Η ροζέ φασιστική "αριστερά"

Κατηγορία: Απόψεις Γνώμες


του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Εκτός από τσογλανισμό η πρώτη φορά φασιστική «αριστερά» διαθέτει πουτανιά και θρασύτητα, όλα με τον επιθετικό προσδιορισμό «πολιτική», αν και αμφιβάλλουμε κατά πόσο δεν περιέχουν και την άλλη διάσταση, την κυριολεκτική! Μετά από οκτώ χρόνια δραστηριότητας από τις εταίρες του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση, το φρικώδες πείραμα Γκραικυλία περνά και στην δικαίωση του αλήστου μνήμης κομματάρχη, που εξήγγειλε κατάργηση της πάλης των τάξεων. 

Η ταξική πάλη προϋποθέτει εργαζόμενους, ανθρώπους και όχι δίποδα πιθηκάκια, όπως με συντονισμένη δράση των ξένων αφεντικών και την συνενοχή τους έχουν μετατραπεί οι κάτοικοι της Αποικίας.

Παλεύω για τα δικαιώματά μου, για δουλειά, μεροκάματα, υγεία, εκπαίδευση, σημαίνει ότι δεν κοιμάμαι με το αφιόνι Μνημονίων, που μου πασάρουν οι ντόπιοι προδότες. Ο ηλίθος, διεφθαρμένος, δια της οθόνης πολλαπλώς ψεκασμένος όχλος βολεύεται με τα δεσμά, που όλο σφίγγουν, επειδή είναι άθλιος ραγιάς εδώ και 600 χρόνια!

Το εκατοστό κατά σειρά πολυνομοσχέδιο «σκούπα» με τα προαπαιτούμενα για την χιλιοστή αξιόλγηση είναι στην Βουλή (κατ΄ευφημισμόν κι εδώ ο όρος!) και ουδείς ενδιαφέρεται πλην μειοψηφιών. Νοιώθουν Ευρωπαίοι άσχετα αν άλλοι βάζουν τα «παίοι» κι αυτοί έχουν το απύθμενο... εύρω. Πολύ σωστά πρέπει να ψηφίζει για την κήρυξη ή όχι απεργίας το 50%+1 των εγεγραμμένων, εντάξει ταμειακώς μελών των σωματείων.

Αυτό είναι δημοκρατία! Όπως στο Κοινοβούλιο με την απάτη των 50 εδρών στο πρώτο κόμμα και αλλες χυδαιότητες ώστε να σχηματίζονται πλειοψηφίες πλαστές και να περνάνε μέτρα για φέρετρο, που επιτάσσονται από τα Μνημόνια υποτέλειας. Όπως γίνεται στην πολιτική σκηνή.

Με μόλις 17,4% των ψήφων του εκλογικού σώματος οι με ροζέ φερετζέ φασίστες του άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακα της Αποικίας παριστάνουν την κυβέρνηση και λεηλατούν μαζί με τα ξένα αφεντικά τον τόπο, που βρίσκεται σε κατάσταση προχωρημένης σήψης.

Εννοούν ως απεργία και εργατικό κίνημα τον συρφετό εργατοπατέρων, που εδώ και δεκαετίες κολλάνε ένσημα για να γίνονται δήμαρχοι, βουλευτές, υπουργοί και θαλαμοφύλακες, μαριονέτες και φασουλήδες ξένων επιβητόρων. Η ανεργία ξεπερνά το 55% του οικονομικά ενεργού πληθυσμού και πέρα βρέχει! Η ουσιαστική ανεργία, όχι τα παλιόχαρτα, που διακινούν τάχα ανεξάρτητες στατιστικές Αρχές, που είναι η πρώτη βαθμίδα της κλίμακας υποτέλειας, υπεράνω από την υποτιθέμενη κυβέρνηση. Οι ύπατοι υπάλληλοι των αφεντικών.


 

Αυτές οι Αρχές μαγειρεύουν στοιχεία για να επιβάλλονται Μνημόνια. Πολύ καλά κάνουν οι ξένοι και βάζουν ταφόπλακα ακόμα και στοεργατοπατερίστικο εργατικό κίνημα.

 

Πού είναι τα ταξικά συνδικάτα, το μαχητικό λαϊκό κίνημα να μην αφήσει τίποτα όρθιο στην Γκραικυλία και ν’ ανοίξει τον δρόμο στην απελευθέρωση από τους ξένους δυνάστες; Πόσοι θα ψηφίζουν στα σωματεία;

Σιγά μη στάξει η ουρά του γαϊδάρου! Πείραμα είναι, για να εφαρμοστεί και σε άλλες χώρες του Δ΄ Γερμανικού Ράιχ, και εν γένει του καπιταλισμού.

Τί να πεις για τα υπουργεία οικονομικών και εργασίας; Θρασύτητα και εκπόρνευση της αξιοπρέπειας και της αισθητικής προς τηλεοπτική κατανάλωση του όχλου. Παρακολουθούμε κακόγουστες παραστάσεις χωρίς ουσία.

Υπουργίνες και υπουργοί να κάνουν το κομμάτι τους και συνδικαλιστές να έχουν άλλοθι σε άμαζα σωματεία και κόμματα ότι κινητοποιούνται δυναμικά. Εντάξει, είναι και το ΠΑΜΕ! Αν και όαση στην έρημο του κοιμώμενου όχλου, παραμένει στα όρια της γραφικότητας ή να το πούμε ωμά: Και το Κ.Κ.Ε.αποτελεί μέρος του συστήματος εξάρτησης της Γκραικυλίας.

Άλλα ταξικά πράγματα πρέπει να κάνει για αφύπνιση της συνείδησης και της συγκρότησης μαζικού ταξικού κινήματος. Πολλάκις τα έχουμε περιγράψει σε αυτό το μετερίζι. Ας τα προχωρήσει κι ας μην έχουν για την ώρα απήχηση στον όχλο. Η συνέχιση των πειραμάτων των ξένων αργά ή γρήγορα φέρνει όχι δικαίωση, αυτό είναι το τελευταίο χρήσιμο, αλλά μαχητική μαγιά, που όλο θα φουσκώνει.

Στο ίδιο πολυνομοσχέδιο τελεσίδικα η κατάσχεση των σπιτιών με το πρόσχημα των οφελών. Αγόρασες με δάνειο για παράδειγμα σπίτι 200.000 ευρώ την εποχή, που έπεφταν μέσα σε αυτό μισθοί 4.000 ευρώ τον μήνα και μπορούσες να πληρώνεις την διακανονισμένη δόση. Τώρα, που η αξία του δεν υπερβαίνει τα 70.000 ευρώ και η μισθοδοσία της οικογένειας είναι 1.500 ευρώ, σε χρεώνουν συνολικά με το αρχικό ποσό!

Αν δεν είναι ψεύτικη οφειλή αυτή και προπαντός στυγνός φασισμός, τότε τί άλλο είναι; Κάνουν ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς για να εξαφανίσουν την λαϊκή αντίδραση. Αν σου κατάσχουν το σπίτι με... άυλο τρόπο, δεν θα έρθουν να σε βγάλουν έξω;


 

Εκεί πρέπει να παρέμβει το λαϊκό κίνημα και να κάνει μαζικά το ταξικό καθήκον. Όχι φασαρία σε ειρηνοδικεία μόνο για το θεαθήναι, για να έχουν δωρέαν πρόγραμμα τηλεοπτικά βοθροκάναλα. Με τα ως τώρα δεδομένα εκεί μένει ο όχλος, να χαζεύει τα παθήματα του συνένοχου διπλανού του και να αυταρέσκεται τρώγοντας πίτσα μπροστά στην οθόνη: Τί ωραία, που δεν είμαι στην θέση αυτού του καημένου! Είναι τόσο ηλίθιος, που δεν νογάει ότι αύριο θα χτυπήσει η καμπάνα και για αυτόν, ή μάλλον έχει ήδη χτυπήσει στον δικό του τομέα...

Αλλά βαυκαλίζεται με τα χονδροειδή ψέματα της ροζέ φασιστικής «αριστεράς». Υπομονή μέχρι τον Αύγουστο (είναι παχιές οι μύγες!), που υποτίθεται βγαίνουμε από τα Μνημόνια και την επιτήρηση. Τάχα δεν καταλαβαίνουν ότι τότε θα είναι ακόμα χειρότερα. Θα σφίγγουν τα δεσμά χωρίς να υπάρχει χρημοτοδότηση, το κερασάκι στην τούρτα της σκλαβιάς.

Τότε θα αποπληρώνεις το χρέος, που ποτέ δεν είχες, από το πορτοφόλι σου, πάει να πει και άλλα, πιο επαχθή μέτρα, και νέα επιτροπεία, που δεν θα λέγεται Μνημόνιο, αλλά... πιστοληπτική γραμμή. Μέχρι να ψοφήσει το άθλιο πειραματόζωο. 

Μη θαρρείς, λοιπόν, ότι ξεμπέρδεψες! Πρώτον μέχρι τον Αύγουστο έχεις να φας άλλα 55 «προαπαιτούμενα» συν όσαν κρίνουν αναγκαία οι (Θ)εσμοί. Μετά ο Κούλης και επόμενοι θαλαμοφύλακες θα σου λένε: Οι προηγούμενοι φταίνε για το κατάντημα, εμείς προσπαθούμε να αμβλύνουμε τις συνέπειες.

Η ροζέ φασιστική «αριστερά» εφαρμόζει κάλλιστα τις διαταγές ξένων επιβητόρων της Αποικίας. Για αυτό την βάλανε στο θαλαμοφυλάκιο Μαξίμου. Πόσα χρόνια πρέπει να περάσουν, πόσα Μνημόνια θέλεις να φας στο κεφάλι, πόσους από σένα να σκοτώσουν ως ηθικοί αυτουργοί οι ξένοι δυνάστες για να καταλάβεις ηλίθιε, διεφθαρμένε, δια της οθόνης ψεκασμένε όχλε της Γκραικυλίας, πού οδηγεί η υιοθέτηση του εκάστοτε λιγότερα χειρότερου, που πάντα καταντά χείριστο, κι άντε πάλι από την αρχή ο φρικτός κύκλος;


15 Ιανουαρίου 2018

Πηγή: mousapolytropos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "