Ο… Ζαχαριάδης, οι «καλαμπόρτζοι» των συριζανέλ και η NOVARTIS

Κατηγορία: Απόψεις Οικονομικά


Ο… Ζαχαριάδης στην NOVARTIS (πρωτότυπος τίτλος)

του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Αφού απέτυχε παταγωδώς η σκηνοθεσία ΣΥΡΙΖΑ και Καμμένων Ελλήνων με το Μακεδονικό, πριν τελειώσει το φασιστικό συλλαλητήριο, πήγαν στον Άρειο Πάγο να δώσουν εναρκτήριο λάκτισμα στην φαρσοκωμωδία NOVARTIS.

Τώρα, που κι αυτή η προβοκάτσια ξεφούσκωσε εν τη γενέσει, τί θα σκαρφιστούν ως αντιπερισπασμό του όχλου να μείνουν γατζωμένοι στις ξενόδοτες καρέκλες; Μήπως τα στημένα του ποδοσφαίρου;

Υπάρχει σκάνδαλο NOVARTIS με τα φάρμακα. Είναι τεράστιο, παγκόσμιο, της τάξεως πολλών δισεκατομμυρίων. Η αποικία Γκραικυλία τελευταία τρύπα του ζουρνά αλλά με αμοραλιστές πολιτικούς. Τί λέγαμε για τον φασισμό με ροζέ κουκούλα του ΣΥΡΙΖΑ; Άλλο ένα δείγμα η φαρσοκωμωδία της NOVARTIS!

Ξεπέρασαν τα ΚΥΠατζίδικα κόλπα, τα προσάρμοσαν στην Ζαχαριαδική νοοτροπία. Οι πολιτικοί τους μέντορες, άθλια γερόντια, πράκτορες Μόσχας και Βουκουρεστίου, ήξεραν καλά από ίντριγκα. Και τα κομματικά τους παιδιά εφαρμόζουν, είναι αλήθεια λίγο ηλίθια, την πλούσια εμπειρία.

Οι πιο μαύρες μέρες του Ζαχαριάδη και του Κολιγιάννη στο Κ.Κ.Ε. ήρθαν στον νου με τους κουκουλοφόρους καταδότες για χρηματισμό πρωθυπουργών και άλλων πολιτικών από την NOVARTIS.

Διαβάζοντας αυτά, που κυκλοφορούν για το μέγιστο σκάνδαλο όλων των εποχών –έγιναν κιόλας δικαστές οι καραγκιόζηδες του ΣΥΡΙΖΑ κι εξέδωσαν πόρισμα, λες και βγάζει κόρακας κοράκου μάτι!- φέρνουν στο μυαλό την φρικτή εξόντωση στα μπουντρούμια της Ρουμανίας του δημοσιογράφου Κώστα Καραγιώργη, διευθυντή του Ριζοσπάστη και κορυφαίου στελέχους του Κ.Κ.Ε. και της Εθνικής Αντίστασης! Ήταν χαφιέδες συγκρατούμενοι, που έβαζε η ρουμάνικη αστυνομία κατ’ εντολήν του Κ.Κ.Ε. να παίρνουν λόγια να φτιάξουν κατηγορητήριο.

Αφού υπάρχει το μεγάλο σκάνδαλο NOVARTIS, δεν στήνουμε δικαστική μηχανή να ενοχοποιήσουμε τον πολιτικό κόσμο, να πάμε με υπόδικους αντίπαλους σε εκλογές, να κερδίσουμε μια ακόμα τετραετία. Ο ίδιος ο Α. Τσίπρας είναι ο ηθικός αυτουργός και διάφοροι παρατρεχάμενοί του οι εκτελεστές.

Θα πείτε, πώς τα λέτε αβασάνιστα αυτά τα επικίνδυνα; Ακριβώς, όπως ξερνάνε τις ομολογίες κουκουλοφόροι μάρτυρες:

  • «Εκτιμώ» πώς ο τάδε πρωθυπουργός πήρε μίζες με βαλίτσα. 
  • «Πιστεύω» δωροδοκήθηκε, όπως προκύπτει από την ανακαίνιση του σπιτιού του.
  • «Πεποίθηση μου» ότι ο δείνα υπουργός παρέσυρε τον Κώτσο Καραμανλή, που τελούσε εν αγνοία. 

Πολιτικές πληροφορίες και εκτιμήσεις δίνουμε με δυο διαφορές. 

ΠΡΩΤΟΝ δεν φοράμε κουκούλα, τα λέμε φόρα παρτίδα, κυνικά. 

ΔΕΥΤΕΡΟΝ έχουμε από χρόνια έγκυρες πηγές συν δυνατά μυαλά, αξιολογούμε και καταλήγουμε σε συμπεράσματα.

Σε ποσοστό 80% πέφτουμε μέσα! Δεν θα γίνουμε ποτέ όψιμοι υπερασπιστές του ξενόδουλου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος Γκραικυλίας, ιδίως των καμμένων κατά τεκμήριο χαρτιών της.


Αλλά πως να το κάνουμε, ρε σύντροφοι της άλλης όχθης, βρωμάει από χιλιόμετρα η ιστορία της συμμετοχής πολιτικών στο σκάνδαλο NOVARTIS.

Γιατί δεν αφήσανε την έστω προβληματική δικαιοσύνη να χειριστεί το ζήτημα; Έτσι κι αλλιώς στις καλένδες θα πάει!

Γιατί έσπευσαν να στήσουν με κάποιους παράγοντές της το κόλπο εξαγοράς πολιτικών από την NOVARTIS;

Ουδείς βάζει το χέρι στην φωτιά ότι δεν τα πήρε ο Τάδε πολιτικός στην Γκραικυλία, που όλοι είναι υπάλληλοι των ξένων. Αλλά, ρε ΣΥΡΙΖΑίοι, στήσατε μπουνταλάδικο αντιπερισπασμό με εκλογική απάτη!

Τί λένε τα ξένα αφεντικά για τα καμώματά σας; Θυμάστε παρεμπιπτόντως τί θόρυβο είχε η υπόθεση «Πάμπερς»; Τί έγιναν κείνα τα καλόπαιδα; Απεδόθησαν άσπιλα!

Ήρθε στο μυαλό ο ηλίθιος, που παρουσιάστηκε καμαρωτός στην δίκη με ένα κουτί Πάμπερς, να δείξει πόσα «τούβλα» με πεντοχίλιαρα χωράει! Ανθιστήκατε πού πάει η «NOVARTIS» (και το αληθινό σκάνδαλο) με την γελοία σας σκηνοθεσία;

Τα έχουμε πολλάκις πει για τη μόδα των προστατευομένων μαρτύρων. Είναι κόλπο του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού να εκβιάζει, να ενοχοποιεί αλλά και ν’ αθωώνει όποιους θέλει και τον συμφέρει.

«Ένοχος ένοχον ου ποιεί» -λέει το Ρωμαϊκό Δίκαιο! Πώς είναι δυνατό για παράδειγμα ένας εγκληματίας να γίνεται κατήγορος, και δη με μάσκα, ενός άλλου φονιά; Ποια αξιοπιστία διαθέτει;

Θα πει τα πάντα, που θα του επιβάλλει η εξουσία, προκειμένου να απαλλαγεί από τις κατηγορίες ή να μειωθεί η ποινή του! Αντιστοίχως η εξουσία θα στρατολογεί κάθε κάθαρμα, θα το εκβιάζει για να στήνει δικαστικές κι άλλες υποθέσεις εναντίον των θεωρούμενων αντιπάλων της.

Όπως όλα στην Γκραικυλία έρχονται καθυστερημένα και κακέκτυπα, το ίδιο έγινε και με το φρούτο των κουκουλοφόρων καταδοτών.

Το είπε η υπουργάρα (μοναδική στην υφήλιο, που προόδευσε ραγδαία τηρώντας διπλά τεφτέρια, προφανώς μη χάσει τα πρωτότυπα) και πριν αλέκτωρ λαλήσαι τρις άρχισαν να πέφτουν οι κουκούλες!

Με τα ως τώρα στοιχεία φαίνεται ότι οι τρεις προστατευόμενοι μάρτυρες υπόκεινται σε εκβιασμό. Μπορεί κανείς εκ των... συμφραζομένων να εικάσει ότι δεν μιλάνε οι ίδιοι αλλά οι εκβιαστές τους «γράφουν» τί πρέπει να πούνε στην δικαιοσύνη.

Αλήθεια, ω έγκυροι υπηρέτες της Θέμιδος: Πρέπει σε κάθε υπόθεση οι καταθέσεις να έχουν υπογραφή της εισαγγελικής αρχής; Οι καταθέσεις των κουκουλοφόρων μαρτύρων είναι υπογεγραμμένες αρμοδίως, αν εντέλλεται έτσι από τον νόμο; Γιατί, άραγε, στο παγκόσμιο σκάνδαλο NOVARTIS μόνο στην Γκραικυλία γίνεται λόγος για χρηματιζόμενους από την εν λόγω εταιρεία πολιτικούς;

Κάθε 20 μέρες η κυρά κουκουλοφόρα (αποκαλύφθηκε κιόλας η ταυτότητά της) θυμόταν ένα περιστατικό, πήγαινε στην δικαιοσύνη να πει το όνομα, που εκτιμούσε ή πίστευε ή συμπέραινε ότι πήρε μίζα. Είδατε τί κάνει στο νου η σπιρουλίνη; Τούρμπο γίνεται!

Δεν διευκρινίσθηκε αν πριν από την εισαγγελία περνούσε από Μαξίμου ή από τον υπουργάρα με τα διπλά κιτάπια να πιει καφεδάκι να πάρει κουράγιο, γιατί προκαλούν δέος αυτοί οι εισαγγελείς! Όλως τυχαίως, ξέχασε –ένα μυαλό χειμώνα καλοκαίρι!


 

Τί να σου κάνει μια σπιρουλίνα;- στις πρώτες καταθέσεις τα ονόματα των πρωθυπουργών, που έδωσε στις τελευταίες τοιαύτες ως μιζαδόρους! Μάλλον ένοιωσε εθνική υπερηφάνεια από το φασιστικό συλλαλητήριο, μόλις τελείωσε και δίπλωσε την σημαία της, θυμήθηκε τον φίλο της τον Αντωνάκη.

Πέρασε από την δικαιοσύνη Κυριακή απόγευμα να συμπληρώσει την κατάθεση. Κι ύστερα λένε το ψάρι βρωμά απ το κεφάλι! Καλαμπούρι κι αυτό: Οι Σαμαροβενιζέλοι, που τώρα κατηγορούνται θέσπισαν στην σημερινή μορφή το νόμο για τους προστατευόμενους μάρτυρες!

Αλλά ο Κώτσος Καραμανλής να τελεί εν α(γ)νοία και να υπογράφει εμβόλια, αυτό μάγκες, δεν το σηκώνει ο οργανισμός!

Ούτε το άλλο αδιάσειστο: Ο συμμαθητής μου Λιντζέρης ήτανε λέει ταμίας του Βαγγέλα, εκτιμώ –είπε ο μάρτυς με κουκούλα- ότι πήρε μίζα, αλλά δεν την κράτησε, την έδωσε στον Βαγγέλα. 

Ονόματα κατευθείαν από το Ζαχαριαδικό - Κολιγιαννικό κατεστημένο: Μάξιμος Σαράφης! Τί λέτε ωρέ κλεφτόπουλα;

Πώς το έλεγε ο παλιός φίλος Χάρρυ Κλύνν: Τέτοια πρωτοτυπία ρε! Να λέτε την μουτράκλα, μουτράκλα»; 

Μα τόσο άχρηστοι, προπαντός ανεπίδεκτοι μαθήσεως είσαστε, ρε ροζέ ΣΥΡΙΖΑίοι, τόσο καλαμπόρτζοι;

Μια πολιτική απάτη της προκοπής δεν μπορείτε να στήσετε; Σας πιάσανε με την γίδα στην πλάτη; Και θέλετε κι άλλη τετραετία;

Μετεξεταστέοι το Σεπτέμβριο και βλέπουμε!

10 Φεβρουαρίου 2018

Πηγή: mousapolytropos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "