Viva la revolución - Συντροφικό τρολάρισμα… και οι γοβίτσες των 590 ευρώ

Κατηγορία: Απόψεις Γνώμες


Αγαπητή συντρόφισσα, μόλις πριν λίγο ενημερώθηκα για την ευχή που έδωσες και δεν ικανοποιήθηκε. Τί να σου πω βρε συντρόφισσα; Κι εγώ θα ήθελα πολύ να συναντηθώ μαζί σου για να μου εξηγήσεις το θαύμα της επανάστασης που έχεις πετύχει.

Αυτό συζητώ συντρόφισσα με όλους τους σχωρεμένους συντρόφους ενώ πίνουμε σφηνάκια βότκας: Πώς γίνεται τα παιδιά της αστικής τάξης να πηγαίνουν στα δημόσια σχολεία και τα παιδιά των επαναστατών συντρόφων να πηγαίνουν σε ιδιωτικά; Πώς το κατάφερες αυτό συντρόφισσα;

Τέτοια θαύματα ούτε ο σύντροφος Ιωσήφ δεν τα είχε πετύχει. Ο σύντροφος Λένιν θα είχε κατουρηθεί από τη χαρά του. Να ‘σαι καλά συντρόφισσα. Κράτα γερά την Επανάσταση. Ψηλά τα λάβαρα! Ο σύντροφος… Φιντέλ.

----------------

Υ.Γ. Ζήτησα από τη συντρόφισσα Γ.Τ να σου στείλει τους συντροφικούς μου χαιρετισμούς. Η συντρόφισσα Γ.Τ σου ζητά μία ταπεινή συντροφική χάρη: την κάλεσαν σε ένα très chic εργατικό γκαλά και θα ήθελε να κοινωνικοποιηθεί φορώντας τις εργατικές σου ψηλοτάκουνες γοβίτσες.

Ξέρεις συντρόφισσα, εκείνες τις προλεταριακές, της μεσοαστικής τιμής των 590 ευρώ, όταν πήγες όξω-από-δω στο άσπρο σπίτι. Κάνε μου τη χάρη συντρόφισσα… για τη σημαία της Επανάστασης. Τις λάτρεψα συντρόφισσα. Viva la revolución.

Πηγή: defence-point.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "