«Καμμένα μυαλά», «καμμένα» πολιτικά σχέδια και νέες μακεδονομαχίες πολιτικών απατεώνων

Κατηγορία: Απόψεις Πολιτικά


Νέα καμένα πολιτικά σχέδια …δήθεν “μακεδονομάχων”

Η χωρίς προηγούμενο πολιτική κοροϊδία συνεχίζεται. Αδιαφορώντας για τα τετελεσμένα που παγιώνονται από η συμφωνία με την ΠΓΔΜ για το όνομα, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ, κυβερνητικός εταίρος και «σκληρός» υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, απεργάζεται νέα σχέδια πολιτικής εξαπάτησης των Ελλήνων πολιτών που δείχνουν μεγάλη ευαισθησία στα αποκαλούμενα ως «εθνικά θέματα».

Βασικοί στόχοι είναι, πρώτον, η διατήρηση της «καρέκλας» όσο περισσότερο γίνεται και δεύτερον να πετύχει την επανεκλογή του κόμματος στη Βουλή, πάλι με το παλιό, καλό, δοκιμασμένο κόλπο. Το ότι κάποιοι είναι περισσότερο… πατριώτες από τους υπόλοιπους, επιδιώκοντας βέβαια να πείσουν ότι τα πραγματικά πατριωτικά διαπιστευτήρια είναι τα δικά τους.

Η κατακραυγή για την ανοχή και υπερψήφιση όλων αυτών των πολιτικών για τις οποίες κατακεραύνωνε τους πολιτικούς του αντιπάλους, «κράζοντας» άναρθρα στα προεκλογικά μπαλκόνια και στα τηλεοπτικά κανάλια, φαίνεται πως τον οδήγησε στην εκπόνηση ενός σχεδίου, ώστε να περιοριστεί η ζημιά από τις συνεχείς κωλοτούμπες.

Τώρα, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το κόμμα από την κυβέρνηση λόγω της συμφωνίας για το όνομα «Μακεδονία», συνεχίζοντας τα περί «αδιαπραγμάτευτου ονόματος» για τους Ανεξάρτητους Έλληνες! Όσο μπορεί επιδεικνύει βέβαια… στρατηγική ψυχραιμία και δεν δρα εν θερμώ (σε αντίθεση με όλες τις άλλες περιπτώσεις), αφού φαίνεται η καρέκλα είναι γλυκιά, το ισχυρότερο αφροδισιακό.

Προαναγγέλλει δε, αποχώρηση από την κυβέρνηση, όταν έρθει η ώρα, δηλαδή η συμφωνία στη Βουλή και γλύφει κλείνοντας το μάτι στο «πατριωτικό ακροατήριο», λέγοντας, σε αντίθεση με τη γνωστή πολιτική θέση του ΣΥΡΙΖΑ, ότι όσοι συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία είναι φασίστες, υποστηρίζοντας ότι η συντριπτική πλειοψηφία είναι πατριώτες!

Άφησε δηλαδή να προχωρήσει η συμφωνία αντί να αποχωρήσει με αξιοπρέπεια για να είναι συνεπείς στις διακηρύξεις του, προφανώς για να μη χάσει τον υπουργικό θώκο και για να μην διαταράξει τις σχέσεις του με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είναι και αυτός αναξιοπρεπής αφού ανέχεται τέτοιες συμπεριφορές «εταίρου».

Με απλά λόγια, αυτό που θα κάνουν οι απόλυτα ταυτισμένοι Τσίπρας και Καμμένος, διότι όλα τα υπόλοιπα είναι για τους… περιορισμένης ευθύνης, είναι να φέρουν τη συμφωνία στη Βουλή, όταν αποφασίσουν να πάνε σε εκλογές! Εύγε! Νεοελληνικός πολιτικός εμετός.

Εκεί ο Καμμένος θα κάνει το κομμάτι του επιχειρώντας να παραστήσει πάλι τον… αντιστασιακό στη «νέα τάξη πραγμάτων» αποχωρώντας από την κυβέρνηση για να υφαρπάξει ξανά τις ψήφους που τον εξέλεξαν, οι δε του ΣΥΡΙΖΑ πιθανότατα θα διαρρέουν στο ψιθυριστό ότι όλα έγινα επίτηδες διότι η συμφωνία δεν ήταν καλή…

Πηγή:defence-point.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "