Ευρω – Πέη!

Κατηγορία: Απόψεις Γνώμες


του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Δεν προλαβαίνουν να πανηγυρίζουν εθνικές νίκες οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ γερμανοτσολιάδες στον λάκκο με τις ύαινες, που αποκαλείται κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση και δεν καταλαβαίνω, μάλλον θεωρώ προδοσία, που ο υπουργός του φωτογραφημένου κωλοδάχτυλου, απέσυρε άρον – άρον από τα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) την αναρτημένη φωτογραφία, μια γραβάτα με διάφορα πέη. Απεικονίζεται συμβολικά και τραγικά η πολιτική και κοινωνική πεμπτουσία της Γκραικυλίας! 

Ο... προαιώνιος στόχος της φυλής των ραγιάδων, όπως σατιρικά τον παρουσίασε πριν από 40 χρόνια ο σύγχρονος Αριστοφάνης Χάρρυ Κλυνν. Τώρα, όμως, πείθονται και οι δύσπιστοι, έστω όχι και τόσο ανέμελα, μια και εντείνεται το τσούξιμο στον πρωκτό! Είμαστε Ευρωπαίοι, εμείς βάζουμε το εύρος και αυτοί τα πέη! Θυμάστε οι παλιοί την υπέροχη παράσταση στην Πλάκα –στην «Διαγώνιο» ήτανε;- όπου ο Χάρρυς ντυμένος Ελληνίδα με λευκή χλαμύδα έδειχνε επακριβώς την στάση ΕΥΡΩ – ΠΕΗ;

Αδυνατεί ο λόγος στο χαρτί να γίνει παραστατικός, για αυτό είναι μάλλον χαζή η ενέργεια του υπουργού να τα «μαζέψει» και να αποδώσεις τις ευθύνες της ανάρτησης σε... άτακτο παιδί! Παλιμπαιδισμός;

Από μικρό κι από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια, που κρύβει μεγάλος δοσίλογος! Έχει τόσο εύκολη πρόσβαση στον λογαριασμό του υπουργού άμυνας ένα παιδί («ο... αιώνας, που ρίχνει ζάρια»;) και αναρτά ερήμην του ό,τι γουστάρει;

Μήπως δούμε αύριο κανένα επιχειρησιακό σχέδιο μάχης; Έτσι για να διανθιστεί η ανία μας... Μην τρομάζετε! Η άνοια του διεφθαρμένου, πολλαπλώς ψεκασμένου δια της οθόνης όχλου με τίποτα δεν γιατρεύεται! 

Δεν φόρεσε γραβάτα η άνευ Τσίπ(ρ)ας μαριονέτα των ξένων πλην ξημερώνει για το έθνος, αφού «πάντα νικάνε οι καλοί» - σύμφωνα με έσχατη παπαρολογία του ανδρός. Φυσικά και ρίχνω χολή στο μεγαλείο των επιτυχιών της κατ’ ευφημισμόν κυβέρνησης της Αποικίας.

Ευτυχώς δεν... χαρίζουν κάστανα, είναι κυνικοί οι εκπρόσωποι του Δ’ Γερμανικού Ράιχ, που αποκαλείται Ευρωπαϊκή Ένωση για την εξαπάτηση του πολυεθνικού όχλου των κατοίκων του.

Για παράδειγμα ο ανθυποφύρ του Δ’ Ράιχ έσπευσε να δηλώσει ότι η νέα συμφωνία υποτέλειας με την Γκραικυλία ήταν έτοιμη από την σύνοδο της 22ης Μαΐου, αλλά ζήτησε παράταση τριών βδομάδων η ελληνική κυβέρνηση για να την... επικοινωνήσει καλύτερα στο εσωτερικό της χώρας! Παρακάμπτω τα λάθη του εν λόγω: «Ελληνική κυβέρνηση» και «χώρα», ως πολιτικάντικες υπερβολές. 

Αφήνω και την αγραμματοσύνη των μεταφραστών, που αγνοούν ότι το «επικοινωνώ» είναι αμετάβατο ρήμα, δεν παίρνει αντικείμενο, πλην αυτού, που με το στανιό βάζουν τα μιξοβάρβαρα πιθηκάκια.

Περνάω στην ουσία: Τα είχαν όλα έτοιμα, καθορισμένα ήταν όλα και τρέναραν την ανακοίνωση για να σε εξαπατήσουν πιο αποτελεσματικά ηλίθιε, διεφθαρμένε και ψεκασμένε δια της οθόνης όχλε της Γκραικυλίας.

Όχι σε προκαλώ! Έχω ή δεν έχω δίκιο, που σου γράφω ότι οι περίφημες διαπραγματεύσεις, οι κοπιώδεις σύνοδοι, δεν είναι παρά «παρτάκια» με ποτά, όπου καλαμπουρίζουν πώς θα την φέρουν καλύτερα στους χαχόλους ραγιάδες;

Πέραν των αιτιάσεων ημών των καρμίρηδων συνωμοσιολόγων επ’ ουδενί κρύβεται η εθνική επιτυχία στο τελευταίο Συμβούλιο Υπουργών Οικονομικών του Δ΄ Ράιχ, στο Λουξεμβούργο. Την καταγράφω για ν’ αρχειοθετηθεί άμεσα στην εγχώρια μακραίωνη ιστορία του ραγιαδισμού και γερμανοτσολιαδισμού!

Τα λεγόμενα πλεονάσματα (άλλη φασιστική απάτη, όταν όλες οι χώρες δανείζονται και χρωστάνε μεταξύ τους τρισεκατομμύρια δολάρια!) θα είναι ετησίως 3,5% του Α.Ε.Π. έως το 2022! Προνοητικά και πονόψυχα τα ξένα αφεντικά!

Να μην γιορτάσεις την επέτειο εθνικής... παλιγγενεσίας (400 χρόνια σκλάβος στους Τούρκους και 200 έως τώρα στους Ευρωπαίους και Αμερικάνους) με διαρκώς νέα μέτρα για φέρετρο και με ανάλογες προζοδόσεις;

Μετά το 2023 τα πλεονάσματα θα είναι ετησίως τουλάχιστον 2% έως το έτος 2060! Θα είσαι σκλάβος μια ακόμα ιστορική γενιά. Σκουλήκια Ευρωπαίοι, ευτυχώς έως τότε θα γίνει Τρίτος Μεγάλος Πόλεμος, μακάρι να μην σωθεί τίποτα από σας και τους Αμερικάνους! Ολοσχερώς να καταστραφείτε! Μη μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα! Να ξανανθίσει η ζωή!

Έτερο εθνικό επίτευγμα των εταίρων μας επιβητόρων προς την αποικία τους είναι η συνήθης ελεημοσύνη – πρεζοδόση για να συνεχίζεται το φρικτό πείραμα και να μην τα κακαρώσει ακόμα το πειραματόζωο! Κουβαρνταλίκια!

Θα... πάρεις 6,9 δισ. ευρώ, που δεν θα τα δεις ποτέ, γιατί θα πάνε στις τσέπες των αφεντικών έναντι χρέους. Με απλά λόγια πρόκειται για λογιστικά τερτίπια και όχι για ζεστό και καυτό χρήμα, που έχει ανάγκη η Αποικία. Θα σου... δώσουν και 800 εκατομμύρια ευρώ για οφειλές σε ιδιώτες.

Με άλλα λόγια η ξεπουλημένη και προδοτική εγχώρια εξουσία θα πάρει το ρεγάλο της για να συνεχίσει να υπηρετεί τα ξένα αφεντικά. Εσύ όχλε μπορεί να μην έχεις δουλειά και μισθό, αλλά όλο το πολιτικό κηφηναριό με την αυλή του αμείβεται πλουσιοπάροχα.

Α, μην ξεχάσω! Θα δώσουν οι αφεντάδες και 800 εκατομμύρια ευρώ τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο, αν είσαι καλός ραγιάς!

Στο ψυγείο η περίφημη Ποσοτική Χαλάρωση (η ένταξη στο QE) της Τράπεζας του Δ’ Ράιχ. Μένει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο πρόγραμμα χωρίς λεφτά, θα τα βάζεις εσύ ηλίθιε όχλε, θα σε στύβουν οι ξένοι νταβατζήδες, όσο δεν ξεσηκώνεσαι να κάψεις σύμπασα την Γκραικυλία, επίσης αποκλείεται να μην εφαρμοστούν τα μέτρα (αφορολόγητο, συντάξεις), που έλεγε ο άνευ Τσίπ(ρ)ας δοσίλογος θαλαμοφύλακας. 

Θα ψηφίζονται συνεχώς πιο σκληρά για να πιάνονται τα διαστημικά πλεονάσματα! Μέχρι να πεθάνει, αν δεν ξεσηκωθεί, το πειραματόζωο! Αν δεν τα προωθήσειαυτός, όσο υπάρχει Γκραικυλία, στρατιές προδότες και γερμανοτσολιάδες!

Έρχονται, ίσως εντός 2017, οι επόμενοι, Κούλης και ΣΙΑ... Πάνε τα μέτρα για το κούρεμα του διαβόητου (επαχθές, απεχθές και ανύπαρκτου) χρέους της Γκραικυλίας! Είναι πολύ απασχολημένο με τα του οίκου του το Δ’ Ράιχ και θα ευαρεστηθεί να κάνει κουβέντα μετά το καλοκαίρι του 2018.

Κλείνω με πρόσφατα στοιχεία της επιτυχίας των Μνημονίων, ιδίως της πρώτης φοράς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ακροδεξιαριστερά, με διάθεση αυτοκριτικής, αφού όλοι οι... δραχμιστές Ανατολίτες πέσαμε έξω!

Στοιχεία όχι ΕΛΣΤΑΤ, που «μαγειρεύει» για τα Μνημόνια, αλλά εργατοπατέρων ΓΣΕΕ, χάσανε το παντεσπάνι και σκούζουνε: 370.000 άνεργοι νέοι είναι κοινωνικά νεκροί, δηλαδή δεν βρίσκουν εργασία εδώ και ΤΕΣΣΕΡΑ χρόνια.

Το 70% των ανέργων είναι ημιθανείς, έχουν να δουλέψουν ΕΝΑ χρόνο. Στην ηλικία μέχρι 25 ετών 60% είναι άνεργοι. ΕΝΝΙΑ στους ΔΕΚΑ ανέργους δεν παίρνουν επίδομα ΟΑΕΔ. Μια στις δυο θέσεις εργασίας είναι μισό ωράριο - μισός μισθός!

Αφήνω αυτοκτονίες, πλειστηριασμούς σπιτιών και λογαριασμών, άστεγους, νοικοκυριά δίχως ηλεκτρικό ρεύμα και νερό.

Αυτά όλα είναι λαϊκισμός συνωμοσιολόγων δραχμιστών και δεν κρύβουν την επιτυχία του... προγράμματος διάσωσης, όπως πιστοποιήθηκε πριν τρεις μέρες στην σύνοδο της συμμορίας του Δ’ Ράιχ. ΕΥΡΩ - ΠΕΗ με την βούλα και χωρίς προφυλακτικό!!

17 Ιουνίου 2017

Πηγή: mousapolytropos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "