Εθνική δυσωδία!

Κατηγορία: Απόψεις Πολιτικά


του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Χεστήκανε από τον φόβο τους και βρώμισε όλος ο ντουνιάς! Έβηξε λιγάκι (χειμώνας γαρ) ο «σουλτάνος» Ερντογάν, ο παλιός δυνάστης (400 χρόνια ραγιάδες) και πράτσα - πράτσα, που λέμε στην Θεσσαλία!

Πάει να πει τα κάνανε απάνω τους και έντρομοι είπαν: Αφερίμ Εφέντη!

Έπειτα διέταξαν τα τωρινά αφεντικά (200 έτη σκλάβοι, 600 το γενικό σύνολο): Εκτός από νέα, ακόμα πιο σκληρά μέτρα για φέρετρο (τα χιλιοστά κατά σειρά) τελειώνετε επιτέλους με την Μακεδονία (έτσι την λένε όλοι), βρείτε ένα όνομα γιατί δεν μπορούμε ν’ ασχολούμαστε επ’ άπειρο μαζί σας, έχουμε κι άλλες σοβαρές δουλειές στα Βαλκάνια!

Αυτοί με μια φωνή: YES MEN! Ίδια απάντηση και στο θέμα των προσφύγων, που δημιούργησε ο Ιμπεριαλισμός και οι φονιάδες των λαών Αμερικάνοι, οι ύπατοι κυρίαρχοι της Γκραικυλίας.

Ευκαρία και για τα ντόπια τσιράκια οι ξένες εντολές. Να μανουβράρουν τα εθνικά θέματα προς εσωτερική κατανάλωση ώστε να μείνουν στο θαλαμοφυλάκιο Μαξίμου λίγο ακόμα (γλυκειά η κουτάλα και της ξενόδουλης εξουσίας)!

Άκου εθνικά θέματα! Από πότε οι αποικίες έχουν τέτοια; Αυτά προϋποθέτουν ελεύθερο, ανεξάρτητο έθνος- κράτος, που προωθεί τα ζωτικά του συμφέροντα. Ουδέποτε έχει εθνικά θέματα μια αποικία, έστω κι αν τα βαφτίζει έτσι προς φανατισμό του όχλου της. Για να μην ασχολείται με τ’ αληθινά προβλήματα, να μην αγωνίζεται ταξικά για την επίλυσή τους.

Πρώτ’ απ΄ όλα με την απόκτηση εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας. Κάθε αποικία είναι ορντινάτσα των ξένων, αυτών η θέληση και οι γεωπολιτικές πειρατείες επιβάλλονται τάχα ως εθνικό χρέος.

 

Η Γκραικυλία ήταν πάντα πειραματόζωο του καπιταλισμού: Δίκιο είναι τα θέλω του «σουλτάνου»! Αδιάφορο αν την σημαία του κοσμούν μισοφέγγαρα ή αστέρια, δεν κρύβονται οι σβάστικες του φασισμού και της υποτέλειας. Οι φερετζέδες αλλάζουν για την αποτελεσματικότερη διαχείριση και διαιώνιση της εξουσίας.

Από την άλλη και τα ξένα αφεντικά έχουν ως εναλλακτικά σενάρια την αξιοποίηση των... εθνικών ζητημάτων, κυρίως του Μακεδονικού, για την προώθηση επόμενου θαλαμοφύλακα στην Γκραικυλία.

Μην παραξενευτείτε, αν στις διαπραγματεύσεις που αρχίζουν στον Ο. Η. Ε. (μην ξεχνάτε: Οργανισμός Ηνωμένων Εγκληματιών!), στις απανωτές κωλοτούμπες και τεμενάδες... στραμπουλίξει λαιμό ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας και εντός 2018, αφού ολοκληρώσει με αριστερό φερετζέ, όλα όσα αδυνατεί η παραδοσιακή δεξιά, δώσει την καρέκλα στον Κούλη.

Καλοβλέπουν οι ξένοι να φορτώσουν στο τρέχον Τσι(π)ράκι τους την επίλυση του Μακεδονικού και την δήθεν έξοδο από τα Μνημόνια, πάει να πει πιο σφικτά δεσμά, χωρίς την μάσκα επιδοτήσεων, και το φθινόπωρο να εγκαταστήσουν Κούλη ατσαλάκωτο στα μάτια του όχλου για την δική του θητεία. Νέα πειράματα!

Σιγά μη δώσουν στην Γκραικυλία πολιτικό άσυλο στους Τούρκους στρατιωτικούς, που κατηγορούνται στην Άγκυρα ως πραξικοπηματίες! Τα περί ελευθερίας, κράτους δικαίου, δίκαιης δίκης (τί φραστικός βαρβαρισμός!) είναι φούμαρα: Τρύπια σημαία, που ανεμίζουν όταν αφορούν άλλα (ανεξάρτητα) κράτη για να... τα συνετίσουν και χονδροειδής αντιπερισπασμός, όταν πρόκειται για την αποικία, για ζήτημα, που οι ντόπιοι τοποτηρητές έχουν λερωμένη φωλιά!


 

Πόσο πιο περίτρανα ν’ αποδειχτεί ότι ο Πρόεδρος των Δεξιώσεων και ο άνευ Τσίπ(ρ)ας θαλαμοφύλακας έδωσαν απάντηση αποστομωτική, έβαλαν στην θέση του τον... αναιδή «σουλτάνο» κατά την επίσκεψή του στην Αθήνα! Ακούς εκεί να μην δεχθεί να του κουνήσουν διδακτικά το δάχτυλο!

Τόλμησε να δώσει πολιτικό άσυλο η αρμόδια υπηρεσία στον έναν από τους οκτώ κατηγορούμενους στην Άγκυρα στρατιωτικούς. Ο Ερντογάν αντέδρασε έντονα ως όφειλε για τα συμφέροντά του, απείλησε θεούς και δαίμονες και αμέσως τα τσιράκια της Γκραικυλίας, πήραν πίσω την απόφαση με ανόητα δικονομικά τερτίπια, γύρισαν στο μπαλαούρο τον εν λόγω αξιωματικό. 

Πάγωσε η υπόθεση και για τους άλλους. Ψάχνουν τώρα κάποιο ευφυές (διάβαζε: Παπατζίδικο) «κολπάκι» και για να μην τους εκδώσουν στην γείτονα χώρα αλλά και να μην τους δώσουν πολιτικό άσυλο.

Για αυτό περίσεψε η υποκρισία και η ανοησία στις δηλώσεις των πολιτικών και στα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.). Μια ζωή ανειδίκευτοι, κουτοπόνηροι παπατζίδες, νομίζουν ότι δουλεύουν... αφελείς, αλλά τελικά πληρώνουν με τόκο την ξένη νύφη:

Να δικαστούν στην Γκραικυλία οι αξιωματικοί, να αθωωθούν αλλά να μην πάρουν άσυλο. Να τρενάρεται δικανικά η υπόθεση. Ποιος θυμάται, σε πέντε χρόνια! Να μη δώσουν άσυλο, αλλά να κάνουν τα στραβά μάτια, να τους διευκολύνουν να φύγουν, όπου επιθυμούν.

Να τους εκδώσουν σε άλλη χώρα κι από εκεί στον Ερντογάν. Αυτό μάλιστα! Γκραιυκλία και προδοσία είναι αδέλφια δίδυμα! Όπως ξεπούλησαν και τον φίλο τους Οτσαλάν! ΠΑΣΟΚ ήταν τότε ο θαλαμοφύλακας (με μαυροπράσινο φερετζέ), ΠΑΣΟΚ και σήμερα (με μαυροροζέ).

Στην αποικία νόμος είναι το δίκιο του ξένου επιβήτορα! Ανθρώπινα δικαιώματα, ελευθερία, αξιοπρέπεια; Μπούρδες μπροστά στο πάθος του πολιτικού τσγλανισμού κατσιαπλιάδων να μείνουν έστω δυο μέρες στην υπηρεσία των ξένων τους γαμι@δ@ν! Αν μπορούσαν να πάρουν την καρέκλα στον τάφο τους!


Αλλά το όσκαρ γελοιότητας και χυδαιότητας πάρνει πάλι η υπόθεση Μακεδονία. Η γεωγραφική περιοχή των Βαλκανίων η μοιρασμένη σε τρία κράτη. Δυο ανεξάρτητα και μία αποικία! Από το πουθενά τέθηκε Μακεδονικό. Κάθε όχλος έχει δικαίωμα να λέγεται, όπως θέλει!

Το γελοίο έγκειται στο ότι η αναθέρμανση του Μακεδονικού γίνεται αιτία εθνικοπατριωτικής μαστούρας! Δεν έχουμε να φάμε, ραπανάκια για την όρεξη! Τυχάρπαστοι πολιτικοί, ξεπέρασαν το γελοίο και το τραγικό προτείνοντας ονόματα στην FYROMία!

Να την λένε Μοιρία! Όχι, Δακία! Μακεδονία αλλά στα Σλάβικα! Αυτό! Βολεύει για εσωτερική και εξωτερική κατανάλωση. Οι Γκραικύλοι θα στραμπουλάνε γλώσσα στο βαρβαρόφωνο: Μακεντονίτσκτσγκα κι οι Αμερικάνοι Ιμπεριαλιστές θα κάνουν την δουλειά τους στην Macedonia!

Ουδείς ενδιαφέρεται για τα βαφτίσια της ήδη αναγνωρισμένης, πλην Γκραικυλίας, Μακεδονίας, ούτε αν δοθεί άσυλο στους Τούρκους αξιωματικούς, όταν κάνουν Πάσχα οι καρχαρίες της Μεσογείου. Χιλιάδες πνίγονται να πάνε στον παράδεισο της «Δύσης».

Όσοι γλυτώνουν πέφτουν στα σκυλόψαρα ξηράς. Χάνονται σε στρατόπεδα συγκέντρωσης του Αιγαίου. Όλοι άξιοι της μοίρας, που μόνοι χτίζουμε! Συνένοχοι στο κατάντημά μας. Αντί να χύσουν αίμα ν’ ανθίσει το λουλούδι της προκοπής στις πατρίδες τους, έρχονται στα σκλαβοπάζαρα της Δύσης. Αντί να ενωθούν, να βάλουν ταφόπλακα στις πειρατείες των φονιάδων των λαών Αμερικάνων, αντί να σαρώσουν, να μην αφήσουν τίποτα όρθιο στην «Δύση», στον νεκροθάφτη της ανθρωπότητας, στην μήτρα του καινούριου πιθήκου. Αντί να αναστήσουν την μάνα του πολιτισμού Ανατολή... 

Μόνο ένας απάντηση θα δώσει, θα βρει λύση στο οικουμενικό αδιέξοδο. Θα βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του! Ο Πατέρας Πόλεμος! Οσονούπω και άμποτε! Και τότε, όμως, η Γκραικυλία δεν θα ξαναγίνει Ελλάδα, όσο ο όχλος της δεν ξυπνά. Καθένας, όπως στρώνει κοιμάται... Αν δεν τον ενοχλεί η εθνική δυσωδία...

04 Ιανουαρίου 2018

Πηγή: mousapolytropos.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "