• Απ’ τις μπαρούφες στις καρπαζιές – Η Ελλάδα (του Τσίπρα)  και η «Μακεδονία του Αιγαίου»
  • Ο «σκακιστής» Αλέξης, ως χρήσιμος ΗΛΙΘΙΟΣ…
  • Απέραντη ντροπή κι εθνική ταπείνωση - Ξεπούλησε τη Μακεδονία μπιρ παρά…
  • Θέμος Αναστασιάδης: Η υπεράσπιση της χώρας επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και ΜΟΝΟ!!!
  • Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και η θλιβερή μοίρα της Ελλάδας: Πως, που και γιατί χάθηκαν 200 δις από την οικονομία…
  • iskra.gr για Τσίπρα: Χωρίς ντροπή μετανιώνει για δημοψήφισμα, υμνεί Μέρκελ και δηλώνει πρωταθλητής στα μνημόνια και την λιτότητα
  • Μπρέχτ: Αν ο λαός είναι «αναξιόπιστος», μην καθυστερείτε αντικαταστήστε τον με άλλον…
  • Happy Birthday και καλή μας τύχη… ή ραντεβού στα «γουναράδικα» των Πρεσπών;
  • Άννας Κορακάκη: «Τελικά πωλούνται… και Χωρίς λαϊκή εντολή...» - Σχόλιο-ΣΟΚ της δις Ολυμπιονίκου για τη συμφωνία με πΓΔΜ
  • Μια όχι τόσο κρυφή σχέση!!! Λές…Ίσως…Πιθανόν!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Απ’ τις μπαρούφες στις καρπαζιές – Η Ελλάδα (του Τσίπρα) και η «Μακεδονία του Αιγαίου»

" Η Ελλάδα (του Τσίπρα) απορφανισμένη από τις κληρονομιές της, μετατρέπεται σε ένα μικρό κράτος που απαρνιέται εν τέλει το ίδιο την οικουμενική αξία του πολιτισμού του, ήτοι και το σημερινό του στίγμα. Αν δεν ξυπνήσουμε εγκαίρως η «Μακεδονία του Αιγαίου» θα γίνει ένα ενδεχόμενο τόσον πιθανό, όσον είναι σήμερα πραγματική η τραγωδία της Παλαιστίνης… "

Ιουν
19
Περισσότερα »
Θέμος Αναστασιάδης: Η υπεράσπιση της χώρας επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και ΜΟΝΟ!!!

" Πέντε φορές τους είπε κατά πρόσωπο Μακεδόνες τους Σκοπιανούς ο Ζάεφ αλλά τα θλιβερά πολιτικά «δουλικά» Τσίπρας και Κοτζιάς δεν έβγαλαν ούτε κιχ. Μόνο που δεν χειροκρότησαν οι κατάπτυστοι ανθέλληνες πληρωμένοι εκτελεστές του ίδιου του γένους τους, παράγοντας νομικό αποτέλεσμα, εις βάρος μας, πριν καν την συμφωνία! Και τα εσώβρακα τους κρεμάστηκαν στις Πρέσπες!  "

Ιουν
19
Περισσότερα »
«Ήταν δίκαιο και γίνετε πράξη!!!»: Η ελληνική (;) κυβέρνηση παραδίδει (παρέδωσε) την Ελληνική Μακεδονία

" Η ίδια η μεθόδευση αυτής της επονείδιστης συμφωνίας, αποτελεί κυριολεκτική συνταγματική και πολιτειακή εκτροπή, επί της ουσίας αν όχι και στον τύπο. Οι υποτελείς εθνομηδενιστές, με την εγκληματική «μη λύση» την οποία προωθούν αντί πινακίου φακής, οδηγούν στην ενοποίηση όλων των δυνάμεων με ένα κοινό σύνθημα: κάτω τα χέρια από την ελληνική Μακεδονία και τους Μακεδόνες! "

Ιουν
17
Περισσότερα »
Το Σύνταγμα δεν πρόβλεψε ούτε ενδοτικές κυβερνήσεις, ούτε την ποιότητα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

"  Το Σύνταγμα και οι νόμοι δεν προβλέπουν προστασία των συμφερόντων της χώρας από τους κυβερνήτες της! Δεν διανοήθηκε ο συνταγματικός νομοθέτης, από καταβολής ελληνικού κράτους, ότι μπορεί να υπάρξει υπουργός ή πρωθυπουργός, που θα συμφωνήσει με μια άλλη χώρα ο,τιδήποτε θα βλάψει τελεσίδικα τα συμφέροντα της Ελλάδας. "

Ιουν
17
Περισσότερα »
ΧΟΥΝΤΑ είστε και θα φύγετε γρήγορα για να ξεβρωμίσει ο τόπος…

" Ο Κώστας Καραπαπάς, «τάχωσε» άγρια στους συριζαίους Καρτερό, σύμβουλο του Τσίπρα και στον Βαξεβάνη, εκδότη της εφ. Documento. Απάντησε μόνο ο μέγας Βαξεβάνης, όχι στον Καραπαπά, αλλά στον Β. Μαρινάκη, επιβεβαιώνοντας ουσιαστικά, αυτός ο αδάμαντας της αντικειμενικής δημοσιογραφίας, την αλήθεια των όσων ανάφερε για τους δύο ο Καραπαπάς… "

Ιουν
14
Περισσότερα »
«Υπόθεση Μαρέβας»:Δεν μασάει πλέον τον «σανό» ούτε η… κατσίκα της Κουμουνδούρου

" Στο ίδιο έργο θεατές ξανά και ξανά. Μόλις τα… καλόπαιδα του Μαξίμου είναι στριμωγμένα στο καναβάτσο, όπως συμβαίνει και τώρα (Σκοπιανό, Ψήφιση 4ου Μνημονίου, «τσεκούρι» στις συντάξεις, χαράτσια-σοκ στο ΕΝΦΙΑ κ.λ.π.) πασάρουν ξανά στους «σανοφάγους» ψηφοφόρους τους (ή καλύτερα σε όσους απέμειναν απ αυτούς) το ίδιο ξαναζεσταμένο φαγητό. "

Ιουν
14
Περισσότερα »
«Κάιν»: Στα Εξάρχεια κυκλοφορούν φασίστες και όχι αναρχικοί

" Η Αναρχική ηθική και ευγένεια που σέβονται την ανθρώπινη ζωή και την άλλη άποψη δεν κατοικούν πλέον στην περιοχή! ο φασισμός είναι ένας, αδιάφορο με το προσωπείο και την καταδρομική διάταξη των όποιων ταγμάτων εφόδου, τα λάβαρα και τη λατρεία τους για εξουσία και «αυτόκλητη Δικαιοσύνη» (χειρότερη και σκληρότερη από την Αστική) που έχει αναρίθμητα πτώματα στο στόμα της! "

Ιουν
11
Περισσότερα »
Φασισμοί, παλιοί και νέοι..

" Η κύρια αιτία, είναι το γεγονός ότι ο αριστερόστροφος φασισμός αποτελεί την ακραία έκφραση της κυρίαρχης παγκοσμιοποιητικής φάσης του κεφαλαίου, σε αντίθεση με εκείνον του μεσοπολέμου που, σε μία εποχή κρίσης της παγκόσμιας οικονομίας, εξέφραζε την εθνική φύση του κεφαλαίου της εποχής. Γι’ αυτό εξ άλλου οι μεν, οι σημερινοί, διεκδικούν τον «διεθνισμό» και τον «θάνατο της πατρίδας», σε αντίθεση με εκείνους που διακήρυσσαν πως η πατρίδα «τους» βρίσκεται über alles – πάνω και ενάντια σε όλους τους άλλους. "

Ιουν
11
Περισσότερα »
Τα ελεεινά υποκείμενα που αποκαλούνται Έλληνες !!!

" (αιρετικό κείμενο αλλά με πολύ πικρές αλήθειες) ΑΥΤΑ τα ελεεινά υποκείμενα που αποκαλούνται Έλληνες. Που βγαίνουνε στο δρόμο για την ομάδα τους και δεν βγαίνουν για τα παιδιά τους. Που πάνε πάσο στους πραγματικούς εχθρούς και φαντασιώνονται ανύπαρκτους. Όλοι αυτοί που φαντασιώνονται σωτήρες. Που κάνανε πρωθυπουργούς, αυτούς που καταστρέψανε την Ελλάδα. "

Ιουν
07
Περισσότερα »
Ο φόβος της ψήφου των ομογενών και τα φληναφήματα της Αυγής

" Σε ένα ρατσιστικό παραλήρημα, ένας διδάκτωρ αρθρογράφος της Αυγής μάς πληροφορεί ότι «αν ψηφίσουν οι απόδημοι η κρίση των δημοκρατικών θεσμών είναι πιθανόν να βαθύνει, δεδομένου ότι η χώρα μας θα ακυρώνεται από πολίτες που ζουν στις ΗΠΑ, στην Αυστραλία, στον Καναδά … Δεύτερον, οι ομογενείς αυτοί είναι κατά μέσον όρο πολύ ευπορότεροι από τους κατοίκους της Ελλάδας και αυτό δεν είναι αντιπροσωπευτικό.  "

Μαϊ
29
Περισσότερα »
Ο Αλέξης μεταλλάσσεται σε Πάνο…ναι τον Καμμένο…

" (Προ)Χθες ο Αλέξης μου θύμισε έντονα τον Πάνο Καμένο. Ελάχιστους έως καθόλου αριθμούς, υψηλούς τόνους με βαριές εκφράσεις, εξωφρενικές διαστρεβλώσεις της οφθαλμοφανούς πραγματικότητας, συναισθηματικές εκφράσεις αναμεμειγμένες με ισχυρές δόσεις συνωμοσιολογίας και μια κουτσαβάκικη σκηνική παρουσία σφράγισαν την γενική του εμφάνιση. "

Μαϊ
26
Περισσότερα »
«Εθνική Ελλάδας» γεια σου - Ο κλέψας του κλέψαντος…

" Κομπίνες πάσης φύσεως, αρπαχτές και τραβηχτικές του δημοσίου χρήματος. Όποιος προλάβει ν' αρπάξει πρώτος. Εκατοντάδες, αμέτρητα, τα σκάνδαλα που έχουν σκάσει, όλα αυτά τα χρόνια. Η πραγματικότητα ξεπέρασε και τη πλέον καλπάζουσα φαντασία. Όπου υπήρχαν λεφτά, βρίσκανε τρόπους να τα’ αρπάζουνε. Μιλάμε και για τις εν ψυχρώ αρπαχτές. Επειδή δεν πρόκειται περί κράτους, αλλά περί μπ@ρδέλου. "

Μαϊ
21
Περισσότερα »
Μανιφέστο για πολιτικούς χαμαιλέοντες!!!

" Μαζί με το ΠΑΣΟΚ λοιπόν και τον νέο φορέα ο κ. Ραγκούσης ανακάλυψε ξανά και την προοδευτική παράταξη. Κι από εκεί που δεν εντασσόταν στον παρασιτικό άξονα δεξιά- αριστερά, ανακοίνωσε ότι «στρατηγικός αντίπαλος είναι η ΝΔ». Με τούτα και με κείνα δεν ξανακούσαμε λέξη για την παραγωγική Ελλάδα, την απελευθέρωση όλων των επαγγελμάτων, την μείωση της φορολογίας, την δημιουργία ενός νέου ρεύματος κοινωνικής υποστήριξης. "

Μαϊ
20
Περισσότερα »
Συνταγή αποτυχίας η υπονόμευση εκ των έσω… - Η «αυτονομία» της πολιτικής γνώσης και… στο βάθος «καρέκλα»…

" Για τα στελέχη του Κινήματος Αλλαγής πρέπει να υπάρχουν όρια. Οσα λένε -και κυρίως όσα κάνουν- πρέπει να πείθουν το ακροατήριο ότι κατατείνουν στην ενίσχυση της αυτόνομης φυσιογνωμία του κόμματος και όχι να δημιουργούν την πεποίθηση ότι θέλουν να προωθήσουν το «μέτωπο» με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με τη ΝΔ. Αυτή σκέψη πρέπει να φύγει από το μυαλό τους. Τα «μέτωπα» ωφελούν τους μεγάλους εταίρους ή αντιπάλους, εν προκειμένω τη ΝΔ και τον ΣΥΡΙΖΑ. "

Μαϊ
16
Περισσότερα »
Κίνημα Αλλαγής: Κόβει κάθε γέφυρα με τον ΣΥΡΙΖΑ και τις «παραφυάδες» του…

" Κόμμα λαϊκιστικό με ολοκληρωτικού τύπου αντιλήψεις, χαρακτηρίζει τον ΣΥΡΙΖΑ το Κίνημα Αλλαγής καταδεικνύοντας το βαθύ χάσμα που υπάρχει στο ιδεολογικό προφίλ των δύο κομμάτων. Αντί για μια σύγχρονη, αξιοκρατική διοίκηση ο ΣΥΡΙΖΑ στήνει το δικό του πελατειακό κράτος. Διέπεται από ολοκληρωτικές αντιλήψεις στον τρόπο που προσεγγίζει τη Δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ» επισημαίνεται. "

Μαϊ
16
Περισσότερα »
Αχιλλέας Γραβάνης: Νίκο μου, σειρά του ΣΥΡΙΖΑ…

" Μια απάντηση στο κείμενο του Νίκου Μαραντζίδη για το πώς και ποιοι πρέπει να ξεχάσουμε τις ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ στα χρόνια της κρίσης. Διότι οι άλλοι άλλαξαν και καιρός είναι να αλλάξει και ο ΣΥΡΙΖΑ. Με προβληματίζει η ρηχή, η θα έλεγα πολιτικά ανεύθυνη μνήμη για τα πεπραγμενα του. Αδυνατώ να αποδεχθώ το πολιτικό, ταξικό, κοινωνικό μίσος, τον άκριτο και άκρατο διχασμό που βίωσα τα τελευταία πολλά χρόνια από τον ΣΥΡΙΖΑ. "

Μαϊ
14
Περισσότερα »
Θανάσης Καρτερός: Πας διαφωνών Βάρβαρος (Μαρινάκης) –Είμαστε με τους ΑΛΗΤΕΣ που είναι τα δικά μας Παιδιά

" Γι’ αυτό, η επιλογή είναι απλή. Και καθαρή. Με τους Τζανακόπουλους, ναι. Με την Αριστερά και την κυβέρνηση. Με τα παιδιά που τα λένε αλήτες. Χίλιες φορές πιο πολύ από χτες. Το σύστημα Μαρινάκη, με τους ακολούθους και τα τάγματά του, με Θέμους, Αλαφούζους, Μητσοτάκηδες, και όλο τον καλό κόσμο, επιχειρεί την επίθεσή του τώρα, γιατί θέλει να καθορίσει κατά τα δικά του συμφέροντα, κατά το δικό του ήθος, και κατά τα δικά του κέρδη, το αύριο της Ελλάδας. "

Μαϊ
05
Περισσότερα »
Ο Μαρινάκης, ο Τζανακόπουλος, ο Τσίπρας και η αισχρότητα της «Αριστεράς με το ηθικό πλεονέκτημα»

" «Εφόσον είμαστε αριστεροί και άρα όχι σαν τους προηγούμενους μπορούμε να κάνουμε όχι απλώς τα ίδια αλλά και χειρότερα». Η κυβέρνηση αυτή έμαθε πολύ γρήγορα τα «κόλπα» της άσκησης εξουσίας. Και μάλιστα με έναν τρόπο, σε ορισμένες πλευρές πιο ασύδοτο, από τους προηγούμενους, θεωρώντας ότι το «ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς» επιτρέπει ακόμη μεγαλύτερη χειραγώγηση των θεσμών και παραβίαση κανόνων του κράτους δικαίου. "

Μαϊ
02
Περισσότερα »
Κι ο χαβαλές τον χαβά του… Η «καριέρα είναι χολέρα» - Ο Κριμιζής, ο Νίκος Παππάς και το διάστημα του…

" Στο κάτω – κάτω ο κ. Παππάς διαθέτει πτυχίο από το Ινστιτούτο της Φλωρεντίας με μεταπτυχιακό πέντε αστέρων στα πεντάστερα (Hotels). Ο κ. Κριμιζής τι διαθέτει; Μια υπέρλαμπρη καριέρα πολύτιμη για την Ελλάδα; Η «καριέρα είναι χολέρα», κύριοι! Απόδειξη η κυρία Αυλωνίτου! Σαν τις γαλλικές φρεγάδες. Αγνώστου ταυτότητος αντικείμενα και οι φρεγάδες, UFO. "

Μαϊ
01
Περισσότερα »
Οι «53» του ΣΥΡΙΖΑ, ο Τσίπρας και οι λόγοι που βγήκαν τα μαχαίρια από τα θηκάρια;

" Κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει μέχρι που θα φτάσει η κόντρα των δύο πλευρών (Τσίπρα και 53). Οι παθογένειες της Αριστεράς, ή καλύτερα του κόμματος που βρίσκονταν στο 4%, αρχίζουν και βγαίνουν στην επιφάνεια, δεδομένου ότι η εξουσία, που αποτελεί συνεκτικό υλικό, φαίνεται ότι θα αποτελέσει παρελθόν. Το μπαλάκι, βέβαια, βρίσκεται στο γήπεδο του Αλέξη Τσίπρα, από την αντίδραση του οποίου θα κριθούν πολλά. "

Μαϊ
01
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "