Οι Αριστερές... τύψεις της κουλτουριάρας κας Περιστέρα…

Κατηγορία: Απόψεις Πολιτικά


Αν και πολύ τους πέφτει να ασχολούμαστε με τη συνέντευξη της Μπέτυς Μπαζιάνα, υπάρχουν ορισμένα ζητήματα που είναι αν μη τι άλλο προκλητικά. Και που αποδεικνύουν ότι όσα είπε η σύντροφος του Αλέξη Τσίπρα ήταν σε συνεννόηση με το πρωθυπουργικό γραφείο. Ήταν σα να της είχαν βάλει μια οθόνη απέναντι και να διάβαζε το λόγο της.

Όχι γιατί δεν είναι ικανή να μιλήσει ή να σκεφτεί πολιτικά και πολυσύνθετα. Καθηγήτρια πανεπιστημίου είναι, σύζυγος πρωθυπουργού, πολιτικοποιημένη στο μεγάλο σχολείο της αριστεράς, σίγουρα έχει μάθει να χρησιμοποιεί τσιτάτα και φράσεις που δείχνουν… διανοούμενη (ακόμη κι αν δεν είναι).

Ο λόγος που λέμε ότι ήταν μια «στημένη» συνέντευξη κι όχι μια… εκ βαθέων εξομολόγηση είναι γιατί έγινε με συγκεκριμένη σκοπιμότητα. Κι αυτή δεν είναι άλλη από το να ενισχύσει το αριστερό, κοινωνικό, προοδευτικό, αγωνιστικό προφίλ του Αλέξη Τσίπρα και γενικότερα του χώρου που υπηρετεί.

Η κ. Μπαζιάνα απλά θέλησε να ενισχύσει αυτό που έχει περάσει σε μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης. Ότι δηλαδή ο Τσίπρας ο πρωθυπουργός είναι τελικά ο Αλέξης της διπλανής πόρτας, το παιδί της κάθε οικογένειας και ειδικά της κάθε αριστερής οικογένειας που βεβαίως δεν έχει καμιά σχέση με τη… δεξιά οικογένεια.

Η πρωθυπουργική «πρώτη σύντροφος» αυτό που θέλησε να περάσει στον κόσμο είναι ότι ο Τσίπρας και όλη αυτή η παρέα που κατέκτησε την κυβέρνηση αλλά δεν κατέλαβε την εξουσία είναι ότι βάλλεται από μυστικά συμφέροντα που δεν την αφήνουν. Ότι κλαίει γιατί οι δανειστές φέρθηκαν με τέτοιο αισχρό τρόπο σε μια δημοκρατική χώρα.

Θέλησε να δείξει ότι κι αυτή είναι βασανισμένη γιατί δεν έγιναν τα οράματά της πραγματικότητα, αλλά ότι και η ίδια και ο Τσίπρας διατηρούν το αριστερό τους προφίλ, το φιλολαϊκό τους στίγμα και πως ό,τι γίνεται είναι για το καλό της πατρίδας.

Μέσα από τη συνέντευξή της περνά το μήνυμα της αγωνιστικότητας απέναντι στα θηρία, αλλά και της αγωνίας για τη χώρα. Και περνά όλη αυτή την αριστερή προπαγάνδα που λέει ότι ο Τσίπρας αγωνίστηκε αλλά δεν τον άφησαν οι μεγάλες δυνάμεις. Που λέει ότι δεν είπε ποτέ ψέματα και δεν εξαπάτησε τον ελληνικό λαό. Που έκανε έναν συμβιβασμό αλλά ότι αυτός ήταν ο καλύτερος γιατί κράτησε τα ιδανικά της αριστεράς και την επαναστατικότητά του.

Αυτά τα παραμύθια που μας πουλάνε με την οκά εδώ και τρία χρόνια ενώ είναι σε όλους γνωστές οι κωλοτούμπες και ο εξευτελισμός στους δανειστές. Η «περήφανη διαπραγμάτευση» είναι εδώ ξανά για την κυρία Περιστέρα και το έτερόν της ήμισυ, όπως και η… τιμιότητα που χαρακτηρίζει τους αριστερούς ανθρώπους. «Κανέναν δε θα βρείτε να τα πήρε. Εγώ θα βγω πρώτη στους δρόμους και θα διαμαρτυρηθώ», μας λέει η κ. Μπαζιάνα.

Μα ας ψάξει στο κοντινό της περιβάλλον και θα βρει. Ας κάνει μια βόλτα μέχρι τον εισαγγελέα που έχει κάποια πορίσματα στα χέρια του αλλά που δεν βγαίνουν γιατί είναι… ανεξάρτητη η δικαιοσύνη.

Τέλος πάντων, ο «σανός» που μας μοίρασε η κυρία του κυρίου είναι ο ίδιος που μοιράζει το Μέγαρο Μαξίμου εδώ και πολύ καιρό. Η κ. Μπαζιάνα είναι η ευαίσθητη, αριστερή ψυχή και ο Τσίπρας το ίδιο ασχέτως αν είναι ο μεγαλύτερος πολιτικός κωλοτούμπας και απατεώνας που πέρασε ποτέ.

Και κάτι ακόμη. Όταν η κ. Μπαζιάνα λέει ότι θα ήθελε να συναντήσει τον Κάστρο αλλά δεν πρόλαβε τι εννοούσε; Ότι θα ήθελε και να ζήσει και στην Κούβα; Στον αριστερό ολοκληρωτισμό που ονειρεύεται δεν χωράνε ούτε μνημόνια, ούτε δανειστές, ούτε συμβιβασμοί, ούτε κωλοτούμπες. Ας τα πει αυτά στον Τσίπρα που τα έκανε όλα για να κρατήσει την καρέκλα. Κλασικό παράδειγμα... αριστερού δηλαδή που κατέλαβε την εξουσία και δεν την αφήνει μέχρι θανάτου.

Πηγή: antinews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "