Το αυγό του φιδιού...

Κατηγορία: Απόψεις Αρθρα


του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Αν ήσασταν ΕΣΕΙΣ ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο.... Λέμε, τώρα, αν είχατε (ή νομίζατε ότι έχετε) τον τελικό λόγο στις εξελίξεις του κόσμου... Πού θα προτιμούσατε, πού θα διαλέγατε να (ξανα)γίνει το μεγάλο τραγικό πείραμα; Παραδείγματος χάρη στην Γαλλία, στην Ισπανία, στην Ιταλία, σε κάποια μεγάλη κι ανεξάρτητη χώρα ή στο αθλιέστερο προτεκτοράτο, που εδώ και 200 χρόνια είναι το ευκολότερο, υπάκουο πειραματόζωο του καπιταλισμού, στην Γκραικυλία; Ποιο πείραμα; Της φασιστικής νεοναζιστικής παλινόρθωσης. Αυτό δεν σημαίνει ότι η μεγάλη φωτιά δεν θα ξεφύγει από την εστία των εμπνευστών της, όπως συνέβη και στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Το καλό και συνάμα κακό για την ιστορική εξέλιξη της ανθρωπότητας είναι οι απρόβλεπτοι παράγοντες, που γίνονται καταλύτες για το αποτέλεσμα της εξέλιξης σε κάθε κοινωνική (και συμπαντική) κατάσταση.

Οι ποικίλες ετερογονίες, εν πολλοίς, καθορίζουν τον κόσμο και προπαντός συχνά, προκειμένου για τ’ ανθρώπινα. τρομάζουν ακόμα και αυτούς, που σχεδίασαν τα συγκεκριμένα κάθε φορά γεγονότα! Θυμηθείτε την περίφημη επιστολή Φ. Ένγκελς για την ιστορική πορεία! Το πειραματόζωο Γκραικυλία δεν μπορεί, και να θέλουν τ’ αφεντικά, να κρατήσει περιορισμένη την συνδαυλιζόμενη από τον Αμερικάνικο Ιμπεριαλισμό και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο φωτιά προς έναν Τρίτο Μεγάλο Πόλεμο. Εδώ είναι Βαλκάνια και Μεσόγειο, μην ακούτε ηλίθιους, που καμαρώνουν ότι τάχα είναι Ευρώπη. Δεν είναι γεωγραφική η ταξινόμηση! Αυτή μπορεί να είναι έτσι η αλλιώς ανάλογα με την γραμμή, που θα τραβήξεις στον χάρτη. Είναι ζήτημα ταξικό, πολιτιστικό με ευρύτερη έννοια και κοινωνικό. Είμαστε η γέφυρα της μάνας του πολιτισμού Ανατολής με την βάρβαρη Δύση! Το γράφουν αρχαιόθεν οι αιώνες. Στο πολύστροφο βαλκανικό, μεσογειακό χωνευτήρι το... φωνάζουν λαοί με τεράστια έργα πολιτιστικά.

Καλπάζει ο Φασισμός, ο Νεοναζισμός στην Ευρώπη, ο Ρατσισμός, η Ξενοφοβία, πρωτίστως στο Δ’ Γερμανικό Ράιχ, που αποκαλείται για να ξεγελιούνται οι εν αυτώ κατοικούντες όχλοι, κατ’ ευφημισμόν Ευρωπαϊκή Ένωση. Δεν είναι νέο φρούτο. Τώρα όμως εξαντλούνται, τελειώνουν τα προσχήματα, αφαιρείται ο φερετζές της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας, που μεταμορφώνεται τα τελευταία χρόνια στον πιο ύπουλο και χειρότερο φασισμό, που γνώρισε η ανθρωπότητα. Πέσανε οι μάσκες των εταίρων χωρών! 


Πάμπλουτη ελληνική γλώσσα! Κατ΄ ουσίαν εταίρες, πουτάνες (του δεκάρικου)! Φεύγει η τάχα προοδευτική μπούργκα, βγαίνει το φιδάκι ο Διαμαντής, κάτι μεταξύ βόα, πύθωνα και κόμπρας! Μην πιστεύετε στην παπαρολογία του αυγού του φιδιού, που τάχα εξαλείφθηκε με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Όσον αφορά τον καπιταλισμό και τους φονιάδες λαών Αμερικάνους πάντα το ταΐζουν και επεκτείνουν την φωλιά του για να μεγαλώνει όπως πρέπει, να το έχουνε εφεδρεία ισχυρή σε πρώτη ζήτηση στα καινούρια τους δολοφονικά παιχνίδια.

Από την πλευρά των μοναδικών, αληθινών νικητών του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, την Ε.Σ.Σ.Δ. και τους λαούς της, τον Κόκκινο Στρατό και τον Μεγάλο Στάλιν, δεν μπορούσαν δυστυχώς να επιβάλουν πλήρως το δίκαιο του πολέμου. Ήταν ερείπια και μπράβο τους, που σε λιγότερο από 20 χρόνια όχι μόνο ανοικοδομήθηκαν αλλά και πήγαν πρωτοπόροι στο διάστημα! Αυτοί, που έφτιαξαν και χρησιμοποίησαν την μαριονέτα Χίτλερ, ο Αμερικάνικος Ιμπεριαλισμός και το Παγκόσμιο Κεφάλαιο, του εβραϊκού συμμετέχοντος αν όχι προεξάρχοντος, για να γίνουν κοσμοκράτορες, πρωτίστως να διαλύσουν την Σοβιετική Ένωση, κατάπιαν προσωρινά την μεγάλη ήττα, την συντριβή τους. Έκαναν κινήσεις αντιπερισπασμού μήπως και προλάβουν την επέλαση του ηρωικού Κόκκινου Στρατού προς το Βερολίνο (το καραγκιοζιλίκι Απόβαση στην Νορμανδία) ή προέβησαν στα πιο φρικιαστικά μαζικά εγκλήματα από κτίσεως κόσμου, στον πυρηνικό βομβαρδισμό της Χιροσίμα και του Ναγκασάκι (πάλι αλληθωρίζοντας προειδοποιητικά προς Μόσχα)!

Κατάπια την ήττα τους ετοιμάζοντας σκληρή εκδίκηση. Πριν τελειώσει ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος, είναι πια ιστορικά εξακριβωμένο ότι αμέσως μετά την μάχη του Στάλινγκραντ και την συντριβή των Χιτλερικών στο λεγόμενο Ανατολικό Μέτωπο άρχισαν οι πρώτες διερευνητικές συνομιλίες των «συμμάχων» νικητών, τί θα προκύψει στον κόσμο μετά την εξόντωση του Χίτλερ. Πολλά θ’ αποκαλυφθούν όταν γίνει αποχαρακτηρισμός, δημοσιοποίηση των περίφημων αρχείων του Αντρέι Γκρομίκο! Θυμάστε οι παλιότεροι βιβλία κάποιου Σεμιόνοφ(;), που κυκλοφόρησαν και στα ελληνικά την δεκαετία του 1980 από την «Σύγχρονη Εποχή»; Το ένα, αν δεν με απατά η μνήμη ήταν το «Διατάσσεσαι να επιζήσεις», το άλλο το ψάχνω... Δεν ήταν αστυνομική λογοτεχνία, δεν ήταν εξ ολοκλήρου «φιξιόν». Είχε αμυδρά πρόσβαση, κάποιοι έδωσαν επιλεκτικά στον συγγραφέα, του... σφύριξαν στοιχεία από το αρχείο Γκρομίκο. Κλείνει η μικρή παρένθεση – έναυσμα για περαιτέρω έρευνα...

Έκαναν γαργάρα την μεγάλη ήττα οι ιμπεριαλιστές και ενσωμάτωσαν σύμπαντα τον σιδερένιο μηχανισμό του Χίτλερ και του Γ’ Ράιχ, τον αφομοίωσαν και τον έβαλαν να δουλεύει για αυτούς ενάντια στην Σοβιετική Ένωση, τις άλλες χώρες του (αν)ύπαρκτού σοσιαλισμού, αλλά και κατά των λαών των δυτικών κοινωνιών για να μην σηκώνουν κεφάλι, να μην διεκδικούν. Σας λένε τίποτα:«Κόκκινη Προβιά», «Γκλάντιο» κι άλλα φοβερά φρούτα, να μην πλατυάζουμε; Α, ξέχασα! Καταδίκασαν ορισμένους επικεφαλής για τα μάτια του κοσμάκη, στην δικαστική πανήγυρη της Νυρεμβέργης. Τόσο δημοκράτες και αντιφασίστες! Αγωνιστές και αντιναζιστές! Ποιοι τώρα; Ο Τσώρτσιλ; Ο θαυμαστής του Μουσολίνι και του ίδιου του Χίτλερ; Ξεχνάτε ότι ακόμα και διαπραγματεύσεις για το γερμανικό χρέος (αποζημιώσεις του πολέμου και τα ρέστα) τις έκανε ο... ανανήψας λογιστής του Χίτλερ!

Αφού δεν καταστράφηκε εκ θεμελίων, όπως συνέβη στην ιστορία με όλους τους ηττημένους, η φασιστική Γερμανία, πριν περάσουν 20 έτη έστησε με τα αφεντικά της, τους Αμερικάνους Ιμπεριαλιστές και το παγκόσμιο κεφάλαιο, το Δ’ Ράιχ, που βαφτίστηκε Ε.Ο.Κ. και κατόπιν Ευρωπαϊκή Ένωση. Πάλι να μη μακρηγορούμε, πολλάκις έχουμε αναφέρει ότι αντέγραψαν τα σχέδια ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης, που είχαν εκπονήσει οι Γκέμπελς, Χίτλερ! Χρηματοδοτούμε το Δ’ Γερμανικό Ράιχ όλοι εμείς οι ηλίθιοι με το νεοναζιστικό νόμισμα ευρώ και τον Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.), να ετοιμάσει τον επόμενο μεγάλο πόλεμο. Επενδύουμε στον θάνατό μας! Η Ευρώπη δεν καταλαβαίνει τίποτα, ή καμώνεται ότι δεν τρέχει τίποτα. Σκάβει τον λάκκο της! Μακάρι να μην μείνει τίποτα από όλους αυτούς, που εδώ και 8 αιώνες καταστρέφουν την γη και την ανθρωπότητα! Μακάρι να ξαναρχίσει η ζωή από την αρχή! Μην ανησυχείτε! Να είστε πάντα αισιόδοξοι! Εξάπαντος θα κάνουν η ζωή και η γη επανεκκίνηση, έστω και χωρίς ανθρώπους με την σημερινή μορφή ή φάση του πολιτισμού!!

Η ροή του χάους δεν σταματά. Εσχάτως την τρέχει ιλιγγιωδώς, εγκληματικά με την ασύδοτη τεχνολογία η ηλίθια ανθρωπότητα, που επιστρέφει ραγδαία στην ζούγκλα του πιθήκου. Ετοιμάζονται πυρετωδώς και αφρόνως για τον Τρίτο Μεγάλο Πόλεμο. Η Ευρώπη μαριονέτα σε ολέθρια παίγνια των (κατά Μπέρναρτ Σω) αποβρασμάτων της, των Αμερικάνων, επωάζει και γαλουχεί πάλι στην αγκαλιά της φαντάσματα του φασισμού, που κυριαρχούν με δημοκρατικοφανή μάσκα. Το χειρότερο σε σύγκριση με τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι ότι σήμερα δεν υπάρχει αντίπαλο δέος! Λείπει η μεγάλη Σοβιετική Ένωση ή το αντίστοιχό της! Τρώει τις σάρκες κάθε σύστημα, που δεν έχει αντίπαλο. Μη σεκλετίζεστε όμως! Θα φτιάξει αντίπαλο δέος ο πατέρας πάντων ΠΟΛΕΜΟΣ! Και δεν θα μείνει για δείγμα ούτε κολυμβηθρόξυλο! Μεγάλε Ηράκλειτε! Κι ας μη σε κάνανε θεό! Για αυτό έμεινες αιώνιος...

-----------

Υ.Γ. Από την εσωτερική επικαιρότητα, μια και μίλησα για Φ.Π.Α. Πόσα εκατομμύρια σκορπάτε, ηλίθιοι, το τελευταίο εξάμηνο στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.) και στα Μέσα Κοινωνικής Μαλακίας (Social Media) να διαφημίζετε πέντε φορές την ώρα σε κάθε εκπομπή τα μηχανάκια POS; Αριθμό θέλω! Πόσο πάει η εγκεφαλική πλύση, το χυδαίο σαπούνισμα για τις ηλεκτρονικές τραπεζικές συναλλαγές, μην ξεφύγει ευρώ από την χρηματοδότηση του Γ΄ Παγκόσμιου Πολέμου! Πόσες άστεγες οικογένειες θα ζούσαν, πόσες κλειστές Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (Μ.Ε.Θ.) στα νοσοκομεία θα χρηματοδοτούνταν για έξη μήνες με αυτά τα ποσά; Όχι στο νεοναζιστικό Φ.Π.Α.!

20 Σεπτεμβρίου 2016

Πηγή: mousapolytropos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "