• Περιστέρι: Μαθητικό Θεατρικό Φεστιβάλ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Θέατρο Πολιτών (28 Απριλίου έως 9 Μαΐου)
 • 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ελεύθερων Ανοικτών Πανεπιστημίων στο Δήμο Περιστερίου
 • Δήμος Περιστερίου: Μόνο 15.000 ευρώ για τον χειρισμό του συστήματος ηχοληψίας του Δημοτικού Συμβουλίου
 • Μεγάλη έκθεση ΦΥΤΑ & ΚΗΠΟΣ στο Άλσος Περιστερίου
 • Αχ! κύριε Τζόκα μας, ούτε εσύ!!! Εξάγγειλαν το 2017 έργο στο Περιστέρι που θα γίνει το 2020
 • Διάλεξη με θέμα: «Όταν η κρίση πάει σχολείο. Ψυχοκοινωνικές διαστάσεις & Συμβουλευτική διαχείριση»
 • Πολιτιστικές δράσεις στο Κινηματοθέατρο
 • Ποια Χώρα…Ποια Πόλη… Σε «Καραγιόζ μπερντέ» μεταλλάσσονται σταδιακά οι γειτονιές του Περιστερίου
 • Ο «Καραγκιόζης» και η ηθική του – Πρακτικές νομικού συμβούλου του Δήμου Περιστερίου
 • Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Παράνομη και καταχρηστική απόλυση εγκύου από Αρτοζαχαροπλαστείο στο Περιστέρι!

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Ένωση Αστυν. Υπαλλ. Δυτ. Αττικής: Σε άμεσο κίνδυνο ζωές αστυνομικών… στο Περιστέρι…

" Επίθεση με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό που αποτελούταν από γκαζάκια και δοχεία με βενζίνη,  πραγματοποίησαν τις πρώτες πρωινές ώρες άγνωστοι στο πάρκινγκ του Α΄ Τμήματος Τροχαίας Δυτικής Αττικής στο Περιστέρι. Η Ένωση μας είχε εκφράσει τις έντονες ανησυχίες και τις αντιρρήσεις της για την καταλληλότητα του συγκεκριμένου κτιρίου και για το κατά πόσο πληρούσε τις προϋποθέσεις ασφαλείας… "

Μαρ
25
Περισσότερα »
Σημαντική δωρεά ακινήτων στο Δήμο Περιστερίου από «απελθούσα» δημότισσα… Άγνωστο πως ο Δήμος θα τα αξιοποιήσει…

" Ο Δήμος Περιστερίου με πρόσφατη απόφαση της Ο.Ε. του αποδέχθηκε την δωρεά, αν και δεν έγινε καμία αναφορά με ποιους τρόπους θα αξιοποιήσει αυτά τα νέα περιουσιακά στοιχεία. Στο παρελθόν τέτοιου είδους δωρεές αποτέλεσαν (και αποτελούν) αντικείμενα κατάληψης από συλλογικότητες και φορείς που πρόσκεινται σε πολιτικά κόμματα, ορισμένα δε βρίσκονται σε σημεία-φιλέτα του εμπορικού τομέα της πόλης… "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Έξωση στο 8ο ΚΕΦΙ (ΚΑΠΗ) του Δήμου Περιστερίου; – 25.531,22 ευρώ στον ιδιοκτήτη με δικαστική απόφαση

" Σε έξωση από το κτίριο του 8ο ΚΕΦΙ (ΚΑΠΗ) που ο Δήμος Περιστερίου λειτουργούσε στον αριθμό 142 της οδού Αγίου Ιεροθέου (πίσω από τον ομώνυμο Ιερό Ναό) προχώρησαν, μετά από δικαστική απόφαση, οι ιδιώτες ιδιοκτήτες του κτιρίου. Σύμφωνα με δικαστική απόφαση ο Δήμος Περιστερίου δεν κατέβαλε στους ιδιοκτήτες τα ενοίκια που αντιστοιχούν στο ποσό των 22.947,56 ευρώ "

Μαρ
16
Περισσότερα »
«Βούκεντρα ως ήλοι πεφυτεμένοι»: Στη «Δύση» του, -ελέω Θεού-, Ποιμενάρχης – Ποιος πρόκειται να τον αντικαταστήσει…

" Σκοπός της συνάντησης, η συζήτηση για τα «μελλοντικά» του Ποιμενάρχη και το ποίμνιο του, αφού βρίσκεται στα όρια της νιοστής ενήλικης «νεότητάς» του… Η πρόταση «αγάπης» για φροντίδα από την «αδελφότητα» απορρίφθηκε. Σήμερα, βρίσκετε σε «πνευματικό και σωματικό Νιρβάνα», με την «Αδελφότητα» και το «Ποίμνιό» του να ετοιμάζονται για την στιγμή που θα «ανελιχθεί» στα ολύμπια πνευματικά πεδία… "

Μαρ
12
Περισσότερα »
Θαύμα: Περίεργη νεκρανάσταση «αμαρτωλής» εταιρίας με τεράστια χρέη στους Δήμους Αθηνών, Περιστερίου, Γλυφάδας, κλπ…

" Μία περίεργη νεκρανάσταση «αμαρτωλής» εταιρίας με τεράστια χρέη στους Δήμους… λαμβάνει χώρα στις δικαστικές αίθουσες. Η συγκεκριμένη εταιρία, ήταν μέχρι το 2002-04 οπότε «φέρεται» ότι έκλεισε, ο «ηγέτης», στις υπαίθριες διαφημίσεις αφήνοντας τεράστιες οφειλές από μισθώματα και πρόστιμα στους Δήμους της Χώρας που «αδυνατούσαν» πλέον να τα εισπράξουν… "

Μαρ
12
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Ψηφιακή μαστογραφία σε ανασφάλιστες, άπορες και χαμηλό εισόδημα γυναίκες

" Ο καρκίνος του μαστού χρήζει έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης, κάτι που δεν είναι εφικτό για όλους λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας που μαστίζουν την κοινωνία μας. Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Oι Άγιοι Ανάργυροι» παρέχει την δυνατότητα σε άπορες, ανασφάλιστες και χαμηλό εισόδημα γυναίκες να κάνουν την εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας. "

Μαρ
03
Περισσότερα »
Σοκ από πυρκαγιά στο Περιστέρι: Ο Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ατρομήτου Αριστείδης Ιωσηφίδης βρέθηκε νεκρός. Ήταν κλειδωμένος, έπασχε από άνοια…

" Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Ατρόμητου  ήταν ο άτυχος ηλικιωμένος που κάηκε ζωντανός στην πυρκαγιά που ξέσπασε σε πολυκατοικία, στο συγκρότημα των «εργατικών-προσφυγικών πολυκατοικιών» απέναντι από την Ευαγγελίστρια (Πλατεία Δημοκρατίας) στο Περιστέρι. Επί τόπου έσπευσε μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής με 18 άνδρες και έξι οχήματα. "

Φεβ
19
Περισσότερα »
Αριστερή Κίνηση: Αγώνας για το Κέντρο Υγείας Περιστερίου

" Ανέκαθεν διεκδικούμε ριζικές και ουσιαστικές λύσεις για την δημόσια πρωτοβάθμια περίθαλψη του Περιστεριώτικου λαού. Η πλήρης στελέχωση με μόνιμο προσωπικό και ο κατάλληλος υλικοτεχνικός εξοπλισμός του ΚΥ Περιστερίου είναι διαχρονικό μας αίτημα από τότε που άρχισε να λειτουργεί (2011). Πρόσφατα, έγιναν προσλήψεις επικουρικών ειδικευμένων γιατρών με στόχο την 24ωρη λειτουργία του ΚΥ Περιστερίου. "

Φεβ
12
Περισσότερα »
25 χρόνια κάθειρξη στο «Περιστεριώτη» παιδεραστή με το βανάκι και 120.000 ευρώ χρηματική ποινή

" Ποινή κάθειρξης 25 ετών επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον 42χρονο Φίλιππο Λεβέντο από το Περιστέρι που κατηγορούνταν για απόπειρα αποπλάνησης και βιασμούς δύο ανηλίκων. Το δικαστήριο του επέβαλε και χρηματική ποινή ύψους 120.000 ευρώ. «Ελπίζω να συμμορφωθείτε» του είπε η πρόεδρος της έδρας μετά την έκδοση της απόφασης, με τον ίδιο να αρνείται τις πράξεις που του καταλογίζονται. "

Ιαν
17
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Ανακοίνωση για το "Μητρώο Πολιτών" (Δηματολόγιο)

" Ο Δήμος Περιστερίου ενημερώνει τους δημότες ότι με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών από την 12η Ιανουαρίου 2018, ώρα 15.00 έως και την 21η Ιανουαρίου 2018, ώρα 15.00 (διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί η μετάβαση στο νέο πληροφοριακό σύστημα "Μητρώο Πολιτών") δεν θα πραγματοποιείται καμία συναλλαγή στο Δηματολόγιο, εκτός από… "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Περιστεριωτάκια «μπουμπούκια» στη σπείρα έκλεβε πολυτελείς μηχανές (φωτό)

" Μετά την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές πολυτελών δίκυκλων μοτοσυκλετών, μεγάλου κυβισμού, από περιοχές της Αττικής, στη δημοσιότητα δώθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δέκα μελών της. Ανάμεσά τους, δύο αδέλφια «μπουμπούκια» από το Περιστέρι. "

Ιαν
05
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Κατάθεση δελτίων για τους στρατεύσιμους, έτος 2000 (κλάση 2021)

" Ο Δήμος Περιστερίου γνωστοποιεί ότι οι στρατεύσιμοι που γεννήθηκαν το έτος 2000 (κλάση 2021) και είναι γραμμένοι στα Μητρώα Αρρένων του Δήμου ή είναι αδήλωτοι, καλούνται να καταθέσουν Δελτία Απογραφής στο Στρατολογικό Γραφείο Δυτικής Αττικής επί της οδού Πέτρου Ράλλη 2, Ταύρος, κατά τις αναγραφόμενες στο πρόγραμμα ημέρες κάθε εργάσιμη ημέρα και ώρα.  "

Ιαν
05
Περισσότερα »
Σοκαριστικό ατύχημα έξω από το Δημαρχείο Περιστερίου – Τρενάκι για νήπια (είχαν άγιο) έφυγε από τις γραμμές του

" Η καταγγελία έγινε από μητέρα ενός 4χρονού κοριτσιού που επέβαινε στο συγκεκριμένο τρενάκι. Το τρένο χωρίς καμία ασφάλεια και στηριγμένο σε ξύλα ανέπτυξε ταχύτητα και κάποια στιγμή αναποδογύρισε με αποτέλεσμα να εκτυλιχτούν σκηνές κινηματογραφικές, με τις μανάδες να ουρλιάζουν και τα παιδάκια έντρομα να θέλουν να απομακρυνθούν από τον χώρο. "

Δεκ
15
Περισσότερα »
Η δεύτερη ζωή των «σκουπιδιών»: Τα «trol», τα «σοβαρά» site και οι «κατά φαντασία» προφήτες του διαδικτύου

" Να θυμάσαι, ότι το ποιο σημαντικό στους ταύρους είναι οι κοχόνες τους… Κι εσύ κύριε Νίκο Ε. Α… μας, φαίνεται ότι δεν διαθέτεις… Δεν είσαι παρά ένας φανατικός, ένα trol του κερατά, ένας ρατσιστής των διαφορετικών, από την δική σου, απόψεων, που βλέπει τον «κόσμο» του, για άλλη μία φορά να καταρρέει και γι αυτό πετάει λάσπη με τον ανεμιστήρα του… "

Δεκ
09
Περισσότερα »
«Δύναμη Προοπτικής»: Επιτέλους να μιλήσουμε για την ουσία της υπόθεσης

" Αντί ο δήμαρχος κ. Παχατουρίδης να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα σύσσωμης της αντιπολίτευσης που προκύπτουν από την ανάρτηση του εγγράφου στη διαύγεια, φερόταν κατά δικαίων και αδίκων. Αντί να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν «δικοί μας προμηθευτές», απειλούσε με εκβιασμούς και προσωπικές μηνύσεις. Αντί να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν στημένοι διαγωνισμοί αποδύθηκε σε προσωπικές συκοφαντικές επιθέσεις. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Ηρώ Ζερβάκη: Να ελεγχθούν Μη «νόμιμες» προσλήψεις και Μη «νόμιμες» αμοιβές στον ΟΠΑΑΠ Δήμου Περιστερίου (Καταγγελία)

" Με επιστολή της προς τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς, η Δημοτική Σύμβουλος κα Ηρώ Ζερβάκη ζητά να ελεγχθούν οι αποφάσεις του Νομικού Προσώπου ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ του Δήμου Περιστερίου, όσον αφορά την ανάθεση σε ιδιώτη των εγγραφών του Μητρώου των Παιδικών Σταθμών καθώς και των αθλητών-αθλητριών των Κολυμβητηρίων. "

Οκτ
24
Περισσότερα »
Περιστέρι: Απάτη με την εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ – Περισσότερα από 300 τα θύματα

" Για απάτες σε βάρος καταναλωτών υπηρεσιών ΔΕΗ & ΔΕΚΟ συνελήφθησαν, στο Περιστέρι, ένας άνδρας, 32 ετών και μια 26χρονη, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους, ηλικίας 49 και 65 ετών. Διατηρούσαν κατάστημα εξόφλησης λογαριασμών ΔΕΚΟ χωρίς στη συνέχεια να εξοφλούν τους λογαριασμούς, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά. "

Οκτ
24
Περισσότερα »
ΠΕΔΥ-ΜΥ Περιστερίου: Ενημερωτικές ομιλίες και αντιγριπικός εμβολιασμός στα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) του Δήμου

" ΤΟ ΠΕΔΥ-ΜΥ Περιστερίου - 2η ΥΠΕ σε συνεργασία με το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου Περιστερίου διοργανώνει ενημερωτικές ομιλίες και αντιγριπικό εμβολιασμό για τα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) του Δήμου Περιστερίου. Απαιτείται να προηγηθεί η συνταγογράφηση στου εμβολίου στο ΠΕΔΥ Περιστερίου από 8.00-14.00 με το βιβλιάριο υγείας, δύο ημέρες πριν τον εμβολιασμό… "

Οκτ
11
Περισσότερα »
Σοκ στο Περιστέρι - Βρέθηκαν παρατημένα δύο βρέφη 4 μηνών. Το κλάμα τους αποκάλυψε τη «φρίκη» (βίντεο)

" Μετά από καταγγελία πολίτη, για εγκατάλειψη παιδιών σε κλειστό διαμέρισμα της Ευρώτα στο Περιστέρι δικαστικός λειτουργός και το «Χαμόγελο του Παιδιού», με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα και πιο συγκεκριμένα μπροστά σε δύο βρέφη, τεσσάρων περίπου μηνών. Τα βρέφη μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου» "

Σεπ
13
Περισσότερα »
Δολοφονία στο Περιστέρι: Έγκλημα πάθους - Τουλάχιστον 29 μαχαιριές δέχτηκε ο 41χρονος

" Σύμφωνα με την έκθεσή του ιατροδικαστή για τη δολοφονία του 41χρονου Αποστόλη, στη σορό του μετρήθηκαν τουλάχιστον 29 μαχαιριές, οι περισσότερες στην κοιλιά και τα πόδια. Το στοιχείο αυτό κάνει τους αστυνομικούς να μιλούν πλέον για ένα έγκλημα πάθους και έναν δολοφόνο σε κατάσταση αμόκ καθώς, όπως λένε, κανένας διαρρήκτης δεν μαχαιρώνει 29 και πλέον φορές το θύμα του. "

Σεπ
07
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "