• Αστυνομοκρατία και Πολιτική Βία
  • Σημαντική δωρεά ακινήτων στο Δήμο Περιστερίου από «απελθούσα» δημότισσα… Άγνωστο πως ο Δήμος θα τα αξιοποιήσει…
  • Έξωση στο 8ο  ΚΕΦΙ (ΚΑΠΗ) του Δήμου Περιστερίου; – 25.531,22 ευρώ στον ιδιοκτήτη με δικαστική απόφαση
  • Θεατρική παράσταση «Εις τόπον χλοερόν» στο Θέατρο Πολιτών του Δήμου Περιστερίου
  • «Βούκεντρα ως ήλοι πεφυτεμένοι»: Στη «Δύση» του, -ελέω Θεού-, Ποιμενάρχης – Ποιος πρόκειται να τον αντικαταστήσει…
  • Θαύμα: Περίεργη νεκρανάσταση «αμαρτωλής» εταιρίας με τεράστια χρέη στους Δήμους Αθηνών, Περιστερίου, Γλυφάδας, κλπ…
  • Έβρος: Ας αναλάβουμε επιτέλους ως στρατιωτικοί τις ευθύνες μας…
  • Γυναίκα: Το άλλο Μισό του Ουρανού (του Νίκου Ζούτσου)
  • Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Περιστερίου: Προστασία από την ενδοοικογενειακή βία
  • Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Ένταξη Επαγγελματιών στις 120 δόσεις – Όροι και Προϋποθέσεις

ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Αστυνομοκρατία και Πολιτική Βία

" Είναι πέρα από κάθε δεοντολογία και ξεπερνά την ανοχή μας εικόνες και video από την σημερινή (χθεσινή) αναίτια επίθεση σε πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο της Αθήνας να διαμαρτυρηθούν για ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς: προκλητική συμπεριφορά, προπηλακισμοί, συλλήψεις και τραυματισμοί ακόμη και δημοσιογράφων - φωτογράφων. 3 προσαγωγές που μετατράπηκαν σε συλλήψεις.. εικόνες απ το πολιτικό παρελθόν στην πιο άγρια μορφή τους.. "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Σημαντική δωρεά ακινήτων στο Δήμο Περιστερίου από «απελθούσα» δημότισσα… Άγνωστο πως ο Δήμος θα τα αξιοποιήσει…

" Ο Δήμος Περιστερίου με πρόσφατη απόφαση της Ο.Ε. του αποδέχθηκε την δωρεά, αν και δεν έγινε καμία αναφορά με ποιους τρόπους θα αξιοποιήσει αυτά τα νέα περιουσιακά στοιχεία. Στο παρελθόν τέτοιου είδους δωρεές αποτέλεσαν (και αποτελούν) αντικείμενα κατάληψης από συλλογικότητες και φορείς που πρόσκεινται σε πολιτικά κόμματα, ορισμένα δε βρίσκονται σε σημεία-φιλέτα του εμπορικού τομέα της πόλης… "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Έξωση στο 8ο ΚΕΦΙ (ΚΑΠΗ) του Δήμου Περιστερίου; – 25.531,22 ευρώ στον ιδιοκτήτη με δικαστική απόφαση

" Σε έξωση από το κτίριο του 8ο ΚΕΦΙ (ΚΑΠΗ) που ο Δήμος Περιστερίου λειτουργούσε στον αριθμό 142 της οδού Αγίου Ιεροθέου (πίσω από τον ομώνυμο Ιερό Ναό) προχώρησαν, μετά από δικαστική απόφαση, οι ιδιώτες ιδιοκτήτες του κτιρίου. Σύμφωνα με δικαστική απόφαση ο Δήμος Περιστερίου δεν κατέβαλε στους ιδιοκτήτες τα ενοίκια που αντιστοιχούν στο ποσό των 22.947,56 ευρώ "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Θεατρική παράσταση «Εις τόπον χλοερόν» στο Θέατρο Πολιτών του Δήμου Περιστερίου

" Ο Δήμος Περιστερίου και η θεατρική ομάδα του Πανελλαδικού Συνδέσμου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση «Εις τόπον χλοερόν», σε διασκευή - σκηνοθεσία Ιωσήφ Πολυκάρπου το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, ώρα 20:30, στο Θέατρο Πολιτών (Μ. Δαμάστας & Παπαρηγοπούλου, Περιστέρι). Είσοδος Ελεύθερη! "

Μαρ
16
Περισσότερα »
«Βούκεντρα ως ήλοι πεφυτεμένοι»: Στη «Δύση» του, -ελέω Θεού-, Ποιμενάρχης – Ποιος πρόκειται να τον αντικαταστήσει…

" Σκοπός της συνάντησης, η συζήτηση για τα «μελλοντικά» του Ποιμενάρχη και το ποίμνιο του, αφού βρίσκεται στα όρια της νιοστής ενήλικης «νεότητάς» του… Η πρόταση «αγάπης» για φροντίδα από την «αδελφότητα» απορρίφθηκε. Σήμερα, βρίσκετε σε «πνευματικό και σωματικό Νιρβάνα», με την «Αδελφότητα» και το «Ποίμνιό» του να ετοιμάζονται για την στιγμή που θα «ανελιχθεί» στα ολύμπια πνευματικά πεδία… "

Μαρ
12
Περισσότερα »
Θαύμα: Περίεργη νεκρανάσταση «αμαρτωλής» εταιρίας με τεράστια χρέη στους Δήμους Αθηνών, Περιστερίου, Γλυφάδας, κλπ…

" Μία περίεργη νεκρανάσταση «αμαρτωλής» εταιρίας με τεράστια χρέη στους Δήμους… λαμβάνει χώρα στις δικαστικές αίθουσες. Η συγκεκριμένη εταιρία, ήταν μέχρι το 2002-04 οπότε «φέρεται» ότι έκλεισε, ο «ηγέτης», στις υπαίθριες διαφημίσεις αφήνοντας τεράστιες οφειλές από μισθώματα και πρόστιμα στους Δήμους της Χώρας που «αδυνατούσαν» πλέον να τα εισπράξουν… "

Μαρ
12
Περισσότερα »
Έβρος: Ας αναλάβουμε επιτέλους ως στρατιωτικοί τις ευθύνες μας…

" Ας μας έχουν αποκαλέσει στο παρελθόν «αντιπαραγωγικούς» και «αυτιστικούς». Εμείς τι κάναμε να αποδείξουμε στην πράξη ότι είμαστε έτοιμοι αν και όποτε χρειαστεί; Προφανώς κρίνοντας από το αποτέλεσμα ελάχιστα ή καθόλου. Μάλλον επικράτησε εφησυχασμός και προσέγγιση του τύπου «…καπνίσαμε ένα τσιγαράκι με τους Τούρκους…» ή αυτά είναι «συνήθη μεθοριακά επεισόδια που επιλύονται σε επίπεδο αντιστοίχων Διοικητών». Τι γίνεται όμως αν κάτι πάει στραβά, όπως πήγε τώρα; "

Μαρ
12
Περισσότερα »
Γυναίκα: Το άλλο Μισό του Ουρανού (του Νίκου Ζούτσου)

" γυναίκα: Ο ηρωισμός της κάθε μέρας στο γραφείο, στο σχολείο, στο εργοστάσιο, στο Πανεπιστήμιο, στη πρώτη γραμμή της απεργίας, πρώτη να αντιμετωπίζει τα χτυπήματα απ’ τις άπονες εξουσίες με τα χημικά..Συχνά κουράζεται και δραπετεύει, γιατί δεν αντέχει τις συμβάσεις και τον ακρωτηριασμό των συναισθημάτων, των δικών της και των άλλων. Επιστρέφει στην παιδική ηλικία απ’ τη μέσα πόρτα για να σβήσει ενοχές και αποθέσεις φορτίων που κουβαλάει.. "

Μαρ
08
Περισσότερα »
Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Περιστερίου: Προστασία από την ενδοοικογενειακή βία

" Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Δήμου Περιστερίου για τη γυναίκα που εργάζεται στην καθαριότητα και το πράσινο, η ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Περιστερίου Ελένη Μιχαλοπούλου καλεί κάθε γυναίκα που έχει υποστεί ή υφίσταται ενδοοικογενειακή βία να ωφεληθεί από τις υπηρεσίες του κέντρου. "

Μαρ
08
Περισσότερα »
Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου: Ένταξη Επαγγελματιών στις 120 δόσεις – Όροι και Προϋποθέσεις

" Η Ένωση ΕΒΕ Περιστερίου προσκαλεί τους επαγγελματίεςστην ενημερωτική εκδήλωση που διοργανώνει την Δευτέρα 12 Μαρτίου στις 6:30μμ στα γραφεία της, Αιμίλιου Βεάκη 36 2ος όροφος με θέμα: «ΕΝΤΑΞΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΣΤΙΣ 120 ΔΟΣΕΙΣ, ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ». Θα μιλήσει φοροτεχνικός και θα απαντήσει σε ερωτήσεις. Θα υπάρξει και ενημέρωση ως προς την θέση της Ένωσης για τα χρέη, τις κατασχέσεις, τους πλειστηριασμούς και τις δόσεις. "

Μαρ
07
Περισσότερα »
Νίκος Ζούτσος: Το Περιφερειακό Συμβούλιο θα συναινέσει στην κατασκευή του Mall στην Ακαδημία Πλάτωνος;

" Κάποιοι στραγγαλίστηκαν από τα μνημόνια και κάποιοι άλλοι έκαναν ευλύγιστη τη μέση τους… Οι κάτοικοι της περιοχής και οι αρχαιολόγοι γνωρίζουν ότι η αξίνα σκοντάφτει στα μάρμαρα… Προεκλογικά υπήρχε η υπόσχεση για ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων, κατασκευή μουσείου.. Όλα λησμονήθηκαν.. Οι κάτοικοι όμως ορθοστατούντες θα υπερασπιστούν τη ζωή, την Ιστορία, τον Πολιτισμό, το Περιβάλλον!  "

Μαρ
03
Περισσότερα »
Μοναδική Προσφορά του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου: Δράσεις και προσφορές «ομορφιάς» με αφορμή την ημέρα της γυναίκας!!!

" Σε μία μοναδική προσφορά και μόνο για τρείς ημέρες προχωρά προς τους δημότες, άνδρες και γυναίκες, της Πόλης το Μοναδική Προσφορά του Δ.ΙΕΚ Περιστερίου. Χτένισμα, περιποίηση προσώπου και περιποίηση χεριών και νυχιών στις 6,7, & 8 Μαρτίου για 4 ολόκληρες ώρες κάθε ημέρα. Δεν υπάρχει αναφορά για περιποίηση σώματος… "

Μαρ
03
Περισσότερα »
Δύναμη Προοπτικής: Το mall που δεν θέλει και δεν χρειάζεται η Δυτική Αθήνα

" Δεν συμφωνούμε και με τα κροκοδείλια δάκρυα αιρετών που μιλάνε για τον «θάνατο του εμποράκου», όταν αυτοί δεν έκαναν απολύτως τίποτα όλα αυτά τα χρόνια για να τον αποτρέψουν!!! Είναι υποκρισία η σημερινή τους στάση!!! Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να μην επιτρέψουμε την υλοποίηση στόχων πολυεθνικών εταιριών που το μόνο που σκέφτονται είναι το κέρδος!!! Ένα κέρδος που δεν υπολογίζει τις επιπτώσεις σε ανθρώπινες ζωές και στο περιβάλλον!!! "

Μαρ
03
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Ψηφιακή μαστογραφία σε ανασφάλιστες, άπορες και χαμηλό εισόδημα γυναίκες

" Ο καρκίνος του μαστού χρήζει έγκαιρης διάγνωσης και αντιμετώπισης, κάτι που δεν είναι εφικτό για όλους λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας που μαστίζουν την κοινωνία μας. Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων του Ογκολογικού Νοσοκομείου «Oι Άγιοι Ανάργυροι» παρέχει την δυνατότητα σε άπορες, ανασφάλιστες και χαμηλό εισόδημα γυναίκες να κάνουν την εξέταση ψηφιακής μαστογραφίας. "

Μαρ
03
Περισσότερα »
Δεν γιορτάζουμε… τιμούμε τη Γυναίκα!

" Ο Δήμος Περιστερίου θα τιμήσει τη Γυναίκα, μέσα από τα πρόσωπα των γυναικών που δίνουν την μάχη της καθημερινότητας για μια πόλη πράσινη και καθαρή, μέσα από τα πρόσωπα των γυναικών που με κρύο και με ζέστη αψηφώντας την όποια δυσκολία εργάζονται για τον ευπρεπισμό της πόλης!!! "

Μαρ
03
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαρτίου

" Το Tμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας (Γραφείο Υποστήριξης Τρίτης Ηλικίας) του Δήμου Περιστερίου ανακοινώνει το πρόγραμμα δράσεων Κέντρων Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.), πρώην ΚΑΠΗ του μηνός Μαρτίου. "

Μαρ
03
Περισσότερα »
Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Κύριε Παχατουρίδη, κύριε Θεοδωράκο, κυρία Τσιώτα, Στείλτε την ΕΛΑΣ, την CIA και την Blackrock να μας πιάσουν.

" Σε απαράδεκτη αυταρχική απόπειρα φίμωσης της ελεύθερης διακίνησης ιδεών σε δημόσιο χώρο προχώρησε η δημοτική αρχή Περιστερίου την Καθαρή Δευτέρα 19/2. Συγκεκριμένα, αντιδήμαρχοι προσπάθησαν να παρεμποδίσουν την διανομή αντιφασιστικής ανακοίνωσης στο Άλσος Περιστερίου και την ενημέρωση των δημοτών για την αντιφασιστική αντιρατσιστική διαδήλωση στις 17 Μάρτη. "

Φεβ
25
Περισσότερα »
Το ΥΠΕΝ για το Mall «Academy Gardens» - Θέμα της Εταιρίας Artume η τήρηση του Μνημονίου Συνεργασίας – Συνάντηση με τον Δήμαρχο Περιστερίου

" Το Υπουργείο Ανάπτυξης απαντώντας σε ερωτήματα ξεκαθαρίζει ότι θα επιδιωχθεί η «νομιμότητα» στη ανέγερση του Mall «Academy Gardens», ενώ «νίπτει τας χείρας του», για την υποχρέωση της εταιρίας Artume να τηρήσει τους όρους του μνημονίου συνεργασίας. Συνάντηση Σταθάκη – Παχατουρίδη το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα… "

Φεβ
22
Περισσότερα »
Κίνημα Κατά των Πλειστηριασμών: Έρχεται Τσουνάμι κατασχέσεων με τους ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς – Ο δήμος να πάρει θέση… (Βίντεο)

" Σε συνέντευξη τύπου, στις 7 Φεβρουαρίου η συλλογικότητα «Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών» της Πόλης του Περιστερίου, προχώρησε σε αποκαλύψεις για το «Τσουνάμι» κατασχέσεων με τους ηλεκτρονικούς Πλειστηριασμούς που η σημερινή Κυβέρνηση άκριτα και κάτω από τις εντολές των Θεσμών (Τρόικας) νομοθέτησε. "

Φεβ
22
Περισσότερα »
Κέντρο Πρόληψης «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ»: Με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του…και τον «απολογισμό» του έργου του…(φωτό)

" Το κέντρο αποτελεί μια σταθερή εξειδικευμένη δομή όπου κάθε δημότης μπορεί να βρει αξιόπιστες λύσεις στα «ιδιαίτερα» προβλήματά του και να λάβει ατομικά και με απόλυτη φροντίδα και εχεμύθεια από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό την υποστήριξη και βοήθεια που μπορεί να χρειάζεται. "

Φεβ
21
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "