• Τα «paidia» παίζουν στο Περιστέρι - Πολιτικός αναβρασμός στα τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα
  • Ομοσπονδία Γονέων Αττικής: Απόλυτη Προχειρότητα στις εξετάσεις για τα Καλλιτεχνικά Σχολεία Περιστερίου και Κερατσινίου
  • Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Λευτεριά στην Ηριάννα
  • Πράσινο Πόλης: Για δεύτερη χρονιά κάτω από την Βάση αξιολόγησης των πολιτών ο Δήμος Περιστερίου
  • Συνήγορος του Πολίτη, προς Δήμο Περιστερίου και Περιφέρεια Αττικής: Απαντήστε μας για την 1η Παιδική Χαρά Περιστερίου
  • Δήμος Περιστερίου: Νέο, -αλλά από παλιά-, Πρόστιμο για υποβάθμιση του Περιβάλλοντος (Βίντεο)
  • Περιστέρι & «Λατομείο Μαλατέστα» - Η «θεία» κατάληψη, η Ρύπανση, το Μπάζωμα και το Κέρδος του Δήμου ….(βίντεο)
  • Λαμπερό Περιστέρι: Που πήγαν τα σκουπίδια οε!!! Η «περίεργη» προβοκάτσια της «βρώμας»…
  • «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»: Εγεννήθει Νέα Δημοτική Παράταξη στο Περιστέρι
  • Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Αυτοοργάνωση των κατοίκων της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου και πέριξ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Τα «paidia» παίζουν στο Περιστέρι - Πολιτικός αναβρασμός στα τοπικά αυτοδιοικητικά δρώμενα

" Φαίνεται ότι πλέον η Πόλη του Περιστερίου, παρά τα αντίθετα προσωρινά φαινόμενα, βρίσκεται νομοτελειακά μπροστά στην αλλαγή των πάντων σε ότι αφορά τα τοπικά πολιτικά δρώμενα… Από τον Οκτώβριο και μετά τίποτα δεν θα είναι τίποτα το ίδιο στην τοπική πολιτική σκηνή… Δείτε την αποτίμηση της υπάρχουσας κατάστασης και αυτά που έρχονται με ταχύτητα… "

Ιουλ
13
Περισσότερα »
Ομοσπονδία Γονέων Αττικής: Απόλυτη Προχειρότητα στις εξετάσεις για τα Καλλιτεχνικά Σχολεία Περιστερίου και Κερατσινίου

" Οι εξετάσεις αυτές, είχαν σαν χαρακτηριστικό τους την απόλυτη προχειρότητα και την έλλειψη ισότιμης μεταχείρισης μεταξύ των διαγωνιζομένων μαθητών. Το Υπ. Παιδείας δεν διέθεσε χρήματα για την επιτροπή εξετάσεων, αλλά προσπάθησε να την συμπληρώσει με εθελοντές. Βρέθηκαν μόνο 19 εθελοντές καθηγητές, αριθμός που δεν επαρκούσε για την συμπλήρωση δύο επιτροπών. "

Ιουλ
13
Περισσότερα »
Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Λευτεριά στην Ηριάννα

" Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου συγχαίρει τους 8 ποδοσφαιριστές για την πρωτοβουλία τους. Ιδιαίτερα δε τους ποδοσφαιριστές του Ατρομήτου Γιώργο Ζησόπουλο και Νίκο Παπαδόπουλο και καλεί τον λαό και την νεολαία του Περιστεριού στον αγώνα για τα στοιχειώδη δημοκρατικά δικαιώματα ενάντια στους τρομονόμους και στην κρατική καταστολή. "

Ιουλ
13
Περισσότερα »
Πράσινο Πόλης: Για δεύτερη χρονιά κάτω από την Βάση αξιολόγησης των πολιτών ο Δήμος Περιστερίου

" Με βάση τα στοιχεία της WWF Ελλάς, επιβεβαιώνεται για άλλη μία φορά ότι «η Διοίκηση Παχατουρίδη, «φροντίζει επιμελώς και περιποιείται» με κάθε τρόπο μόνο τα λαμπερά σημεία της πόλης που η ίδια προβάλει και έχουν την «τύχη» να διαθέτουν αναψυκτήριο», ενώ όλα τα υπόλοιπα σημεία πρασίνου της πόλης, τα έχει αφήσει απλώς στην τύχη τους»… "

Ιουλ
09
Περισσότερα »
Συνήγορος του Πολίτη, προς Δήμο Περιστερίου και Περιφέρεια Αττικής: Απαντήστε μας για την 1η Παιδική Χαρά Περιστερίου

" Διαπιστώσεις «μη σύννομης» εκτέλεσης του έργου «Βιοκλιματική Ανάπλαση 1ης Παιδικής Χαράς Περιστερίου» και αλλαγή του χαρακτήρα της, καταγράφει με έγγραφό του ο Συνήγορος του Πολίτη, ενώ επανερχόμενος με δεύτερο έγγραφό του, ζητά «εξηγήσεις», αλλά και στοιχεία, από το Δήμο Περιστερίου και την Περιφέρεια Αττικής… "

Ιουλ
09
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Νέο, -αλλά από παλιά-, Πρόστιμο για υποβάθμιση του Περιβάλλοντος (Βίντεο)

" Η διοίκηση Παχατουρίδη, διατρανώνει διαρκώς ότι «πρώτο μέλημά της είναι η υγεία των κατοίκων». Όταν, όμως, γίνεται γνωστή η βροχή από τα πρόστιμα που δέχεται από τις αρμόδιες υπηρεσίες προστασίας του Περιβάλλοντος, τότε όπως ανέφερε η αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος κα Τσιώτα, φταίνε «οι γνωστοί και μη εξαιρεταίοι κατήγοροι της πόλης». "

Ιουλ
08
Περισσότερα »
Περιστέρι & «Λατομείο Μαλατέστα» - Η «θεία» κατάληψη, η Ρύπανση, το Μπάζωμα και το Κέρδος του Δήμου ….(βίντεο)

" Το διαχρονικό όραμα των διοικήσεων του Δήμου Περιστερίου, φαίνεται από τα πράγματα ότι ήταν απλό… Αποθετήριο μπάζων και άχρηστων υλικών στο κύριο χώρο του λατομείου και σταδιακή διαμόρφωση και κατασκευή «φυτωρίου» για τα φυτά που ο δήμος προμηθεύεται και ενίοτε καλλιεργεί για τις ανάγκες του στην είσοδο του χώρου… "

Ιουλ
08
Περισσότερα »
Λαμπερό Περιστέρι: Που πήγαν τα σκουπίδια οε!!! Η «περίεργη» προβοκάτσια της «βρώμας»…

" Το «λαμπερό» Περιστέρι, του κ. Παχατουρίδη, ήταν ένας από τους ελάχιστους Δήμους που παρέμεινε πεντακάθαρος κατά την διάρκεια της απεργίας των εργαζόμενων στους ΟΤΑ. Παραμένει, όμως, η βαριά και έντονη δυσοσμία γύρω από το Αμαξοστάσιο και το Άλσος. Ειδικοί αναλύουν από πού προέρχεται και θέτουν για πρώτη φορά ζήτημα «προβοκάτσιας»… "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
«ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ»: Εγεννήθει Νέα Δημοτική Παράταξη στο Περιστέρι

" «Είναι ανάγκη να υπάρξει μια νέα δημοτική αρχή, ικανή, με πρόγραμμα και αξίες, που θα βελτιώσει ό,τι έκανε καλό η προηγούμενη διοίκηση, ως ήταν υποχρεωμένη να κάνει, και θα χτίσει από την αρχή ότι δεν υπάρχει ή ήταν λάθος. Ισότιμα και ισόνομα, χωρίς ευνοημένους!» Αυτή είναι η καρδία της νέας φιλόδοξης τοπικής πολιτικής προσπάθειας «ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ», που ανακοίνωσε ο κ. Στέφανος Παπαδόπουλος "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Αυτοοργάνωση των κατοίκων της οδού Σοφοκλή Βενιζέλου και πέριξ

" Την Πέμπτη 29/6/2017 με πρωτοβουλία της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Αγίας Τριάδας μια πρώτη σύσκεψη με κατοίκους της γειτονιάς οδού Σοφοκλή Βενιζέλου και πέριξ. Η πρότασή μας είναι η αυτοοργάνωση των κατοίκων και η δημιουργία από τους ίδιους επιτροπής αγώνα που θα διεκδικεί: Ανάπλαση της περιοχής με κριτήριο τις ανάγκες των κατοίκων και όχι των διάφορων γνωστών συμφερόντων "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Εξετάσεις στα καλλιτεχνικά σχολεία: Μπάχαλο καταγγέλλουν βουλευτές

" Βουλευτές κατήγγειλαν στη Βουλή, το μπάχαλο που επικράτησε στις εξετάσεις των παιδιών για την εγγραφή τους στα Καλλιτεχνικά σχολεία Περιστερίου και Κερατσινίου. Αποτέλεσμα απίστευτη ταλαιπωρία για παιδιά και γονείς, ενώ αποτέλεσμα της πολύ κακής οργάνωσης των εξετάσεων ήταν να βρεθούν εκτός 45 παιδιά που δεν είχαν ειδοποιηθεί… "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Το 13ο Λύκειο Περιστερίου «Ταξίδεψε» ξανά !!!

" Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φέτος το 13ο ΓΕΛ Περιστερίου διακρίθηκε στο διαγωνισμό του Εβραϊκού Μουσείου και του Υπουργείου Παιδείας, Τομέας Διαθρησκευτικών Θεμάτων με θέμα το Ολοκαύτωμα και ταξίδεψε στο μαρτυρικό Άουσβιτς. Το σχολείο συμμετείχε με τέσσερις: «Είμαι παιδί», «Είχαν όμως την ευκαιρία...», «Κλεμμένες ελπίδες», «Όταν το παιδί ήταν παιδί». "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Ένωση Γονέων Περιστερίου: Όχι στην Κατάργηση του δικαιώματος Επιλογής 2ης Ξένης γλώσσας

" Η κυβέρνηση προωθώντας τη λογική του "εξορθολογισμού", αφαιρεί και από τους μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης το δικαίωμα ελεύθερης επιλογής Β' Ξένης Γλώσσας, αναφέροντας ότι ο αριθμός των τμημάτων δεν μπορεί να ξεπερνά τον αριθμό των τμημάτων γενικής παιδείας. Προετοιμάζει κλείσιμο τμημάτων και περιορισμό των προσλήψεων αναπληρωτών χιλιάδων εκπαιδευτικών Γερμανικής, Γαλλικής και Ιταλικής Φιλολογίας. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Α.Ο. Περιστερίου: Ο Γιάννης Τάμπρατζης επέστρεψε στην θέση του προπονητή

" Οριστικοποιήθηκε η συνεργασία του Α.Ο. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ με τον Γιάννη Τάμπρατζη ο οποίος αναλαμβάνει την ομάδα του Ομίλου την οποία είχε οδηγήσει σε ανεπανάληπτες επιτυχίες στην προηγούμενη του θητεία και που διήρκεσε πέντε χρόνια. Το προπονητικό τιμ θα στελεχωθεί πλήρως με βοηθό, γυμναστή, προπονητή τερματοφυλάκων, μασερ, γιατρό. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Ένωση Γονέων Περιστερίου: Δε θα δεχτούμε καμιά απόλυση συμβασιούχου ΟΤΑ

" Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ προχωρά σε χιλιάδες απολύσεις συμβασιούχων στους ΟΤΑ, επικαλούμενη την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Κοροϊδεύει τους εργαζόμενους, παρουσιάζοντας ως λύση στη σφαγή τις "δίμηνες" συμβάσεις για να καλυφθούν οι ανάγκες στους Δήμους. Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Περιστερίου στηρίζει τον αγώνα των συμβασιούχων στους ΟΤΑ. Αγώνα για μόνιμη και σταθερή δουλειά, χωρίς καμία απόλυση. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Περιστέρι - Αγορά Οικοπέδων ΦΥΤΙΖΑ: Άρνηση της διοίκησης Παχατουρίδη να δώσει στοιχεία στην Αντιπολίτευση!!! Καυτές Εξελίξεις… (βίντεο)

" Στριμωγμένη στα «σχοινιά» από την αντιπολίτευση στο θέμα της αγοράς των οικοπέδων ΦΥΤΙΖΑ, αρνείται να δώσει τα στοιχεία που αυτή ζητά, όπως αρνήθηκε να απαντήσει στα όσα κατάγγειλε η πρώτη μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Από την άλλη, αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου, ανατρέπουν τα όσα παρουσίασε για το θέμα η διοίκηση Παχατουρίδη… "

Ιουν
29
Περισσότερα »
Αριστερή Κίνηση: Πού πήγαν τα σκουπίδια του Περιστερίου ?

" Κι ενώ μια σειρά δήμων ασφυκτιούν από τη δυσοσμία των σκουπιδιών, ενώ χιλιάδες εργαζόμενοι ασκούν το ένα και μοναδικό όπλο τους – την απεργία, ενώ η εν λόγω απεργία έχει δημιουργήσει πρόβλημα στην τρίτη μνημονιακή κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, στην πόλη μας ζούμε σε ένα παράλληλο, άοσμο σύμπαν. Τη χαβούζα του Άλσους την έκαναν τελικά αρκετά μεγάλη όπως φαίνεται… "

Ιουν
29
Περισσότερα »
Στο Περιστέρι και… στα Τέσσερα; Ο «υποψήφιος Αρχηγός», ο «Μεγαλο-χορηγός», ο «νέος και Ωραίος» και ο «Επικοινωνιστής»…

" Κάτι ταπεινά, περί δικαστικών αποφάσεων κατάσχεσης περιουσιακών στοιχείων δημοτών υπέρ του δήμου, κάτι περί προστίμων για μη σωστή ολοκλήρωση δημοτικών έργων και κάτι για το ιδιοκτησιακό καθεστώς οικοπέδων που έρχονται από το βάθος του χρόνου, ακούγονταν αποσπασματικά από την χαμηλόφωνη συζήτηση. "

Ιουν
25
Περισσότερα »
Αποκάλυψη: Νέο Πρόστιμο στο Δήμο Περιστερίου για κακοτεχνίες σε Δημοτικό Έργο !!!

" Τα πολυδάπανα δημοτικά έργα που τα τελευταία χρόνια υλοποιεί η Διοίκηση Παχατουρίδη, βρίθουν κακοτεχνιών και καταρρέουν. Η νέα περίπτωση σε πολυδάπανο μάλιστα έργο καταδεικνύει την αντίληψή της για την διαχείριση του δημοσίου χρήματος, την κατασκευή των έργων και την φροντίδα των πολιτών και δει αυτών που ανήκουν στις ευαίσθητες κοινωνικά και βιολογικά ομάδες "

Ιουν
23
Περισσότερα »
Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Περιστερίου: Πληροφορίες για σπουδές ενηλίκων και τις εγγραφές

" Τα Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας είναι δημόσια, δωρεάν και απευθύνονται σε ενήλικες πολίτες που δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική στοιχειώδη εκπαίδευση και είναι απόφοιτοι Δημοτικού. Για το θεσμό τους, ο οποίος λειτουργεί στο πλαίσιο της Δια Βίου Μάθησης και δίνει νέες προοπτικές στους δημότες ενημερώνει o Σύλλογος Καθηγητών του Σ.Δ.Ε. Περιστερίου. "

Ιουν
23
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "