Το Πινγκ-πονγκ ψεύτικων και στημένων δημοσκοπήσεων…

Κατηγορία: Απόψεις Πολιτικά


Σε πινγκ-πονγκ ψεύτικων και στημένων δημοσκοπήσεων έχει εξελιχθεί ο ανταγωνισμός άνευ πολιτικού διακυβεύματος ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔ.

Οι τελευταίες, πληρωμένες από τη ΝΔ και τους ολιγάρχες που την στηρίζουν, δημοσκοπήσεις βγάζουν την διαφορά της ΝΔ από τον ΣΥΡΙΖΑ σε 10 έως 15 μονάδες.

Εντελώς πρόσφατες δημοσκοπήσεις κατασκευασμένες στα άδυτα του ΣΥΡΙΖΑ μείωσαν κάθετα την διαφορά, από 10 και 15 μονάδες, σε 5 μονάδες μέσω του συρυζαϊκού οργάνου, της Εφ.Συν. και σήμερα Κυριακή (16/9) σε 3,5 μονάδες μέσω δημοσκόπησης αγνώστου εταιρικής ταυτότητας που δημοσιεύει το «Documento».

Το μόνο κοινό σημείο όλων αυτών των ψευτο-δημοσκοπήσεων είναι απολύτως αναμενόμενο και αυτονόητο: «θάβουν» τα μη συστημικά κόμματα και ιδιαίτερα την ΛΑ.Ε, η οποία είναι ο βασικός τους πολιτικός και προγραμματικός αντίπαλος και διαθέτει πανθομολογουμένως ισχυρή ανοδική λαϊκή δυναμική.

Όλοι, πλέον, έχουν πάρει χαμπάρι ότι οι δημοσκοπήσεις στην μεγάλη πλειονότητά τους παίζουν βρώμικα πολιτικά παιχνίδια σκοπιμότητας και κατεστημένων κέντρων. Και αυτό είναι το μεγάλο όφελος, γιατί έχουν αυτοεξευτελιστεί και αυτοδιασυρθεί. Ουδέν κακόν αμιγές καλού.

Κ.Μ.

Πηγή: iskra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "