ΑΠΟΨΕΙΣ

Όταν η εξουσία ρίχνει τις μάσκες

" Όσοι δείχνουν να εκπλήσσονται με το «μπετόν αρμέ» της σημερινής κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, φαίνεται πως αγνοούν ότι αυτή ειδικά η κοινοβουλευτική ομάδα φτιάχθηκε για να ψηφίζει ό,τι της ζητηθεί. Οι «κόκκινες γραμμές» τους έχουν ξεθωριάσει, οι πολιτικές αρχές του έχουν ξεχαστεί και η πολιτική ιδεολογία του έχει αντικατασταθεί από τον κυβερνητισμό. "

Σεπ
18
Περισσότερα »
Συνειδητοί ή αποπλανηθέντες στα «κενά» και τις φαντασιώσεις του Αλέξη Τσίπρα…;

" Και ο Αλέξης Τσίπρας… πανηγυρίζει! Δεκάδες δημοσιογράφοι, κάποιοι από τους οποίους και «επώνυμοι», πήραν μέρος –άθελά τους, βέβαια– σε ένα πραγματικά θλιβερό πολιτικό σόου, στόχος του οποίου να κάνει «rebranding» την εικόνα του ο κύριος πρωθυπουργός. Επί τρεις ώρες, στις δύσκολες ερωτήσεις δεν απάντησε χρησιμοποιώντας την μέθοδο της ακατανόητης φλυαρίας –φαινόμενο ευρύτατα διαδεδομένο στα σεμινάρια των κομμουνιστικών κομμάτων. "

Σεπ
17
Περισσότερα »
«Άτυπη» ενημέρωση στο Υπουργείο Οικονομίας «ταράζει» … το Μαξίμου

" Η μοναδική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στην «επίσημη ενημέρωση» ή, εάν προτιμάτε τη συνέντευξη τύπου και την «άτυπη ενημέρωση» είναι ότι ο υπουργός που ενημερώνει δεν μεταφέρεται στα ΜΜΕ ως υπουργός, αλλά ως… κυβερνητικός αξιωματούχος. Και επιπλέον έχει τη δυνατότητα να λέει ανέκδοτα (που δεν τα καταλαβαίνει κανείς) και να βάζει στοιχήματα με ουίσκι (τα οποία ουδείς τα δέχεται). "

Σεπ
16
Περισσότερα »
Ο Γιώργος Πάντζας... και οι “ιεροί” «αριστεροί αγώνες» του κατά των Γερμανών…

" Η περίπτωση Πάντζα, είναι αξιοσημείωτη γιατί συμβολίζει με σχεδόν απόλυτο τρόπο, αυτό που συνέβη τα τελευταία χρόνια στη χώρα και αφορά και στην ομαδική μετακίνηση στελεχών και φίλων του παλαιού ΠΑΣΟΚ προς τον ΣΥΡΙΖΑ, τον τρόπο που ο τελευταίος πολιτεύτηκε για να μαζέψει ψήφους και φυσικά τη στάση που ακολούθησαν στη συνέχεια. "

Σεπ
16
Περισσότερα »
Φθηνά ψέματα και ακριβές αλήθειες - «Εκεί που κρεμούσαν οι καπετάνιοι τ’ άρματα, κρεμάν οι γύφτοι τα νταούλια!»

" O κ. Τσίπρας υποσχόταν ότι θα σκίσει το μνημόνιο και θα διαγράψει το χρέος. Αλλά μήπως και ο Ανδρέας δεν εξόρκιζε την Ε.Ο.Κ., το Ν.Α.Τ.Ο. και τις «βάσεις του θανάτου», την υποτιθέμενη απομάκρυνση των οποίων το «πλήρωμα της πράσινης εκκλησίας» πανηγύριζε το 1984 διαδηλώνοντας στους δρόμους; "

Σεπ
13
Περισσότερα »
Ο καπιταλισμός του ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερος από των «άλλων»…

" Αφού στον ΣΥΡΙΖΑ ξεπάστρεψαν την Αριστερά στο όνομα της οποίας καβάλησαν το άρμα για την εξουσία για να υπογράψουν δύο μνημόνια, τώρα παραδίδουν μαθήματα στο ΠΑΣΟΚ για το πώς πρέπει να είναι ο σωστός σοσιαλδημοκράτης και υπόσχονται ότι μπορούν να γίνουν καλύτεροι καπιταλιστές από τους «προηγούμενους». "

Σεπ
07
Περισσότερα »
Το project «new media»: Είναι αχόρταγοι, θέλουν να ελέγχουν τα πάντα!

" Ο ΣΥΡΙΖΑ κέρδισε τις εκλογές έχοντας απέναντί του τα media, τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια και τα συγκροτήματα του Τύπου. Το περίεργο είναι ότι από την στιγμή που κατέλαβε την εξουσία κατανάλωσε πολύ ενέργεια και πολλούς πόρους για να μπορέσει να αλλάξει το τοπίο των media. Η απορία που δημιουργείται είναι εύλογη: Γιατί κατανάλωσε τόση ενέργεια για να κερδίσει έναν ανίσχυρο εχθρό; "

Σεπ
07
Περισσότερα »
Ο «αμετανόητος κομμουνιστής» Γιώργος Κατρούγκαλος!

" Μέσα σε λίγα χρόνια γίνεται καθηγητής Δημοσίου Δικαίου στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο, αλλά στην αγορά έβγαλε πολύ χρήμα ως εργατολόγος. Πριν, όμως, φθάσει να υψώσει την αντιμνημονιακή σημαία που του άνοιξε τις πύλες του ΣΥΡΙΖΑ, είχε περάσει αρκετά χρόνια στο Παρίσι, απολαμβάνοντας μία γεμάτη κοινωνική ζωή. Αγάπησε το Παρίσι και μυήθηκε στον τρόπο ζωής της πόλης του φωτός. "

Σεπ
07
Περισσότερα »
Μέγας Στάλιν…

" Ουδόλως πτοούν τα συνέδρια, οι πάσης φύσεως αντικομμουνιστικές υστερίες τους αληθινούς επαναστάτες. Είναι θετικές εξελίξεις, αναμενόμενες, σχεδόν μοιραίες. Μικραίνουν πόντο τον πόντο την απόσταση από τον Πατέρα Πάντων Πόλεμο, που θα βάλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Και αλίμονο σε όποιον όχλο – λαό στερείται χαρισματικό ταγό! Ναι, τον μεγαλοφυή φονιά, που θα κάνει στιγμιαία τον όχλο - λαό, θα τον απελευθερώσει, θα τον αναστήσει. "

Σεπ
05
Περισσότερα »
«Καλώς ήλθατε στην Κόλαση»!

" Ο καπιταλισμός επιβίωσε γιατί μετατρέπει τον άνθρωπο σε πίθηκο και θα χαλάσει ολοσχερώς την γη, αν δεν επέμβει έγκαιρα ο πατέρας πόλεμος. Αν η παρέμβαση του πατέρα πάντων αργήσει και συνδυαστεί με καταστροφή του περιβάλλοντος, γαία πυρί μειχθήτω! Θα επικρατήσει (πρωτόγονος) κομμουνισμός, για να επιβεβαιωθεί και η θεωρία του Μεγάλου Λένιν. "

Σεπ
05
Περισσότερα »
Οι πολιτικοί «λαγοί» και ο «προοδευτικός φλόμος» της «Μεγάλης Δημοκρατικής Παράταξης»

" Για τους υποψηφίους ηγέτες του «νέου» σχηματισμού το ερώτημα είναι: πρόκειται για πραγματικά πρόσωπα ή για προσωπεία; Είναι αυτόκλητοι «πρόθυμοι» ή τελούν σε διατεταγμένη υπηρεσία; Ποιο είναι το πολιτικό τους «εκτόπισμα» και η κοινωνική τους απήχηση; Δηλαδή πρόκειται για πραγματικούς και φιλόδοξους πολιτικούς «πρωταθλητές» ή στην ουσία, ηθελημένα ή αθέλητα, πρόκειται για πολιτικούς «λαγούς». "

Σεπ
05
Περισσότερα »
Σε μια κόλλα χαρτί!

" Ασκήθηκε δίωξη (για τα μάτια του κόσμου;) σε μέλη του Δ. Σ. του ΤΑΙΠΕΔ σε βαθμό κακουργήματος. Τ’ αφεντικά απείλησαν ότι δεν έχει πρεζοδόση, χωρίς να ρυθμιστεί αυτό το προαπαιτούμενο! Ό,τι θέλουν να περάσουν αλυσίδα στον σβέρκο του ραγιά οι ξένοι δυνάστες το βαφτίζουν «προαπαιτούμενο» και το κράτος των εγχώριων γερμανοτσολιάδων σπεύδει να το... διορθώσει. "

Σεπ
01
Περισσότερα »
ΕΝΦΙΑ 2017: Ένας «σοσιαλιστικός» φόρος... που σαρώνει μόνο τους φτωχούς…

" Ιδιοκτήτης βίλας στην Μύκονο επιφάνειας 500 τετραγωνικών και αξίας περίπου 4 εκατ. ευρώ, θα κληθεί να πληρώσει ΕΝΦΙΑ 1350 ευρώ που σημαίνει περίπου 2,7 ευρώ το τετραγωνικό. Ιδιοκτήτης διαμερίσματος στην Κυψέλη που η τιμή πώλησής του δεν ξεπερνά τις 50-70.000 ευρώ, θα πληρώσει μεγαλύτερο ΕΝΦΙΑ που θα αντιστοιχεί γύρω στα 3,5-3,7 ευρώ το τετραγωνικό. Με δυο λόγια, όπως έγραψε χθες και ο σύντροφος Παπαδημούλης στο τουίτερ «Συνεχίζουμε για σοσιαλισμό με δημοκρατία»! "

Αυγ
30
Περισσότερα »
Κι όμως… Αυτή είναι η αριστερά!!!

" Mετά το «ευτυχώς που χάσαμε στον εμφύλιο» που έλεγαν πολλοί κομμουνιστές που έζησαν μετά τον εμφύλιο σε ανατολικές χώρες (με όλα όσα τράβηξαν), τώρα είναι βέβαιο ότι θα λέμε πως «ευτυχώς που το 2015 κέρδισε ο Αλέξης», για να μην έχουμε εμείς και οι επόμενες γενιές «αυταπάτες». Να ξέρουμε ότι «αυτή είναι η αριστερά». "

Αυγ
30
Περισσότερα »
Οι ριζοσπάστες και αριστεροί διανοούμενοι ψάχνουν πάντα έναν λόγο να μη μιλούν για τα γκουλάγκ…

" Δεν ξέρω κάποιον σοβαρό φιλελεύθερο που να αρνείται τα ειδεχθή εγκλήματα που διαπράχθηκαν από τους χρυσοθήρες, τους βαρόνους του άγριου καπιταλισμού, τις αποικιακές διοικήσεις κ.λπ. Συναντώ όμως πολλούς ριζοσπάστες και αριστερούς διανοούμενους που ψάχνουν πάντα έναν λόγο να μη μιλούν για τα γκουλάγκ. "

Αυγ
30
Περισσότερα »
Πέσ’ το «ΠΑΣΟΚ» ρε παιδί μου να καταλαβαίνει κι ο κόσμος

" Με έξι υποψήφιους αρχηγούς μέχρι στιγμής, που δεν ξέρουν ακόμα σε τι ακριβώς θα αρχηγεύουν, τα διαλυμένα κομμάτια του ΠΑΣΟΚ και κάποια υπολείμματα της Δημοκρατικής Αριστεράς ξεκινούν να συστήσουν «φορέα της Κεντροαριστεράς», στήνοντας σκηνικό αποτυχίας. Αγνοούν ότι ο λαός έχει ανάγκη από ξεκάθαρες παρουσίες και καθαρές λύσεις. Όχι από θολούρα. "

Αυγ
30
Περισσότερα »
Μαντρόσκυλα ξένων αφεντάδων

" Η μεγίστη υποκρισία! Όχι η μεγάλη ληστεία! Αυτήν, αν και την σιχάθηκε το κορμί μας, την ανεχόμαστε κοιμώμενοι νυχθημερόν. Το τραβάει του όχλου ο οργανισμός. Εδώ ποντάρουν τα Μέσα Μαζικής Εξαχρείωσης (Μ.Μ.Ε.)! Και... εκεί, που μας χρωστούσαν μας πήρανε και το βόδι! Και δαρμένος και κερατωμένος όχλος! Το αξίζει, τέτοιος, που ’ναι! «Η μεγάλη ληστεία» - βοά συγκρότημα, που άλλαξε ιδιοκτήτη αλλά όχι γραμμή. "

Αυγ
25
Περισσότερα »
Ο Αρκάς γέρασε... και μαζί μ' αυτόν και τα σκίτσα του (αποδομώντας ότι δεν υμνεί αλλά ενοχλεί)

" «Δολοφονίες» χαρακτήρων με προοπτική το μέλλον. Διαβάστε ένα «καταπληκτικό» κείμενο προπαγάνδας και ευφυούς λάσπης στο ανεμιστήρα για τον ΑΚΑ και τα σκίτσα του, απ’ ένα «μπλόκ» του διαδικτύου που θέλει να φαίνεται άκρως προοδευτικό… Αυτή την φορά λειτουργεί ως «ξενιστής» κειμένου που «υποτίθεται» ότι αντλεί από προσωπική σελίδα στα κοινωνικά δίκτυα άγνωστου πολίτη… "

Αυγ
25
Περισσότερα »
Κυρία Αυλωνίτου, κι Εγώ με το καθεστώς είμαι...

" Τι είπε δηλαδή η κοπέλα και έπεσαν όλοι να την κατασπαράξουν; Το αυτονόητο. Αυτό ακριβώς που ίσχυε στα κομμουνιστικά καθεστώτα, για όσους ανόητους ή πονηρούς δεν ήθελαν να συμπράξουν στο χτίσιμο του παραδείσου. Και όχι μόνο για τους εξαρχής αντιφρονούντες αλλά και για τους εσωτερικούς εχθρούς του οι οποίοι δεν ήταν ικανοί για τόσες σπουδαίες αποστολές… "

Αυγ
25
Περισσότερα »
Οι δρακογενιές δεν πάνε διακοπές...

" Τον Σεπτέμβριο του 2016 η Θεανώ Φωτίου είχε πει τον Τσίπρα «…ηγέτη παγκόσμιας ακτινοβολίας, απ' αυτούς που γεννιούνται κάθε 100 χρόνια». Γνωρίζοντας από το ποδόσφαιρο ότι κανένας ποδοσφαιριστής δεν έχασε με το να λέει τον εκάστοτε προπονητή του τον καλύτερο στην καριέρα του αντιμετώπισα την δήλωση με κατανόηση. "

Αυγ
25
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "