Ο «Μαύρος φασισμός» ενός «ανόητου» ιδεολήπτη και απόλυτα στρατευμένου αριστερού «προοδευτικού» δημοσιογράφου..

Κατηγορία: Απόψεις Γνώμες


Ο Γκέμπελς, πατέρας της μαύρης πολιτικής προπαγάνδας και των κατασκευασμένων ψεύτικων ειδήσεων έλεγε: «Πές, πές ότι θές, ότι ποιο ψεύτικο υπάρχει, ο κόσμος στο τέλος θα το θεωρήσει αληθινό…». Αυτό επιχειρεί και ο επώνυμος, αριστερός προοδευτικός δημοσιογράφος της Αυγής. Διαβάστε και θαυμάστε την ιδεοληψία της μαυροκόκκινης προπαγάνδας του…

----------------------

Έχει επικρατήσει να αναφέρονται ως «τρόλ» των κομματικών εντύπων, γιατί υπηρετούν απόλυτα στρατευμένα και χωρίς παρεκκλίσεις, την «αλήθεια» των κομματικών εργοδοτών τους. Από το σημείο αυτό, όμως, μέχρι την άλλη άκρη, της διαστρέβλωσης κάθε πραγματικού γεγονότος, μόνο και μόνο γιατί θα πρέπει να υπερασπισθούν με κάθε κόστος τα ψεύτικα μηνύματα και τις κατασκευασμένες ειδήσεις του πραγματικού εργοδότη τους, είναι άλλο πράγμα, αυτό το αισχρό που ονομάζεται «μαύρη προπαγάνδα».

Ο Γκέμπελς, πατέρας της μαύρης πολιτικής προπαγάνδας και των κατασκευασμένων ψεύτικων ειδήσεων έλεγε: «Πές, πές ότι θές, ότι ποιο ψεύτικο υπάρχει, ο κόσμος στο τέλος θα το θεωρήσει αληθινό…»

Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, καταρρέει και αγωνίζεται με κάθε τρόπο να περισώσει ότι μπορεί στον Τομέα της πολιτικής επιρροής της στον Λαό. Δικαίωμά της, εξάλλου πρόκειται για πολιτικοί και οι πολίτες κρίνουν, επικρίνουν, αποδέχονται ή δεν αποδέχονται όσα εκφράζει στον σκοτεινό ή φανερό πολιτικό λόγο της.

Το να γίνεται, όμως κάποιος από τους κοινωνούς των ειδήσεων, όπως ονομάζονται οι δημοσιογράφοι, βασιλικότερος του «βασιλέως», είναι άλλο πράγμα, αφού πρόκειται για μαύρο ή μάλλον κόκκινο φασισμό». Δεν πρόκειται καν για συντάκτες «οπαδικών» αθλητικών ιστοσελίδων και εντύπων, που έχοντας «το γνώθι αυτόν», το ομολογούν αποδεχόμενοι τον ρόλο τους, δηλαδή ότι βγάζουν το ψωμί τους γράφοντας μόνο όσα εκπροσωπούν τις απόψεις των εργοδοτών τους. Ακόμη κι αυτοί όμως έχουν αυτοπεριορισμούς. Γράφουν μόνο και πάντα τις «αλήθειες» και τα γεγονότα σύμφωνα με την οπτική των εργοδοτών τους, ποτέ, όμως δεν παραθέτουν ή δεν επιμένουν σε αναληθή γεγονότα που στηρίζονται σε ψέματα.

Στους ιδεολήπτες, όμως, και κατά φαντασία απόλυτους δημοκράτες και κομιστές της αλήθειας των πραγμάτων, ειδικότερα δε σ’ αυτούς που θεωρούν ότι η μόνη πραγματική αλήθεια είναι η στρατευμένη στον σκοπό και την ιδεολογία τους, δεν υπάρχει καμία ενοχή να χρησιμοποιούν τις κατασκευασμένες «αλήθειες», μόνο και μόνο για να δικαιώσουν τις ιδεοληψίες τους, που θα πρέπει να αναφέρουμε για να είμαστε δίκαιοι, θεωρούν οι ίδιοι ότι είναι το απόλυτο καλό.

Ένας τέτοιος, άξιος σχολιογράφος και δημοσιογράφος, διατυπώνει την «μαυροκόκκινη προπαγάνδα» του, συνειδητά γεμάτη αναληθής ισχυρισμούς, μόνο και μόνο για να πείσει τους χαχόλους αναγνώστες του ότι αλήθεια είναι μόνο αυτή που εκφράζει το κόμμα που είναι και ο εργοδότης του.

Για τον ίδιο δεν έχει, όπως φαίνεται από το κείμενό του, καμία σημασία ότι το ίδιο το κόμμα-εργοδότης του, σιώπησε όταν αποδείχθηκε (βλέπε δηλώσεις Ρουβίκωνα που ανέλαβε την ευθύνη) ότι τα όσα ισχυρίσθηκε δεν ευσταθούν. Ίσως γιατί στην «ανοησία» του και πιθανόν με την ιδεοληψία που τον διακρίνει πιστεύει ότι ισχύει η προαναφερθείσα ρύση του Γκέμπελς, «Πές, πές ότι θές, ότι ποιο ψεύτικο υπάρχει, ο κόσμος στο τέλος θα το θεωρήσει αληθινό…»

Για το αληθές του σχολίου, διαβάστε στην συνέχεια το κείμενο γνώμης του δημοσιογράφου-σχολιογράφου της «δημοκρατικής» Αυγής, επίσημο κομματικό έντυπο του ΣΥΡΙΖΑ, για τους «εκφοβιστές» του βουλευτή των ΑΝΕΛ, κ. Κ. Κατσίκη. Για όλα φταίνε οι Μιντιάρχες και οι οικονομικοί ολιγάρχες που θέλουν να ρίξουν την Κυβέρνηση.

«Αλήθειες» διατυπώνει ο άνθρωπος και όχι μαυροκόκκινη προπαγάνδα. Είπαμε ο Γκαίμπελ δεν έχει θέση εδώ… Εσείς τι λέτε;

-------------------------

Αποστασία υπό την σκέπη των... Τριών Μιντιαρχών


γράφει ο Νίκος Τσαγκρής

Την Τετάρτη 27/6/2018 τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν στο πολιτικό γραφείο του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ. Κώστα Κατσίκη, στο κέντρο της Αθήνας, προκειμένου να τον εκφοβίσουν οδηγώντας τον σε καταναγκαστική πολιτική αποστασία.

Πίσω απ’ τις κουκούλες ήσαν πρόσωπα του ίδιου ή παρόμοιου φυράματος με εκείνα των κουκουλοφόρων της Θεσσαλονίκης. Που, δυο μέρες πριν, είχαν κάνει γυαλιά - καρφιά την Έκθεση, επιχειρώντας να εμποδίσουν τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλο Μηταφίδη να.. ενημερώσει τους συμπολίτες του για τις εξελίξεις στο «Μακεδονικό»...

Κοινωνικά αποβράσματα - άνθρωποι του σκοινιού και του παλουκιού. Πρωτοπόροι ενός μεταμοντέρνου λούμπεν προλεταριάτου που ανατρέφεται στις ακροδεξιές παρυφές της συντηρητικής παράταξης, υπό την αιγίδα και την... ιδεολογική αρωγή του αρχηγού της Ν.Δ Κυριάκου Μητσοτάκη και της εθνικιστικής (Άδωνις, Βορίδης, κ.ά.) παρέας του: Χρυσαυγίτες και χούλιγκανς μαζί, μέλη του Στρατού Σωτηρίας των μετακαραμανλικών «νταβατζήδων».

Τυφλά όργανα ενός ακόμα σχεδίου ανατροπής της κυβέρνησης. Διά της παραδοσιακής μητσοτακέικης μεθόδου της αποστασίας, αυτή τη φορά.

Πριν από έναν χρόνο, όταν ο όψιμος... μακεδονομάχος Ιβάν Σαββίδης έκανε το δικό του ρεσάλτο στον χώρο των μίντια, προειδοποιούσα για τους κινδύνους που εγκυμονούσε η συγκεκριμένη εξέλιξη.

«Σκεφτείτε» έγραφα τότε: «Αν ο Ιβάν Σαββίδης αποκτήσει το... ‘ελιξίριο της μεγάλης επιχειρηματικότητας’»* (“Έθνος” κ.λπ.), θα έχουμε τρεις μιντιάρχες (Αλαφούζος, Μαρινάκης, Σαββίδης), που θα είναι, ταυτόχρονα και αντίστοιχα, ιδιοκτήτες τριών εκ των μεγαλυτέρων Ποδοσφαιρικών Ανωνύμων Εταιρειών της χώρας.

Τότε, ενδέχεται να βρεθούμε μπροστά σε ένα πρωτοφανές εξουσιαστικό εποικοδόμημα που, πέρα από τον υποβόσκοντα εντός του «μπερλουσκονισμό», θα διευρύνει τη βάση στήριξής του σε μια τερατώδη συγχώνευση των χούλιγκανς του ποδοσφαίρου με τους χούλιγκανς της δημοσιογραφίας...

----------------
Ξέρετε, στα πρότυπα του ποδοσφαιροδημοσιογραφικού ομίλου ΣΚΑΪ. Που μόλις προχτές, χωρίς ούτε καν τα φίλτρα της στοιχειώδους δημοσιογραφικής αιδούς, τάχθηκε στο πλευρό μιας δράκας κουκουλοφόρων χρυσαυγιτών χούλιγκανς που τα έσπαγαν στην Έκθεση Θεσσαλονίκης ενάντια στον... «εθνοπροδότη Μηταφίδη»: δεκαπέντε και είκοσι λεπτά από το βραδινό δελτίο ειδήσεων αφιερωμένα σε 15 - 20 ακροδεξιά αποβράσματα («διαδήλωση αγανακτισμένων πολιτών κατά της κυβερνητικής συμφωνίας για το ξεπούλημα της Μακεδονίας» ήταν η εικονική βερσιόν) που έπαιζαν πετροπόλεμο με μισή διμοιρία... χημικών μπάτσων. Χαλαρά...

Τον ίδιο (άπλετο!) χρόνο έδωσε το εξουσιαστικό εποικοδόμημα των τριών μιντιαρχών (Αλαφούζος, Μαρινάκης, Σαββίδης) και στην απόπειρα εκφοβισμού του βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ., Κώστα Κατσίκη.Περνώντας, όμως, στα ψιλά τη δήλωση του ίδιου του βουλευτή (δεν εκβιάζομαι, δεν αποστατώ, δεν γίνομαι πολιτικός προδότης) και αναστρέφοντας δικολαβικά το γεγονός, ούτως ώστε να σκιάζεται και η κυβέρνηση ως... ύποπτη εκφοβισμού του Κατσίκη...

Ωστόσο, εν τη ρύμη του αποπληροφορικού λόγου τους, οι εντεταλμένοι ρεπόρτερ των... τριών μιντιαρχών προδίδουν τον επόμενο στόχο εκφοβισμού των αφεντικών τους: το Μαξίμου υποψιάζεται μία τουλάχιστον νέα απώλεια και προσπαθεί με υψηλούς τόνους και τα περί αποστασίας να τον αποτρέψει από την έξοδο. Ο “ύποπτος” είναι ο Βασίλης Κόκκαλης, παρότι η ηγεσία είχε φροντίσει να τον καλοπιάσει κάνοντάς τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης.
----------------
Δεν ξέρω τι... υποψιάζεται το Μαξίμου, αλλά ο πρωθυπουργός χαρακτήρισε ανόητα τα σχέδια ανατροπής της κυβέρνησης διά της μεθόδου της αποστασίας. «Η κυβέρνηση, παρά τα ανόητα σχέδια που επιχειρούν κάποιοι, θα έχει συνέχεια, πόσο μάλλον όταν είναι σε όλους σαφές ότι έχει περάσει 40 κύματα και έχει επιβιώσει».

Ακριβώς: «Η χούντα πέφτει. Είναι θέμα μηνών», είχε προαναγγείλει ανοήτως**, προ... ημερών, τη διά της αποστασίας απόπειρα ανατροπής της κυβέρνησης ο επικοινωνιακός -και όχι μόνον-χορηγός του Κυριάκου Μητσοτάκη. Τελευταία (και εσχάτη, ελπίζουμε) ανάμεσα στις πολλές που προηγήθηκαν στο πλαίσιο της ανόητης στρατηγικής του για αποσταθεροποίηση και πτώση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝ.ΕΛΛ. μέσω της υπονόμευσης και της διάλυσης της συμμαχίας Τσίπρα - Καμμένου...

Το «Μακεδονικό», βλέπετε, δεδομένης της εθνικοπατριωτικής θέσης του Πάνου Καμμένου στο θέμα της ονομασίας, εισπράχθηκε από τον Μητσοτάκη και την ακροδεξιά παρέα του σαν μια τελευταία ευκαιρία να αποδείξουν ότι το βασικό ανατρεπτικό τους θεώρημα, που θέλει το μεγαλύτερο στρατηγικό λάθος του κ. Τσίπρα να είναι η συμμαχία του με τον κ. Καμμένο, «μπορεί να γίνει επιτέλους... success story»!

Το αποτέλεσμα είναι γνωστό: η ανόητη απόπειρα ανατροπής διά της προτάσεως δυσπιστίας συνετρίβη στα έδρανα της Βουλής. Η δε ανοητότερη (η διά της μεθόδου της... αποστασίας ανατροπή) συντρίβεται ακόμα... Στα πρωτοσέλιδα και τα δελτία ειδήσεων των... τριών μιντιαρχών.

----------------
*“Η Εποχή” 8.5.2017: Τα Μέσα Ενημέρωσης ως ελιξίριο της μεγάλης επιχειρηματικότητας

** Το «ανοήτως», εδώ, μόνο επειδή αποκάλεσε «χούντα» μια δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση πλαισιωμένη από εκατοντάδες αγωνιστές εξ εκείνων που έριξαν τη χούντα των συνταγματαρχών
----------------
- το κείμενο του Ν. Τσαγκρή είναι από την Αυγή της Κυριακής (01/7/2018)

Πηγή: zoornalistas.com

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "