ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

Γιώργος Καρράς: Στο Υπερταμείο Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αγίας Βαρβάρας

" Με ερωτήσεις του στον Υπουργό Οικονομικών ο Βουλευτής Β' Αθηνών Γιώργος Καρράς αποκάλυψε ότι στο Υπερταμείο παραχωρούνται για εκμετάλλευση ακόμα και δημοτικά γυμναστήρια, κέντρα προστασίας ηλικιωμένων και βρεφονηπιακοί σταθμοί. Κραυγαλέα περίπτωση η επίθεση που δέχεται η Αγία Βαρβάρα Αττικής στις κοινωνικές δομές της, τις οποίες και επισκέφτηκε ο Βουλευτής. "

Νοε
06
Περισσότερα »
Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κ. Γιώργος Καπλάνης, μιλά στο Vukentra – Skaisat για το παρόν και το μέλλον της Πόλης του (Video)

" Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας, κ. Γιώργος Καπλάνης, μιλά στο φακό του Vukentra – Skaisat για την σημερινή κατάσταση της Πόλης του, τον προγραμματισμό και την πορεία των έργων, το κοινωνικό έργο του δήμου στις ευπαθείς ομάδες και τα ΑμεΑ, τις προοπτικές ανάπτυξης της πόλης, και δηλώνει παρών και για την νέα αυτοδιοικητική περίοδο. "

Νοε
03
Περισσότερα »
Σπύρος Τζόκας: Σημαντικές παρεμβάσεις στο Δήμο Αγίας Βαρβάρας με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής

" Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 26η συνεδρίαση του, την Πέμπτη 30 Αυγούστου, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζόκα, ενέκρινε ακόμη ένα σημαντικά έργο για τη Δυτική Αθήνα. Πιο συγκεκριμένα ενέκρινε τη σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «ΒΙΟΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΟΔΩΝ Π.Π ΓΕΡΜΑΝΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ» συνολικού προϋπολογισμού 4.500.000,00 ευρώ. "

Σεπ
02
Περισσότερα »
Ο Αντιπεριφερειάρχης των έργων κος Σπύρος Τζόκας δεν «εγκαταλείπει»… - Νέοι πεζόδρομοι στην Αγία Βαρβάρα

" Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 13η συνεδρίαση του, την Τρίτη 3 Απριλίου, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Τζόκα, ενέκρινε ακόμη ένα σημαντικά έργο για τη Δυτική Αθήνα. «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΩΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΩΝ & ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΥΠΑΡΧΟΝΤΩΝ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ», συνολικού προϋπολογισμού 581.000,00 ευρώ "

Απρ
07
Περισσότερα »
«Έργα της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Βαρβάρας»

" Ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σπύρος Τζόκας, μαζί με το Δήμαρχο Αγίας Βαρβάρας κ. Καπλάνη και υπηρεσιακούς παράγοντες, επισκέφτηκε έργα που είτε έχουν ολοκληρωθεί, είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, δημοπράτηση ή είναι υπό ένταξη στην Αγία Βαρβάρα και χρηματοδοτούνται ή πρόκειται να χρηματοδοτηθούν από την Περιφέρεια Αττικής. "

Σεπ
24
Περισσότερα »
Περιφέρεια Αττικής: Χρηματοδότηση αποχετευτικού δικτύου Δήμου Αγίας Βαρβάρας

" Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τη σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ανακατασκευή και αναβάθμιση δικτύου αποχέτευσης οδού Κύπρου στην Αγία Βαρβάρα», συνολικού προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ. "

Ιουν
18
Περισσότερα »
«Επέκταση δικτύου όμβριων στο Καματερό και έργα οδοποιίας στην Αγία Βαρβάρα»

" Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 16η συνεδρίαση του, στις 17/05/2016, ενέκρινε, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας Σπύρου Τζόκα, τα έργα: α) «Επέκταση Δικτύου όμβριων σε τμήματα των οδών Κ. Παλαμά και Καραολή Δ.Κ. Καματερού» και β) «Οδοποιία-Διάνοιξη σχεδίου πόλης 28ης Οκτωβρίου και Κρήνης» του Δήμου Αγ. Βαρβάρας Αττικής "

Μαϊ
29
Περισσότερα »
Αγία Βαρβάρα: Επισκευάζεται η Δημοτική Σχολή Θεάτρου

" Το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στην 9η συνεδρίαση του, η οποία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 10/03/2016, ενέκρινε, μετά από εισήγηση του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αθήνας   Σπύρου Τζόκα, τη σύναψη σύμβασης  μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου  Αγίας Βαρβάρας για το έργο με τίτλο: ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΑΠΟ ΠΛΗΜΜΥΡΑ. "

Μαρ
15
Περισσότερα »
Αγία Βαρβάρα: Δημοπρατήθηκε από την Περιφέρεια Αττικής η αποκατάσταση του αντιπλημμυρικού δικτύου της οδού Στέφανου Σαράφη

" Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα των εργασιών αρχή του νέου έτους, το έργο ξεκινά και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα βάσει του χρονοδιαγράμματος της σύμβασης της Περιφέρειας θα έχει ολοκληρωθεί, δίνοντας τη δυνατότητα πέραν της αντιπλημμυρικής προστασίας και της αποκατάστασης της κυκλοφορίας των οχημάτων επί της γέφυρας της οδού Στέφανου Σαράφη. "

Ιαν
22
Περισσότερα »
Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών στην Αγία Βαρβάρα την Τετάρτη 17.12.2014

" Νέα επιτόπου συνάντηση του Δημάρχου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σπύρο Τζόκα για την άμεση λύση του κυκλοφοριακού και της διευθέτησης των ομβρίων, στη γέφυρα που βρίσκεται στην οδό Στέφανου Σαράφη. Συμφωνήθηκε από κοινού νέα επιτόπια συνάντηση πολύ σύντομα για την παρακολούθηση της πορείας εκτέλεσης του έργου, ώστε να μην υπάρξει καμία καθυστέρηση στην ολοκλήρωσή του "

Δεκ
21
Περισσότερα »
Δήμος Αγ. Βαρβάρας: Πλήρωσαν 200.000 ευρώ για στούντιο που δεν λειτούργησε ποτέ – Σιγή ιχθύος από τον δήμαρχο

" Πλήρωσαν 200.000 ευρώ για στούντιο που δεν λειτούργησε ποτέ – Σιγή ιχθύος από τον δήμαρχο. Πρόκειται για το Δήμο Αγίας Βαρβάρας στη Δυτική Αθήνα όπου ο νυν δήμαρχος Γιώργος Καπλάνης πλήρωσε 200.000 σε προμηθευτή για τη δημιουργία στούντιο ηχογραφήσεων σε δημοτικό κτήριο το οποίο ουδέποτε λειτούργησε. "

Δεκ
08
Περισσότερα »
Δώδεκα νέα έργα προϋπολογισμού 40,6 εκ. εντάχθηκαν στο ΠΕΠ Αττικής

" 12 νέα έργα συνολικού προϋπολογισμού 40,6 εκατ. ευρώ εντάχθηκαν κατά το 2013 στο ΠΕΠ Αττικής. Τα έργα αυτά αφορούν στην κατασκευή: πέντε (5) νέων παιδικών/ βρεφονηπιακών σταθμών, προϋπολογισμού 10.307.800 ευρώ,τριών (3) έργων αναπλάσεων, προϋπολογισμού 10.920.554 ευρώ, δύο (2) αντιπλημμυρικών έργων,... "

Μαρ
01
Περισσότερα »
Σγουρός για ΕΣΠΑ: Η Περιφέρεια Αττικής πέτυχε όλους τους στόχους που έχουν τεθεί από την Πολιτεία

" Εντυπωσιακή πρόοδο στην απορρόφηση του ΕΣΠΑ ανακοίνωσε η περιφέρεια Αττικής. Σύμφωνα με ανακοίνωση της περιφέρειας, ο ρυθμός απορρόφησης στο σύνολο του ΠΕΠ Αττικής ανήλθε στο 68%, δηλαδή από τα 2,64 δις ευρώ του προγράμματος, έχουν υπογραφεί συμβάσεις 2,36 και έχουν πραγματοποιηθεί πληρωμές 1,8 δις ευρώ. "

Μαρ
01
Περισσότερα »
Ηρώ Ζερβάκη: Προς δήθεν «θιγόμενους από τη δήλωση της Ρένας Δούρου»

" Τον Μάρτιο 2013 ανατράπηκε η βασική αρχή του Περιφερειακού Σχεδιασμού που προβλέπει ότι κάθε διοικητική περιφέρεια επεξεργάζεται και διαθέτει τα απορρίμματα στα διοικητικά της όρια, καθώς με Υπουργική Απόφαση στην Αττική «θάβονται» σκουπίδια ΚΑΙ από την Πελοπόννησο. Δεν είδαμε μέχρι σήμερα κανέναν «μνημονιακό» αρμόδιο να αντιδρά σε αυτό... "

Μαρ
01
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "