Μπάφος κι.... επανάσταση

Κατηγορία: Απόψεις Γνώμες


του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Δεν πρόλαβε να τελειώσει ο διεμφυλικός αντιπερισπασμός και να ο επόμενος της ξενόδουλης εξουσίας: Σε ταΐζει κανναβούρι λες και είσαι καρδερίνα! Θα γίνουν τα παιδιά μας χασικλήδες»! Τί θεμελιακό πρόβλημα της κοινωνίας αυτό του «μπάφου»! Δεν ματάγινε άλλο σημαντικότερο στον ντουνιά! Άλλο λυμένο από δεκαετίες θέμα σε κοινωνίες, που δεν είναι υποτελείς. Όλοι πλην Γκραικυλίας! Ούτε υπάρχει πρόθεση να αντιμετωπιστεί, να μπουν κανόνες στο παιχνίδι. Τί πιο αποστομωτική απόδειξη ο θόρυβος για την θεραπευτική και ενδυματολογική χρήση της ινδικής κάνναβης; Κομματόσκυλα της εξουσίας και παποράκια της δημοσιογραφίας, έσπευσαν ποιος θα κάνει την πιο ηλίθια... εξυπνάδα περί «μπάφου». Γκραικυλία το μεγαλείο σου!

Παλαιόθεν τα έχουμε πει, από το 1974, αλλά τα ξαναλέμε, για να εμπεδωθούν από όποιον καλοπροαίρετο πέφτει θύμα της πλύσης εγκεφάλου της ξενόδουλης εξουσίας:

Το κάπνισμα είναι πολύ βλαβερό για την υγεία, ευχής έργον κανείς να μην καπνίζει! Το πιο υγιεινό κάπνισμα, διαβάστε λιγότερο ανθυγιεινό, είναι το χασίς. Αρχαιόθεν η κοινωνίας μας πίνει «μαύρο» και για αυτό χαίρει άκρας υγείας σωματικής και ψυχικής. Τα λέει γλαφυρά ο παππούς Ηρόδοτος! Το χασίς δεν είναι ναρκωτικό κι αν χρησιμοποιήσεις αργελεδάκι (οι παλιοί ξέρανε, μιλά η κοινωνική εμπειρία!) γίνεται δροσιστικό αφέψημα, δίχως πίσσες και άλλα σκουπίδια! Αγνοείτε ότι σχεδόν ως το 1930 το πιο σημαντικό εξαγωγικό προϊόν, που τροφοδοτούσε γενναία τον κρατικό κορβανά της Γκραικυλίας ήταν η παραγωγή χασίς; Ξεχνάτε ότι τα ξένα αφεντικά είχαν την αποικία αμπέλι ξέφραγο και έως το 1930, με διάφορα νομικά και πολιτικά τερτίπια, τρενάρανε την εφαρμογή της Σύμβασης Βιέννης (για τα ναρκωτικά) να βγάζουν τεράστια κέρδη; Λησμονείτε την ελεύθερη εμπορική ζώνη Θεσσαλονίκης, που μέχρι την προαναφερθείσα χρονολογία περνούσαν και χιλιάδες τόννοι «μαύρου» από τις φυτείες των Σκοπίων; Τα αγνοείτε όλα αυτά; Δεν έχετε παρά να διαβάσετε το βιβλίο «Μούσα Πολύτροπος» (εκδόσεις Μετρονόμος).

Είναι ανάγκη να γίνει διαχωρισμός «μαλακών» - σκληρών ναρκωτικών ουσιών. Ν’ απελευθερωθεί το χασίς για προσωπική χρήση, Τα «μαλακά» να είναι διαθέσιμα σ’ ενήλικες. Τότε, πώς θα έβγαζαν δισεκατομμύρια τον χρόνο οι καπνοβιομηχανίες και τα συναφή κυκλώματα; Πώς θα θησαύριζαν οι έμποροι και οι διακινητές του «παράνομου χασίς»; Εδώ είναι ο κόμπος της Αλέξαινας! Για αυτό δεν νομιμοποιείται να ’χω την γλάστρα στο μπαλκόνι μου! Το μεγάλο πρόβλημα είναι τα σκληρά ναρκωτικά, που σκοτώνουν. Θα πρέπει οι εξαρτημένοι χρήστες να θεωρούνται βαριά ασθενείς, να παίρνουν την δόση τους νόμιμα και υγιεινά στα νοσοκομεία, μέχρι την παράλληλη και οριστική απεξάρτηση. Αυτό δεν μπορεί να έχει μεγάλη επιτυχία, αν δεν χτυπηθούν τα πολυεθνικά και άλλα κυκλώματα κατασκευής, εμπορίας, διάθεσης ουσιών. Να επιβάλλεται θανατική ποινή στους μεγαλέμπορους της άσπρης σκόνης, των χαπιών και άλλων παραισθησιογόνων.


Δεν φαντάζομαι να επιμένετε να απορείτε γιατί όλα αυτά τα άκρως επιστημονικά τεκμηριωμένα κι αλλού κοινωνικά αυτονόητα, δεν εφαρμόζονται; Αν με το εμπόριο χασίς κερδίζει ο έμπορος, ας πούμε υποθετικά, δέκα χιλιάδες δολάρια, με την ίδια ποσότητα σκληρών θησαυρίζει αναλογικά με ένα εκατομμύριο δολάρια! Τα κέρδη σε παγκόσμιο επίπεδο από τα σκληρά είναι της τάξεως τρισεκατομμυρίων κάθε χρόνο (βάλτε εσείς την νομισματική μονάδα)! Εδώ, ο ντόρος αφορούσε την ιατρική χρήση ινδικής κάνναβης και την κατασκευή από ίνες της τσουβαλιών ή ρούχων. Καθένας έγραφε την μαλακία του να δείξει πόσο έξυπνος είναι, πόσο της πιάτσας, πόσο ηθικός και ακέραιος, πόσο ανήσυχος για την ηθική της νεολαίας! Είπαμε, με αφορμή την ιατρική χρήση, όχι τίποτα άλλο, σε καμιά περίπτωση να γίνει κουβέντα, να παρθούν μέτρα για την αντιμετώπιση των ναρκωτικών. Άμα χυδαιολογήσεις και χαζογελάσεις με τον «μπάφο», λύθηκε και το πρόβλημα ως δια μαγείας!

Τί σου λέω τώρα, περιμένετε την ανάπτυξη, που είναι σταματημένη σε φανάρι στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ, την κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση! Ούτε για τα άμεσα οικονομικά συμφέροντα ξυπνάς, μόνο φωνάζεις στον ύπνο, για τα θέματα, που σου υποβάλλει η εξουσία! Δεν υπάρχει μόνο το δικαίωμα της απεργίας, είναι και αυτό της εργασίας, που πρέπει να γίνεται σεβαστό από τους απεργούς – φωνάζουν κάθε, που γίνεται απεργία οι κολαούζοι των Μέσων Εξαχρείωσης και Μαλακίας (Μ.Μ.Ε. & Social Media). Ως γνωστόν τώρα «απεργία» κατά τεκμήριο κάνουν οι εργοδότες και τα τσιράκια τους, για να καμαρώνουν με το αζημίωτο, οι εργατοπατέρες, μια και δεν έχουν δουλειά οι εργαζόμενοι κι όταν έχουν είναι χεσμένοι μην την χάσουν. Ακόμα κι έτσι η ξενόδουλη εξουσία με τα παπαγαλάκια της κάνει προληπτικά προπαγάνδα, σου λέει – πού να ξέρω πώς έρχονται αύριο τα πράγματα;


Δεν είναι μόνο το δικαίωμα της απεργίας, αλλά και αυτό της εργασίας! Ολόσωστο! Γιατί είμαστε στην άθλια αποικία Γκραικυλία και δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο αξιόμαχο ταξικό, επαναστατικό κίνημα! Αλλιώς; Θα τα λέγαμε με τους άθλιους και θρασύτατους απεργοσπάστες. Θα τους εκτελούσαν σαν σκυλιά στον Σύνταγμα προς παραδειγματισμό! Τί να κάνουμε; Χάσαμε και τα σκουλήκια μας καβάλησαν! Χάσαμε! Μέρες Οκτωβριανής Επανάστασης! Του Μέγιστου γεγονότος της ιστορίας, για το συμφέρον λαών και εργαζομένων! Έχουμε άφθονη επαναστατική αισιοδοξία! Θα νικήσουμε και θα πάρουμε εκδίκηση! Με τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και τον Μεγάλο Πόλεμο της μάνας Φύσης, που θα θρέψουν τα παιδιά και τα εγγόνια σας κολαούζοι του Κεφαλαίου και του Ιμπεριαλισμού! Ιστορική αισιοδοξία +δημιουργική καταστροφή = καινούριος κύκλος ζωής, με ή χωρίς άνθρωπο, μικρή σημασία για το σύμπαν. (Πρωτόγονος) Κομμουνισμός–το σύστημα! Αν δεν ξυπνήσουμε επιτέλους, ν’ αποτινάξουμε τον καπιταλισμό, τον καταστροφέα της γης και της ζωής, η σκληρή εκδίκηση της Φύσης. Η νίκη της Επανάστασης. Μέρες Μέγιστου Οκτώβρη του 1917, που ζούμε!

------------------------------------

Υ. Γ. Γελάω με τα αφιερώματα στην Οκτωβριανή Επανάσταση, πάνω από 85% χυδαία ή ρεφιλαρισμένα επικριτικά έως κραυγαλέα διαστρεβλωτικά. Ξιφουλκούν γερόντια, πρώην αγωνιστές, κομμουνιστές, σοσιαλιστές, φιλόσοφοι, μαρξιστές, λενινιστές κι άλλα κοινωνικά ναυάγια, παυθέντες και μη συνταξιοδοτηθέντες από πάλαι ποτέ κόμματα και λοιπές οργανώσεις, αποτυχημένοι χειροκροτητές. Όλοι πρώην! Πρίμα σεγκόντο με τα πιθηκάκια, που όταν σταματάνε τον λυσσασμένο αυνανισμό μ’ ένα τηλέφωνο, λένε τις παπάρες τους για ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ. Τ’ άκαπνα παραναλώματα της τεχνολογίας! Όλοι θαρρούν, θα γυρίσουν πίσω το ποτάμι της Ιστορίας; Ας ξεστραβωθούν διαβάζοντας Ηράκλειτο, κι ας αφήσουν τον μεγάλο Λένιν και τους συντρόφους του.

25 Οκτωβρίου 2017

Πηγή: mousapolytropos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "