ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευρω – Πέη!

" Μετά το 2023 τα πλεονάσματα θα είναι ετησίως τουλάχιστον 2% έως το έτος 2060! Θα είσαι σκλάβος μια ακόμα ιστορική γενιά. Σκουλήκια Ευρωπαίοι, ευτυχώς έως τότε θα γίνει Τρίτος Μεγάλος Πόλεμος, μακάρι να μην σωθεί τίποτα από σας και τους Αμερικάνους! Ολοσχερώς να καταστραφείτε! Μη μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα! Να ξανανθίσει η ζωή! "

Ιουλ
13
Περισσότερα »
Εξεταστική & Καμμένος: Τι φοβήθηκε ο ίδιος και το «σύστημα» ότι θα αποκαλυφθεί;

" Για όποιον δεν κατάλαβε, η κυβέρνηση για να μπορεί να κυβερνάει έχει μπλέξει με τον κ Καμμένο. Χωρίς να τον θέλει. Και προκειμένου να συνεχίσει να κυβερνάει είναι αναγκασμένη να καθαρίζει ή να καλύπτει τις ακαθαρσίες κάθε φορά που ο συγκυβερνήτης ανοίγει το στόμα του ή σηκώνει το τηλέφωνό του. "

Ιουλ
09
Περισσότερα »
Α λα... Γαλλικά και... Βρετανικά Λαϊκισμός

" ΕΙΝΑΙ λαϊκισμός και η... παραμικρή υποψία ως προς τίτλους εγχώριων φυλλάδων: «Νέα γενιά τρομοκρατών», «Απόπειρα δολοφονίας της Δημοκρατίας» (έτσι λέγεται ο νεοναζιστικός φασισμός Μνημονίων με σκοροφαγωμένο κοινοβουλευτικό φερετζέ)! «Φτάνει πια! Σταματήστε τους» (ποιοι, ποιους; Οι θύτες τους θύτες;)! Έχουμε συχνά μιλήσει και για το CIAκίνητο παραμύθι της προκήρυξης και της ανάληψης ευθύνης: "

Ιουλ
08
Περισσότερα »
Δώστε του επιτέλους ένα υπουργείο κε Τσίπρα μας! Ακόμη και τον Καμμένο υπερασπίζεται…

" Ποιος θα το έλεγε πριν μερικά χρόνια, πως ο Φώτης Κουβέλης με διαδρομή στην προοδευτική Αριστερά θα έφτανε στο σημείο να υπερασπίζεται τον επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο. Και όμως ο άλλοτε πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ με δηλώσεις του υποστήριξε την απόφαση Τσίπρα να μην αποδεχθεί την πρόταση για εξεταστική που κατέθεσε η ΝΔ μετά τις συνομιλίες του κ. Καμμένου με τον ισοβίτη Μάκη Γιαννουσάκη. "

Ιουλ
08
Περισσότερα »
Το «ενυδρείο» του ΣΥΡΙΖΑ ή ένα μεγάλο-μικρό κόμμα; Η ιστορία «καταγράφει»…

" Η πρώτη και μέγιστη προτεραιότητα που έχει είναι να γίνει πραγματικά μεγάλο κόμμα με αίσθηση της κοινωνίας και των προβλημάτων της. Μόνο έτσι θα κάνει βήματα για τον πραγματικό εκσυγχρονισμό όλων των δομών της Πολιτείας. Εάν το καταφέρει αυτή θα είναι η συνεισφορά του στην Ελλάδα, αυτό που θα θυμηθεί η Ιστορία. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Η χώρα είναι καταδικασμένη στα χέρια κλεφτών και αρματολών

" Η περίπτωση του Κατρούγκαλου ας πούμε, είναι χαρακτηριστική για το είδος του «άρχοντα» που με την συμβολή ή την ανοχή του, συμμετέχει στο μεγάλο φαγοπότι εις βάρος όλων ημών των αδιάφορων και των ανυποψίαστων… Είναι αυτός που επέτρεψε να επανέλθουν στην εργασία τους υπάλληλοι που είχαν βεβαιώσει ενόρκως ότι καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα! "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
«Ανισότητα για όλους» - Το λάθος του σύγχρονου καπιταλισμού

" Η «Ανισότητα για Όλους» είναι ένα από τα σημαντικότερα ντοκιμαντέρ και με την πάροδο των χρόνων η αξία του αποδεικνύεται ολοένα και περισσότερο. Ο καθηγητής Ρόμπερτ Ράιχ εξηγεί πώς η σημερινή ανισότητα στην κατανομή του πλούτου όχι μόνο παροξύνει τα κοινωνικά προβλήματα, αλλά και προκαλεί οικονομική κρίση, όπως τη Μεγάλη Ύφεση του 1929, όπως την κρίση του 2008. "

Ιουν
29
Περισσότερα »
Εκλογική «Ανάγκα» και οι Ήρωες πείθονται - Ελλάς Ελλήνων… «Χριστιανοαριστερών»

" Πέραν του Πάνου, αιτία της κυβερνητικής οπισθοχώρησης είναι και κάτι άλλο: Ο φόβος της εκλογικής εξαφάνισης. Το πολιτικό προσωπικό του ΣΥΡΙΖΑ, στερείται της ιδεολογικής καθαρότητας του ΚΚΕ και κάποιων αριστερίστικων σχημάτων. Γοητεύτηκε από την καρέκλα της εξουσίας, απέκτησε πολύ γρήγορα συστημικά χαρακτηριστικά, και θέλει να την γευτεί τώρα και στο μέλλον. "

Ιουν
29
Περισσότερα »
Μία οφειλόμενη απάντηση στον κ. Λαπαβίτσα περί ανεπάρκειας «φιλελευθέρων» στην χώρα μας

" «Ναι»! Ήμασταν λίγοι προ της κρίσης αλλά χάρις στις επιλογές υπεράσπισης του μεγάλου κράτους από τις κυβερνήσεις ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και ακόμα περισσότερο λόγω της καταστροφικής διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, σήμερα οι πολίτες που ενστερνίζονται την ανάγκη για μικρό αλλά λειτουργικό κράτος, ελεύθερη αγορά και χαμηλή φορολόγηση, έχουν πολλαπλασιαστεί. "

Ιουν
23
Περισσότερα »
Δεν ξέρω αν κερδίζουν οι καλοί… Στο τέλος, πάντως, χάνουν οι κάλοι !!!

" Όπως είπε χτες ο κ. Τσίπρας, «στο τέλος κερδίζουν οι καλοί». Ίσως δεν έχει σκεφτεί ποτέ ότι οι καλοί κερδίζουν πάντα! Οι καλοί είναι τελικά αυτοί που υπερασπίζονται τα συμφέροντα της τσέπης τους και της τσέπης των λαών τους και των εταιριών τους, ενώ η ελληνική κυβέρνηση υπερασπίζεται απλώς και μόνο τη διατήρησή της στην εξουσία. "

Ιουν
18
Περισσότερα »
6 «συριζαϊκά ανφέρ» στις ντροπιαστικές τροπολογίες που ψηφίζονται σήμερα… και ο Καμμένος…

" Το δυστύχημα είναι ότι μας έμαθαν. Και μας έμαθαν τόσο καλά, που επιβάλλουν αλλαγές στους νόμους που ψηφίστηκαν πρόσφατα, διαβάζοντας πίσω από τις γραμμές τους τις ελληνικές κουτοπονηριές! Μιλάμε για τις τροπολογίες που έφερε εσπευσμένα και εκπρόθεσμα η κυβέρνηση σε νομοσχέδιο για την … αλιεία και οι οποίες θα ψηφιστούν σήμερα, για να εκταμιευτεί η δόση μέχρι τον Ιούλιο. "

Ιουν
09
Περισσότερα »
Μεταρρυθμίσεις ΣΥΡΙΖΑ προς τα … πίσω και …

" Οι ελληνικές κυβερνήσεις έλεγαν και λένε μεγάλα λόγια για τις μεταρρυθμίσεις που θα υλοποιούσαν και αποτύγχαναν όταν έρχονταν η ώρα να το κάνουν. Αλήθεια τι έχει γίνει με την αξιολόγηση στο δημόσιο; Τι έχει γίνει με την διαφθορά; Τι με την φοροδιαφυγή και την εισφοροδιαφυγή; Τι με το λαθρεμπόριο καυσίμων και καπνικών προϊόντων; Τι με τους επίορκους υπαλλήλους στο δημόσιο τομέα; "

Ιουν
09
Περισσότερα »
Τους πήρανε και τα σώβρακα ή Προελαύνουν υποχωρώντας…

" Οι Συριζαίοι σύντροφοι, μας ξαναφέρουν στην μνήμη τις αλάνες που παίζαμε πιτσιρικάδες μπάλα.  Τότε, όταν η μια ομάδα κέρδιζε την άλλη με μεγάλο  σκορ, φωνάζαμε «σας πήραμε τα σώβρακα»! Αυτό ακριβώς κινδυνεύουν να πάθουν από τους εταίρους μας. Να χάσουν και τα σώβρακα τους. "

Ιουν
08
Περισσότερα »
Δεν ήρθε ο βουλευτής στο χωριό... (νέα πολιτικά ήθη ή ο φόβος φυλάει τα …έρμα…;)

" Αρκετά χρόνια πριν, υπήρχε ένα τραγούδι που έλεγε πως «ήρθε ο βουλευτής στο χωριό, βόλτες από εκεί κι από δω...». Ήταν κριτικό για τους παλαιοκομματικού τύπου βουλευτές που έκαναν επισκέψεις για ψηφοθηρία στις εκλογικές τους περιφέρειες. Στις μέρες μας, δεν έρχεται ο βουλευτής στο χωριό. Για την ακρίβεια, ο ΣΥΡΙΖαίος βουλευτής... "

Ιουν
06
Περισσότερα »
Γράμμα σε έναν ηλίθιο: «Γνωρίζω ότι το αυτί σου δεν ιδρώνει…»

" Συγκρούονται η λογική από την μία, με τον φανατισμό και την ηλιθιότητα, από την άλλη. Από την έκβαση αυτής της μάχης νομίζω πως θα κριθεί το μέλλον της πατρίδας μας για πολλά χρόνια-μπορεί και η ίδια η ύπαρξή της. Γι’ αυτό αισθάνομαι εθνικό καθήκον να σου γράψω ετούτο το γράμμα. "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Εγκλημάτησαν ΟΛΟΙ στη διαχείριση της κρίσης…

" Επειδή οι πολιτικοί στη χώρα μας έχουν πάλι αρχίσει το αγαπημένο τους σπορ, να τα ρίχνει ο ένας στον άλλον, με τον κόσμο εν πολλοίς να ακολουθεί, να κατανοήσουν και οι δύο ότι κανένας τους δεν είναι άμοιρος ευθυνών, έκαναν δε τα πάντα να αποφύγουν τις μεταρρυθμίσεις που όμως θα είχαν ως τίμημα να χαθεί το «λάφυρο», να χαθεί το «φέουδο» της Μεταπολίτευσης "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Πορτογαλία: Το παράδειγμα που θα μας «πονάει»

" Η Πορτογαλία κατόρθωσε να εμφανίσει το πρώτο τρίμηνο του 2017 τον υψηλότερο ρυθμό ανάπτυξης της τελευταίας δεκαετίας, χάρη στις ισχυρές εξαγωγές και στην ανάκαμψη των επενδύσεων. Με πολύ λιγότερες μεταρρυθμίσεις από ότι στην Ελλάδα αλλά με έξυπνη στρατηγική από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, η πορτογαλική οικονομία αναπτύχθηκε με ρυθμό 2,8% σε ετήσια βάση… "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Η πολιτική «απάτη» με την οποία πέρασε το 4ο μνημόνιο (2ο μνημόνιο Τσίπρα)

" Δε δόθηκε, δεν «ιχνογραφήθηκε» καν η λύση για το χρέος, πολλώ δε μάλλον δε δόθηκε ούτε το  φύλο πορείας για την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης,  που έπρεπε να έχει επιτευχθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό. Ακόμα και το κλείσιμο της αξιολόγησης  πήγε πίσω. Η Κυβέρνηση μοιάζει πελαγωμένη και χωρίς σχέδιο. Κρατά τη  χώρα καθηλωμένη και την οικονομία σε στασιμότητα. "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Τα οκτώ θανάσιμα «αφηγήματα» που οδήγησαν την Ελλάδα στο σημερινό χάος…

" Υπάρχουν οκτώ αφηγήματα της Μεταπολίτευσης τα οποία μας οδήγησαν στη σημερινή τραγική κατάσταση. Η τραγωδία επιτείνεται από το γεγονός ότι δεν υπάρχει αφήγημα που θα μας βγάλει από την κρίση. Υπάρχουν, μερικές, ανεδαφικές υποσχέσεις που δίνονται, από τους «επίδοξους σωτήρες» σε έναν ευκολόπιστο λαό. Συνοπτική «αφήγηση», από τον δημοσιογράφο Παντελή Σαββίδη… "

Μαϊ
28
Περισσότερα »
Ο Ανήθικος Πολιτικός Αναλφαβητισμός της Ελληνικής Τρομοκρατίας

" Μπορεί η μορφή της τρομοκρατίας να άλλαξε, αλλά ο ηθικός-πολιτικός πυρήνας της παραμένει ο ίδιος. Όταν κάποιοι οπλίζονται με σκοπό να προωθήσουν με τη βία τις όποιες ιδεοληψίες τους, το αποτέλεσμα είναι εφιάλτης. Ουσιαστικά πρόκειται για την εξαμβλωματική εκδοχή των κινημάτων αμφισβήτησης. "

Μαϊ
28
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "