ΑΜΥΝΑ

Στριμωγμένος άσημα στα «σχοινιά» του νόμου «περί μεσαζόντων» ο Πάνος Καμμένος

" Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση πώλησης βλημάτων του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία αλλά και για τον σκοτεινό ρόλο του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου, ικανές να προκαλέσουν πολύ σοβαρές τόσο δικαστικές όσο και πολιτικές εξελίξεις, έρχονται σήμερα στο φως από δημοσιεύματα του Τύπου. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Πιέζει για μείωση στρατιωτικής θητείας ο ανυπότακτος, «στρατηγικός Σύμβουλος του κ. Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας

" Είναι γνωστός αρνητής στράτευσης και ταυτόχρονα διατηρεί στενότατες σχέσεις µε τη Νεολαία του κυβερνώντος κόµµατος, αποτελεί δε έναν από τους πλέον ένθερµους υποστηρικτές της πρότασης αυτής. Πιέζει για την μείωση της στρατιωτικής θητείας για να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και των αντ…. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Κατόρθωμα Πάνου Καμμένου & Σία: Ξέφραγο αμπέλι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

" Μόνο αυτό δεν είχε συμβεί σε αυτή τη χώρα και έγινε! Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στον υποτίθεται καλύτερα φυλασσόμενο χώρο της χώρας, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τουλάχιστον 20 άτομα έφτασαν στην πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το μεσημέρι της Παρασκευής και σχεδόν ανενόχλητοι όχι μόνο πέρασαν τη φρουρά, αλλά κατάφεραν να εισβάλλουν στον προαύλιο χώρο του κτιρίου.  "

Νοε
19
Περισσότερα »
Εμπόριο Όπλων από Πάνο Καμμένο; ΝΔ: «Οι κύριοι Αλ. Τσίπρας και Π. Καμμένος οφείλουν άμεσα εξηγήσεις για τον περίεργο μεσάζοντα»

" Στην Βουλή οδηγούνται οι αποκαλύψεις του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, σχετικά με το επεισόδιο που είχαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Πάνος Καμμένος με ταξίαρχο των εξοπλισμών, αναφορικά με την πώληση βλημάτων από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία, του οποίου τη σύλληψη διέταξε, επειδή ζητούσε την εφαρμογή του Νόμου!!! "

Νοε
05
Περισσότερα »
Memorial για τον Στρατηγό Νίκο Γρυλλάκη, ένα πολύ σπουδαίο στρατιώτη και μέγα πατριώτη

" Επίλαρχος (Ταγματάρχης) και διοικητής της μονάδας των Τεθωρακισμένων, απλός στρατιώτης εγώ. Το παρατσούκλι του, ανάμεσα στους στρατιώτες της μονάδας ήταν «μπάρμπα-εικοσάρας», από την ευκολία με την οποία «έριχνε» τις εικοσαήμερες φυλακίσεις σε όσους βρίσκονταν στη «σέντρα» της πρωινής αναφοράς με σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα. "

Οκτ
27
Περισσότερα »
Ελλάδα και Ισραήλ: Δημιουργία κοινής υποβρυχιακής δύναμης για την προστασία της Α. Μεσογείου

" Μια κοσμογονική εξέλιξη για τα δεδομένα της Α.Μεσογείου λαμβάνει χώρα, καθώς Ελλάδα και Ισραήλ αποφάσισαν την δημιουργία κοινής υποβρυχιακής δύναμης προς προστασία των επενδύσεων που έρχονται, όπως η κατασκευή του αγωγού East Med, η εξόρυξη υδρονοναθράκων νοτίως της Κρήτης και η διασύνδεση με ηλεκτρικό ρεύμα Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος. "

Οκτ
27
Περισσότερα »
Ο κος Τσίπρας, το F-16, το «Πασοκικό Βύσμα» του και η σκληρή θητεία των «ελίτ»…

" Ο 43χρονος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και Πρωθυπουργός είχε δηλώσει σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Schooligans» ότι είχε βάλει ως βύσμα για να περάσει καλά στο στρατό «έναν γνωστό Πασόκο εκείνης της εποχής», τον οποίο πήρε τηλέφωνο για να κάνει κάτι «αλλά εκείνος τα έκανε χειρότερα» (!!!) "

Οκτ
14
Περισσότερα »
ΜΚΟ «Hasene International»: Στο στόχαστρο των Αρχών η δράση της στην Ελληνική Θράκη

" Η συγκεκριμένη οργάνωση εντάσσεται σε ένα αναπτυσσόμενο δίκτυο «αναπτυξιακής βοήθειας» της Τουρκίας στα πλαίσια ενός καλά οργανωμένου σχεδίου δράσης με τη μορφή συγκεκαλυμμένων εξωχώριων επιχειρήσεων. Συχνά, η συγκεκριμένη οργάνωση συνεργάζεται και με άλλες «ανθρωπιστικές οργανώσεις» που προτάσσουν το Ισλάμ ως βασική προϋπόθεση για την δράση τους. "

Σεπ
24
Περισσότερα »
ΕΛΛΑΔΑ: Θα είναι το μελλοντικό σημείο ισορροπίας των Μεγάλων Δυνάμεων;

" Η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει μια απειλή που σταδιακά τείνει να γίνει υβριδικού τύπου, την Τουρκία του ΑΚΡ και την κλιμακούμενη ένταση στα Δυτικά Βαλκάνια. Το μέλλον της Ελλάδας είναι να γίνει το σημείο ισορροπίας συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων. Τα σημεία ισορροπίας, εξασφαλίζουν “σύνορα” μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων και συνήθως βρίθουν από σταθερότητα (βλ. Σιγκαπούρη, Ελβετία κ.α). "

Σεπ
10
Περισσότερα »
Φωτιές του 2007: Το εμπιστευτικό τηλεγράφημα της Αμερικάνικης Πρεσβείας για αυτές

" Με αφορμή τις πρόσφατες μεγάλες πυρκαγιές στη χώρα μας και τις θεωρίες συνωμοσίας που ακούστηκαν ακόμη και από επίσημα χείλη, αξίζει να δούμε τι έλεγε εμπιστευτικό τηλεγράφημα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα προς το State Department, σχετικά με τις φωτιές του 2007. Η Πρεσβεία συμφωνεί με τη δήλωση Καραμανλή ότι οι φωτιές ήταν αποτέλεσμα πολλαπλών εμπρησμών. "

Αυγ
30
Περισσότερα »
10 χρόνια μετά υπέγραψαν για τα Karl Gustav και… (όλη η αλήθεια για το φερόμενο ως σκάνδαλο ΥΠΕΘΑ)

" Το θέμα που «έσκασε» και έρχεται να ταράξει τη θερινή μας ραστώνη, αφορά τα θερμικά των αντιαρματικών Carl Gustav, το οποίο έχει αρχίσει να απασχολεί ξαφνικά τους πάντες, αν και σε περίπτωση που τους ρωτήσεις, ελάχιστοι ξέρουν περί τίνος πρόκειται, το ότι πήρε 10 χρόνια για να καλυφθεί μια επιχειρησιακή απαίτηση του Γενικού Επιτελείου Στρατού (ΓΕΣ). "

Αυγ
01
Περισσότερα »
Οσμή Σκανδάλου στο ΥΠΕΘΑ για μεγάλη προμήθεια από το παρελθόν…

" Από το γεγονός και μόνον ότι ξεθάφτηκε από το μακρινό 2002 μια υπόθεση προμήθειας που ατύχησε για δεύτερη φορά το 2009 και φθάσαμε στον Δεκέμβριο του 2016 να επανασυσταθεί αρμόδια επιτροπή για να καταλήξει με συνοπτικές διαδικασίες στην κατακύρωση σε ιδιώτη αρκεί για να κινήσει υποψίες. "

Αυγ
01
Περισσότερα »
Η Ινδία δείχνει το δρόμο για την αναβάθμιση των Mirage-2000

" Το πρόγραμμα αναβάθμισης των ινδικών Mirage-2000 θυμίζει κάτι από το αντίστοιχο ελληνικό. Δεδομένου ότι η Ινδία έχει επιλέξει ακριβώς το ίδιο πακέτο αναβάθμισης με την Ελλάδα, ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι λόγοι που οδήγησαν τους Ινδούς στην απόφαση να αναβαθμίσουν τα Mirage-2000 που διαθέτουν! "

Ιουν
29
Περισσότερα »
Η σύγχρονη ιστορία της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας… (βίντεο)

" Η Πολεμική Αεροπορία της χώρας μας, μόλις πρόσφατα χαρακτηρίσθηκε ως η τρίτη ποιο ποιοτική πολεμική αεροπορία του ΝΑΤΟ. Έχοντας μακρά ιστορία πίσω της, από την εποχή των πρώτων αεροσκαφών, στηρίζει τη δύναμή της στην ποιότητα των πιλότων και του προσωπικού της, αφού από πλευράς μέσων λόγο των ισχνών οικονομικών της χώρας είναι γνωστό ότι «χωλαίνει». Δείτε πέντε βίντεο που παρουσιάζουν την ιστορική εξέλιξη του όπλου, όπως επίσης και τις ιδιαίτερες ικανότητες συγκεκριμένων αεροσκαφών και μονάδων μάχης… "

Ιουν
25
Περισσότερα »
Η σκοτεινή υπόθεση της κλοπής των σχεδίων του πυραύλου Stinger και παράδοσής τους στου Ρώσους από Έλληνες

" Η διαρροή των σχεδίων του Stinger, προκάλεσε διπλωματική κρίση στις Ελληνοαμερικανικές σχέσεις. Οι Αμερικάνοι απαίτησαν τη παραδειγματική τιμωρία των εμπλεκομένων (κάτι που δε συνέβη) και πάγωσαν για ένα διάστημα τις εξαγωγές στρατιωτικού υλικού προς την Ελλάδα, ενώ σιγοντάρισαν διπλωματικές ήττες της Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και άλλα Φόρα… "

Ιουν
25
Περισσότερα »
Πέρα από τα όρια: Η συγκλονιστική επίδειξη του Κρητικού πιλότου με το «ΖΕΥΣ» F 16 Solo Display (βίντεο)

" Πιλοτάρωντας ένα F-16 της ελληνικής ομάδας «ΖΕΥΣ» F/16 Solo Display, ο σμηναγός Ανδρουλάκης κατάφερε για ακόμη μία φορά να «κλέψει την παράσταση» με το εντυπωσιακό δεκάλεπτο πρόγραμμα του και να δείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε ολόκληρη την Ευρώπη τις εξαιρετικές δεξιότητες του προσωπικού της Ελληνικής Αεροπορίας… "

Ιουν
23
Περισσότερα »
Oι Ελληνικές Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων (βίντεο - αφιέρωμα)

" Η Ελλάδα πλέον και συγκεκριμένα το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας έχει τον κρυφό άσσο για την άμυνα της χώρας, αλλά και για την εκπλήρωση των διεθνών υποχρεώσεων της χώρας στα καυτά μέτωπα κατά της τρομοκρατίας. Είναι οι Ελληνικές Δυνάμεις Ειδικών Επιχειρήσεων που πλέον έχουν λάβει την τελική διαρθρωτική μορφή τους… "

Μαϊ
15
Περισσότερα »
Τα «λιγούρια» εν δράση… ή Όταν το κομπλεξ κατωτερότητας αποκτήσει εξουσία !!!

" Ήξεραν οι εκδουλευτές του συστήματος πως τα 7 παιδιά της Ελλάδας μας δεν φόρεσαν ξαφνικά την στολή του Έυελπη για να γλυτώσουν το 1 ευρώ του εισιτηρίου. Απλά ήθελαν να τους ταπεινώσουν. Να ταπεινώσουν τον θεσμό του στρατεύματος… Με την επέμβαση 4 πολιτών και ενός ειδικού φρουρού το πρωτότυπο λαϊκό δικαστήριο έλαβε τέλος”… "

Μαϊ
07
Περισσότερα »
Όργια Τούρκων πρακτόρων της ΜΙΤ στην Ελλάδα – Σε κόκκινο συναγερμό οι Ελληνικές Υπηρεσίες

" Γενικευμένος συναγερμός έχει σημάνει στις ελληνικές αρχές ασφαλείας, οι οποίες όσο πλησιάζει το δημοψήφισμα θεωρούν πιο πιθανή κάποια τουρκική προβοκάτσια στα νησιά και στη Θράκη. Οι πρόσφατες συλλήψεις Ευρωπαίων πολιτών που επιβεβαιωμένα δρούσαν ως κατάσκοποι για λογαριασμό των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, αλλά και το οπλοστάσιο που βρέθηκε σε τζαμί στην Ξάνθη εκτιμάται ότι αποτελούν την κορυφή του παγόβουνου. "

Απρ
06
Περισσότερα »
Θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο; Ποιοι παράγοντες μπορούν να το αποτρέψουν…

" Την απόφαση πρόκλησης ή μη θερμού επεισοδίου στο Αιγαίο, θα την καθορίσει η αξιοπιστία και η ισχύς ενός πλέγματος αποτρεπτικών παραγόντων, εσωτερικής (ελληνικής) ή εξωτερικής (διεθνούς) προέλευσης και ο τρόπος αντίληψης και αξιολόγησης αυτών των αποτρεπτικών μηνυμάτων από τη πλευρά της τουρκικής πολιτικής και στρατιωτικής ηγεσίας. Ακόμη… "

Απρ
04
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "