Καμαρώστε τα έργα σας, σκουλήκια Ευρωπαίοι!

Κατηγορία: Απόψεις Αρθρα


του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Σαν να μην πέρασε μέρα από το 2007! Και σκόπιμα να το κάνανε, τόσο καλά δεν θα πετύχαιναν! Μόνο, που κάθε φορά θεριεύουν οι συνέπειες. Ρε, στιγμή δεν πέρασε από το 2007! Τεράστιες φωτιές και κοπάδια απληροφόρητων, αφελών και ηλιθίων τρέχουν να γλυτώσουν με τ’ αυτοκίνητα!

Ρε, με τους γκαζοντενεκέδες σας; Θαρρείτε, είναι βολικοί τάφοι; Οι μηχανισμοί της αποικίας Γκραικυλίας σε πλήρη διάλυση, όχι μόνο δεν μπορούν να χωρίσουν ένα δεμάτι σακί, αλλά και διαπράττουν σωρεία εγκλημάτων. Ανευθυνοϋπεύθυνοι δίνουν στα κανάλια παράσταση ζωής.

«Αυτόπτες μάρτυρες» (αείμνηστε Χάρρυ Κλυνν, τα ’λεγες προφητικά, αλλά ποιος σ’ άκουγε!) πουλάνε δάκρυα και κοπετό στον όχλο.

Ξαπλωμένος στον καναπέ καμαρώνει: Τί ωραία, δεν είμαι μ’ αυτούς τους κακομοίρηδες! Τα ραδιοτηλεοπτικά βοθροκάναλα σε ατέρμονη σύνδεση με τον όλεθρο και την βλακεία βγάζουν τζάμπα πρόγραμμα, τα κονομάνε χοντρά, δίνουν μάχη ενημέρωσης (διάβασε: Εξαχρείωσης, εξαθλίωσης). Οι ξένοι επιβήτορες παντοιοτρόπως κάνουν τα πειράματά τους....

Τί να ξαναγράψεις μετά το 2007 και τα τραγικά γεγονότα της Ηλείας, απόρροια μαζικής βλακείας και διαχρονικής συνενοχής; Τί να πεις μετά τα όσα έγιναν στην Μάνδρα, απότοκα ίδιων παραγόντων; Όταν η ζωή δεν αξίζει έναν παρά;

Αυτονόητα, πλην άχρηστα, θερμά συλλυπητήρια και κούφια παρηγορητικά λόγια στους οικείους θυμάτων, όταν ξέρεις ότι τον χειμώνα, άντε το επόμενο καλοκαίρι θα ξαναγίνουν τα ίδια σε άλλο μέρος της Γκραικυλίας;

Τί να φωνάξεις και σε ποιόν; Ότι τα λέμε εδώ και 30 χρόνια; Ε, και; Δεν είναι χαζομάρα να το παίζεις προφήτης με την συνένοχη δυστυχία άλλων; Δεν έχει σωμό η Γκραικυλία! Είναι η γαμημένη σκλαβιά αιτία!


 

Πάνε 600 χρόνια, 400 στους Τούρκους και 200 στα σκουλήκια τους Δυτικούς, Αγγλοαμερικάνους Ιμπεριαλιστές. Εσχάτως όρισαν τοποτηρητή το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ, την κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση.

Τί περιμένετε όταν ο αποκλειστικός άξονας δράσης και έκφρασης του ηλίθιου, διεφθαρμένου, πολλαπλώς δια της οθόνης ψεκασμένου όχλου είναι το αμάξι και το κινητό του;

Αμέτρητες ώρες ραδιοτηλεοπτικής προπαγάνδας (περί αυτού πρόκειται, τρεις μέρες καίγεται η Αττική, και ο σανός περνάει πιο εύκολα, ανεξίτηλα, όταν ανακατεύεται με κροκοδείλια δάκρυα).

Ουδέν ακούστηκε για τους ηθικούς αυτουργούς αυτής της κατάστασης, στην Ηλεία, στην Μάνδρα, στο Μάτι και στην Ραφήνα.

Είναι μόνο ο κακός μας ο καιρός και άντε το ανοργάνωτο κράτος, για να γίνεται και η ανάλογη πολιτική εκμετάλλευση της καταστροφής. Λέξη για τον ηθικό αυτουργό της νέας εκατόμβης θυμάτων: Για τα ξένα αφεντικά και τα ντόπια τσιράκια τους! Για τον Ιμπεριαλισμό, το Δ΄ Ράιχ και την Frau Hitler, που τον εκφράζει παραστατικά και μας κουνά το δάκτυλο, να γίνουμε καλά παιδιά! Καμαρώστε τα έργα σας σκουλήκια Ευρωπαίοι!

Πού να βρεις, ηλίθιε όχλε, σύγχρονα μέσα κατάσβεσης: Αφήνει φράγκο το Δ΄ Ράιχ, που να μην το ληστέψει; Πάνω από 40 χρόνια κλείνουν αεροσκάφη «Καναντέρ» και όλος ο στόλος είναι χωρίς ανταλλακτικά. Δεν έχεις ελικόπτερα και άλλα σύγχρονα μέσα.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία επανδρωμένη λειψά, κακοπληρωμένη. Οι Δήμοι κατεστραμμένοι, δίνουν τα τελευταία λεφτά, όπως γίνεται και με τα νοσοκομεία, τα ασφαλιστικά ταμεία, παν ό,τι κινείται και αναπνέει, στην συμμορία της Τράπεζας Ελλάδας, να τα ληστεύουν άνευ χρονοτριβής Δυτικοί επιβήτορες.

Ξεχνάς ότι τα τελευταία δέκα χρόνια όλη η περιουσία της Γκραικυλίας μειώθηκε στο ένα πέμπτο, ότι τα ξένα αφεντικά λεηλάτησαν πάνω από ενάμιση τρισεκατομμύρια ευρώ από τον υλικό πλούτο της Αποικίας;

Μόνο ξένες φυλλάδες αναρωτήθηκαν υποκριτικά: Άραγε φταίνε οι εταίρες και η ασφυκτική λιτότητα; Και παραπέμπουν σε ανώνυμους Έλληνες(;) οικονομολόγους, που τάχα διαβεβαιώνουν με στοιχεία ότι επ’ ουδενί αυτό συμβαίνει!

Και πολύ μεγάλη επαγγελματική πείρα έχουμε για «τις πηγές, που θέλουν να κρατήσουν την ανωνυμία τους» (είναι φούμαρα του «δημοσιογράφου» να περνά την γραμμή του αφεντικού) και πρόθυμοι γερμανοτσολιάδες αφθονούν στην Αποικία.


 

Δεν φταίνε οι δανειστές- διαβεβαιώνουν. Γιατί, ξένοι νταβατζήδες; Σας κατηγόρησε κανείς, ψέλλισε κάποιος στην Γκραικυλία; Πίνουν νερό στο όνομά σας! Πάρτε λοιπόν κι άλλα φονικά μέτρα! Νοιώσατε ενοχές, σκουλήκια Ευρωπαίοι, τώρα, που θα ρθείτε να κάνετε κοπαδηδόν φτηνιάρικες διακοπές στην Γκραικυλία;

Μένει το τζάμπα πρόγραμμα των ραδιοτηλεοπτικών βοθροκάναλων σε... σύνδεση με τους τόπους καταστροφής. Μάνα εξ ουρανού οι πυρκαγιές κι οι νεκροί στο Μάτι και τα περίχωρα, να ξεφύγουν από τις βαρετές επαναλήψεις του χειμώνα και τους θερινούς ρεπατζήδες.

Αμολάνε πιθηκάκια, παπαγαλάκια κι άλλα ζωντόβολα, που κατ΄ ευφημισμόν αποκαλούνται δημοσιογράφοι, που ούτε να μιλήσουν ξέρουν στα μικρόφωνα, ούτε ελληνικά γνωρίζουν, και δίνουν μεγάλες δόσεις κοπετού στον όχλο, που παρακολουθεί αποσβολωμένος. Χοντρή κονόμα για ιδιοκτήτες Μέσων Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε), κάτι ψίχουλα παίρνουν και τα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media).

Κλείστε, ηλίθιοι, τις τηλεοράσεις και τα ραδιόφωνα πριν σας κάνουν ολοσχερώς πιθήκους! Επιστρέψτε στην φύση! Ακούστε επιλεκτικά καθημερινά τρία σύντομα δελτία ειδήσεων!

Απολαύστε ελληνική μουσική σε παλιά πικάπ, μαγνητόφωνα και άλλα σύγχρονα μέσα! Γυρίστε, μόνο για τα πολιτιστικά προγράμματα, στο κρατικό ραδιόφωνο και την τηλεόραση!

Ζείστε στις δεκαετίες του 1980 και του 1990, τρυγώντας ό,τι καλό υπήρχε τότε, συνδέοντάς το με τα όσα θετικά υπάρχουν σήμερα. Τ’ ανθρώπινα στοιχεία όχι τα πιθηκίσια!

Ανοίξτε διάλογο με τον φίλο, την γειτονιά, τον διπλανό, τον άγνωστο συνάνθρωπο, με την θάλασσα, με τα βουνά και τα δέντρα!

Σηκώστε τα μάτια και προπαντός το μυαλό και την ψυχή από την μπασμένη ψηφιακή εικόνα και συσκευή! Σταματήστε τον μαζικό πνευματικό αυνανισμό!

Έτσι μόνο θα σωθούμε δια παντός από τις «Μάνδρες» και «Μάτια»...

26 Ιουλίου 2018

Πηγή: www.mousapolytropos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "