Α λα... Γαλλικά και... Βρετανικά Λαϊκισμός

Κατηγορία: Απόψεις Αναλύσεις


του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Τώρα, που με τσίμπησε οίστρος (αλογόμυγα –για τους αδαείς), πώς να σταματήσω; Συνεχίζω με την... απύλωτη γραφίδα μου τα πρόσφατα παραδείγματα λαϊκισμού α λα ... Γαλλικά και Βρετανικά! Α! Να μην ξεχάσω στα προηγούμενα: ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός ακραίος, προπαντός συνωμοσιολογία, να συνδέεις το καραγκιοζιλίκι στον Τραπεζίτη - καμένο χαρτί με τα γραφόμενα σε ξένες φυλλάδες (όλως τυχαίως ίδιες μέρες!) ότι οι αναρχικοί οργανώνονται με κέντρο τα Εξάρχεια και ότι στην Γκραικυλία υπάρχει έξαρση τρομοκρατίας. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να θυμάσαι τις επιστολές – βόμβες (κόψτε κάτι βαποράκια!), που τάχα εστάλησαν σε Δ.Ν.Τ., Σόιμπλε και άλλα μπουμπούκια του διεθνούς νεοβαρβαρισμού και φασισμού.

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός και η... παραμικρή υποψία ως προς τίτλους εγχώριων φυλλάδων: «Νέα γενιά τρομοκρατών», «Απόπειρα δολοφονίας της Δημοκρατίας» (έτσι λέγεται ο νεοναζιστικός φασισμός Μνημονίων με σκοροφαγωμένο κοινοβουλευτικό φερετζέ)! «Φτάνει πια! Σταματήστε τους» (ποιοι, ποιους; Οι θύτες τους θύτες;)! Έχουμε συχνά μιλήσει και για το CIAκίνητο παραμύθι της προκήρυξης και της ανάληψης ευθύνης: Η αληθινή επανάσταση δεν γεμίζει χαρτιά με μπούρδες, δεν έχει ανάγκη ν’ αναλάβει καμιά ευθύνη, γυρίζει τον κόσμο ανάποδα και φτιάχνει δικό της δίκαιο! Μ’ έφαγε η πολυλογία και χάνω τον στόχο μου! Για αυτό το στρίβω... α λα Γαλλικά!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να πιστεύεις ότι από το πουθενά βγήκε ο Γάλλος ζιγκολό και μοστράρει κιόλας ως χαρισματικός ηγέτης, ότι θρυμματίστηκε το παλιό σάπιο πολιτικό σύστημα στην Γαλλία και ξημερώνει νέα μέρα (βαθιά νύχτα!) στο Δ’ Ράιχ, ότι Γαλλία, Βρετανία και Ιταλία δίνουνε αποστομωτική απάντηση στον λαϊκισμό! Οι εγχώριοι Γερμανοτσολιάδες είναι ικανοποιημένοι και προπαντός περήφανοι γιατί το Γαλλικό κόλπο πρώτα εφαρμόστηκε στο πειραματόζωο Γκραικυλία και αφού πέτυχε αμέσως έλαβε διαβατήριο για τα... Ηλύσια Πεδία! Πώς είπατε; ΝΑΙ, ΕΙΜΑΙ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ (και συνωμοσιολόγος) για ν’ ανοίγω μάτια και μυαλά (όσα δεν είναι κλούβια)! Ένα (από)κομμα του 3% έγινε στην Αθήνα «κυβέρνηση» με καταιγιστικό ψεκασμό του όχλου δια της οθόνης. Εις Παρισίους προτιμήθηκε προφανώς αναγκαία προσαρμογή στις τοπικές συνθήκες, κυρίως επειδή δεν αφορά αποικία.

Εδώ, πήραν τον πολιτικό τσογλανισμό, που ταιριάζει στην ψευτομαγκιά Γκραικύλων, τον εκπαίδευσαν στην οικονομική παπαρολογία με τον Γιάννννη με ένα ΝΙ και στην πολιτική αγυρτεία με την γάτα Ιμαλαΐων. Στην Γαλλία, επιστράτευσαν έμπειρο τραπεζίτη, τοκογλύφο και με «ένα γάμο ως προίκα σωστό» έγινε ζιγκολό πολιτικής διακυβέρνησης. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να χτυπάς την αποθέωση της δημοκρατίας και της αντιπροσωπευτικότητας! Στην Γκραικυλία ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας με 17,5 % του εκλογικού σώματος πήρε 145 έδρες και με την καμένη ακροδεξιά τσόντα κάθισε στο Μαξίμου. Στην ανεξάρτητη Γαλλία ο (μακρον)οικονομολόγος ζιγκολό με μόλις 13% του εκλογικού σώματος και αποχή 52%, διεκδικεί σχεδόν 450 έδρες! ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να μην δέχεσαι ότι για πρώτη φορά βγήκε πρόεδρος χωρίς κόμμα και να διασπείρεις συνωμοσιολογίες ότι είχε στην δούλεψη το πιο ισχυρό κόμμα, αυτό του Κεφαλαίου, τη συνδρομή και καναδυό τρομοκρατικών προβακατσιών! Α λα Μαφία δουλειές!Οργανωμένες!

Όχι σαν την άγαρμπη Αγγλίδα, που της δίνανε 65% και καταποντίστηκε στο 42%. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να πιστεύεις ότι οι τρομοκρατικές προβοκάτσιες στήθηκαν προς... τιμήν της πρωθυπουργού! ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός ό,τι έχω επανειλημμένα αναλύσει και υπενθυμίζω σε νέους αναγνώστες: Δεν σημαίνει ότι κάθονται στο γραφείο και λένε ας ρίξουμε βόμβα, ας πούμε, στο Μάντσεστερ! Ο Ιμπεριαλισμός, στα πλαίσια των όλο πιο ισχυρών εσωτερικών αντιθέσεων, που προκαλούν τρομερές ετερογονίες, δουλεύει με εναλλακτικά σενάρια. Αν θες να δεις ποιος είναι πίσω από την Α τρομοκρατική προβοκάτσια, ψάξε να βρεις ποιος ωφελείται. ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να υποστηρίζεις (όπως προκύπτει από έρευνες των Αρχών) ότι η εξουσία γνωρίζει τα παλικάρια, που εκτελούν τις... δουλειές! Ότι στους εκτελεστές κάθε προβοκάτσιας δείχνουν ανοχή, αμέλεια, όταν δεν τους καθοδηγούν! Όπως έγινε με τον φορτηγατζή της Γερμανίας, που για μέρες τον παρακολουθούσαν, τον οδήγησαν στα θύματά του, μην τυχόν χάσει τον δρόμο και δεν πέσει στο πλήθος των αμέριμνων διαβατών!

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να υποπτεύεσαι σε όλα στήσιμο, να βλέπεις πονηρά και πάντα ν’ αξιολογείς κακόβουλα πανομοιότυπα ή και παρόμοια γεγονότα. Σκάει κάπου γερή στρακαστρούκα, σκοτώνει κοσμάκη, όλοι είμαστε αναλώσιμα του Ιμπεριαλισμού, γεμίζουν με αίμα και τρόμο πολλές μέρες οι οθόνες, να φοβάται και τον ίσκιο του ο μέσος πολίτης, να τρέμει να βγει στην γειτονιά του, να βλέπει ξύπνιος εφιάλτες. Από την άλλη, κάθε συμβάν του αστυνομικού δελτίου, ακόμα κι ένα έγκλημα ζηλοτυπίας, προβάλλεται με τα σκοτεινά γυαλιά της εν δυνάμει τρομοκρατικής πράξης. Πωλείται με... φορτηγά η φτηνή συγκίνηση ως αξεσουάρ του τρόμου. Για να κρύβονται από τα δακρυσμένα μάτια ο ηθικός αυτουργός της προβοκάτσιας ο Ιμπεριαλισμός και το Κεφάλαιο.

ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός να λοιδορείς δακρύβρεχτα ρομάντζα θυμάτων, τα λουλουδάκια, κεράκια, χίλια δυο μαραφέτια στους τόπους της προβοκάτσιας. Να μην πουλήσουν οι μικρέμποροι; Ακολουθεί μια συναυλία, τάχα διαμαρτυρίας, με σκυλοπόπ χαβαλέ, που βαφτίζουν τραγούδι. Τα ίδια υποπροϊόντα του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού, του ηθικού αυτουργού της κάθε προβοκάτσιας, προβάλλονται από πιθηκάκια, που κουνιούνται πανομοιότυπα γελοία, καταναλώνονται από ιδίου φυράματος ακροατές, που νομίζουν ότι διαμαρτύρονται, ενώ στην ουσία γίνονται βαθύτερα και απόλυτα θύματα του άθλιου καπιταλισμού. Ίδια οχλοβοή από χώρα σε χώρα, μόνο η γλώσσα αλλάζει για να καταλαβαίνουν οι ντόπιοι όχλοι. Υπομονή, σε λίγο δεν θ’ αλλάζει! Τα πιθηκάκια, όταν δεν θα αυνανίζονται χαϊδεύοντας τηλέφωνο, θα κουνιούνται με ένα μικροτσίπ στο άδειο τους κεφάλι στον χαβαλέ της πιστοποίησης της μετάλλαξης στον μαλλιαρό πρόγονο! Έδωσα, δείγματα Λαϊκισμού, ν’ αποδείξω - βάσει ό,τι φοριέται στον κόσμο των γερμανοτσολιάδων, ΠΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟΣ ΛΑΪΚΙΣΤΗΣ ΕΙΜΑΙ!!

--------------------------

Υ. Γ. Για πότε βρήκανε το υποκατάστατο στην Γκραικυλία! Μαϊμουδίτσα κουνάμενη τάλε κουάλε, «Μάντισσα»!

13 Ιουνίου 2017

Πηγή: mousapolytropos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "