ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Η δεύτερη ζωή των «σκουπιδιών»: Τα «trol», τα «σοβαρά» site και οι «κατά φαντασία» προφήτες του διαδικτύου

" Να θυμάσαι, ότι το ποιο σημαντικό στους ταύρους είναι οι κοχόνες τους… Κι εσύ κύριε Νίκο Ε. Α… μας, φαίνεται ότι δεν διαθέτεις… Δεν είσαι παρά ένας φανατικός, ένα trol του κερατά, ένας ρατσιστής των διαφορετικών, από την δική σου, απόψεων, που βλέπει τον «κόσμο» του, για άλλη μία φορά να καταρρέει και γι αυτό πετάει λάσπη με τον ανεμιστήρα του… "

Δεκ
09
Περισσότερα »
«Δύναμη Προοπτικής»: Επιτέλους να μιλήσουμε για την ουσία της υπόθεσης

" Αντί ο δήμαρχος κ. Παχατουρίδης να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα σύσσωμης της αντιπολίτευσης που προκύπτουν από την ανάρτηση του εγγράφου στη διαύγεια, φερόταν κατά δικαίων και αδίκων. Αντί να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν «δικοί μας προμηθευτές», απειλούσε με εκβιασμούς και προσωπικές μηνύσεις. Αντί να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν στημένοι διαγωνισμοί αποδύθηκε σε προσωπικές συκοφαντικές επιθέσεις. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Ηρώ Ζερβάκη: Να ελεγχθούν Μη «νόμιμες» προσλήψεις και Μη «νόμιμες» αμοιβές στον ΟΠΑΑΠ Δήμου Περιστερίου (Καταγγελία)

" Με επιστολή της προς τους αρμόδιους ελεγκτικούς μηχανισμούς, η Δημοτική Σύμβουλος κα Ηρώ Ζερβάκη ζητά να ελεγχθούν οι αποφάσεις του Νομικού Προσώπου ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ & ΠΡΟΝΟΙΑΣ του Δήμου Περιστερίου, όσον αφορά την ανάθεση σε ιδιώτη των εγγραφών του Μητρώου των Παιδικών Σταθμών καθώς και των αθλητών-αθλητριών των Κολυμβητηρίων. "

Οκτ
24
Περισσότερα »
Περιστέρι: Απάτη με την εξόφληση λογαριασμών ΔΕΗ – Περισσότερα από 300 τα θύματα

" Για απάτες σε βάρος καταναλωτών υπηρεσιών ΔΕΗ & ΔΕΚΟ συνελήφθησαν, στο Περιστέρι, ένας άνδρας, 32 ετών και μια 26χρονη, ενώ αναζητούνται δύο συνεργοί τους, ηλικίας 49 και 65 ετών. Διατηρούσαν κατάστημα εξόφλησης λογαριασμών ΔΕΚΟ χωρίς στη συνέχεια να εξοφλούν τους λογαριασμούς, αποκομίζοντας με αυτόν τον τρόπο μεγάλα χρηματικά ποσά. "

Οκτ
24
Περισσότερα »
ΠΕΔΥ-ΜΥ Περιστερίου: Ενημερωτικές ομιλίες και αντιγριπικός εμβολιασμός στα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) του Δήμου

" ΤΟ ΠΕΔΥ-ΜΥ Περιστερίου - 2η ΥΠΕ σε συνεργασία με το ΚΕΠ ΥΓΕΙΑΣ του Δήμου Περιστερίου διοργανώνει ενημερωτικές ομιλίες και αντιγριπικό εμβολιασμό για τα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) του Δήμου Περιστερίου. Απαιτείται να προηγηθεί η συνταγογράφηση στου εμβολίου στο ΠΕΔΥ Περιστερίου από 8.00-14.00 με το βιβλιάριο υγείας, δύο ημέρες πριν τον εμβολιασμό… "

Οκτ
11
Περισσότερα »
Σοκ στο Περιστέρι - Βρέθηκαν παρατημένα δύο βρέφη 4 μηνών. Το κλάμα τους αποκάλυψε τη «φρίκη» (βίντεο)

" Μετά από καταγγελία πολίτη, για εγκατάλειψη παιδιών σε κλειστό διαμέρισμα της Ευρώτα στο Περιστέρι δικαστικός λειτουργός και το «Χαμόγελο του Παιδιού», με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ βρέθηκαν μπροστά σε ένα ανατριχιαστικό θέαμα και πιο συγκεκριμένα μπροστά σε δύο βρέφη, τεσσάρων περίπου μηνών. Τα βρέφη μεταφέρθηκαν στις εγκαταστάσεις του «Χαμόγελου» "

Σεπ
13
Περισσότερα »
Δολοφονία στο Περιστέρι: Έγκλημα πάθους - Τουλάχιστον 29 μαχαιριές δέχτηκε ο 41χρονος

" Σύμφωνα με την έκθεσή του ιατροδικαστή για τη δολοφονία του 41χρονου Αποστόλη, στη σορό του μετρήθηκαν τουλάχιστον 29 μαχαιριές, οι περισσότερες στην κοιλιά και τα πόδια. Το στοιχείο αυτό κάνει τους αστυνομικούς να μιλούν πλέον για ένα έγκλημα πάθους και έναν δολοφόνο σε κατάσταση αμόκ καθώς, όπως λένε, κανένας διαρρήκτης δεν μαχαιρώνει 29 και πλέον φορές το θύμα του. "

Σεπ
07
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Ευνοϊκή ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών δημοτών

" Ο Δήμος Περιστερίου ενημερώνει ότι ρυθμίζονται οφειλές προς τους δήμους και τα νομικά πρόσωπα αυτών, που έχουν βεβαιωθεί ή που θα βεβαιωθούν έως και δύο (2) μήνες από την έναρξη ισχύος του νόμου, δηλαδή μέχρι την 30η Σεπτεμβρίου 2017. Για την υπαγωγή στη ρύθμιση πρέπει να υποβληθεί αίτηση του οφειλέτη έως και την 30η Νοεμβρίου 2017. "

Αυγ
30
Περισσότερα »
Δημιουργικά εργαστήρια Δήμου Περιστερίου: Στις 11 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινούν οι φετινές εγγραφές

" Στις 11 Σεπτεμβρίου 2017 ξεκινούν οι φετινές εγγραφές στα δημιουργικά εργαστήρια Φωτογραφίας, Χειροτεχνίας, Κινηματογράφου, Κεντητικής, Ραπτικής, Αγιογραφίας, Ζωγραφικής, Θεάτρου, Αγγειοπλαστικής και Χορού του Δήμου Περιστερίου. Δικαίωμα εγγραφής έχουν όλοι, με προτεραιότητα οι δημότες του Περιστερίου στην κατανομή των ενδιαφερομένων στα τμήματα και ολοκληρώνονται στις 22 Σεπτεμβρίου 2017. "

Αυγ
30
Περισσότερα »
Και τώρα τι θα κάνουν οι «Βάρβαροι»; Οριστική συμφωνία Σαββίδη και Βρυώνη για το Epsilon

" Το "παζάρι" των δύο σκληρών διαπραγματευτών ήταν πολύ δυνατό. Η συμφωνία έκλεισε. Αλλά, τελεί υπό την αίρεση των εξαντλητικών ελέγχων (νομικού και οικονομικού) του Epsilon από την Dimera. Για όσους βιάζονται να βρουν δουλειά. Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου το Epsilon παραμένει στην σημερινή του μορφή και θα το τρέχει ο Βρυώνης. Η εποχή Σαββίδη ξεκινά.. τον Ιανουάριο του 2018. "

Αυγ
23
Περισσότερα »
Πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B & C στο Δήμο Περιστερίου

" Ο Δήμος Περιστερίου υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους δημότες ότι την 3η Πέμπτη κάθε μήνα για όλο το 2017, στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου σταθμεύει η κινητή μονάδα της ΜΚΟ PRAKSIS με εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, το οποίο πραγματοποιεί εξετάσεις για HIV και τις Ηπατίτιδες B & C σε όσους πολίτες επιθυμούν «ΔΩΡΕΑΝ». "

Αυγ
15
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Δώρισε 4 απορριμματοφόρα σε άλλους δήμους

" Ο Δήμος Περιστερίου δώρισε τέσσερα (4) απορριμματοφόρα στους Δήμους Χαϊδαρίου, Καλαβρύτων, Ζαχάρως και Γ. Καραϊσκάκη Άρτας, μετά την ανανέωση του στόλου καθαριότητας με οχήματα τελευταίας αντιρρυπαντικής τεχνολογίας και χαμηλότερων ρύπων (Euro 6). "

Αυγ
15
Περισσότερα »
Κλιματιζόμενες αίθουσες του Δήμου Περιστερίου για τον καύσωνα

" Η Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας Μαίρη Τσιώτα - Μάρκου ενημερώνει ότι, για την προστασία της υγείας των δημοτών και ιδιαίτερα των ευπαθών ομάδων, όπως άτομα τρίτης ηλικίας, διατίθενται κατά τις ημέρες με πολύ υψηλές θερμοκρασίες – καύσωνας, οι παρακάτω κλιματιζόμενες αίθουσες… "

Αυγ
06
Περισσότερα »
Ο Δήμος Περιστερίου στηρίζει τις υπηρεσίες του Επιτρόπου του Ελεγκ. Συνεδρίου

" Εκτός από την δωρεάν παραχώρηση του κτιρίου της Κρυστάλη, έχει αναλάβει και την συντήρηση του εξοπλισμού φωτοαναπαραγωγής εγγράφων. Δεν είναι γνωστό, αν από την σχετική σύμβαση, ο Δήμος Περιστερίου καλύπτει και το κόστος αναπαραγωγής των φωτοτυπιών του Γραφείου του Επιτρόπου. "

Αυγ
01
Περισσότερα »
Ηρώ Ζερβάκη: “ARBEIT MACHT FREI off Peristeri” (Η εργασία σε απελευθερώνει στο Περιστέρι…!!!)

" Η εργασία σε απελευθερώνει στο Περιστέρι. Εργαζόμενη στο Τμήμα Καθαριότητας, πήρε εντολή να εργασθεί μέσα στην καταιγίδα που έπληξε την Πόλη για να καθαρίσει πεζοδρόμια και κάλαθους σκουπιδιών. Αποτέλεσμα ένας βαρύτατος τραυματισμός που χρειάσθηκε χειρουργική επέμβαση. Έλαβε όμως το ευχαριστήριο μήνυμα: «Συγχαρητήρια που δουλέψατε στη βροχή». Κάτι είναι κι αυτό. Φροντίδα και προδ…. "

Ιουν
09
Περισσότερα »
Έκκληση για βοήθεια από νεαρό Περιστεριώτη με βαρύτατη ασθένεια για να χειρουργηθεί στο εξωτερικό

" Υποβλήθηκε σε 2 εγχειρήσεις αφαίρεσης όγκων από τον εγκέφαλο του αλλά τα αποτελέσματα δεν ήταν τα επιθυμητά και στην Ελλάδα δεν αναλαμβάνει κανένας χειρούργος. Το συνολικό κόστος νοσηλείας στην Γερμανία είναι 50.000€ από τα οποία το IKA καλύπτει μόνο 25.000€. Η οικογένεια του αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στη συγκέντρωση των χρημάτων αφού πρόκειται για οικογένεια με 4 παιδιά, τη μητέρα άνεργη και τον πατέρα να μην βρίσκεται πια στη ζωή. "

Ιουν
06
Περισσότερα »
Πολεοδομική Πυρίκαυστος Ζώνη Σεξισμού αλλά τα «σκατ…» κάτω από το χαλί…

" Χρόνια στο «κουρπέτι» σε πολύ υψηλές θέσεις στη διοίκηση του δήμου ήξερε από την μακρά πείρα του, πώς να τακτοποιήσει υποθέσεις και κυρίως πώς να κλίσει τις τρύπες των διαρροών για όσα συμβαίνουν στο βασίλειό του… Τα σκατ… λοιπόν κάτω από το χαλί και αν χρειασθεί υπάρχει και η τελική λύση… «τα 8μηνα είναι αναλώσιμα, αν και υπάρχει αυτό το καταραμένο πρόγραμμα πρόσληψης που πρέπει να δώσεις εξηγήσεις… "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Περιστέρι: Οι περιπέτειες μίας εκδρομής των ΚΑΠΗ (ΚΕΦΙ), οι «περίεργες» αλλαγές ξενοδοχείων και ο κος Ζορμπίδης… (βίντεο)

" Περιπέτειες χωρίς τέλος, που οδήγησαν σε «εξέγερση» υπερηλίκων, είχε εκδρομή των ΚΑΠΗ (ΚΕΦΙ) του Δήμου Περιστερίου. Περίεργες αλλαγές ξενοδοχείων, απίστευτη ταλαιπωρία σε ορεινούς και ακατάλληλους δρόμους και μία τελική διαδρομή 22 ωρών με τα λεωφορεία, χωρίς διακοπή, οδήγησαν τους 107 υπερήλικες που συμμετείχαν σε «εξέγερση» για την ταλαιπωρία που υπέστησαν. "

Μαϊ
23
Περισσότερα »
Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Δημοτική Σύμβουλος και άνδρες της ΕΛ.ΑΣ σταμάτησαν την παράνομη κατασκευή του

" Αγνώστου ταυτότητας και εθνικότητας, εργαζόμενοι επιχείρησαν να συναρμολογήσουν το «Στέγαστρο» του ΣΜΑ-Λειοτεμαχιστή, πάνω στις αυθαίρετες εγκαταστάσεις του. Η καταλυτική παρέμβαση της κας Ηρώς Ζερβάκης, είχε σαν αποτέλεσμα την διακοπή των εργασιών και την «εξαφάνιση» των εργαζόμενων με το συμβάν να καταγράφεται από το πλήρωμα της ΕΛ.ΑΣ που κατέφθασε στο χώρο…  "

Μαϊ
16
Περισσότερα »
Το Άλσος, ο έχων ευθιξία δημοτικός σύμβουλος και το «αυτόφωρο» για τους τρείς αιρετούς

" Τα γεγονότα είναι πραγματικά και καταδεικνύουν την καθεστωτική νοοτροπία των αιρετών και την «ασυλία» που τους παρέχει το «διαπλεκόμενο» σύστημα. Όχι μόνο ήταν παραβάτης, όχι μόνο έθεσε σε κίνδυνο την ζωή μικρού παιδιού, αλλά έδειρε και τον διαμαρτυρόμενο γονέα. Οι προστρέξαντες αιρετοί το «κάλυψαν» με αποτέλεσμα να διαταχθεί η σύλληψη τους κατά την αυτόφωρη διαδικασία. "

Μαϊ
10
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "