• Πάνος Καμμένος, ο Τουρκοφάγος – «Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι»…
  • Πολύ προχώ… Υψηλή τεχνολογία και επενδύσεις στην υδροπονική κάνναβη – Μεγάλη επιτυχία της ΕΛ.ΑΣ. ( φωτο & βίντεο)
  • Σκληρό κύκλωμα μαστροπών είχε φυλακισμένες και εξέδιδε νεαρές γυναίκες… συνεργασία και με γιατρό…
  • Η Ελλάδα που αντιστέκεται… Έφτιαξαν UAV στο ΑΠΘ χωρίς «μιζαδόρους»…
  • Δηλώνεις Έλληνας; Αν σου συμβαίνουν αυτά, σίγουρα είσαι, άλλως !!!
  • Ζήτω οι ψεύτες! «Να καεί, να καεί η πουτ@ν@ η Βουλή» - Η περίπτωση του «εθνοπατέρα» Φωκά
  • Φύγαμε απ’ εκεί γιατί ήρθαν ΜΑΤάδες. – «Η απρόσεκτη «μαφία» των Εξαρχείων»
  • Νέα ήθη στο ελληνικό ποδόσφαιρο - Εξυγίανση με βόμβες, εμπρηστικούς μηχανισμούς και εγκληματικές οργανώσεις
  • ΠΟΕΔΗΝ εναντίον Π. Πολάκη: Το αφήγημα για την υποδιοικήτρια του Νοσοκομείου της Πάτρας και η αντίδραση…
  • Γιώργος Τουρσουνίδης: Ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαβίδης θα χωρίσει την Ελλάδα στα δύο, σε Βόρεια και Νότια!!!

ΑΜΥΝΑ

Πάνος Καμμένος, ο Τουρκοφάγος – «Χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι»…

" Όταν τα πράγματα στριμώχνονται, εξαφανίζεται σκεπτόμενος και συσκεπτόμενος με τον εαυτό του. Το έκανε με το «στεφάνι στα Ίμια, το έκανε με τους δύο στρατιωτικούς που κρατούνται στην Τουρκία, το έκανε και με την σημαία στην βραχονησίδα «Ανθρωποφάς». Πρώτος διδάξας στα νέα ήθη είναι ο μέγας «αντίπαλός» του Ερντογάν… Με επιθέσεις πέραν των άλλων κατά της Ελλάδας, συσπειρώνει τους ψηφοφόρους του. Άλλα κόλπα δεν υπάρχουν, μόνο «κόπυ πέιστ» και για του αγγλόφωνους αντιγραφή… "

Απρ
21
Περισσότερα »
Η Ελλάδα που αντιστέκεται… Έφτιαξαν UAV στο ΑΠΘ χωρίς «μιζαδόρους»…

" «Μάθαμε κάτι πολύ βασικό, να είμαστε πάρα πολύ προσεκτικοί στις διαδικασίες, να ακολουθούμε σε όλες τις διαδικασίες σχεδιασμού την παραμικρή λεπτομέρεια βήμα προς βήμα. Το (πρωτότυπο μοντέλο του αεροχήματος) σχεδιάσαμε και πέταξε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα». Η διαδικασία μέσα από την οποία έχει προκύψει η εξέλιξη των ελληνικών αεροχημάτων στηρίζεται στους νέους ερευνητές «που διαθέτουν πολύ πάθος». "

Απρ
16
Περισσότερα »
Πολιτική γλώσσα Ερντογάν, Ισλάμ και Ελληνική Ορθοδοξία: Για τους Τούρκους είμαστε ένα άπιστο κράτος!!!

" Στην περίπτωση της Ελλάδας η συμπεριφορά Ερντογάν περιορίζεται, όσο και να ακούγεται σε κάποιους παράξενο, από την οργανωμένη ισχύ της Ελλάδας – την στρατιωτική. Δεν είναι απολύτως σίγουρος ο Ερντογάν πως ο Αλλάχ θα τον ευλογήσει ώστε να βγει κερδισμένος από μια πιθανή στρατιωτική αντιπαράθεση. Υπάρχει η πιθανότητα να θέλει ο Αλλάχ να τον τιμωρήσει για κάποιο του αμάρτημα,  όπως παρολίγον να γίνει στις εκλογες του Ιουνίου του 2015, όταν δεν του “χάρισε” την πλειοψηφία που αναζητούσε. "

Απρ
09
Περισσότερα »
Η Τουρκία ανέλαβε την Εθνική μας Αφύπνιση

" Ρε «άπλυτε»(2) Τουρκομογγόλε (3), εμείς όταν γεννιόμαστε μας βουτάνε τρις  στο νερό, έτσι αποκτάμε Πρόσωπο, Οντότητα, Προσωπικότητα. Με τρεις εμβαπτισμούς παίρνουμε Ζωή, Όνομα, Θεό, Κοινότητα. Με αυτά πορευόμαστε στην ζωή, στον αγώνα, στον θάνατο. Το νερό, η θάλασσα, το Αιγαίο, η ζωή μας. Μήπως πρέπει να σε ευχαριστήσουμε που μας τα θύμησες, αλλά καλύτερα να στα θυμίσουμε εμείς. "

Απρ
04
Περισσότερα »
Σύλληψη Αλβανών για κατασκοπία με ελικόπτερο στην 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα!

" Μια πολύ περίεργη υπόθεση εξελίσσεται τα τελευταία 24ωρα στην αεροπορική βάση του ΕΣ στα Μέγαρα μετά την ύποπτη πτήση που πραγματοποιήθηκε από ελικόπτερο. Το ελικόπτερο, ήταν ενοικιασμένο από άτομο αλβανικής καταγωγής και βρέθηκε πάνω από την 117 Πτέρυγα Μάχης στην Ανδραβίδα! "

Απρ
04
Περισσότερα »
Αν τους άφηναν οι «μιζαδόροι»… Η ελληνικής σχεδίασης κορβέτα/φρεγάτα Als Class 100

" Η Ελλάδα έχει τόσο το υψηλής κατάρτισης επιστημονικό προσωπικό, όσο και τις υποδομές και βιομηχανίες να σχεδιάσει και κατασκευάσει τα πάντα που αφορούν τη άμυνά της. Δυστυχώς για τη χώρα, οι πολιτικές ηγεσίες και οι «μιζαδόροι», συνεπικουρούμενοι από «πληρωμένα πιστόλια» των ΜΜΕ δεν αφήνουν κανένα να «προκόψει». Δείτε ένα δείγμα των ελληνικών ικανοτήτων, την προτεινόμενη κορβέτα/ελαφρά φρεγάτα Als Class 100 αποτελεί προϊόν ελληνικής σχεδίασης, στην οποία έχουν ενσωματωθεί το σύνολο των απαιτήσεων του ΠΝ. "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Προς Ερντογάν, τον «μεγαλοπρεπή»: Αν χρειαστεί να πολεμήσουμε, θα κερδίσουμε πάλι….

" Ιστορικά πάντα, όταν οι Έλληνες αναγκάστηκαν να πολεμήσουν, πάντα νικούσαν. Και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όταν πολεμούσαμε με την Τουρκία, πάντα οι Τούρκοι έχαναν. Μόνο η διχόνοια μπόρεσε να κερδίσει τους Έλληνες στο πεδίο της μάχης, και αυτό έγινε το 1897, 1922 και 1974. Ακόμη και το 1974, όμως, η ηρωική αντίσταση των Ελλήνων και των Κυπρίων αδελφών μας απέτρεψε την κατάληψη του νησιού από έναν υπέρτερο εχθρό, που πολεμούσε δίπλα στην χώρα του, με απόλυτα αεροπορική υπεροχή. "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Το «θηρίο» απέναντί μας - με τις… 7 «Αχίλλειες» πτέρνες(!!!), οι ευκαιρίες που του δόθηκαν, η ελληνική «αφέλεια» και οι εθνομηδενιστές!

" Η Τουρκία παγίως δεν «εξωτερικεύει» τα εσωτερικά της προβλήματα σε βάρος μας όπως συνήθως λέγεται. Εκμεταλλεύεται κενά εξουσίας στην Ελλάδα όποτε και όπου προκύψουν! Και τα εκμεταλλεύεται πλήρως για να ανατρέψει το στάτους κβο και να αναδειχθεί σε περιφερειακή υπερδύναμη. Ουσιαστικά για να «Φιλανδοποιήσει» την Ελλάδα και να λεηλατήσει τους πόρους της! "

Μαρ
12
Περισσότερα »
Άφαις αυτόν, ουκ εν τω «μυαλό» το εύ… Οι «παρανοϊκές» δηλώσεις ενός κατά δήλωση αριστερού για τους συλληφθέντες στρατιωτικούς…

" Κύριε πατέρα του γιού σου που «κάνει μπάνιο, όπως λες, με ζεστό νερό στις φυλακές της Αδριανούπολης», αν ο γιός σου και κάθε γιος ήταν «νεκρός» μετά από μάχη με τον «οχτρό» στα σύνορα, τότε θα ήταν «ήρωας», όχι τώρα !!! Τώρα, είναι «υπόδικος, προδότης και κατηγορούμενος για εσχάτη προδοσία κατά της πατρίδας!!!». Έτσι λένε νομικοί και δικαστικοί κύκλοι… Και για τον γιό μου τα ίδια θα έλεγα, ίσως και χειρότερα!!! "

Μαρ
12
Περισσότερα »
Ρεζίλι των «τούρκικων σκυλιών» η Κυβέρνηση: λίγο μετά τις δηλώσεις περί επιστροφής, κατηγορούν τους δύο στρατιωτικούς για κατασκοπεία

" Εξοργίζει πλέον η αναξιοπρεπής στάση του Μεγάρου Μαξίμου το οποίο έχοντας λόγω κραυγαλέας και σίγουρα επικίνδυνης άγνοιας στον τομέα της διαχείρισης κρίσεων, έχει εμφανώς παρεξηγήσει το τι σημαίνουν «χαμηλοί τόνοι» και το εξισώνει με επίδειξη συμπεριφοράς που εκθέτει τη χώρα διεθνώς. "

Μαρ
03
Περισσότερα »
Πειράματα Βαλκανικού Πολέμου

" Τί χοντρό, προπαντός φονικό παιχνίδι γίνεται σήμερα με το έωλο και ξαναζεσταμένο Μακεδονικό; Προβάρουν τηρουμένων ιστορικών συγκυριών και αναλογιών νέο Βαλκανικό Πόλεμο, ή τουλάχιστον επαναχάραξη των συνόρων στην πολύπαθη περιοχή μας, που αργά ή γρήγορα θα φέρει πολεμική σύρραξη; Οσονούπω το φρικώδες πείραμα Γκραικυλία, εκτός από τις ολέθριες οικονομικές και τις άλλες κοινωνικές συνέπειες, αποκτά και επικίνδυνες γεωπολιτικές διαστάσεις, αλά παλαιά; "

Φεβ
12
Περισσότερα »
UCAV nEUROn («Neuron»): Η ΠΑ έβγαλε από το «μανίκι της το κρυμμένο άσσο» (Βίντεο)

" Μέχρι το 2020 το αόρατο αεροσκάφος «ρομπότ» θα μπορεί προσβάλει στόχους επιφανείας απόλυτα αόρατο από τα ραντάρ και λόγω του μικρού μεγέθους, με τέσσερις εσωτερικά μεταφερόμενες βόμβες JDAM των 1.000 lb σε αποστάσεις από 800-1000 χλμ. η Τουρκία δεν διαθέτει ακόμη αεράμυνα που να εντοπίζει stealth UCAV. "

Ιαν
20
Περισσότερα »
Η Ένωση Αστυνομικών Δυτικής στα σχολεία της Μάνδρας

" Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 22/12/2017 από το Σωματείο μας, δράση αλληλεγγύης και αγάπης σε Δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία του Δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας με σκοπό την στήριξη και την εκδήλωση του ενδιαφέροντος μας στους μαθητές και στις μαθήτριες του πολύπαθου δήμου. Η Ένωση μας συγκέντρωσε και πρόσφερε γραφική ύλη προπάντων όμως πρόσφερε την αγάπη της και άνοιξε την αγκαλιά της σε όλα τα παιδιά, ευχόμενοι χρόνια πολλά και γρήγορη επούλωση των πληγών που άνοιξε η πρόσφατη θεομηνία. "

Δεκ
31
Περισσότερα »
ΕΝ.ΑΣΤ.ΥΠΑΛ.ΔΥΤ.ΑΤΤΙΚΗΣ: Επιστολή αγωνίας και ενημέρωσης για την μετεγκατάσταση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής

" Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής σας ενημερώνουμε και ταυτόχρονα καταγγείλουμε την εγκληματική απόφαση του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, να μεταφέρει την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής και το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής από το Αιγάλεω στο Ζεφύρι, απόφαση η οποία ουσιαστικά και πρακτικά ακυρώνει αυτές τις δύο υπηρεσίες θέτοντας τες στην κοινή θέα των κακοποιών και στερώντας τους το προνόμιο της αθέατης ανάπτυξης και του αιφνιδιασμού, αφού στην ουσία κάνει «δώρο» στους κακοποιούς τους διώκτες τους. "

Δεκ
21
Περισσότερα »
Αντιπολίτευση: Είναι το Πεντάγωνο βιλαέτι του κ. Καμμένου; Γιατί σιωπά ο Τσίπρας;

" Επιβεβαιώνεται πια και με γραπτές αποδείξεις ότι ο κ. Καμμένος πίεζε τους αξιωματικούς του Πενταγώνου να επισπεύσουν τη συμφωνία πώλησης των 300.000 βλημάτων στον λαθρέμπορο Παπαδόπουλο, παρακάμπτοντας το νόμο που απαγορεύει τους μεσάζοντες σε διακρατικές συμφωνίες, τονίζει η αξιωματική αντιπολίτευση… "

Δεκ
17
Περισσότερα »
Οι Σαουδάραβες δεν γνώριζαν τον Β. Παπαδόπουλο - Σφίγγει ο κλοιός για τον Π. Καμμένο

" Νέα έγγραφα που εκθέτουν τον Πάνο Καμμένο έφερε στη δημοσιότητα ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξη, Ανδρέας Λοβέρδος. Μάλιστα, ουσιαστικά επιβεβαιώνεται ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας γνώριζε ότι η πλευρά των Σαουδαράβων δεν αποδεχόταν ως εκπρόσωπό της τον Βασίλη Παπαδόπουλο, ωστόσο εκείνος έδειχνε ότι επιθυμούσε την συνεργασία με τον συγκεκριμένο μεσάζοντα. "

Νοε
22
Περισσότερα »
Στριμωγμένος άσημα στα «σχοινιά» του νόμου «περί μεσαζόντων» ο Πάνος Καμμένος

" Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση πώλησης βλημάτων του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία αλλά και για τον σκοτεινό ρόλο του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου, ικανές να προκαλέσουν πολύ σοβαρές τόσο δικαστικές όσο και πολιτικές εξελίξεις, έρχονται σήμερα στο φως από δημοσιεύματα του Τύπου. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Πιέζει για μείωση στρατιωτικής θητείας ο ανυπότακτος, «στρατηγικός Σύμβουλος του κ. Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας

" Είναι γνωστός αρνητής στράτευσης και ταυτόχρονα διατηρεί στενότατες σχέσεις µε τη Νεολαία του κυβερνώντος κόµµατος, αποτελεί δε έναν από τους πλέον ένθερµους υποστηρικτές της πρότασης αυτής. Πιέζει για την μείωση της στρατιωτικής θητείας για να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και των αντ…. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Κατόρθωμα Πάνου Καμμένου & Σία: Ξέφραγο αμπέλι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

" Μόνο αυτό δεν είχε συμβεί σε αυτή τη χώρα και έγινε! Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στον υποτίθεται καλύτερα φυλασσόμενο χώρο της χώρας, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τουλάχιστον 20 άτομα έφτασαν στην πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το μεσημέρι της Παρασκευής και σχεδόν ανενόχλητοι όχι μόνο πέρασαν τη φρουρά, αλλά κατάφεραν να εισβάλλουν στον προαύλιο χώρο του κτιρίου.  "

Νοε
19
Περισσότερα »
Εμπόριο Όπλων από Πάνο Καμμένο; ΝΔ: «Οι κύριοι Αλ. Τσίπρας και Π. Καμμένος οφείλουν άμεσα εξηγήσεις για τον περίεργο μεσάζοντα»

" Στην Βουλή οδηγούνται οι αποκαλύψεις του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, σχετικά με το επεισόδιο που είχαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Πάνος Καμμένος με ταξίαρχο των εξοπλισμών, αναφορικά με την πώληση βλημάτων από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία, του οποίου τη σύλληψη διέταξε, επειδή ζητούσε την εφαρμογή του Νόμου!!! "

Νοε
05
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "