ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΚΑΜΑΤΕΡΟ

Περιφέρεια Αττικής: 660.000,00 ευρώ για την Διαμόρφωση τμημάτων στη περιοχή Μυκονιάτικα Δ.Κ Αγίων Αναργύρων

" Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τη σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση τμημάτων Ο.Τ 384 και Ο.Τ 385 περιοχή Μυκονιάτικα Δ.Κ Αγίων Αναργύρων», συνολικού προϋπολογισμού 660.000,00 ευρώ. Σκοπός του έργου είναι να καλύψει τις απαιτήσεις και ανάγκες της περιοχής για τη συνολική ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργίας και αισθητικής της. "

Ιουν
02
Περισσότερα »
ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Εκδήλωση με θέμα: Τα σκουπίδια στη Φυλή είναι έγκλημα διαρκείας!

" Το Δυτικό Μέτωπο, Συντονισμός φορέων, συλλογικοτήτων και πολιτών Δ. Αττικής - Δ. Αθήνας, διοργανώνει τη Δευτέρα, 29.5.2017, στις 8:00 μ.μ., στο θεατράκι του Βορεινού, στην κεντρική πλατεία της Ζωφριάς (Άνω Λιόσια), ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Τα σκουπίδια στη Φυλή είναι έγκλημα διαρκείας» και καλεί να παραβρεθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες… "

Μαϊ
26
Περισσότερα »
Εγκαινιάσθηκε στους Αγ. Αναργύρους το πρώτο Πάρκο Ανακύκλωσης στην Ευρώπη

" Δημιουργήθηκε από το Εθνικό Συλλογικό Σύστημα ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΗ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ, σε συνεργασία με τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού και αποτελεί το πρώτο στην Ευρώπη. Εγκαινιάσθηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ χαιρετισμούς απεύθυναν ο Δήμαρχος Αγίων Αναργύρων και ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα κος Σπύρος Τζόκας "

Φεβ
26
Περισσότερα »
ΕΒΕ Δυτικής Αθήνας: Παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων

" Πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 6/12 παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΟΥ Αγ. Αναργύρων από τους συνδικαλιστικούς φορείς των ΕΒΕ Δυτικών συνοικιών της Αθήνας. Έγινε συνάντηση με το Δικαστικό τμήμα και την έφορο της ΔΥΟ στην οποία επιβεβαιώθηκε η ανάγκη της παρέμβασής καθώς το πρόβλημα μεγαλώνει, ιδιαίτερα με κατασχέσεις σε τραπεζικούς λογαριασμούς κυρίως, αλλά και στην βάση εντολών προς τις ΔΟΥ.  "

Δεκ
08
Περισσότερα »
Nέες ασφαλείς και λειτουργικές παιδικές χαρές στους Δήμους Αγίων Αναργύρων – Καματερού και Ιλίου

" Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 26η συνεδρίαση του, στις 28 Ιουλίου 2016, ενέκρινε, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρου Τζόκα, δυο έργα για την Δυτική Αθήνα. Τα έργα χρηματοδοτούνται εξ’ ολοκλήρου από την Περιφέρεια Αττικής και αφορά παρεμβάσεις ώστε οι παιδικές χαρές να καταστούν λειτουργικότερες, με την εκτέλεση των απαραίτητων εργασιών συντήρησης και ανακατασκευής. "

Αυγ
04
Περισσότερα »
Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών στο σύλλογο γονέων-κηδεμόνων & φίλων Α.με.Α « ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ»

" Στο πλαίσιο των συναντήσεων που πραγματοποιεί ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικής Αθήνας κ. Σπύρος Τζόκας με τους Δημάρχους, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς φορείς, τους συλλόγους, τα ιδρύματα, τα δίκτυα ενημέρωσης και όσους συλλογικούς φορείς δραστηριοποιούνται στην περιοχή, επισκέφτηκε το σύλλογο γονέων-κηδεμόνων & φίλων Α.με.Α «ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΓΚΑΛΙΑ» που δραστηριοποιείται στο Δήμο Αγίων Αναργύρων/Καματερού. "

Νοε
01
Περισσότερα »
Συνάντηση αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Σπύρου Τζόκα με τον Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων Νικόλα Σαράντη για τα πλημμυρικά φαινόμενα

" Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Τζόκας Σπύρος τη Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2015 επισκέφτηκε τον Δήμο Αγίων Αναργύρων/Καματερού και πραγματοποίησε συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Σαράντη Νικόλαο. Στη συζήτησή τους παρευρέθησαν ο περιφερειακός Σύμβουλος κ. Δημάκος Δημήτριος και οι Αντιδήμαρχοι Ελαιοτριβάρης Γιάννης και Καμαρινόπουλος Σωτήρης "

Νοε
01
Περισσότερα »
Δήμος Αγ. Αναργύρων- Καματερού: Απαλλαγή από τα δημοτικά τέλη για ευπαθείς ομάδες

" Την πλήρη απαλλαγή από τα Δημοτικά τέλη ή την μείωση των Δημοτικών τελών για ΑμεΑ, πολύτεκνους και απόρους αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίων Αναργύρων – Καματερού. Η πολιτική αυτή του κοινωνικού τιμολογίου εφαρμόζεται από τον Δήμο Αγίων Αναργύρων – Καματερού, στο πλαίσιο του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Συνοχής που έχει δημιουργηθεί από την αρχή της οικονομικής και κοινωνικής κρίσης. "

Δεκ
08
Περισσότερα »
Γιώργος Κομματάς: Εξαιρετική η πρώτη δημόσια προεκλογική συγκέντρωση της παράταξής μας!

"  Ένα ασφυκτικά γεμάτο Μαρία – Έλενα, από δημότες και δημότισσες όλων των ηλικιών, που μας γέμισαν αισιοδοξία και δύναμη για να συνεχίσουμε τη διαδρομή προς την ανατροπή όλων αυτών των απάνθρωπων μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται στη χώρα και το Δήμο μας.Η διαδρομή είναι δύσκολη και η ευθύνη μεγάλη. "

Μαρ
01
Περισσότερα »
Στη Βουλή ο Δήμος Αγίων Αναργύρων – Καματερού για τα οικόπεδα στο Καματερό

" Ξεκίνησαν οι συναντήσεις του Δήμου Αγίων Αναργύρων - Καματερού με τα Πολιτικά Κόμματα, με σκοπό να αλλάξει το νομοθετικό πλαίσιο και να διευκολυνθούν περισσότερο οι ιδιοκτήτες οικοπέδων στο Καματερό (περιοχή του Άτταλου) που υποχρεούνται να καταβάλλουν εισφορά «γης σε χρήμα». "

Μαρ
01
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "