Μια όχι τόσο κρυφή σχέση!!! Λές…Ίσως…Πιθανόν!!!

Κατηγορία: Απόψεις Αναλύσεις


του Λυκούργου Λιαρόπουλου

Τελικά, οι άνθρωποι του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταπληκτικά αντανακλαστικά. Οι αντιδράσεις τους είναι ακαριαίες, τόσο άμεσες, που νομίζεις, καμμιά φορά, πως προηγούνται του γεγονότος στο οποίο αντιδρούν. Θυμήθηκα μία αξέχαστη ατάκα του Πίτερ Σέλερς στο «What’s new Pussycat», αξέχαστη ταινία από τότε που ακόμη κάνανε Σινεμά. Όταν βρέθηκε σε ένα Μπαρ, ακολουθώντας, υποτίθεται, κάποιον, κάποιος τον ρώτησε: «μα πώς τον ακολουθείς, αφού αυτός δεν έχει έρθει ακόμη;;;», απάντησε «Τον ακολούθησα πολύ γρήγορα». Νομίζω δεν έμεινε μόνο στη δική μου μνήμη αλλά στην... ιστορία, η οποία, ως γνωστόν… επαναλαμβάνεται.

Κάπως έτσι, ο κ. Τζανακόπουλος, «βιάστηκε» να βγάλει την ετυμηγορία για το ποιος φταίει για το εμετικό και προδοτικό ξέσπασμα Μπαρμπαρούση. Δεν λέω, ετοιμόλογος πρέπει να είναι ως ..Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, αλλά όλα έχουν όρια. Η, μήπως, όχι;; Μήπως τα όρια της πολιτικής ηθικής έχουν επαναχαραχθεί επί Πρώτης Φορά Αριστεράς, του ΣΥΡΙΖΑ;; Υπάρχουν και άλλες ενδείξεις.


Ο κ. Κοντονής δεν ζήλεψε τον Πίτερ Σέλερς, αλλά τον πατέρα της Προπαγάνδας της Λάσπης, Γιόζεφ Γκαίμπελς. Στην ομιλία του στη Βουλή δεν δίστασε, όχι απλώς να συνδέσει τη ΝΔ με τη Χ.Α. αλλά «ανακάλυψε» και απόδειξη. Διερωτήθηκε, τάχα: «όταν στις τελευταίες Περιφερειακές Εκλογές κατέβηκε το ΛΑΟΣ και στελέχη της ΧΑ όπως ο κ. Παναγιώταρος ήταν υποψήφιοι του κ. Αδ. Γεωργιάδη, τότε ποιοι ανοίγουν την πίσω πόρτα στο μόρφωμα;" Το ότι αυτό δεν συνέβη ποτέ, ότι ο κ. Γεωργιάδης δεν ήταν καν υποψήφιος τότε, ήταν λεπτομέρεια, του το «είπαν μετά» και ανακάλεσε. Η «λάσπη» ως συστατικό στοιχείο της Πολιτικής επί ΣΥΡΙΖΑ.

Αλλά ακόμη και το θράσος θα έπρεπε να έχει όρια. Προσπαθώντας οι «παράγοντες» της Κυβέρνησης να συνδέσουν την ΧΑ με τη ΝΔ, προχώρησαν σε απόπειρα διαγραφής από τη συλλογική μας μνήμη των αδιάσειστων αποδείξεων για «στενές επαφές» του ΣΥΡΙΖΑ με το Νεοναζιστικό κόμμα, «ξέχασαν» τη Δίκη της ΧΑ για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα. Ακόμη και μία αποδεδειγμένα ανίκανη Κυβέρνηση, δεν θα έπρεπε τρία χρόνια τώρα να μην μπορεί να διεξάγει μία δίκη, όπου, μάλιστα, ο φονιάς έχει ήδη παραδεχτεί το φόνο.

Ένας δάσκαλος μού έλεγε: «Δεν υπάρχει δεν μπορώ, υπάρχει δεν θέλω». Ένας άλλος μου είπε το «τίποτα δεν είναι τυχαίο». Και επειδή πάντα μου άρεσαν τα αστυνομικά, θυμάμαι το περίφημο «ποιος ωφελείται;;». Η ερώτηση που πάντα ρωτάμε αν, θέλουμε, φυσικά, να εξιχνιάσουμε ένα έγκλημα. Και, τί παράξενο, αλήθεια. Αμέσως μετά το αξιοθρήνητα κακοπαιγμένο «ξέσπασμα Μπαρμπαρούση», σε «αληθινό χρόνο» όπως λέμε στη Φυσική ήρθε η ανακοίνωση Τζανακόπουλου. Ούτε έτοιμη να τη είχε. Η μήπως;;;;

Πηγή: liberal.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "