• Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα: Θύμα θρασύτατης κλοπής από αγνώστους…
 • Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου: Καθαριότητα ΤΩΡΑ - Ανακύκλωση ΧΘΕΣ!
 • Γέφυρα ζωής: Ευχαριστήριο στην Εταιρία Δρομέας για την προσφορά της
 • Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου: Πρωτοβουλία για εξοικονόμηση χρημάτων σε νοικοκυριά με Φυσικό Αέριο
 • «Η Φάρμα του Διαδικτύου»: Η Βραβευμένη παιδική παράσταση στο θέατρο Πάρκου Αντώνη Τρίτση
 • Δήμος Ιλίου: Εκστρατεία ενημέρωσης για την Ορθή Κατανάλωση Αλκοόλ
 • Περιφέρεια Αττικής: Χρηματοδότηση αποχετευτικού δικτύου Δήμου Αγίας Βαρβάρας
 • Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου: Στήριξη στους συμβασιούχους του Δήμου Χαϊδαρίου
 • «Η Φάρμα του Διαδικτύου» - Η βραβευμένη παιδική παράσταση στις 25 Ιουνίου στο θέατρο Πάρκου Τρίτση
 • Δήμος Ιλίου: Ξεκινούν οι εγγραφές για το Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης

ΔΥΤΙΚΗ ΑΘΗΝΑ

Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα: Θύμα θρασύτατης κλοπής από αγνώστους…

" Απύθμενο θράσος είχαν οι δράστες της διάρρηξης (4 Ιουλίου) στην Ιερά Οδό, στα Κουνέλια. Δεν δίστασαν να κλέψουν τη Γέφυρα Ζωής, έναν σύλλογο εθελοντικής προσφοράς σε παιδιά ΑμΕΑ, προκαλώντας κλυδωνισμό στη λειτουργία του. Όπως έδειξε κάμερα παρακείμενου καταστήματος, πλησίασαν ακάλυπτοι, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Οι εκτιμήσεις είναι ότι πρόκειται για Ρομά. "

Ιουλ
13
Περισσότερα »
Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου: Καθαριότητα ΤΩΡΑ - Ανακύκλωση ΧΘΕΣ!

" Χρειάζεται υπερπροσπάθεια από την Δημοτική αρχή αλλά και από τους εργαζόμενους να καθαρίσει η πόλη από τα σκουπίδια αλλά και να ληφθούν έκτακτα μέτρα απολύμανσης των χωρών με βάση τις καιρικές συνθήκες. Οι εργαζόμενοι με αφορμή αυτό τον αγώνα έλαβαν δεσμεύσεις για μόνιμη και σταθερή δουλειά αίτημα  παλαιόθεν της κοινωνίας  ενάντια στην πολιτική ομηρία. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Γέφυρα ζωής: Ευχαριστήριο στην Εταιρία Δρομέας για την προσφορά της

" O Εθελοντικός Πολυχώρος Παιδιών & Νέων με Αναπηρία της Γέφυρα ζωής θέλει να ευχαριστήσει θερμά, την εταιρία Δρομέας η οποία μας προσέφερε δωρεάν 5 τροχήλατες καρέκλες, καλύπτοντας με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει τον νέο πολυχώρο μας. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου: Πρωτοβουλία για εξοικονόμηση χρημάτων σε νοικοκυριά με Φυσικό Αέριο

" Οι Πολίτες σε δράση Χαϊδαρίου με γνώμονα την εποικοδομητική τους παρουσία και συνδρομή στα κοινά της πόλης μας επαναφέρουν σε δημόσια συζήτηση ένα σημαντικό ζήτημα. Την Επέκταση υφιστάμενου δικτύου φυσικού αερίου στο Χαϊδάρι με στόχο την εξοικονόμηση Ενέργειας & τη μείωση λειτουργικών δαπανών, σε νοικοκυριά και επαγγελματίες και σε δημόσια / δημοτικά κτήρια… "

Ιουν
29
Περισσότερα »
«Η Φάρμα του Διαδικτύου»: Η Βραβευμένη παιδική παράσταση στο θέατρο Πάρκου Αντώνη Τρίτση

" Η Θεατρική Ομάδα Χιλιοδέντρι παρουσιάζει την «Φάρμα του Διαδικτύου» στις 25 Ιουνίου στο θέατρο Πάρκου Αντώνη Τρίτση, στο Ίλιον, στις 21:00 μ.μ. σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΦΑΕΘΩΝ και τους Δήμους Ιλίου, Πετρούπολης, Αγ. Αναργύρων-Καματερού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Για παιδιά 4-12 ετών. Διάρκεια 60΄. "

Ιουν
23
Περισσότερα »
Δήμος Ιλίου: Εκστρατεία ενημέρωσης για την Ορθή Κατανάλωση Αλκοόλ

" Ο Δήμος Ιλίου συμμετέχει στην 5η πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης του κοινού για την Ορθή Κατανάλωση του Αλκοόλ, ως μέλος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) που τη διοργανώνει. Η δράση διεξάγεται υπό την αιγίδα του ΕΚΠΑ, με στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα που αφορούν την κατανάλωση του αλκοόλ. "

Ιουν
23
Περισσότερα »
Περιφέρεια Αττικής: Χρηματοδότηση αποχετευτικού δικτύου Δήμου Αγίας Βαρβάρας

" Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τη σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίας Βαρβάρας για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Ανακατασκευή και αναβάθμιση δικτύου αποχέτευσης οδού Κύπρου στην Αγία Βαρβάρα», συνολικού προϋπολογισμού 300.000,00 ευρώ. "

Ιουν
18
Περισσότερα »
Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου: Στήριξη στους συμβασιούχους του Δήμου Χαϊδαρίου

" Σταθερή μας αρχή είναι διαχρονικά η διεκδίκηση σταθερής εργασίας με ικανοποιητική αμοιβή για όλους τους εργαζόμενους. Θεωρούμε ότι η συνύπαρξη εργαζομένων πολλών ταχυτήτων σε μια υπηρεσία συνιστά μια επικίνδυνη στρέβλωση, που υπονομεύει όχι μόνο το αναγκαίο καλό κλίμα στο χώρο δουλειάς, αλλά και τις κατακτήσεις των εργαζομένων. "

Ιουν
09
Περισσότερα »
«Η Φάρμα του Διαδικτύου» - Η βραβευμένη παιδική παράσταση στις 25 Ιουνίου στο θέατρο Πάρκου Τρίτση

" Η Θεατρική Ομάδα Χιλιοδέντρι παρουσιάζει την «Φάρμα του Διαδικτύου» στις 25 Ιουνίου στο θέατρο Πάρκου Αντώνη Τρίτση, στο Ίλιον , στις 21:00 μ.μ. σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΦΑΕΘΩΝ και τους Δήμους Ιλίου, Πετρούπολης, Αγ. Αναργύρων-Καματερού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Για παιδιά 4-12 ετών. Διάρκεια 60΄. Είσοδος ελεύθερη "

Ιουν
06
Περισσότερα »
Δήμος Ιλίου: Ξεκινούν οι εγγραφές για το Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης

" Από την Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017 ξεκινούν οι εγγραφές για το επιτυχημένο Θερινό Πρόγραμμα Ημερήσιας Δημιουργικής Απασχόλησης, το οποίο υλοποιεί κάθε χρόνο ο Δήμος Ιλίου, προσφέροντας ποιοτική και ασφαλή απασχόληση στα παιδιά, που οι γονείς τους εργάζονται, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Το πρόγραμμα απευθύνεται στα παιδιά που έχουν γεννηθεί από το 2005 έως το 2011. "

Ιουν
06
Περισσότερα »
Δήμος Ιλίου: Έναρξη εγγραφών για το «Καλοκαιρινό Camp» και «Παιδί & Θάλασσα»

" Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι από τη Δευτέρα 29 Μαΐου 2017 ξεκίνησαν οι εγγραφές για τα προγράμματα «Καλοκαιρινό Camp» και «Παιδί & Θάλασσα», που υλοποιεί με επιτυχία κάθε χρόνο, με στόχο τη δημιουργική ψυχαγωγία των παιδιών κατά την περίοδο των θερινών διακοπών των σχολείων. "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Δημοτικό Συμβούλιο Ιλίου: Ψήφισμα – Καταγγελία για την αφαίρεση κοινόχρηστων χώρων του Δήμου

" Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου εκφράζοντας την καθολική αγανάκτηση των κατοίκων του Δήμου, καταγγέλλει και καταδικάζει τις αυθαίρετες παρεμβάσεις της κυβέρνησης να αφαιρέσει υψίστης σημασίας χώρους του Δήμου. Από τις 09.08.2016, αφαιρούνται από τον Δήμο και παραχωρούνται στο Φορέα Διαχείρισης του Μητροπολιτικού Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης», που αποτελεί Νομικό Πρόσωπο ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ Δικαίου. "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Περιφέρεια Αττικής: 660.000,00 ευρώ για την Διαμόρφωση τμημάτων στη περιοχή Μυκονιάτικα Δ.Κ Αγίων Αναργύρων

" Το Περιφερειακό Συμβούλιο ενέκρινε τη σύναψη και τους όρους προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αγίων Αναργύρων για την κατασκευή του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση τμημάτων Ο.Τ 384 και Ο.Τ 385 περιοχή Μυκονιάτικα Δ.Κ Αγίων Αναργύρων», συνολικού προϋπολογισμού 660.000,00 ευρώ. Σκοπός του έργου είναι να καλύψει τις απαιτήσεις και ανάγκες της περιοχής για τη συνολική ποιοτική αναβάθμιση της λειτουργίας και αισθητικής της. "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Δημοτική Παράταξη «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου»: Ανανεώθηκε  η εμπιστοσύνη στο Θοδωρή Σπηλιόπουλου

" Ανανεώθηκε  μέσα από την εκλογική διαδικασία η εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Θοδωρή Σπηλιόπουλου σαν επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης για το επόμενο χρονικό διάστημα, σύμφωνα με τον κανονισμό λειτουργίας των Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου. Οι  εργασίες της γενικής συνέλευσης ολοκληρώθηκαν την Πέμπτη 25/05/2017 με τη διαδικασία επανεκλογής και επαναβεβαίωσης του Θοδωρή Σπηλιόπουλου σαν επικεφαλής των Πολιτών σε Δράση Χαϊδαρίου.  "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Δήμος Ιλίου: Ψήφισμα – καταγγελία για τη δίωξη εργαζομένων του

" Με ψήφισμα – καταγγελία απαντά ο Δήμος Ιλίου στη δίωξη εργαζομένων του κατά τη διάρκεια άσκησης των καθηκόντων τους, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία, στο πλαίσιο εγκεκριμένης μελέτης, που αφορά τη συντήρηση αντλητικού συγκροτήματος, περιουσιακού στοιχείου του Δήμου Ιλίου, τη Μεγάλη Δευτέρα 10.04.2017, στην ευρύτερη περιοχή του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης». "

Ιουν
02
Περισσότερα »
«Η Φάρμα του Διαδικτύου»: Η βραβευμένη παιδική παράσταση έρχεται στο θέατρο Πέτρας

" Η Θεατρική Ομάδα Χιλιοδέντρι παρουσιάζει την «Φάρμα του Διαδικτύου» στις 29 Μαΐου στο θέατρο Πέτρας, τέρμα 25ης Μαρτίου και Σουλίου, στις 20:30 μ.μ. σε συνεργασία με το Κέντρο Πρόληψης ΦΑΕΘΩΝ και τους Δήμους Ιλίου, Πετρούπολης, Αγ. Αναργύρων-Καματερού με ελεύθερη είσοδο για το κοινό. Για παιδιά 4-12 ετών. Είσοδος ελεύθερη "

Μαϊ
28
Περισσότερα »
ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Εκδήλωση με θέμα: Τα σκουπίδια στη Φυλή είναι έγκλημα διαρκείας!

" Το Δυτικό Μέτωπο, Συντονισμός φορέων, συλλογικοτήτων και πολιτών Δ. Αττικής - Δ. Αθήνας, διοργανώνει τη Δευτέρα, 29.5.2017, στις 8:00 μ.μ., στο θεατράκι του Βορεινού, στην κεντρική πλατεία της Ζωφριάς (Άνω Λιόσια), ανοικτή συζήτηση με θέμα: «Τα σκουπίδια στη Φυλή είναι έγκλημα διαρκείας» και καλεί να παραβρεθούν όλοι οι ενδιαφερόμενοι πολίτες… "

Μαϊ
26
Περισσότερα »
1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιλίου: Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου για την χρηματοδότησή του

" Ζητάμε την τροποποίηση της σύμβασης μεταξύ ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. και ΑΤΕΣΕ Α.Ε., στο σκέλος της διαχείρισης των δαπανών για τους λογαριασμούς κοινής ωφέλειας, που αφορούν το 1ο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, προκειμένου να την αναλάβει η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή του Δήμου Ιλίου, με σκοπό να την προσαρμόσει στις οικονομικές της δυνατότητες, για να μπορέσει να ανταποκριθεί στις οικονομικές υποχρεώσεις του… "

Μαϊ
11
Περισσότερα »
Γέφυρα ζωής A.μεΑ. Δυτικού Τομέα: «Yπάρχουν μόνο άνθρωποι» 

" Την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017  στο Κτήμα Μαρτίδη στην Βάρη, στις 8μμ, μας διδάσκουν ότι δεν υπάρχουν «διαφορετικοί» άνθρωποι και εμείς με την συμμετοχή και την ανταπόκρισή μας, τους αποδεικνύουμε ότι υπάρχουν ΜΟΝΟ Άνθρωποι. Εμείς Μπορούμε να κάνουμε τα όνειρα Αληθινά… Εμείς θα αποδείξουμε ότι μπορούμε !! Εσείς θα είστε Μαζί μας; Σας περιμένουμε! "

Μαϊ
07
Περισσότερα »
«Πολίτες σε Δράση» Χαϊδαρίου: Πρόσκληση σε Γενική συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης

" Σας καλούμε να συμμετέχετε στη Γενική Συνέλευση και να εμπλουτίσετε με τις θέσεις σας, τις προτάσεις σας, την κριτική και τα σχόλιά σας το πρόγραμμα, την οργάνωση, τη λειτουργία αλλά και την αποτελεσματικότητα της Δημοτικής Κίνησης «Πολίτες σε Δράση». Στη συνέλευση θα εκλέξουμε επικεφαλής της Δημοτικής Κίνησης αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι (ή θα επιβεβαιώσουμε τη στήριξή μας στο Θοδωρή Σπηλιόπουλο). "

Μαϊ
03
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "