• Νίκος Ζούτσος: Όχι στους ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς – όχι στην Εφαρμογή του Ιδιώνυμου
 • Περιστέρι: Η αντιπολίτευση δεν βρίσκετε εδώ…; Μπαζώματα, «αναπλάσεις» και… (βίντεο)
 • 25 χρόνια κάθειρξη στο «Περιστεριώτη» παιδεραστή με το βανάκι και 120.000 ευρώ χρηματική ποινή
 • Δήμος Περιστερίου: Διευκολύνσεις στους εργαζόμενους για τις εκλογές αντιπροσώπων ΠΟΕ-ΟΤΑ
 • Σύσκεψη για το ξεκίνημα μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου για τους Δήμους Περιστερίου - Χαϊδαρίου
 • Moll Academy Gardens: Ξεκινά η κατασκευή του στον πρώην χώρο «Μουζάκι» - Οι Αναπλάσεις σε Περιστέρι, Αθήνα και Αιγάλεω ύψους 4-5 εκατ. ευρώ…
 • Η «Πριγκίπισσα» και ο «Σταχτοπούτος»… Μία Ιστορία αγάπης στο Περιστέρι που έφερε την επιτυχία και τα πλούτη (μέρος 1ο)
 • Νίκος Ζούτσος: Νέα Αντιεκπαιδευτικά-Αντιλαϊκά Μέτρα
 • Νέο Κτίριο για την Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης στη Γ΄Αθήνας – Πού μετακομίζει… και ποιο είναι το κέρδος για δημόσιο και εκπαιδευτικούς
 • ΔΑΣ Περιστερίου: Στις 18 Γενάρη οι εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΠΟΕ – ΟΤΑ

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Νίκος Ζούτσος: Όχι στους ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς – όχι στην Εφαρμογή του Ιδιώνυμου

" Ο αγώνας για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας των εργαζόμενων, ενάντια στους πλειστηριασμούς σπιτιών ανέργων, φτωχών και εργαζομένων, την ίδια ώρα που αμφισβητούνται και λεηλατούνται όλα τα δικαιώματα και οι κατακτήσεις τους, είναι και αγώνας για την προάσπιση όλων των κοινωνικών αγαθών, κομμάτι των οποίων είναι και η κατοικία-στέγαση των εργαζομένων. Είναι υπόθεση του εργατικού λαϊκού κινήματος.  "

Ιαν
17
Περισσότερα »
Περιστέρι: Η αντιπολίτευση δεν βρίσκετε εδώ…; Μπαζώματα, «αναπλάσεις» και… (βίντεο)

" Οι αρχαίοι ημών πρόγονοι έλεγαν ότι «η Αξία του Αντιπάλου, αντανακλά και Τιμά το Νικητή». Αυτό φαίνεται ότι δεν ισχύει για την Πόλη του Περιστερίου. Κι αυτό γιατί η «αντιπολίτευση» μείζονα ή όχι, φαντάζει εδώ και πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα ουσιαστικά άφαντη. Το νέο μπάζωμα χώρου κοινόχρηστο πρασίνου, άλλα τινά… και η αφωνία της αντιπολίτευσης… "

Ιαν
17
Περισσότερα »
25 χρόνια κάθειρξη στο «Περιστεριώτη» παιδεραστή με το βανάκι και 120.000 ευρώ χρηματική ποινή

" Ποινή κάθειρξης 25 ετών επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο της Αθήνας στον 42χρονο Φίλιππο Λεβέντο από το Περιστέρι που κατηγορούνταν για απόπειρα αποπλάνησης και βιασμούς δύο ανηλίκων. Το δικαστήριο του επέβαλε και χρηματική ποινή ύψους 120.000 ευρώ. «Ελπίζω να συμμορφωθείτε» του είπε η πρόεδρος της έδρας μετά την έκδοση της απόφασης, με τον ίδιο να αρνείται τις πράξεις που του καταλογίζονται. "

Ιαν
17
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Διευκολύνσεις στους εργαζόμενους για τις εκλογές αντιπροσώπων ΠΟΕ-ΟΤΑ

" Με έγγραφό της η Γ. Γ. του Δήμου κα Τσόγκα, ζητά από τους Διευθυντές των υπηρεσιών του, να παράσχουν κάθε διευκόλυνση στους εργαζόμενους τους, προκειμένου να ασκήσουν το εκλογικό δικαίωμά τους στις εκλογές για αντιπροσώπους στο συνέδριο της ΠΟΕ – ΟΤΑ, που έχουν ορισθεί για τις 18.1.2018, γεγονός που έχει προκαλέσει αντιδράσεις σε μερίδα εργαζόμενων… "

Ιαν
17
Περισσότερα »
Σύσκεψη για το ξεκίνημα μεγάλου αντιπλημμυρικού έργου για τους Δήμους Περιστερίου - Χαϊδαρίου

" Έπειτα από δεκαετίες αγώνων, διεκδικήσεων και καταστροφών από τα πλημμυρικά φαινόμενα, υλοποιείται ένα πολύ σημαντικό αντιπλημμυρικό έργο στους Δήμους Χαϊδαρίου και Περιστερίου που θα λύσει προβλήματα στη Λεωφόρο Αθηνών, στο Δάσος Χαϊδαρίου και στην περιοχή Παλαιάς Καβάλας του Λόφου Αξιωματικών. Το έργο αναμένεται να ξεκινήσει στα τέλη του Ιανουαρίου. "

Ιαν
17
Περισσότερα »
Moll Academy Gardens: Ξεκινά η κατασκευή του στον πρώην χώρο «Μουζάκι» - Οι Αναπλάσεις σε Περιστέρι, Αθήνα και Αιγάλεω ύψους 4-5 εκατ. ευρώ…

" Ξεκινά η κατασκευή του θηριώδους Moll Academy Gardens στον πρώην χώρο «Μουζάκι», στον Κηφισό. Εκτός από θηριώδες κτίριο των 22.000 τετρ. μέτρων, η εταιρία θα χρηματοδοτήσει ανταποδοτικά και έργα ανάπλασης και συντήρησης αθλητικών εγκαταστάσεων και πρασίνου στους δήμους Περιστερίου, Αιγάλεω και Αθηναίων, κόστους 4-5 εκατ. ευρώ. "

Ιαν
14
Περισσότερα »
Η «Πριγκίπισσα» και ο «Σταχτοπούτος»… Μία Ιστορία αγάπης στο Περιστέρι που έφερε την επιτυχία και τα πλούτη (μέρος 1ο)

" Κι έπειτα ο έρωτας ήλθε κι έγινε πράξη. Είναι κάπου στο 2006 και το ζευγάρι Πριγκιπέσσας και Σταχτοπούτου, αναζητεί τη γη που θα στεγάσει το μεγάλο έρωτά του. Το χρήμα τους, όμως είναι λίγο, αν και στην εξέλιξη έφτασαν στα μεγαλεία να γίνουν ξενοδόχοι και οικοπεδούχοι. Κι όλα αυτά με τον απλό μισθουλάκο τους… "

Ιαν
14
Περισσότερα »
Νίκος Ζούτσος: Νέα Αντιεκπαιδευτικά-Αντιλαϊκά Μέτρα

" Η κυβέρνηση μπροστά στο κλείσιμο της γ’ αξιολόγησης και σε πλήρη συμφωνία με τους θεσμούς, την ΕΕ και τον ΟΟΣΑ, ετοιμάζεται να υλοποιήσει και να ψηφίσει σκληρές αναδιαρθρώσεις στο χώρο της εκπαίδευσης και συνολικά για τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους συνταξιούχους. Πρώτος στόχος των αντιεκπαιδευτικών μέτρων είναι οι περικοπές προσωπικού, ενώ στα δημοτικά είναι πολλές δεκάδες η μείωση των θέσεων εργασίας που θα προκύψει από τις συγχωνεύσεις και την κατάργηση της ώρας της σίτισης ως διδακτικής. "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Νέο Κτίριο για την Διεύθυνση Β/θμιας Εκπαίδευσης στη Γ΄Αθήνας – Πού μετακομίζει… και ποιο είναι το κέρδος για δημόσιο και εκπαιδευτικούς

" Δεν μπορούμε παρά να αποδώσουμε τα εύσημα στον νυν Διευθυντή Β/θμιας Εκπαίδευσης Γ΄Αθήνας κ. Αθανάσιο Αλεξόπουλο, που κατάφερε, να παρακάμψει όλες τις αντιδράσεις και να πετύχει την μετεγκατάσταση των υπηρεσιών της Διεύθυνσής του, από το δυστοπικό κτίριο της Θηβών 401 στο νέο επί της οδού Αρκαδίας 14-16 & Άνθιμου Γαζή στο Περιστέρι. "

Ιαν
12
Περισσότερα »
ΔΑΣ Περιστερίου: Στις 18 Γενάρη οι εκλογές ανάδειξης αντιπροσώπων στο Συνέδριο της ΠΟΕ – ΟΤΑ

" Οι εργαζόμενοι που συγκροτούμε το ψηφοδέλτιο της ΔΑΣ – ΟΤΑ κάνουμε ότι μπορούμε για να παρεμποδίσουμε τα αντιλαϊκά μέτρα, να οργανωθεί η αντίσταση, οι αγώνες, η λαϊκή αντεπίθεση. Δίνουμε την μάχη για την ενότητα όλων των εργαζομένων, ανεξάρτητα από τη σχέση εργασίας, σε ταξική κατεύθυνση. Οι εκλογές πραγματοποιούνται σε μια περίοδο, όπου δυναμώνει η αντιλαϊκή επίθεση κυβέρνησης, κεφαλαίου, ΕΕ και των κομμάτων της. Ψηφίζουμε στηρίζουμε τη ΔΑΣ-ΟΤΑ! "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Ανακοίνωση για το "Μητρώο Πολιτών" (Δηματολόγιο)

" Ο Δήμος Περιστερίου ενημερώνει τους δημότες ότι με απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών από την 12η Ιανουαρίου 2018, ώρα 15.00 έως και την 21η Ιανουαρίου 2018, ώρα 15.00 (διάστημα κατά το οποίο θα πραγματοποιηθεί η μετάβαση στο νέο πληροφοριακό σύστημα "Μητρώο Πολιτών") δεν θα πραγματοποιείται καμία συναλλαγή στο Δηματολόγιο, εκτός από… "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Αποκλειστικό: Το πρώτο «Πράσινο Σημείο» οικιακών οργανικών απορριμμάτων στο Περιστέρι!!!

" Μπορεί να εκθέτει τους κατοίκους του μικρού τμήματος της Αγίου Ελευθερίου στους μολυσματικούς παράγοντες που αναπτύσσονται μέσα στους 6 και ενίοτε 6 κάδους των οργανικών απορριμμάτων, απαλλάσσει όμως αυτούς που μένουν τόσο στην οδό Πλουτάρχου, όσο και στην οδό Ράλλη, απ’ αυτόν τον κίνδυνο και διευκολύνει το Τμήμα Καθαριότητας να τα συλλέγει από ένα και μοναδικό σημείο και όχι από 4 που θα έπρεπε κανονικά. "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Ανδρέας Παχατουρίδης: "Εμβληματική η πρωτοβουλία δημιουργίας του νέου Πανεπιστήμιου Δυτικής Αττικής"

" Ο Δήμαρχος Περιστερίου και Πρόεδρος του Αναπτυξιακού Συνδέσμου Δυτικής Αθήνας (ΑΣΔΑ) Ανδρέας Παχατουρίδης πραγματοποίησε στις 9 Ιανουαρίου 2018, συνάντηση εργασίας με τον Καθηγητή, Πρόεδρο της Επιτροπής Εκπαίδευσης και Ερευνών και Αναπληρωτή Πρύτανη του ΤΕΙ Αθήνας Παναγιώτη Καλδή. "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Περιστέρι: Η παράσταση "Δον Κιχώτης" στο θέατρο "Ξυλοτεχνία" συνεχίζεται…

" Με μεγάλη επιτυχία, η Θεατρική Σκηνή "Ανδρέας Βαρούχας" και το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Περιστερίου παρουσιάζουν την παράσταση "Δον Κιχώτης" του Μ. Θερβάντες, σε σκηνοθεσία Φάνη Κάσσιου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ώρα 21.00, στο θέατρο "Ξυλοτεχνίας" (Παρασκευοπούλου & Κ. Παλαμά, Περιστέρι). Οι παραστάσεις συνεχίζονται στις 12,13,19 και 20 Ιανουάριου. Είσοδος ελεύθερη! "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Το Πρόγραμμα του Εαρινού Εξαμήνου του Δημοτικού Πανεπιστημίου Περιστερίου

" Το Δημοτικό Ελεύθερο Πανεπιστήμιο Περιστερίου ενημερώνει ότι το πρόγραμμα των διαλέξεων του Εαρινού Εξαμήνου ξεκινά από τον Φεβρουάριο 2018 και ολοκληρώνεται τον Μάιο του 2018, οι οποίες στο κτίριο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης (Αδριανουπόλεως και Σκρα). Αναλυτικά, το πρόγραμμα του Δημοτικού Ελεύθερου Πανεπιστημίου έχει ως…. "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Περιστέρι: Ρέματα, Πλημμύρες, και ο κίνδυνος νέων καταστροφών… Ευθύνες αιρετών (μέρος 2ο)

" Με Εγκύκλιο της, η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας καθορίζει ποια είναι η ακολουθία των ενεργειών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε περίπτωση καταστροφικών πλημμυρών (και γενικά φυσικών καταστροφών) και ποιες οι ευθύνες των Αιρετών Αρχόντων της. Ακόμη η «ανεξαρτησία» των Υπηρεσιών Δόμησης (Πολεοδομίες) τις κάνει υπεύθυνες για κάθε αυθαίρετη κατασκευή που συμβάλει στις καταστροφές… "

Ιαν
09
Περισσότερα »
ΔΑΣ Περιστερίου: Όλοι στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση ΠΟΕ-ΟΤΑ στο θέατρο του Δημαρχείου, Τρίτη 9.1.2018 στις 11:00 π.μ.

" Καμία προσδοκία δεν μπορεί να υπάρχει στο κλάδο μας αλλά και γενικότερα στην εργατική τάξη για τη δήθεν «μεταμνημονιακή εποχή» Οι μνημονικοί νόμοι δεν πρόκειται να καταργηθούν. Η επιτροπεία της ΕΕ, που ενισχύεται ακόμη περισσότερο κι αφορά όλα τα κράτη της ευροζωνης, θα είναι διαρκής. Έχουν ήδη δεσμευτεί για αντιλαϊκά μέτρα μετά το 2018, για ματωμένα πλεονάσματα μέχρι το 2060.  "

Ιαν
08
Περισσότερα »
Περιστεριωτάκια «μπουμπούκια» στη σπείρα έκλεβε πολυτελείς μηχανές (φωτό)

" Μετά την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης που διέπραττε κλοπές πολυτελών δίκυκλων μοτοσυκλετών, μεγάλου κυβισμού, από περιοχές της Αττικής, στη δημοσιότητα δώθηκαν τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δέκα μελών της. Ανάμεσά τους, δύο αδέλφια «μπουμπούκια» από το Περιστέρι. "

Ιαν
05
Περισσότερα »
Οι επτά περιοχές της Αττικής που πνίγονται στην αιθαλομίχλη – Στη κορυφή Αθήνα και Περιστέρι

" Υψηλές τιμές αιωρουμένων σωματιδίων, σχεδόν διπλάσιες του επιτρεπομένου ορίου για την προστασία της δημόσιας υγείας, καταγράφηκαν στην Αττική. Με όριο τα 50 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα, καταγράφηκαν στην Αριστοτέλους στο κέντρο της πόλης με 102 μικρογραμμάρια ανά κυβικό μέτρο αέρα, στο Περιστέρι με 91 και στη Νέα Σμύρνη με 90. "

Ιαν
05
Περισσότερα »
Εορτασμός των Θεοφανίων στο Δήμο Περιστερίου (πρόγραμμα)

" Οι καθιερωμένοι αγιασμοί θα τελεσθούν κατά σειρά στις 10:45 στο Κολυμβητήριο Χωράφας του Αγ. Ιεροθέου από τον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου & Ελένης, στις 11:15 στην 1η Παιδική Χαρά - 9 Μούσες από τον Ιερό Ναό Αγίου Αντωνίου και στις 11:30 το πρωί, στο Νέο Κολυμβητήριο του Λόφου Αξιωματικών (Τζων Κένεντι και Αραχώβης) χοροστατούντος του σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Περιστερίου κ.κ. Χρυσόστομου. "

Ιαν
05
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "