Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Αριστερός» Κυνισμός χωρίς όρια!!!

Κατηγορία: Απόψεις Οικονομικά


O Eκατομμυριούχος που θεωρεί μεσαία τάξη τετραμελή οικογένεια με μισθό 1200 ευρώ!

Tο πλουσιόπαιδο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, θεωρεί ότι μεσαία τάξη είναι η τετραμελής οικογένεια με 1200 ευρώ το μήνα. Ο ίδιος σύμφωνα με το Πόθεν Εσχες που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 δήλωσε για το 2014 εισοδήματα 75.312 ευρώ ενώ η σύζυγός του εισοδήματα ύψους περίπου 135.000 ευρώ.

Σε ότι έχει να κάνει με την ακίνητη περιουσία, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος δήλωσε μερίδια συμμετοχής σε 6 σπίτια(!!!!).

Από πωλήσεις μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων ο κ. Τσακαλώτος εισέπραξε το 2014, 103.334,66 ευρώ, ενώ το ίδιο διάστημα τόσο μόνος του όσο και μαζί με τη σύζυγό του προχώρησαν σε νέες επενδύσεις σε μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων ύψους άνω των 200.000 ευρώ.

Μιλάμε για μπίζνες που αγγίζουν το 1 εκατ. ευρώ! Το ζεύγος των εκατομυριούχων Τσακαλώτων θεωρεί μεσαία τάξη το εισόδημα 1200 ευρώ το μήνα για 4μελή οικογένεια. Δείτε εδώ το Πόθεν Εσχες του αφού πρώτα καταπιείτε μια δραμαμίνη.

Στο μεταξύ ο αναγνώστης του Πρώτου Θέματος με το όνομα “Μένιος” σχολιάζει ως εξής την αθλιότητα:

Ο Γκέμπελς έλεγε ότι χωρίς τους μεσαίους δεν υπάρχει δημοκρατία και η εξουσία μπορεί άνετα, χωρίς κινδύνους να επαναπαύεται στα χέρια των αυταρχικών και λαοπλάνων. Και για να εξαθλιώσεις τους μεσαίους πρόσθετε ο ναζιστής, πρέπει να το κάνεις με δύο τρόπους.

Πρώτα με μεγάλη αύξηση της φορολόγησής τους και δεύτερον δίνοντας ένα κομμάτι ψωμί στα φτωχά, κατώτερα στρώματα στα οποία πρέπει επιπρόσθετα να εμβάλλεις μίσος και έχθρα προς την μεσαία τάξη ότι αυτή ευθύνεται για την δική τους οικονομική δυσχέρεια κι όχι οι ανώτερες, εύπορες κοινωνικές δυνάμεις.

Κι έτσι η απολυταρχία πετυχαίνει να την στηρίζουν τόσο οι πλούσιοι – τους οποίους δεν ενοχλεί με φόρους ή ελέγχους διαφθοράς- όσο και οι φτωχοί με τα ψίχουλα που τους διανέμει. Είναι λοιπόν προφανές ότι ο Τσακαλώτος έχει μελετήσει επισταμένως τα κείμενα του Γκέμπελς, όπως άλλωστε και πολλοί μέσα σε αυτόν τον συγκεκαλυμμένο φασιστικό συρφετό που μας κυβερνά.

Είναι ιδιαιτέρως σημαντικά δύο στοιχεία: Ο Τσάκαλος ομολόγησε ότι μεσαία τάξη είναι τετραμελής οικογένεια με μισθό 1200 ευρώ η οποία αν για παράδειγμα πληρώνει ενοίκιο 350 ε, ΔΕΗ-ΟΤΕ-Νερό 150ε το μήνα, φόροι – κρατήσεις 300ε τότε έχει να ζήσει και να σπουδάσει παιδιά με 400ε το μήνα, τουτέστιν περίπου 14 ε τη μέρα. Δεύτερον ΔΕΝ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ότι οι πλειστηριαμοί θα περιοριστούν μόνο για την πρώτη κατοικία αξίας από 300.000ε και πάνω, αφήνοντας μάλιστα ανοιχτό να συμπεριληφθούν και σπίτια αξίας 100.000ε.

Θυμάστε εκείνο το κανένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη. Φαίνεται πάμε ολοταχώς για όλα τα σπίτια στα χέρια τραπεζιτών και τοκογλύφων.

Τα παλληκάρια είναι ξεκάθαρο ότι τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία να ξεπουλήσουν τα πάντα και να φτωχοποιήσουν πλήρως την κοινωνία.

Και το τρομακτικό είναι ότι δεν υπάρχει ένας, έστω ένας ρε παιδί μου σε αυτήν την κοινοβουλευτική ομάδα των Συριζανέλ που να αντιδρά, να προβληματίζεται για όσα τους λένε να ψηφίσουν. Κι αυτό είναι ψυχολογία συμμορίας.

Πηγή: kourdistoportocali.com

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "