Κασσάνδρας προφητείες...

Κατηγορία: Απόψεις Γνώμες


του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Πάει σύννεφο το δούλεμα στην εγχώρια ξενόδουλη πολιτική σκηνή. Πέρασε γοργά η τριετία. Ώρα ν’ αλλάξουν λιγάκι τα κοστούμια κι οι φασουλήδες - δοσίλογοι, που τα φοράνε και παραμυθιάζουν τον ηλίθιο, διεφθαρμένο, δια της οθόνης πολλαπλώς ψεκασμένο όχλο. Αν επρόκειτο για οποιοδήποτε άλλο θέατρο θα είχε σφυριχτεί άγρια το έργο. Ενώ τώρα, που αφορά τις ζωές μας ουδείς ενδιαφέρεται και αντιδρά.

Δεν βαρέθηκαν τόσες δεκαετίες την μπουρδολογία της Θεσσαλονίκης; Δεν απόκαμαν να τους κοροϊδεύουν οι πολιτικές μαριονέτες των ξένων αφεντάδων με υποσχέσεις ακάλυπτες επιταγές; Στην νυφούλα του Θερμαϊκού, άνοιξε πάλι το τριώδιο, συγνώμη κομματικό καρναβάλι. Κάθε χρόνο και χειρότερα. Πιο άφθονο και κακής ποιότητας σανό! Τα ξένα αφεντικά συνεχίζουν, περνάνε σ’ επόμενη φάση το φρικώδες πείραμα στην άθλια Γκραικυλία. Κάθε πέρσι και καλύτερα.

Επειδή, λοιπόν, όλοι σάς παίζουν «ψιλό γαζί», κατάμουτρα σάς κοροϊδεύουν και τα σημαντικά σάς τα κρύβουν, πάλι δεν θα πρωτοτυπούμε! Αυθεντικές συνωμοσιολόγες Κασσάνδρες θα... μαντέψουμε τις επικείμενες πολιτικές εξελίξεις!

ΠΡΟΣΟΧΗ: Για νέους και παλιούς πλην ξεχασιάρηδες αναγνώστες μας οφείλουμε να ενημερώσουμε ότι οι ταξικές μας αναλύσεις είναι τόσο κοφτερές και εύστοχες, που βαράνε κατ’ ευθείαν στο ψαχνό, πέφτουν μέσα σε ποσοστό τουλάχιστον 70%.

Τώρα, που δήθεν βγήκαμε από τα Μνημόνια, θα κοπούν ή όχι οι συντάξεις; Κάθε φορά στην Αποικία σερβίρονται μια πλαστή εικόνα κι ένα ψεύτικο δίλημμα. Το σανό, που λέγαμε, για να τσιμπάει ο όχλος και να κάνουν καλύτερα την δουλειά τους τα ξένα αφεντικά.


Φυσικά, δεν βγήκες από τα Μνημόνια και ούτε ποτέ θα φύγεις, γιατί χρειάζεται να γίνουν πράματα και θάματα. Που δεν είσαι διατεθημένος να κάνεις: Να ξαναγίνεις από όχλος, αγωνιστής λαός και να ελευθερωθείς από τους ξένους. Να ξανακάνεις την αποικία Γκραικυλία ελεύθερη, ανεξάρτητη Ελλάδα για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία. 

Και βέβαια θα μειωθούν οι συντάξεις! Κι άλλο, πολύ ακόμα! Πόσα χρόνια λέμε ότι το σχέδιο, που έχουν τα Δυτικά σκουλήκια για την πάρτη σου είναι μισθοί και συντάξεις 350 ευρώπουλα. Θα γίνεις Βουλγαρία ή Ρουμανία και θα λες και “ευχαριστώ”! Από το 2010 το λέμε και το γράφουμε.

Πώς θα μεθοδευτεί το κόλπο στο άμεσο μέλλον με δεδομένο ότι έχουμε τέσσερις εκλογικές αναμετρήσεις; Τουλάχιστον! Κατά πάγια τακτική οι ξένοι επιβήτορες της Γκραικυλίας αφήνουν εγχώριους πράκτορες, τα τσιράκια τους, να τρέχουν στον πολιτικό στίβο και αυτοί σε ρόλο διαιτητή επιβραβεύουν τον πιο καπάτσο και τον πιο προδότη με την καρέκλα Μαξίμου.

Όποιον κοιμίζει πιο βαθιά, αποτελεσματικά και μακροχρόνια τον όχλο, ώστε να συνεχίζονται με δέουσα επιτυχία τα πειράματα των αφεντάδων. Να μην ξαναλέμε την θεωρία Περί Εναλλακτικών Δράσεων, Σεναρίων και Προσώπων. Ας μη γινόμαστε βαρετοί!

Έχουμε δύο άμεσες και ακανθώδεις υποθέσεις, (Σκοπιανό, οικονομικά μέτρα) και δυο δοσίλογους (άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας και Κούλης ο υποψήφιος). Μόνο τυπικά έχει την πρωτοβουλία κινήσεων ο θαλαμοφύλακας, κατ’ ουσία διατάσσουν οι ξένοι. Από την προθυμία υλοποίησης εντολών εξαρτάται η μακροημέρευσή του.

Ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θέλει να παρατείνει ο κώλος του την παραμονή στον θώκο Μαξίμου, αλλά και μετά, που θα σηκωθεί, να κρατήσει την αρχηγία στο κόμμα του. Να μην πάθει εκλογική πανωλεθρία, ώστε σε 4-5 χρόνια να τον ξαναφέρουν οι ξένοι σε όχλο με μνήμη ψαριού. Εκλιπαρεί από το Δ΄ Ράιχ, την κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, να βάλει λίγο παραπάνω τυράκι στην εκλογική φάκα. Ν’ ανασταλεί κάνα εξάμηνο η εφαρμογή της χοντρής περικοπής συντάξεων.

Μεγάλη πίεση η προδοσία Μακεδονία! Εφάρμοσε τις διαταγές των φονιάδων των λαών Αμερικάνων, που θέλουν τα Σκόπια πολεμική βάση κατά της Ρωσίας, που δικαίως αντιδρά, αλλά είναι χαμένη από χέρι γιατί το Τσι(π)ράκι της Frau Hitler με κάθε ευκαιρία λιβανίζει τις Η.Π.Α.


 

Πάει ο γεωπολιτικός ρόλος της Γκραικυλίας για τ’ αμερικάνικα συμφέροντα, που οσονούπω μετακομίζουν στην (Β.) Μακεδονία. Πλην Κρήτης, που είναι το αβύθιστο αεροπλανοφόρο του Ιμπεριαλισμού με πυρηνικές δυνατότητες και δράσεις (κούφια η Σούδα)! Πώς να πάνε σε βουλευτικές εκλογές με προδομένη την πάλαι ποτέ Μακεδονία; Θα ψάχνουν την ψήφο τους!

Όσο πιο ηλίθιος, διεφθαρμένος όχλος, τόσο περισσότερο δεν παίζεις με τις εθνικιστικές του ψυχώσεις. Για να πούμε και του στραβού το δίκιο: Με τρέχοντα εθνικά κριτήρια οι ΣΥΡΙΖΑίοι και οι Καμμένοι Έλληνες (πέρα από προσχηματικούς λεονταρισμούς) διέπραξαν μεγίστη προδοσία αναγνωρίζοντας μακεδονική εθνότητα, γλώσσα και άλλα συναφή!

Όχι ότι μας νοιάζει κιόλας, ημών των επαναστατών και διεθνιστών! Αλλά αν δεν υπηρετήσει αποτελεσματικότερα στην Γκραικυλία τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό ο φαιοροζέ φασισμός με πρόστυχη ταμπέλα ξεκατινιασμένης αριστεράς, ποιος θα το κάνει;

Ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας αιτείται ευπειθώς εξάμηνης παράτασης στο ψαλίδι των συντάξεων και τετράμηνης μανούβρας στο Σκοπιανό, να προκηρύξει βουλευτικές εκλογές μεταξύ Νοεμβρίου 2018 και Απριλίου 2019.

Ας πάει και το παλιάμπελο! Υπολογίζουν να μην ηττηθούν κατά κράτος (είναι σίγουροι ότι φεύγουν από το Μαξίμου) και με πιο καλές προϋποθέσεις να ετοιμάσουν την επιστροφή. Άλλωστε, έρχεται και η προεδρική εκλογή του 2020 (για Πρόεδρο των Δεξιώσεων). 

Ποιος ξέρει τί μπορεί να γίνει. Έτσι θέλουν οι ΣΥΡΙΖΑίοι, αλλά τα ξένα αφεντικά αποφασίζουν στην Γκραικυλία. Και τα πάντα φωνάζουν ότι η καρέκλα Μαξίμου λίαν συντόμως αλλάζει ΚΩΛΟ!

------------

Υ. Γ. Μου ’ρθε φλασιά: Γιατί σκούζουν εντός και εκτός Γκραικυλίας για τις άδειες Κουφοντίνα; Το άκρον άωτον της υποκρισίας! Όχι το μοναδικό. Θυμίζουμε πάλι την διαφορά Ε.Σ.Σ.Δ. και Η.Π.Α. στην διαχείριση πρακτόρων τους: Με το παραμικρό γλίστρημα η πρώτη τους έστελναν στα γκούλαγκ. Οι δεύτερες τους τιμάνε ως τα στερνά και τον τάφο! Κι ας φωνάζουν τάχα με οργή, για το θεαθήναι.

28 Σεπτεμβρίου 2018

Πηγή: mousapolytropos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "