• Στέφανος Παπαδόπουλος: Δε ζήτησα συγγνώμη στον κύριο Παχατουρίδη - Nα αποκατασταθεί η αλήθεια
  • «Με την Κοινωνία Μπροστά»: Και λασπολόγος και ψεύτης ο κ. Παπαδόπουλος
  • Π.Παναγιωτόπουλος: Δεν τον έκανε Αντιδήμαρχο τον Βαθιώτη και παραιτήθηκε…
  • Γιώργος Βαθιώτης: Αποχωρώ και ανεξαρτητοποιούμε από την παράταξη Παχατουρίδη για λόγους «ηθικής» τάξης»
  • Τάσος Θεοδωράκος: Η λάσπη της αντιπολίτευσης δεν αγγίζει το Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη
  • «Δύναμη Προοπτικής»: Επιτέλους να μιλήσουμε για την ουσία της υπόθεσης
  • Ανδρέας Παχατουρίδης: Να ασκηθούν τα νόμιμα σε όσους αναλογούν ευθύνες… -Εμείς σας ζητάμε χίλια συγνώμη που σας εκθέσαμε τόσο πολύ- (Βίντεο)
  • Πίσω από κάθε τραγωδία υπάρχει κι ένας «Κώστας»
  • «Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει»
  • Εργαστήριο Αφηγηματικής Τέχνης στο Δήμο Περιστερίου

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Στέφανος Παπαδόπουλος: Δε ζήτησα συγγνώμη στον κύριο Παχατουρίδη - Nα αποκατασταθεί η αλήθεια

" Σε δημοσίευση του peristerinews.gr, (17/11/2017) γράφτηκε, στον τίτλο παραπλανητικά, ότι ζήτησα συγγνώμη από το δήμαρχο κ. Παχατουρίδη, γεγονός που είναι απολύτως ψευδές, όπως ξεκάθαρα μπορεί να διαπιστώσει ο καθένας, αν ανατρέξει, τόσο στα πρακτικά της συνεδρίασης, στις βιντεοσκοπημένες ομιλίες που υπάρχουν, όσο και στους συναδέλφους μου.  "

Νοε
19
Περισσότερα »
«Με την Κοινωνία Μπροστά»: Και λασπολόγος και ψεύτης ο κ. Παπαδόπουλος

" Το Περιστέρι είναι μια πόλη που η κοινωνία της έχει καθαρό βλέμμα, εντιμότητα, ευθύνη και σε καμιά περίπτωση δεν επηρεάζεται από μια χούφτα κομματικούς, εμπαθείς και μικρόψυχους αλαζόνες, που νομίζουν ότι μπορούν να γίνουν κριτές των πάντων, χωρίς να κρίνουν πρώτα τους εαυτούς τους.  "

Νοε
19
Περισσότερα »
Π.Παναγιωτόπουλος: Δεν τον έκανε Αντιδήμαρχο τον Βαθιώτη και παραιτήθηκε…

" Όπως είναι γνωστό, ο κ. Γ. Βαθιώτης εκλιπαρούσε το Δήμαρχο να τον κάνει Αντιδήμαρχο, παρότι από αρχής ήταν «ξένο σώμα» στο συνδυασμό μας. Είναι αυτός που έπιανε τον έναν και τον άλλον, να μεσολαβήσουμε στο Δήμαρχο να τον κάνει Αντιδήμαρχο και αφού κατάλαβε ότι δεν γίνεται… παραιτείται. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Γιώργος Βαθιώτης: Αποχωρώ και ανεξαρτητοποιούμε από την παράταξη Παχατουρίδη για λόγους «ηθικής» τάξης»

" Δεν μπορώ από την μια μεριά να υπερασπίζομαι την ηθική και την ανιδιοτέλεια μαζί με τους αλτρουιστές και ανιδιοτελείς εθελοντές καθηγητές και από την άλλη να μετέχω σε μια παράταξη που σχολιάζεται έντονα ότι διενεργεί διαγωνισμούς φωτογραφίζοντας συγκεκριμένους προμηθευτές.   "

Νοε
19
Περισσότερα »
Τάσος Θεοδωράκος: Η λάσπη της αντιπολίτευσης δεν αγγίζει το Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη

" Πανηγυρική είναι η δικαίωση του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη, καθώς οι δύο εμπλεκόμενοι εργαζόμενοι του Δήμου μας παραδέχτηκαν το λάθος σχετικά με την «περιβόητη» προκήρυξη. Συνεπώς, «άνθρακας ο θησαυρός» για τις διαλυμένες δημοτικές παρατάξεις της Αντιπολίτευσης, που δεν έχουν καμία επαφή με τους συμπολίτες μας. "

Νοε
19
Περισσότερα »
«Δύναμη Προοπτικής»: Επιτέλους να μιλήσουμε για την ουσία της υπόθεσης

" Αντί ο δήμαρχος κ. Παχατουρίδης να απαντήσει στα αμείλικτα ερωτήματα σύσσωμης της αντιπολίτευσης που προκύπτουν από την ανάρτηση του εγγράφου στη διαύγεια, φερόταν κατά δικαίων και αδίκων. Αντί να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν «δικοί μας προμηθευτές», απειλούσε με εκβιασμούς και προσωπικές μηνύσεις. Αντί να αποδείξει ότι δεν υπάρχουν στημένοι διαγωνισμοί αποδύθηκε σε προσωπικές συκοφαντικές επιθέσεις. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Ανδρέας Παχατουρίδης: Να ασκηθούν τα νόμιμα σε όσους αναλογούν ευθύνες… -Εμείς σας ζητάμε χίλια συγνώμη που σας εκθέσαμε τόσο πολύ- (Βίντεο)

" Παχατουρίδης: «Έχω ενυπόγραφες αναφορές τους ότι εμείς σας ζητάμε χίλια συγνώμη που σας εκθέσαμε τόσο πολύ. Εσείς δεν έχετε καμία ευθύνη, κανένας δεν μας έχει πει τίποτα, θα το πούμε στον εισαγγελέα και πιστεύουμε ότι θα πούμε έτσι τα πράγματα… και θα αποδείξουμε ότι…». -Απόσπασμα της συνομιλίας Παχατουρίδη-Στραβελάκη στον Realfm- "

Νοε
16
Περισσότερα »
Πίσω από κάθε τραγωδία υπάρχει κι ένας «Κώστας»

" Είναι ο "Κώστας" που έβαλε τον κ. Παχατουρίδη και την κ. Δούρου να δώσουν 750 χιλιαρικόπουλα για να κάνουν την πρώην 1η παιδική χαρά Περιστερίου αναψυκτήριο ημέτερου επιχειρηματία & να μην δίνουν ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ για αντιπλημμυρικά σε ένα Περιστέρι που επίσης πνίγεται κάθε 2-3 χρόνια. Όπως πρόσφατα που πνίγηκε η Πελασγίας και η Φιλιππιάδος, και τότε ο κ. Παχατουρίδης έλεγε πως έφταιγαν η Δούρου και "τα ξενόφερτα νερά… "

Νοε
16
Περισσότερα »
«Σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει»

" Ψάχνουν να ρίξουν τις ευθύνες αλλού! Γι’ αυτό ούτε λέξη για την ταμπακιέρα! Με αφορμή το άθλιο δημοσίευμα της «ενημερωτικής» σελίδας p…. .gr, με τίτλο «Γάτος… σκούζει στο Περιστέρι…» θέλουμε να θέσουμε ορισμένα σχόλια για την επιλεκτική μνήμη του συντάκτη και την ακόμα επιλεκτικότερη δημοσιογραφική αποτύπωση του γεγονότος.  "

Νοε
16
Περισσότερα »
Εργαστήριο Αφηγηματικής Τέχνης στο Δήμο Περιστερίου

" Ο Δήμος Περιστερίου προχωρά στη δημιουργία του Εργαστηρίου Αφηγηματικής Τέχνης με στόχο να έρθουν μικροί και μεγάλοι σε μια πρώτη επαφή με την τέχνη της αφήγησης, όπου μύθοι, λαϊκά παραμύθια, δημοτικά ποιήματα και λογοτεχνικά έργα θα ζωντανέψουν μέσα από την αφήγηση. "

Νοε
16
Περισσότερα »
Αβλεψία, ανικανότητα, έλλειψη επαγγελματισμού ή προβοκάτσια; Ότι κι αν είναι «τα ζατρίκια κύλησαν» και ο «θεός» να βάλει το χέρι του…

" «Κώστα τις έχουν οι προμηθευτές που θέλουμε; αλλιώς προσάρμοσέ το». Έγινε “Viral”, στο διαδίκτυο, με τους ειδικούς των socialmedia να εκτιμούν ότι το είδαν σαν είδηση περισσότερα από 3 εκατ. χρήστες του internet και των κοινωνικών δικτύων. Κι όχι μόνο αυτό αλλά έγινε και σύνθημα, σε πολλές παραλλαγές, με ποιο χαρακτηριστικό το «Κώστα σήκωσέ το, το Τιμημένο». "

Νοε
13
Περισσότερα »
Παρέμβαση της Δικαιοσύνης στο Δήμο Περιστερίου ζητά δημοτική σύμβουλος

" Διαστάσεις παίρνει το θέμα με την ανάρτηση στη Διαύγεια απόφασης του Δήμου Περιστερίου στην οποία καταγράφεται η πρόθεση να κατευθυνθούν προς συγκεκριμένες εταιρίες προμήθειες του Δήμου. Την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας και έλαβε τεράστια έκταση στο διαδίκτυο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να τη διαχειριστεί ο κ.Παχατουρίδης. Πρέπει να παρέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη και ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Σκουρλέτης να στείλει ελεγκτές για ελέγξουν σε βάθος». "

Νοε
13
Περισσότερα »
Κύριε Παχατουρίδη, κάτω τα χέρια σας από τους εργαζόμενους

" Προβοκάτορες ποιοι κ. Δήμαρχε; Οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι, τους οποίους εσύ διορίζεις, κατευθύνεις κι ελέγχεις; Προβοκάτορες ποιοι κ. Δήμαρχε; Οι εργαζόμενοι που σε συνθήκες ασφυκτικής πίεσης κι ελέγχου από τη Διοίκησή σου, εκτελούν εντολές δικές σου; Και μόνο το γεγονός, ότι έγινε λόγος για «προβοκάτσια» με τόση ευκολία από τον κ. Παχατουρίδη, δείχνει τον πανικό, την απελπισία αλλά και το μείζον ηθικό ζήτημα που προκύπτει.  "

Νοε
13
Περισσότερα »
Προσφυγή του Δημάρχου Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη στον Εισαγγελέα

" Επειδή η αλήθεια δεν φοβάται τον Εισαγγελέα και τη Δικαιοσύνη. Επειδή και εγώ είμαι ένα από αυτούς που σε τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω στο φως της αλήθειας, που πηγάζει μέσα από τις έρευνες των Εισαγγελικών Αρχών. Γι' αυτό σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος για να ασκηθούν τα νόμιμα σε όσους αναλογούν ευθύνες. "

Νοε
13
Περισσότερα »
Γιάννης Κυριακόπουλος: Η Ώρα της Αλήθειας...

" Οι φυματικές απαντήσεις της διοίκησης περί προβοκάτσιας, μετατόπισης ευθυνών σε δημοτικούς υπαλλήλους, οι απειλές περί τιμωριών, η αναφορά σε υποδειγματικό δήμο και τρόπο λειτουργίας αυτού – όταν διαχρονικά όλες οι εκθέσεις των ορκωτών ελεγκτών αναφέρουν ότι στον Δήμο Περιστερίου τα τελευταία 15 χρόνια δεν έχει διενεργηθεί κανένας φορολογικός και ασφαλιστικός έλεγχος… "

Νοε
13
Περισσότερα »
Ηρώ Ζερβάκη: Άρχισαν τα όργανα… !!!

" Ας εγκαταλείψει όμως ο κ.Παχατουρίδης κάθε προσπάθεια να ανακαλύψει ενόχους στους εργαζόμενους του Δήμου Περιστερίου. Ένοχη είναι αποκλειστικά και μόνο η λογική της Διοίκησής του σε ότι αφορά τη διαχείριση του Δήμου Περιστερίου μέσα από ένα στενό κύκλο «ημετέρων». Την υπόθεση που είδε το φως της δημοσιότητας και έλαβε τεράστια έκταση στο διαδίκτυο, δεν μπορεί και δεν πρέπει να τη διαχειριστεί ο κ.Παχατουρίδης. Πρέπει να παρέμβει άμεσα η Δικαιοσύνη και ο Υπουργός Εσωτερικών κ.Σκουρλέτης να στείλει ελεγκτές για ελέγξουν σε βάθος. "

Νοε
13
Περισσότερα »
ΣΥΡΙΖΑ: «Εκτεθειμένοι οι κκ. Παχατουρίδης και Μητσοτάκης από την προκήρυξη διαγωνισμού του δήμου Περιστερίου»

" "Ένας ακόμα "άριστος" της Νέας Δημοκρατίας, ο δήμαρχος Περιστερίου, Ανδρέας Παχατουρίδης, πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη καθώς, σύμφωνα με έγγραφο το οποίο μάλιστα αναρτήθηκε και στη Διαύγεια σχετικά με την προκήρυξη διαγωνισμού για την προμήθεια αδρανών υλικών, ο Δήμος Περιστερίου φέρεται να διαλέγει προμηθευτές!" "

Νοε
13
Περισσότερα »
Νίκος Ζούτσος: Σκάνδαλο Ολκής…

" ΔΕΝ ξέρω αν ο "Κώστας" είναι συνεργάτης συγκεκριμένου Αντιδημάρχου.. ή και στέλεχος της Διοίκησης... το σίγουρο είναι ότι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ, ΓΙΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ.. Η ΛΟΓΙΚΗ ΤΑ "ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ’’ σ’ όλο του το μεγαλείο.. απαράδεκτη ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ που πλήττει και θίγει τους έντιμους επαγγελματίες της πόλης. "

Νοε
13
Περισσότερα »
Κώστα, προσάρμοσέ το τιμημένο. Άντε να τελειώνουμε!

" Το διάβαζα και το ξαναδιάβαζα. Μου θύμιζε το “Ακάκιε, τα μακαρόνια να είναι Μίσκο”. Μόνο που δεν λέγεται Ακάκιος, αλλά Κώστας. Και δεν μιλάμε για μακαρόνια, αλλά για προμήθειες στον Δήμο Περιστερίου. Και λες, δεν μπορεί. Τρολιά θα είναι. Αλλά δεν είναι. Οπότε, τον λόγο τον έχει η Δικαιοσύνη! "

Νοε
13
Περισσότερα »
Δήμαρχος Περιστερίου: Τη Δευτέρα το πρωί καταφεύγω στον Εισαγγελέα για να λάμψει η αλήθεια

" Για το θέμα του εγγράφου στο Διαύγεια, που προκάλεσε σάλο, ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, όπως και ο Δήμος Περιστερίου, εξέδωσαν τρεις ανακοινώσεις. Τις παρουσιάζουμε κατ’ αντίστροφη χρονική σειρά, προκειμένου οι αναγνώστες της ιστοσελίδας να έχουν πλήρη ενημέρωση… "

Νοε
13
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "