• Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος: Εργοδότης καταδικάστηκε σε αποζημίωση 36.839,50 ευρώ για προσβλητική συμπεριφορά σε εργαζόμενη
  • Εισαγγελείς «δήμιοι» σε μεγάλες υποθέσεις που τελικά καταλήγουν στη αθώωση…
  • Παρέμβαση Χρ. Σταϊκούρα στο Συνέδριο του ΣΒΒΕ “Thessaloniki Summit 2018”
  • Αιδώς «Αργείοι»!!! Οι Έλληνες πολίτες πληρώνουν... τους φόρους (όλων) των βουλευτών…
  • Αναδρομικά Συνταξιούχων: Τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις δικαιώνουν τους συνταξιούχους – Απορρίπτονται οι εφέσεις του ΕΦΚΑ
  • Αλέξης - Αχτσιόγλου - Πετρόπουλος: Κόβουν με (ν)τροπολογία τα αναδρομικά των συνταξιούχων ως «προστάτες» των φτωχών…
  • Αγώνας υπέρ του λαού πάντα: Η πρωθυπουργική σύμβουλος κα Β. Θάνου ζητά φοροαπαλλαγή 25% σε εισόδημά της
  • Δίνουν «μπόνους» στους ιδιώτες μετόχους των κρατικοποιηθέντων συστημικών τραπεζών!!!
  • Η φιλεύσπλαχνη Εφη Αχτσιόγλου, ο «αριστερός» Ευκλείδης και τα αναδρομικά των συνταξιούχων…
  • Δημήτρης Μελισσανίδης: Ο Πανίσχυρος Ιδιοκτήτης της ΑΕΚ  στα δόντια της Αμερικάνικης Δικαιοσύνης – Τι λένε οι Financial Times 

ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ

Πήγε για μαλλί και βγήκε κουρεμένος: Εργοδότης καταδικάστηκε σε αποζημίωση 36.839,50 ευρώ για προσβλητική συμπεριφορά σε εργαζόμενη

" Ακριβά πλήρωσε εργοδότης την προσβλητική του συμπεριφορά απέναντι σε εργαζόμενη, καθώς το δικαστήριο όχι μόνο ακύρωσε την απόλυσή της αλλά τον καταδίκασε σε αποζημίωση 20.000 ευρώ για αποκατάσταση ηθικής βλάβης, επαναπρόσληψη της εργαζόμενης και συνολικά σε καταβολή αποζημίωσης 36.839,50€ "

Νοε
16
Περισσότερα »
Εγκύκλιος Επιλογής Προϊσταμένων στο Δημόσιο: Τι προβλέπει και ποιες οι διαφοροποιήσεις; – Ισχύει για όλους

" Εγκύκλιος της νέας Υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης κάνει γνωστό ότι οι δύο τελευταίες τροποποιήσεις του Κώδικα Δ.Υ., ισχύον πλέον για όλες τις προκηρύξεις επιλογής Προϊσταμένων και Διευθυντών του Δημόσιου Τομέα. Ερωτηματικά προκαλούνται για την επιλογή των Συντονιστών Εκπαιδευτικού Έργου, για τους οποίους ανακοινώθηκε η τοποθέτηση στις θέσεις προτίμησής τους… "

Οκτ
11
Περισσότερα »
150.000 αιτήσεις για 8.400 θέσεις στην καθαριότητα των δήμων!!! – Θερίζει η ανεργία στους νέους

" Ο πρωτοφανής αριθμός των 150.000 αιτήσεων για 8.400 θέσεις στους τομείς καθαριότητας των Δήμων, φανερώνει αν τι άλλο την πολύ μικρή προσφορά θέσεων εργασίας στην χώρα μας και την ανασφάλεια που προκαλούν τα πολύ υψηλά ποσοστά ανεργίας στους νέους. Έως τέλος του έτους η ολοκλήρωση της διαδικασίας στο ΑΣΕΠ, προκειμένου να υλοποιηθούν οι προσλήψεις. "

Οκτ
07
Περισσότερα »
Διορίζονται στους Δήμους μέσω ΑΣΕΠ αλλά χωρίς ουσιαστικό έλεγχο πλαστών δικαιολογητικών!

" Το ΑΣΕΠ δεν μπορεί να βγάλει πίνακες επιτυχόντων για τους Δήμους γιατί αρκετοί διαγωνιζόμενοι έχουν καταθέσει πλαστές βεβαιώσεις σπουδών, βιογραφικών και προσόντων, ενώ το υπουργείο Εσωτερικών ζητάει να γίνει επιλεκτικός και όχι κανονικός έλεγχος για να διορίσει κόσμο! Το ΑΣΕΠ δεν μπορεί να αναρτήσει τους επίσημους πίνακες με αυτούς που πέτυχαν σε διαγωνισμούς για τουλάχιστον 8.166 υποψήφιους και προσωρινά εργαζόμενους στους δήμους της χώρας! "

Σεπ
22
Περισσότερα »
Η πονεμένη ιστορία μία «πτωχής» πλην τίμιας κορασίδας που φιλοδοξούσε να κάνει καριέρα ως καθαρίστρια... αλλά...

" Προσλήφθηκε σαν καθαρίστρια, στάλθηκε σε Γραφείο και τελικά εργάσθηκε για την εκλογή του «Μέντορα» της. Η «πτωχή» πλην τίμια κορασίδα, δεν πήγε «χαμένη», αφού αν και το όνειρό της να γίνει καθαρίστρια δεν πραγματοποιήθηκε, γνώρισε δόξα και μεγάλα αξιώματα. Μία πολύ διδακτική ιστορία για τα «πτωχά» πλην τίμια παιδιά που οραματίζονται το μέλλον… "

Σεπ
08
Περισσότερα »
Κατάταξη και μετάταξη δημοσίου υπαλλήλου σε ανώτερη κατηγορία: Τι ισχύει [Κρίση του Ελ.Συν.]

" Με Πράξη Κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κρίθηκε το νόμιμο της θεσμοθέτησης προσωρινής προσωποπαγούς θέσης υπαλλήλου με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, η οποία είχε αναγνωριστεί με αμετάκλητη δικαστική απόφαση, παράνομη δε τη ταυτόχρονη μετάταξή του σε ανώτερο κλάδο απ’ αυτόν του αρχικού διορισμού του "

Αυγ
06
Περισσότερα »
ΟΑΕΔ: Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις στο oaed.gr για τις 30.333 νέες προσλήψεις

" Απο την Τετάρτη στις δύο το μεσημέρι ξεκίνησε η διαδικασία υποβολής ηλεκτρονικών αιτήσεων στο oaed.gr για όσους ανέργους, εγγεγραμμένους στο μητρώο του ΟΑΕΔ, θέλουν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας στους Δήμους της φετινής χρονιάς. Συνολικά παρέχονται 30.333 θέσεις πλήρους απασχόλησης διάρκειας οκτώ μηνών. "

Αυγ
06
Περισσότερα »
Πολυθεσία στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ και αποδοχές: Τι ισχύει [Κρίση του ΕλΣυν]

" Την πολυθεσία στο Δημόσιο και τις αποδοχές, των υπαλλήλων που κατέχουν περισσότερες από μία θέσεις στο Δημόσιο και τους ΟΤΑ έκρινε με απόφασή του το Ελεγκτικό Συνέδριο. Ειδικότερα έκρινε ότι η απασχόληση σε 2η θέση είναι υπό προϋποθέσεις νόμιμη, η αμοιβή, όμως, για την δεύτερη δεν μπορεί να υπερβεί το 30% της αμοιβής της αρχικής θέσης… "

Αυγ
06
Περισσότερα »
Άρειος Πάγος: Δεν επιτρέπεται συμφωνία εργοδότη-εργαζόμενου για «μεταφορά» της καλοκαιρινής άδειας

" Τέλος βάζει ο Άρειος Πάγος στις «μυστικές» συμφωνίες μεταξύ εργαζομένων και εργοδοτών για την μεταφορά της θερινής άδειας των πρώτων, και ακόμη εάν υπάρχει τέτοια συμφωνία αυτή δεν έχει ισχύ. Ο εργοδότης που δεν χορήγησε πλήρη άδεια είναι υποχρεωμένος να καταβάλει τις αποδοχές του μηνός που θα ελάμβανε την αδεία προσαυξημένες κατά 100%. "

Ιουλ
06
Περισσότερα »
ΠΟΣΚΕ: Συντάσσεται και στηρίζει πλήρως τις θέσεις του ΠΙΣ για τις νέες συμβάσεις των ιατρών

" Η ΠΟΣΚΕ με ανακοίνωσή της συντάσσεται και στηρίζει τις θέσεις του ΠΙΣ για τις νέες συμβάσεις των ιατρών και τις ρυθμίσεις για τη συνεχιζόμενη ιατρική εκπαίδευση. Πάγια θέση της ΠΟΣΚΕ είναι: Να υπάρξουν συλλογικές συμβάσεις με τους κατά τόπους Ιατρικούς συλλόγους υπό την αιγίδα του ΠΙΣ με ελεύθερη επιλογή ιατρού με αμοιβή κατά πράξη και περίπτωση. "

Ιουν
11
Περισσότερα »
Αγγλικά Νοσοκομεία ζητούν Έλληνες Γιατρούς για μόνιμη πρόσληψη

" Tα Νοσοκομεία του North West Anglia NHS Trust (Peterborough, Stamsted, Hinchingbrooke, United Kingdom), προσκαλούν Έλληνες ιατρούς να εργαστούν σε αυτά σε μόνιμες θέσεις ειδικών. Παράλληλα, προσκαλούν και ειδικευόμενους ιατρούς οι οποίοι ενδιαφέρονται να συνεχίσουν την ειδικότητά τους στην Αγγλία. Οι ειδικότητες για τις οποίες υπάρχει ενδιαφέρον είναι όλες οι παθολογικές, η ακτινολογία και η παιδιατρική. "

Ιουν
03
Περισσότερα »
Η Ιστορία επαναλαμβάνεται – Μύρισαν εκλογές και η Κυβέρνηση τακτοποιεί τους «αποσπασμένους» της…

" Χιλιάδες αποσπασμένοι υπάλληλοι αποκτούν με μετάταξη, οργανική θέση στο Δημόσιο. Οργανική θέση στην υπηρεσία που υπηρετούν επί χρόνια η μήνες ως αποσπασμένοι μπορούν, μέσω μετάταξης, να αποκτήσουν με μια απλή αίτηση τους, χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, σύμφωνα με τροπολογία του Υπουργείου Διοικητικής Ανασυγκρότησης που συμπεριλήφθηκε στο ψηφισθέν νομοσχέδιο "για την καταπολέμηση της βίας κατά των γυναικών". "

Απρ
09
Περισσότερα »
Τα «καλά» παιδιά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να αμείβονται «ΠΛΟΥΣΙΑ» - 3.720 ευρώ έξτρα για δύο ημέρες προσφοράς…

" Κατέθεσε προσφορά στις 28 Φεβρουαρίου 2018, του ανατέθηκε η εργασία στις 06 Μαρτίου 2018, εξέδωσε γνωμοδοτικό σημείωμα στις 08 Μαρτίου 2018, και αμείφθηκε με 3.720 ευρώ. Μικρή λεπτομέρεια… ήταν και είναι Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας… «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ τι χρήματα θα δώσουμε, που θα τα δώσουμε, πως θα τα δώσουμε!» "

Μαρ
16
Περισσότερα »
ΝΥΦΗ Τσίπρα: «Τέρας» εργατικότητας και «θυσία» στον ιερό σκοπό – Ολονύκτιες βάρδιες με πληρωμή Βεβαίως – Βεβαίως…

" «Τέρας» εργατικότητας αλλά και «θυσία» στον ιερό σκοπό, με 24ωρη συνεχή και πολύ καλά αμειβόμενη απασχόληση, αποδεικνύεται η αγαπημένη ΝΥΦΗ του Αλέξη Τσίπρα. Τα υπόλοιπα είναι «κακόβουλος» πολιτικός διασυρμός των Υπουργών» του Αλέξη που εκτίμησαν τα προσόντα της χωρίς να λάβουν υπόψη την στενή συγγένειά της με τον Πρωθυπουργό… "

Μαρ
07
Περισσότερα »
Αν είσαι ΝΥΦΗ διάβαινε…Διπλή θέση, διπλός μισθός στο Δημόσιο για την αγαπημένη νύφη του Αλέξη… «Αξιοκρατικά» πάντα…

" Πετρόπουλος: «Επελέγη για το έργο αυτό και όταν ολοκληρωθεί θα επιστρέψει στην κύρια θέση της». Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει ποινικό παράπτωμα, αλλά έγινε έτσι η επιλογή της για να βοηθήσει το έργο του υφυπουργού ή συνεκτιμήθηκε και η συγγένεια με τον πρωθυπουργό; Σε κάθε περίπτωση η πρόσθετη αμοιβή της, είναι αμοιβή και μάλιστα αρκετά πλούσια… "

Μαρ
07
Περισσότερα »
209 προσλήψεις σε μόνιμες θέσεις Π.Ε., Τ.Ε. ή Δ.Ε. στην ΕΥΔΑΠ μέσω ΑΣΕΠ – Από 18 Απριλίου έως 3 Μαρτίου οι αιτήσεις (το ΦΕΚ)

" Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 18 Απριλίου ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 3 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. "

Φεβ
25
Περισσότερα »
Ραγδαίες εξελίξεις στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Eμμένει σε απολύσεις και περικοπές η Left Media... ιδιοκτήτρια του Ρ/Φ «Στο Κόκκινο»

" Η πλειοψηφία των εργαζομένων, στάθηκε αντίθετη σε κάθε πρόταση, σε κάθε σχέδιο που εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ραδιοφώνου, εθελοτυφλώντας, δίχως να αντιπροτείνουν τίποτα. Διαφαίνεται, πλέον, ότι κάποιοι παίζουν πολιτικά ή/και προσωπικά παιχνίδια στις πλάτες εργαζομένων, και, θεωρούν ότι θα πληγεί ο ιδιοκτήτης του σταθμού, ο ΣΥΡΙΖΑ. "

Φεβ
07
Περισσότερα »
Μήνυμα υποταγής οι απολύσεις στο σταθμό «Στο Κόκκινο» - Η ζούγκλα των εργασιακών σχέσεων με υπογραφή ΣΥΡΙΖΑ

" Οι κινητοποιήσεις κλιμακώνονται με την τρομοκρατία των απολύσεων να έχει ήδη μετατραπεί από απειλή σε πράξη στο «Κόκκινο». Οι εργαζόμενοι στα δύο Μέσα του κυβερνώντος κόμματος δίνουν έναν αγώνα απέναντι στην εργοδοτική αυθαιρεσία, με το διακύβευμά του μάλιστα να ξεπερνά τα δύο αυτά μαγαζιά και να αντανακλά ευθέως στις συλλογικές συμβάσεις στον κλάδο… "

Ιαν
28
Περισσότερα »
Δάσκαλε που… άρχισαν oι απολύσεις στο Ρ/Φ «Στο Κόκκινο» - Left Media: Υλοποιούμε τις αποφάσεις του μετόχου (ΣΥΡΙΖΑ)

" Μπορεί η εργοδοσία στην Ελλάδα να έχει επικηρυχθεί, από τους Κυβερνώντες, να έχει χαρακτηρισθεί «ρουφήχτρα» του ιδρώτα των εργαζόμενων, μπορεί να κατηγορείτε για δόλιες πρακτικές «παράνομων» απολύσεων, όταν, όμως, πρόκειται για μειώσεις μισθών και απολύσεις στα κομματικά ΜΜΕ, τότε πρόκειται απλώς για πράξεις εξορθολογισμού!!! "

Ιαν
20
Περισσότερα »
Προσλήφθηκε με πλαστό έγγραφο στην Αεροπορία - Εντοπίστηκε 28 χρόνια μετά!!!

" Η γυναίκα εργαζόταν για πολλά χρόνια στην Πολεμική Αεροπορία ως πολιτικό προσωπικό και εργαζόταν στο Συγκρότημα Εξυπηρέτησης Προσωπικού Αεροπορίας (ΣΕΠΑ) όπου έραβε στολές. Μία μετάταξη που η ίδια ζήτησε θα της κόστιζε, καθώς με αφορμή αυτή κινητοποιήθηκε ο τυπικός έλεγχος των πιστοποιητικών που είχε καταθέσει στην υπηρεσία. "

Ιαν
12
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "