ΓΛΥΦΑ

Γλύφα Φθιώτιδος: Άγνωστος «κύριος» προσπάθησε να προσεγγίσει παιδιά του νηπιαγωγείου. Φόβοι για προσπάθεια αρπαγής τους

" Ανάστατοι είναι οι γονείς στη Γλύφα και την ευρύτερη περιοχή της ανατολικής Φθιώτιδας. Ένας άγνωστος καλοντυμένος κύριος εμφανίστηκε και προσπάθησε να προσεγγίσει μικρό παιδί. Η μητέρα κατάφερε και συγκράτησε τα στοιχεία του αυτοκίνητου, του υπόπτου που πλησίασε τα παιδιά, τα οποία και έδωσε στην αστυνομία, που ερευνά την υπόθεση.  "

Μαϊ
14
Περισσότερα »
Ενδοσχολική Βία και Εκφοβισμός (bullying): Εκδήλωση ενημέρωσης στη Γλύφα Φθιώτιδος –Τι είναι το «bullying»

" Μια ημέρα που όλη η Ελλάδα έχει στην σκέψη της στον άδικο χαμό του Βαγγέλη Γιακουμάκη από την Κρήτη που χτύπησε την πόρτα κάθε σπιτιού και αφύπνισε τον κόσμο για το φαινόμενο της σχολικής βίας, στην Γλύφα είχε διοργανωθεί  ομιλία για την Ενδοσχολική Βία και τον Εκφοβισμό. "

Μαρ
18
Περισσότερα »
Γλύφα Φθιώτιδος: Λαμπρός ο Εορτασμός των Θεοφανείων 2015

" Με την καθιερωμένη Ιερά Λειτουργία ξεκίνησε και σήμερα ο Εορτασμός των Θεοφανείων στην Γλύφα. Στον Ιερό Ναό για την λειτουργία παρευρέθηκε και ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας κ. Σταϊκούρας. Στον Αγιασμό των υδάτων μας εξέπληξε ευχάριστα η ύπαρξη περιστεριού που πέταξε ως σημάδι του Αγίου Πνεύματος για να τονίζει την σημαντικότητα της ημέρας αλλά και την φώτιση που πρέπει να μας διακατέχει. "

Ιαν
07
Περισσότερα »
Δεν έφτανε η χαλαζόπτωση στη Γλύφα, πλακώσανε κι οι κλέφτες!!!

" Πέρα από την φυσική καταστροφή που υπέστησαν στα κτήματα τους οι ελαιοπαραγωγοί μετά την χαλαζόπτωση, έχουν να αντιμετωπίσουν και ένα ακόμη φαινόμενο. Όχι καιρικό αυτή τη φορά αλλά ανθρώπινο φαινόμενο.. Συγκεκριμένα σήμερα ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παπακωνσταντίνου Γεώργιος βρέθηκε μπροστά σε μια "περίεργη" έκπληξη όταν πήγε να μαζέψει τις ελιές του. "

Νοε
18
Περισσότερα »
Αχίλλειο Μαγνησίας – Γλύφα Φθιώτιδος: ΤΡΑΓΙΚΟΣ επίλογος μιας ΨΑΡΙΑΣ- Νεκροί δύο ψαράδες στον Αγ.Δημήτριο ενώ ετοιμάζονταν να ρίξουν ΔΙΧΤΥΑ!

" Οι λιμενικοί εκτιμούν ότι πιθανόν, την ώρα που οι δύο ψαράδες ετοιμάζονταν να ρίξουν τα δίχτυα, πιθανόν η βάρκα μετακινήθηκε, με αποτέλεσμα ο ένας ψαράς να πέσει στη θάλασσα. Στην συνέχεια έπεσε ο δεύτερος για να τον σώσει, αλλά φορώντας γαλότσες, αδιάβροχα και πιθανόν χοντρά ρούχα, δεν κατάφεραν να ανέβουν ποτέ στη βάρκα τους. "

Νοε
11
Περισσότερα »
Παπακωνσταντίνου Γεώργιος, Κοινότητα Γλύφας (Δήμος Στυλίδας): Επιλεχθήκαμε από τους συμπολίτες μας για να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για τον τόπο μας

" Σε ένα δίκαιο αγώνα με ευγένεια και αξιοπρέπεια, επιλεχθήκαμε από τους συμπολίτες μας για να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για τον τόπο μας. Συγχαρητήρια σε όλους όσους εκλέχθηκαν αλλά και σε όλους τους συνεργάτες και συνδυασμούς για την εκλογική διαδικασία. "

Μαϊ
19
Περισσότερα »
«Ήξερα ότι έπρεπε να παλέψω με ένα θεριό που λέγεται καρκίνος, έπρεπε όμως και να το νικήσω. Ήθελα να ζήσω»…

" Aυτό το «Κ» (καρκίνος) το καταραμένο, περνάει από όλα τα σπίτια. Δεν κάνει διακρίσεις. Δε κοιτάει, ούτε ηλικία, ούτε κοινωνικά στάτους. Ο πόνος είναι ίδιος. Πρόσωπα που ξέρεις, ίσως  να τα αναγνωρίζεις, πλέον  μόνο απ΄τη φωνή. Τα βλέπεις, να παλεύουν στην απομόνωση και να λιώνουν σαν το κερί. Ένα συγκλονιστικό κείμενο της Έλλης Αυξεντίου, αφιερωμένο στον “σερ Άλεκ”, φίλο που έφυγε πριν λίγο καιρό... "

Μαρ
17
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "