• Ταγίπ Ερντογάν: Θα οδηγηθεί τελικά ενώπιον της αμερικανική δικαιοσύνης ή…
  • Αθώωση του φιλέλληνα αμερικανού γερουσιαστή Μενέντεζ
  • «Τελειώνει» η Τουρκία στις 27 Νοεμβρίου; Πώς ο Ρεζά Ζαράμπ απειλεί να τινάξει την τουρκική οικονομία και όχι μόνο στον αέρα!!!
  • «O σχιζοφρενής κύριος Ράμα»: «Τρελός με... δίπλωμα» ο Αλβανός Πρωθυπουργός, λένε αλβανικά ΜΜΕ (βίντεο)
  • Έρευνα στις  ΗΠΑ για Τσαβούσογλου και γαμπρό του Ερντογάν: Συνωμοτούσαν με τους Woolsey & Φλιν «υπέρ” της Τουρκίας και κατά των ΗΠΑ
  • Ε.Ε.: Κολομβία της Ευρώπης η Αλμβανία – Υψηλή Προστασία των ναρκοεμπόρων από τον Έντι Ράμα
  • Τρίζει η προεδρία του Ντ. Τραμπ λόγω του «Russia gate» – Στο επίκεντρο δύο σύμβουλοί του
  • Νατοϊκή ή Αμερικάνικη η βάση της Σούδας; Η «επέκταση» και οι παραχωρήσεις του Αλέξη…
  • ΗΠΑ & Ερντογάν: Η Αμερικανική Δικαιοσύνη αγγίζει την οικογενειακή μαφία του Ερντογάν…
  • Αλβανία: Ο υπουργός του Ράμα, τα ναρκοδολάρια και ο  Αλβανικός Εθνικισμός

ΔΙΕΘΝΗ

Ταγίπ Ερντογάν: Θα οδηγηθεί τελικά ενώπιον της αμερικανική δικαιοσύνης ή…

" Η πρόβλεψη είναι καταθλιπτική για τον Ερντογάν στην περίπτωση κατά την οποία οι αμερικανικές αρχές πετύχουν συμβιβασμό με τον Zarrab. Οι αποκαλύψεις του, εφόσον δεν κάνει πίσω, θα είναι καταστρεπτικές για τον πρόεδρο της Τουρκίας. Πρόκειται για τον ταμία του, ο οποίος συνελήφθη πέρυσι και μέχρι πρόσφατα κρατείτο σε ομοσπονδιακή φυλακή της Νέας Υόρκης για να δικαστεί για την παραβίαση των αμερικανικών κυρώσεων εναντίον του Ιράν. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Αθώωση του φιλέλληνα αμερικανού γερουσιαστή Μενέντεζ

" Στη διάρκεια της δίκης οι εισαγγελικές αρχές παρότι παρέλασαν δεκάδες μάρτυρες από το βήμα, απέτυχαν να παρουσιάσουν έστω και έναν ο οποίος θα επιβεβαίωνε τις κατηγορίες του, ότι ο Ρόμπερτ Μενέντεζ ζήτησε ανταλλάγματα για διάφορες υπηρεσίες που πρόσφερε σε διάφορα άτομα στο πλαίσιο της άσκησης των καθηκόντων του.  "

Νοε
19
Περισσότερα »
«Τελειώνει» η Τουρκία στις 27 Νοεμβρίου; Πώς ο Ρεζά Ζαράμπ απειλεί να τινάξει την τουρκική οικονομία και όχι μόνο στον αέρα!!!

" «Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν οδηγεί το κόμμα του και ολόκληρη την Τουρκία στο χάος» γράφει ο Χασάν Τσεμάλ σε άρθρο του στην τουρκική ιστοσελίδα T24. Αναφερόμενος στον Τούρκο επιχειρηματία Ρεζά Ζαράμπ (που συνελήφθη στις ΗΠΑ το 2016), γράφει ότι στοιχειώνει τον Πρόεδρο Ερντογάν σαν φάντασμα και προσθέτει ότι οι πολιτικές και οικονομικές προσδοκίες χειροτερεύουν καθημερινά γι’αυτόν. "

Νοε
13
Περισσότερα »
«O σχιζοφρενής κύριος Ράμα»: «Τρελός με... δίπλωμα» ο Αλβανός Πρωθυπουργός, λένε αλβανικά ΜΜΕ (βίντεο)

" Πρωτοσέλιδο στην Αλβανία έχουν γίνει οι καρτέλες Νευροχειρουργικής Κλινικής των Τιράνων, με το όνομα του πρωθυπουργού Έντι Ράμα, οι οποίες όπως υποστηρίζει το αλβανικό διαδίκτυο δείχνουν ότι ο Ράμα έχει βεβαρυμένο παρελθόν σχιζοφρένειας και νοσηλεύτηκε για το λόγο αυτό μάλιστα τη δεκαετία του 1990 στα Τίρανα και στο Παρίσι. "

Νοε
05
Περισσότερα »
Έρευνα στις ΗΠΑ για Τσαβούσογλου και γαμπρό του Ερντογάν: Συνωμοτούσαν με τους Woolsey & Φλιν «υπέρ” της Τουρκίας και κατά των ΗΠΑ

" Η υπόθεση αυτή της τουρκικής ανάμιξης στα εσωτερικά των Ηνωμένων Πολιτειών είναι πραγματικά εκρηκτική και επιβαρύνει την ήδη πολύ βαριά για την Τουρκία του Ερντογάν ατμόσφαιρα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πολλοί εκτιμούν ότι επίκεινται απαγγελίες κατηγοριών και σε αυτό το μέτωπο, ένα θέμα που εμπλέκει την οικογένεια του διεφθαρμένου Τούρκου προέδρου… "

Νοε
05
Περισσότερα »
Ε.Ε.: Κολομβία της Ευρώπης η Αλμβανία – Υψηλή Προστασία των ναρκοεμπόρων από τον Έντι Ράμα

" Η ΕΕ «καίει» την κυβέρνηση Ε.Ράμα: «Η διακίνηση των ναρκωτικών από την Αλβανία γίνεται με την βοήθεια του κράτους»! H EE «καίει» την αλβανική κυβέρνηση και τον ίδιο τον Ε.Ράμα αφού μυστική έκθεση για τα ναρκωτικά από το Ευρωπαϊκό Παρατηρητήριο αναφέρει ότι οι αστυνομικοί στην Αλβανία συνεργάζονται με τους καλλιεργητές κάνναβης! "

Νοε
01
Περισσότερα »
Τρίζει η προεδρία του Ντ. Τραμπ λόγω του «Russia gate» – Στο επίκεντρο δύο σύμβουλοί του

" Ο Paul Manafort, πρώην διευθυντής της προεκλογικής εκστρατείας του αμερικανού προέδρου Trump, φέρεται να παραδόθηκε σήμερα στο FBI όπως μεταδίδουν αμερικανικά και διεθνή μέσα ενημέρωσης. Σε βάρος του απαγγέλθηκαν βαρύτατες κατηγορίες, για συνωμοσία σε βάρος των ΗΠΑ, καθώς ουσιαστικά υποδεικνύεται ως «πράκτορας» της Ρωσίας. "

Οκτ
31
Περισσότερα »
Νατοϊκή ή Αμερικάνικη η βάση της Σούδας; Η «επέκταση» και οι παραχωρήσεις του Αλέξη…

" Η αμερικανική βάση της Σούδας, δεν είναι απλώς μια εγκατάσταση που υπάρχει εκεί και χρησιμοποιείται όταν παραστεί ανάγκη. Ο ελλιμενισμός των αμερικανικών πολεμικών πλοίων στο Μαράθι, το νατοϊκό αεροδρόμιο και το πεδίο βολής στο Ακρωτήρι, δεν είναι οι μόνες παραχωρήσεις που έχει κάνει το ελληνικό κράτος στους Αμερικανούς. "

Οκτ
24
Περισσότερα »
ΗΠΑ & Ερντογάν: Η Αμερικανική Δικαιοσύνη αγγίζει την οικογενειακή μαφία του Ερντογάν…

" Η δίκη του «ταμία» του Ερντογάν, Reza Zarrab, συνεχίζεται παρά τις προσπάθειες του να την σταματήσει και οι αποκαλύψεις αναμένεται να είναι καταστροφικές για τον Τούρκο πρόεδρο. Η τουρκική κυβέρνηση πληρώνει τους καλύτερους δικηγόρους για να αθωώσουν τον εν λόγω συνέταιρο της Εμινέ Ερντογάν και του γιού της του Μπιλάλ, και δίνει πολλές χιλιάδες δολάρια στον πρώην δήμαρχο της Νέας Υόρκης, Ρούντι Τζουλιάνι, για να πείσει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, να βοηθήσει. "

Οκτ
24
Περισσότερα »
Αλβανία: Ο υπουργός του Ράμα, τα ναρκοδολάρια και ο  Αλβανικός Εθνικισμός

" Χρειάσθηκε μια σύλληψη εμπόρων ναρκωτικών στην Ιταλία και η παρακολούθηση των τηλεφώνων τους, για να αρχίσει να σπάει το «σπυρί» του πιο βρώμικου κυκλώματος καλλιέργειας και διακίνησης ναρκωτικών και όπλων που με υψηλή άνωθεν προστασία μετατρέπει την Αλβανία, σε Κολομβία και μαύρη τρύπα, της  Ευρώπης. "

Οκτ
21
Περισσότερα »
Ταγίπ Ερντογάν: Ψεύτες και αναξιόπιστοι οι Αμερικανοί, παίζουν παιχνίδια στην πλάτη μας

" «Οι ΗΠΑ λένε ψέματα σε όλο τον κόσμο. Σε όλες τις συναντήσεις που γίνονται πρόσωπο με πρόσωπο δίνουν υποσχέσεις και εγγυήσεις, αλλά πίσω από την πλάτη, μας παίζουν βρώμικα παιγνίδια, τα οποία έχουν αποκτήσει τέτοιο χαρακτήρα που είναι δύσκολο να τα κρύψουν», υπογράμμισε ο Ερντογάν και για μια ακόμη φορά κατηγόρησε τις ΗΠΑ επειδή εξοπλίζουν τους Κούρδους "

Οκτ
14
Περισσότερα »
Καταλωνία του Πουτζδεμόν κατά το ισπανικό “Kolotouba”, όπως Ελλάδα του Τσίπρα…;

" Ο πρόεδρος της Καταλωνικής αυτόνομης Δημοκρατίας ανέκρουσε πρύμναν και μπροστά στην οδυνηρή πραγματικότητα να καταστραφεί οικονομικά ο καταλανικός λαός από την τυχοδιωκτική πολιτική του, προτίμησε να πουλήσει το 42% των ψηφοφόρων που τους έσυρε να ψηφίσουν υπέρ της ανεξαρτησίας, όπως ακριβώς και ο Τσίπρας. Και ματαίωσε («ανέβαλε»!!) την ανεξαρτησία της Καταλωνίας για …αργότερα. "

Οκτ
11
Περισσότερα »
Οι Τούρκοι κατηγορούν τις ΗΠΑ για το αποτυχημένο πραξικόπημα !!!

" Σύμβουλος του Erdogan: «Οι ΗΠΑ εκνευρίστηκαν από την σύλληψη του Metin Topuz (υπάλληλος της Αμερικανικής Πρεσβείας) καθώς μπορεί να αποκαλυφθεί ο ρόλος τους στο πραξικόπημα. Έτσι προχώρησαν στην ακύρωσης της βίζας σε Τούρκους υπηκόους για να πιεστεί η Τουρκία να αφήσει ελεύθερο τον υπάλληλο του αμερικανικού προξενείου»… "

Οκτ
10
Περισσότερα »
Χάμζα μπιν Λάντεν: Στόχος άκρως απόρρητης επιχείρησης, ο γιός του Οσάμα Μπιν Λάντεν

" Ο Χάμζα πιστευόταν ότι κρυβόταν στο Πακιστάν, αλλά νέες πληροφορίες τον εμφανίζουν στη Συρία. Τα πιθανά κίνητρά του έχουν προκαλέσει συναγερμό στις υπηρεσίες ασφαλείας, οι οποίες τον κατέταξαν στην πρώτη δεκάδα των «κορυφαίων στόχων», που κυνηγούν οι δυνάμεις του υπό τις ΗΠΑ συνασπισμού στην επιχείρηση “Operation Shader”. "

Οκτ
03
Περισσότερα »
Θαλάσσια Σύνορα & ΑΟΖ: Σκληρά μαθήματα σε Τουρκία και Κίνα από δύο «τριτοκοσμικούς»

" Δυο παράκτια κράτη της Δυτικής Αφρικής, η Γκάνα και η Ακτή του Ελεφαντοστού, απευθύνθηκαν στο Διεθνές Δικαστήριο για το Δίκαιο της Θάλασσας για την οριοθέτηση των χωρικών υδάτων, της ΑΟΖ και της υφαλοκρηπίδας των δύο κρατών. Αποδέχθηκαν την απόφασή του, δίνοντας μαθήματα στους Τούρκους και Κινέζους που αμφισβητούν τα πάντα… "

Οκτ
03
Περισσότερα »
Α. Γεωργιάδης: Το στίγμα του πλοίου του EMSA δείχνει ότι από την Δευτέρα ήταν στο Πέραμα

" Ο κ. Γεωργιάδης, στο πλαίσιο επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ για τη θαλάσσια ρύπανση, προσκόμισε το στίγμα του πλοίου της EMSA αποδεικνύοντας ότι ήδη από την Δευτέρα βρισκόταν στο Πέραμα. Υπενθυμίζεται, ότι κ. Κουρουμπλής ισχυριζόταν ότι το σκάφος ήταν σε αποστολή, ότι έφτασε Τρίτη απόγευμα Πειραιά και ζητήθηκε συνδρομή του. "

Σεπ
24
Περισσότερα »
Ιδρύθηκε η πρώτη Ελληνο-Αραβική Ναυτική Ακαδημία

" Σκοπός του εγχειρήματος είναι η προσέλκυση φοιτητών από όλο τον κόσμο. Κατά την ανακοίνωση του εγχειρήματος ο γενικός γραμματέας του Αραβο-Ελληνικού Επιμελητηρίου Ανάπτυξης και Εμπορίου Ελλάδος, κος. Rashad Mabger, είχε επισημάνει χαρακτηριστικά ότι «αυτή η σύμπραξη ενισχύει τις ελληνοαραβικές σχέσεις και στον τομέα της Ανώτατης Εκπαίδευσης». "

Σεπ
18
Περισσότερα »
Για κάθε «ενδιαφερόμενο» - Τι φέρνει η ανεξέλεγκτη μετανάστευση… Το παράδειγμα της «ανεκτικής» Σουηδίας !!!

" Εκτός ελέγχου το μεταναστευτικό… γέμισε άβατα γκέτο! Το πόσο έχει χαθεί ο έλεγχος σε μια από τις πλέον ευνομούμενες χώρες της Ευρώπης, στα «γκέτο» των μεταναστών, αποκαλύπτεται από το γεγονός ότι η σουηδική αστυνομία και οι αρχές γενικώς, συμβουλεύουν ότι πρέπει να αποφεύγεται ακόμη και από την αστυνομία να εισέρχεται σε αυτές. "

Σεπ
13
Περισσότερα »
Η Τουρκία παίρνει τους Ρωσικούς S-400 και σκεπάζει όλο το Αιγαίο…

" Όλα τελείωσαν με τους S-400 και οριστικά παραδίδονται στην Τουρκία καθώς επισήμως πλέον η ρωσική πλευρά ανακοίνωσε ότι «η Ρωσία και η Τουρκία υπέγραψαν το συμβόλαιο για την πώληση των συστημάτων αντιπυραυλικής άμυνας S-400, το οποίο είναι έτοιμο προς υλοποίηση».  "

Σεπ
13
Περισσότερα »
«f@ck you Erdogan» στην πρεσβεία της Τουρκίας στο Βερολίνο

" Γερμανοί πολίτες καθυβρίζουν μαζικά τον Τούρκο πρόεδρο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προβάλλοντας εικόνες στους τοίχους της τουρκικής πρεσβείας στο Βερολίνο που απεικονίζουν τον Γερμανό ΥΠΕΞ Ζίγκμαρ Γκάμπριελ να προβάλει το... τρίτο δάκτυλο στον Τούρκο πρόεδρο ή τον Ερντογάν ως καταζητούενο τρομοκράτη… "

Σεπ
07
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "