• Όταν η ζωή κάνει κραχ… Η ΖΩΗ, σύμβουλος του Αλέξη Τσίπρα και οι μισθοφόροι της δημοσιογραφίας
  • Η διαχείριση του «ό,τι να ‘ναι» (τα στρατηγικά σχέδια πριν το «ΣΥΜΒΑΝ» που ανέτρεψε τα πάντα)
  • Είναι η ΑΡΙΣΤΕΡΑ Ηλίθιε και δεν απολογείται ποτέ… Geke or no Geke…
  • Ξύπνα μ@λ@κ@
  • Άκου να σου πω Αλέξη, τώρα που έθαψα τους νεκρούς μου... (ανοικτή επιστολή στον Αλέξη Τσίπρα)
  • Ξέφυγαν: Η ελληνική φυλή των στρουθοκαμήλων και ο καιροσκοπισμός της εξουσίας…
  • Πάνος Καμμένος: Απέτυχε σε όλα και γι’ αυτό πρέπει να το βουλώνει!!!
  • Κραυγές και ψίθυροι… «Τιμή» στον Νίκο Μαρατζίδη, όψιμο «Συριζαίο» αναθεωρητή…
  • «Κρατήστε το για να ξέρετε»: Ελληνικό μεταμνημονιακό Πρόγραμμα Εποπτείας ή «4ο Μνημόνιο» - Όροι, Έλεγχοι και Επιτήρηση
  • Παραπολιτικό παραλήρημα δημοσιογράφου ή τα γεγονότα που έρχονται για να βάλουν μπουρλότο στην πολιτική ζωή;

ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ

Η διαχείριση του «ό,τι να ‘ναι» (τα στρατηγικά σχέδια πριν το «ΣΥΜΒΑΝ» που ανέτρεψε τα πάντα)

" Λογικά αυτό που θα παρακολουθήσουμε από εδώ και πέρα μέχρι τις εκλογές, θα είναι μία συρραφή τυχαίων, καιροσκοπικών επιλογών με επικοινωνιακή διαχείριση μέρα με τη μέρα, ενίοτε σε συνάρτηση με το θυμικό προσώπων, όπως ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Τελικά έμειναν ένα σκορποχώρι που στο τέλος θα επαναλαμβάνει μονότονα κάτι για τον Αδωνι και τη Μαρέβα. "

Αυγ
06
Περισσότερα »
Η αλήθεια για τον σοσιαλισμό, τον Κιμ Γιόνγκ-Ουν και τον Νικολάς Μαδούρο που πρέπει να μάθει η γενιά των «μιλένιαλ»

" Χρησιμοποιώντας τον έλεγχο επί του κράτους, ο κομμουνισμός επεδίωξε να δημιουργήσει μια σοσιαλιστική κοινωνία. Αυτό που στην πραγματικότητα συνέβη ήταν η κατάκτηση της εξουσίας από μια ομάδα απάνθρωπων τυράννων: Λένιν, Στάλιν, Μάο Τσε-Τουνγκ, Κιμ Ιλ Σουνγκ, Μενγκίστου, Τσαουσέσκου, Χότζα, κλπ. Ο στόχος του σοσιαλισμό είναι να δρέψει τις πολιτισμικές, επιστημονικές, δημιουργικές και κοινοτιστικές ανταμοιβές της κατάργησης της ιδιωτικής ιδιοκτησίας και της ανθρώπινης τυραννίας. "

Ιουν
24
Περισσότερα »
Μια όχι τόσο κρυφή σχέση!!! Λές…Ίσως…Πιθανόν!!!

" «Ποιος ωφελείται;;». Η ερώτηση που πάντα ρωτάμε αν, θέλουμε, φυσικά, να εξιχνιάσουμε ένα έγκλημα. Και, τί παράξενο, αλήθεια. Αμέσως μετά το αξιοθρήνητα κακοπαιγμένο «ξέσπασμα Μπαρμπαρούση», σε «αληθινό χρόνο» όπως λέμε στη Φυσική ήρθε η ανακοίνωση Τζανακόπουλου, «περί ευθύνης της Ν.Δ.». Ούτε έτοιμη να τη είχε. Η μήπως;;;; "

Ιουν
17
Περισσότερα »
Ο Τσίπρας, η «ευελιξία» του και η επιχειρηματική ελίτ που τον λατρεύει πλέον!!!

" Η ελληνική επιχειρηματική ελίτ είναι γέννημα και θρέμμα του κρατισμού και άρα έχει σημαντική συμβολή στον ελληνικό κορπορατισμό, φαινόμενο όμως που έχει και διεθνή χαρακτήρα. Είναι παγκόσμιο. Δεν πρέπει γι’ αυτό να προκαλεί καμία απολύτως έκπληξη η στήριξη μέρους της κορυφαίας επιχειρηματικής τάξης της χώρας προς τον Αλέξη Τσίπρα "

Ιουν
11
Περισσότερα »
Οι δημοσκοπήσεις, η «δεξαμενή» του Τσίπρα και το σύνδρομο της παρακμής

" Το δημοσκοπικό ποσοστό του Σύριζα ξεπερνά το 20% και αρκετό καιρό τώρα παραμένει σταθερό στο επίπεδο αυτό, ενώ η ΝΔ σήμερα έχει σταθεροποιηθεί σε ποσοστό που κυμαίνεται από 33% έως 38%. Αυτό σημαίνει ότι τα δύο κόμματα συγκεντρώνουν 53% με 60%. Άρα, έχουν μπροστά τους μία δεξαμενή ψήφων από 40% έως 47%, από την οποία μπορούν να αντλήσουν ευκαιριακούς ψηφοφόρους. "

Ιουν
11
Περισσότερα »
Ήλθε η ώρα της «ΑΜΟΙΒΗΣ» για την μονομέρεια της «ανεξάρτητης» ΕφΣυν

" Οι αναγνώστες εγκαταλείπουν την «Εφημερίδα των Συντακτών». Αυτό φαίνεται ότι προκαλεί πολύ ισχυρά προβλήματα στο συνεργατικό εκδοτικό σχήμα της, κάτι που ανάγκασε κατά τα φαινόμενα τον διευθυντή της Νικόλα Βουλέλη να εστιάσει στις δυσκολίες του εγχειρήματος. Από την πλευρά του ο εμβληματικός Περικλής Κοροβέσης με άρθρο του προσπαθεί να εμβαθύνει στο φαινόμενο…. "

Μαϊ
16
Περισσότερα »
Δυστυχώς ο... κομμουνισμός δεν ήρθε ποτέ … Η Ροζ συριζαιική νεοταξική αριστερά και οι φιλλελέδες…

" Ο Σύριζα πράγματι ξεκίνησε από κόμμα της ριζοσπαστικής αριστεράς αλλά κατέληξε αντίγραφο του δημοκρατικού κόμματος των ΗΠΑ. Κόμμα νεοταξικό, κόμμα κοσμοπολιτών, με ολίγη εσάνς από τροτσκισμό-άλλωστε η αμερικάνικη αριστερά έχει έντονες τροτσκιστικές επιρροές- και καμιά διάθεση για σύγκρουση με την παγκόσμια τραπεζική oλιγαρχία. "

Μαϊ
01
Περισσότερα »
«AstroTurf»:  Κάτι Που Φαίνεται Ενώ Δεν Είναι – Πανάρχαιες τεχνικές χειραγώγησης της κοινής γνώμης και του κοινού νου

" Ο όρος «AstroTurf» στην κοινωνική χειραγώγηση των μαζών, μέσω των SocialMedia, σημαίνει κάτι το ψεύτικο, κάτι που μοιάζει με κάτι· που όμως δεν είναι αληθινό. Είναι η ψεύτικη, ελεγχόμενη, τεχνητή κι αφανής προσπάθεια υποστήριξης, δόλιων κι αόρατων σκοπών. …Επιτέλους σταμάτα να πιστεύεις τον κάθε μαλάκα κι άρχισε να ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ από μόνος σου!! "

Απρ
04
Περισσότερα »
Η πολιτική ψευδολογία ως τέχνη – Το παράδειγμα της σημερινής ελληνικής πολιτικής σκηνής

" Είναι εντυπωσιακό το γεγονός ότι η τέχνη της πολιτικής ψευδολογίας, που στις μέρες μας παγκοσμιοποιείται και άρα προσλαμβάνει κατακλυσμιαίες διαστάσεις, διατηρεί ακέραια την ορθότητά της. Η δε επικαιρότητά της είναι τέτοια που επιτρέπει να υποθέσουμε μία μεγάλη σαθρότητα των πολιτικών ηθών. Όλως περιέργως, έτσι, το ψέμα τού σήμερα μοιάζει σε μεγάλο βαθμό με το αντίστοιχο τού χθες. "

Απρ
04
Περισσότερα »
Θέλει «Αρετή & Τόλμη» η δημοκρατία – Η περίπτωση της ΕΡΤ και το κόψιμο «αντεπαναστατικών» εκπομπών

" Ποιος ενδιαφέρεται για την Κυριακοπούλου, τον Ράμφο, την Ευθυμίου και τον Καλύβα, όταν την Κυριακή το πρωί στην ΕΡΤ μπορεί να δει το «Αρετή και Τόλμη» σε παραγωγή Πάνου του Καμμένου. Αγνή καμένη ενημέρωση και όχι τα άλλα τα αντεπαναστατικά, με τους καλύβες που στο τέλος θα πουν ότι η ΟΠΛΑ έχει κάνει εγκλήματα. "

Μαρ
10
Περισσότερα »
Πώς οι χειρότεροι άνθρωποι ανέρχονται στην εξουσία

" Ο «λαϊκιστής» ηγέτης μπορεί να κερδίσει την υποστήριξη όλων των εύπιστων και αφελών που δεν έχουν δικές τους ισχυρές πεποιθήσεις αλλά είναι έτοιμοι να αποδεχθούν ένα έτοιμο σύστημα αξιών αρκεί να αυτό να τρυπήσει τα αυτιά τους με αρκετή δύναμη και συχνότητα. Αυτοί που οι αόριστες και ατελώς διαμορφωμένες ιδέες τους εύκολα επηρεάζονται και που τα πάθη και τα συναισθήματά τους εύκολα εγείρονται θα γεμίσουν το ολοκληρωτικό κόμμα”. "

Νοε
29
Περισσότερα »
Δικτατορία του «προλεταριάτου»; Λαϊκά δικαστήρια, πολιτοφυλακές και συμμορίες στους δρόμους

" Όποιος μπορεί, όποιος έχει την δυνατότητα, θα δημιουργεί και μία παρακρατική – παραστρατιωτική οργάνωση. Στην αρχή για να προστατευτεί από τους άλλους. Στην συνέχεια κι όταν η ανομία θα τον ωθήσει να γίνει πιο τολμηρός, θα επιχειρήσει να επιβάλλει την κυριαρχία του στην γειτονιά. Αυτή είναι η Ελλάδα που μας επιφυλάσσει το μέλλον. "

Οκτ
31
Περισσότερα »
Γυρίζει ο κομμουνισμός στην Ευρώπη από την πίσω πόρτα…;

" Οι ανησυχούντες για την ακροδεξιά στην Ευρώπη, ας δουν καλύτερα ποιοι την στηρίζουν και ποιοι την ψηφίζουν… Αν προσέξει κανείς τα κατά καιρούς λεγόμενα της Μαρίν Λε Πεν στην χώρα της και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (ΕΚ), θα διαπιστώσει πολλά κοινά σημεία με αντίστοιχες θέσεις του ΚΚΕ και των αριστερών συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ. Ας μην ξεχνάμε, εξάλλου, το εγκώμιο της Γαλλίας επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου στον Αλέξη Τσίπρα όταν ο τελευταίος, ως αρχηγός της ελληνικής αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχε επισκεφθεί το ΕΚ το 2014. "

Οκτ
03
Περισσότερα »
Ο ρατσισμός, το «αυγό του φιδιού», ο «κόκκινος» Λαφοντέν, η Μέρκελ, ο Τσίπρας και το μεταναστευτικό…

" Ένα κράμα λογοκρισίας και ρητορικής του μίσους έχει εγκαθιδρυθεί από χρόνια στην Ελλάδα, το οποίο επιβάλει αυταρχικά μια αστοιχείωτη και μονομερή άποψη για το μεταναστευτικό Οποιος τα συζητά είναι φασίστας και ρατσιστής, ενώ δεν είναι καθόλου ρατσιστής - εμπράκτως - όποιος παριστάνει ότι είναι γεμάτος αγάπη και διεθνιστικό αλτρουισμό για τους μετανάστες, αλλά τους αφήνει να βασανίζονται στα hot spots της φρίκης ή στις σκηνές με θερμοκρασίες υπό του μηδενός. "

Σεπ
29
Περισσότερα »
«Καλώς ήλθατε στην Κόλαση»!

" Ο καπιταλισμός επιβίωσε γιατί μετατρέπει τον άνθρωπο σε πίθηκο και θα χαλάσει ολοσχερώς την γη, αν δεν επέμβει έγκαιρα ο πατέρας πόλεμος. Αν η παρέμβαση του πατέρα πάντων αργήσει και συνδυαστεί με καταστροφή του περιβάλλοντος, γαία πυρί μειχθήτω! Θα επικρατήσει (πρωτόγονος) κομμουνισμός, για να επιβεβαιωθεί και η θεωρία του Μεγάλου Λένιν. "

Σεπ
05
Περισσότερα »
Κι όμως… Αυτή είναι η αριστερά!!!

" Mετά το «ευτυχώς που χάσαμε στον εμφύλιο» που έλεγαν πολλοί κομμουνιστές που έζησαν μετά τον εμφύλιο σε ανατολικές χώρες (με όλα όσα τράβηξαν), τώρα είναι βέβαιο ότι θα λέμε πως «ευτυχώς που το 2015 κέρδισε ο Αλέξης», για να μην έχουμε εμείς και οι επόμενες γενιές «αυταπάτες». Να ξέρουμε ότι «αυτή είναι η αριστερά». "

Αυγ
30
Περισσότερα »
Ο Αρκάς γέρασε... και μαζί μ' αυτόν και τα σκίτσα του (αποδομώντας ότι δεν υμνεί αλλά ενοχλεί)

" «Δολοφονίες» χαρακτήρων με προοπτική το μέλλον. Διαβάστε ένα «καταπληκτικό» κείμενο προπαγάνδας και ευφυούς λάσπης στο ανεμιστήρα για τον ΑΚΑ και τα σκίτσα του, απ’ ένα «μπλόκ» του διαδικτύου που θέλει να φαίνεται άκρως προοδευτικό… Αυτή την φορά λειτουργεί ως «ξενιστής» κειμένου που «υποτίθεται» ότι αντλεί από προσωπική σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα άγνωστου πολίτη… "

Αυγ
25
Περισσότερα »
Α λα... Γαλλικά και... Βρετανικά Λαϊκισμός

" ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός και η... παραμικρή υποψία ως προς τίτλους εγχώριων φυλλάδων: «Νέα γενιά τρομοκρατών», «Απόπειρα δολοφονίας της Δημοκρατίας» (έτσι λέγεται ο νεοναζιστικός φασισμός Μνημονίων με σκοροφαγωμένο κοινοβουλευτικό φερετζέ)! «Φτάνει πια! Σταματήστε τους» (ποιοι, ποιους; Οι θύτες τους θύτες;)! Έχουμε συχνά μιλήσει και για το CIAκίνητο παραμύθι της προκήρυξης και της ανάληψης ευθύνης: "

Ιουλ
08
Περισσότερα »
Εγκλημάτησαν ΟΛΟΙ στη διαχείριση της κρίσης…

" Επειδή οι πολιτικοί στη χώρα μας έχουν πάλι αρχίσει το αγαπημένο τους σπορ, να τα ρίχνει ο ένας στον άλλον, με τον κόσμο εν πολλοίς να ακολουθεί, να κατανοήσουν και οι δύο ότι κανένας τους δεν είναι άμοιρος ευθυνών, έκαναν δε τα πάντα να αποφύγουν τις μεταρρυθμίσεις που όμως θα είχαν ως τίμημα να χαθεί το «λάφυρο», να χαθεί το «φέουδο» της Μεταπολίτευσης "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Ο Ανήθικος Πολιτικός Αναλφαβητισμός της Ελληνικής Τρομοκρατίας

" Μπορεί η μορφή της τρομοκρατίας να άλλαξε, αλλά ο ηθικός-πολιτικός πυρήνας της παραμένει ο ίδιος. Όταν κάποιοι οπλίζονται με σκοπό να προωθήσουν με τη βία τις όποιες ιδεοληψίες τους, το αποτέλεσμα είναι εφιάλτης. Ουσιαστικά πρόκειται για την εξαμβλωματική εκδοχή των κινημάτων αμφισβήτησης. "

Μαϊ
28
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "