Εκπεσμός λίγο πριν το τέλος; Νταραβεριτζήδες, με την ανοχή του Μαξίμου, πουλάνε «προστασία» σε υπόδικους επιχειρηματίες.

Κατηγορία: Απόψεις Αρθρα


Νταραβεριτζήδες, με την ανοχή του Μαξίμου, πουλάνε «προστασία» σε υπόδικους επιχειρηματίες

 • Κάποιοι Νταραβεριτζήδες,με την ανοχή του Μαξίμου έχουν εισάγει μεθόδους Σικελικής μαφίας πουλώντας προστασία σε υπόδικους, μεγαλόσχημους επιχειρηματικούς παράγοντες.
 • Ένα από τα θύματα της εγκληματικής συμμορίας εμπλέκεται στη διαχείριση κόκκινων δανείων και έχει παραπεμφθεί στη Δικαιοσύνη.
 • Από τότε ξεκινάει το μαρτύριο και το καθεστώς ιδιότυπης ομηρίας για το οποίο έχει πληρώσει μέχρι τώρα πολλά μύρια.
 • Στην αρχή οι γνωστοί νταραβερτζήδες τον κατηύθυναν σε ένα δικηγορικό γραφείο στο Κολωνάκι που «διαφημίζει» ειδικές υπηρεσίες γιατί συνδέεται με κορυφαίο πολιτειακό παράγοντα.
 • Στη συνέχεια μπήκε στο κόλπο και γνωστός δικηγόρος που τυχαίνει να έχει προνομιακές σχέσεις με την κυβέρνηση.
 • Τα ραντεβού στο Κολωνάκι και στο «πριβέ» παράρτημα δίπλα στη Μονή Πετράκη πληρώθηκαν με εξωφρενικά ποσά.
 • Όμως η περιπέτεια του εν λόγω διαχειριστή κόκκινων δανείων δεν τελειώνει με την αγορά προστασίας από τους δύο δικηγόρους.
 • Στο κόλπο μπήκε και εκδότης εφημερίδας που λειτουργεί, όπως ο ίδιος διατείνεται, ως βαποράκι της εισαγγελίας.
 • Εκτός από το ρευστό ο διαχειριστής των κόκκινων δανείων αναγκάστηκε να βάλει και διαφήμιση προφανώς για να τη βλέπουν οι παράγοντες της Δικαιοσύνης που διαβάζουν την εφημερίδα γιατί αναγνώστες έχει ελάχιστους.
 • Όπως μαθαίνουμε στην ίδια ακριβώς παγίδα έπεσαν και διάφοροι πρώην τραπεζίτες που έχουν εκκρεμείς υποθέσεις με τη Δικαιοσύνη.
 • Βέβαια με καθυστέρηση διαπίστωσαν ότι η συμμορία πουλάει αέρα κοπανιστό και γι΄ αυτό άρχισαν να κελαηδάνε και να ζητάνε πίσω τα λύτρα προστασίας.
 • Καταλαβαίνετε τι έχει να γίνει αν κάποιο από τα θύματα αποφασίσει να απευθυνθεί στη Δικαιοσύνη και να αποκαλυφθεί η μαφιόζικη οργάνωση.

Οι σεισμικές δονήσεις μιας τέτοιας εξέλιξης μπορεί να ταρακουνήσουν ολόκληρο το σύστημα.

Πηγή: lykavitos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "