικά «δουλικά» Τσίπρας και Κοτζιάς δεν έβγαλαν ούτε κιχ. Μόνο που δεν χειροκρότησαν οι κατάπτυστοι ανθέλληνες πληρωμένοι εκτελεστές του ίδιου του γένους τους, παράγοντας νομικό αποτέλεσμα, εις βάρος μας, πριν καν την συμφωνία! Και τα εσώβρακα τους κρεμάστηκαν στις Πρέσπες!  "

Ιουν
19
Περισσότερα »
«Ήταν δίκαιο και γίνετε πράξη!!!»: Η ελληνική (;) κυβέρνηση παραδίδει (παρέδωσε) την Ελληνική Μακεδονία

" Η ίδια η μεθόδευση αυτής της επονείδιστης συμφωνίας, αποτελεί κυριολεκτική συνταγματική και πολιτειακή εκτροπή, επί της ουσίας αν όχι και στον τύπο. Οι υποτελείς εθνομηδενιστές, με την εγκληματική «μη λύση» την οποία προωθούν αντί πινακίου φακής, οδηγούν στην ενοποίηση όλων των δυνάμεων με ένα κοινό σύνθημα: κάτω τα χέρια από την ελληνική Μακεδονία και τους Μακεδόνες! "

Ιουν
17
Περισσότερα »
Το Σύνταγμα δεν πρόβλεψε ούτε ενδοτικές κυβερνήσεις, ούτε την ποιότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

"  Το Σύνταγμα και οι νόμοι δεν προβλέπουν προστασία των συμφερόντων της χώρας από τους κυβερνήτες της! Δεν διανοήθηκε ο συνταγματικός νομοθέτης, από καταβολής ελληνικού κράτους, ότι μπορεί να υπάρξει υπουργός ή πρωθυπουργός, που θα συμφωνήσει με μια άλλη χώρα ο,τιδήποτε θα βλάψει τελεσίδικα τα συμφέροντα της Ελλάδας. "

Ιουν
17
Περισσότερα »
ΧΟΥΝΤΑ είστε και θα φύγετε γρήγορα για να ξεβρωμίσει ο τόπος…

" Ο Κώστας Καραπαπάς, «τάχωσε» άγρια στους συριζαίους Καρτερό, σύμβουλο του Τσίπρα και στον Βαξεβάνη, εκδότη της εφ. Documento. Απάντησε μόνο ο μέγας Βαξεβάνης, όχι στον Καραπαπά, αλλά στον Β. Μαρινάκη, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά, αυτός ο αδάμαντας της αντικειμενικής δημοσιογραφίας, την αλήθεια των όσων ανάφερε για τους δύο ο Καραπαπάς… "

Ιουν
14
Περισσότερα »
«Υπόθεση Μαρέβας»:Δεν μασάει πλέον τον «σανό» ούτε η… κατσίκα της Κουμουνδούρου

" Στο ίδιο έργο θεατές ξανά και ξανά. Μόλις τα… καλόπαιδα του Μαξίμου είναι στριμωγμένα στο καναβάτσο, όπως συμβαίνει και τώρα (Σκοπιανό, Ψήφιση 4ου Μνημονίου, «τσεκούρι» στις συντάξεις, χαράτσια-σοκ στο ΕΝΦΙΑ κ.λ.π.) πασάρουν ξανά στους «σανοφάγους» ψηφοφόρους τους (ή καλύτερα σε όσους απέμειναν απ αυτούς) το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό. "

Ιουν
14
Περισσότερα »
«Κάιν»: Στα Εξάρχεια κυκλοφορούν φασίστες και όχι αναρχικοί

" Η Αναρχική ηθική και ευγένεια που σέβονται την ανθρώπινη ζωή και την άλλη άποψη δεν κατοικούν πλέον στην περιοχή! ο φασισμός είναι ένας, αδιάφορο με το προσωπείο και την καταδρομική διάταξη των όποιων ταγμάτων εφόδου, τα λάβαρα και τη λατρεία τους για εξουσία και «αυτόκλητη Δικαιοσύνη» (χειρότερη και σκληρότερη από την Αστική) που έχει αναρίθμητα πτώματα στο στόμα της! "

Ιουν
11
Περισσότερα »
Φασισμοί, παλιοί και νέοι..

" Η κύρια αιτία, είναι το γεγονός ότι ο αριστερόστροφος φασισμός αποτελεί την ακραία έκφραση της κυρίαρχης παγκοσμιοποιητικής φάσης του κεφαλαίου, σε αντίθεση με εκείνον του μεσοπολέμου που, σε μία εποχή κρίσης της παγκόσμιας οικονομίας, εξέφραζε την εθνική φύση του κεφαλαίου της εποχής. Γι’ αυτό εξ άλλου οι μεν, οι σημερινοί, διεκδικούν τον «διεθνισμό» και τον «θάνατο της πατρίδας», σε αντίθεση με εκείνους που διακήρυσσαν πως η πατρίδα «τους» βρίσκεται über alles – πάνω και ενάντια σε όλους τους άλλους. "

Ιουν
11
Περισσότερα »
Τα ελεεινά υποκείμενα που αποκαλούνται Έλληνες !!!

" (αιρετικό κείμενο αλλά με πολύ πικρές αλήθειες) ΑΥΤΑ τα ελεεινά υποκείμενα που αποκαλούνται Έλληνες. Που βγαίνουνε στο δρόμο για την ομάδα τους και δεν βγαίνουν για τα παιδιά τους. Που πάνε πάσο στους πραγματικούς εχθρούς και φαντασιώνονται ανύπαρκτους. Όλοι αυτοί που φαντασιώνονται σωτήρες. Που κάνανε πρωθυπουργούς, αυτούς που καταστρέψανε την Ελλάδα. "

Ιουν
07
Περισσότερα »
Ο φόβος της ψήφου των ομογενών και τα φληναφήματα της Αυγής

" Σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα, ένας διδάκτωρ αρθρογράφος της Αυγής μάς πληροφορεί ότι «αν ψηφίσουν οι απόδημοι η κρίση των δημοκρατικών θεσμών είναι πιθανόν να βαθύνει, δεδομένου ότι η χώρα μας θα ακυρώνεται από πολίτες που ζουν στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, στον Καναδά … Δεύτερον, οι ομογενείς αυτοί είναι κατά μέσον όρο πολύ ευπορότεροι από τους κατοίκους της Ελλάδας και αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό.  "

Μαϊ
29
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "