ΑΠΟΨΕΙΣ

Στα τέσσερα εσείς... στα τέσσερα! Ο πάνος, ο αλέξης και τα’άλλα paidia !!!

" Έναν συνδικαλισμό, που άσχετα με το πώς κατέληξε, έδωσαν αιματηρούς αγώνες οι παλιοί κομμουνιστές και αριστεροί για να καθιερώσουν. Και έρχεται σήμερα ο σύριζας για να τον καταργήσει ντε φάκτο… να τον βάλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, κάτι που δεν τόλμησε να κάνει το 2013 ούτε ο ανάλγητος ακροδεξιός «μπροδώτης» Σαμαράς διότι είχε βάλει βέτο ο Μπένι αν θυμάμαι καλά. "

Ιαν
17
Περισσότερα »
Viva la revolución - Συντροφικό τρολάρισμα… και οι γοβίτσες των 590 ευρώ

" Κράτα γερά την Επανάσταση. Ψηλά τα λάβαρα! Να ‘σαι καλά συντρόφισσα. Πώς γίνεται τα παιδιά της αστικής τάξης να πηγαίνουν στα δημόσια σχολεία και τα παιδιά των επαναστατών συντρόφων να πηγαίνουν σε ιδιωτικά; Πώς το κατάφερες αυτό συντρόφισσα; Τέτοια θαύματα ούτε ο σύντροφος Ιωσήφ δεν τα είχε πετύχει. Ο σύντροφος Λένιν θα είχε κατουρηθεί από τη χαρά του.  "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Άλλοι κλαίνε μια φορά το χρόνο, άλλοι κλαίνε κάθε μέρα (του Ζαχαρία Ζούπη)

" Σαν να μην κατάλαβε τι γινόταν γύρω της και περιγράφει αγώνες (sic!), μάχες που χάθηκαν και ανοικτούς πολέμους(!), προσπαθεί να προσθέσει ένα συναισθηματικό στοιχείο. Από πότε απλοί πολίτες πάνε διακοπές με το Πρωθυπουργικό αεροσκάφος και πάνε τα παιδιά τους στην ελίτ των ιδιωτικών σχολείων ΧΙΛ; Αυτά συνθέτουν και την πολιτική υποκρισία της κ.Μπαζιάνα.  "

Ιαν
12
Περισσότερα »
O Αλέξης Τσίπρας και οι κυβερνητικοί παλιάτσοι του που κάνουν τις «βρωμοδουλειές»

" O Αλέξης Τσίπρας είναι έξυπνος. Έχει το ταλέντο να διαλέγει τους πιο ευήθεις υπουργούς του για να τους αναθέτει τις πιο βρώμικες και επικίνδυνες δουλειές. Και αυτοί οι καημενούτσικοι -εν προκειμένω ο Μουζάλας και ο Κοντονής στο θέμα των Οκτώ Τούρκων φυγάδων στρατιωτικών- πέφτουν πρόθυμα στην παγίδα… "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Όλα για την Εξουσία: Κορωνίδα του χρεοκοπημένου και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος

" 3.000 αποδεδειγμένα επίορκους, με αδιάσειστα στοιχεία, τους «τακτοποίησε» η παρούσα κυβέρνηση και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Το δόγμα όχι απολύσεις ακόμη και για την περίπτωση των απατεώνων, επικράτησε στους δήθεν αδέκαστους, που θα πατάξουν την διαφθορά. Τι σημαίνει εξουσία; Μήπως η πλήρης κατάληψη του κρατικού μηχανισμού από κομματικούς εγκάθετους; "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Ποιό Ντάνουτ Λούπου πεθαίνεις… κε Πάνο μας…

" Όποτε βλέπω τον Πάνο Καμένο, θυμάμαι τον Λούπου. Ο συσχετισμός έχει να κάνει με την απογοήτευση που ακολουθεί κάθε ανένδοτος αγώνας που εξαπολύει στους εκάστοτε εχθρούς του. Τόσο ο Λούπου, όσο και ο Καμμένος, είναι παίκτες πρώτου ημιχρόνου. Ξεκινούν δυναμικά, παίζουν ένα καλό ημίχρονο και στο δεύτερο μέρος, βγαίνουν στο γήπεδο με κατεβασμένα τα χέρια. "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Οι Αριστερές... τύψεις της κουλτουριάρας κας Περιστέρα…

" Όχι γιατί δεν είναι ικανή να μιλήσει ή να σκεφτεί πολιτικά και πολυσύνθετα. Καθηγήτρια πανεπιστημίου είναι, σύζυγος πρωθυπουργού, πολιτικοποιημένη στο μεγάλο σχολείο της αριστεράς, σίγουρα έχει μάθει να χρησιμοποιεί τσιτάτα και φράσεις που δείχνουν… διανοούμενη (ακόμη κι αν δεν είναι). "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Μαθητές & Εκδρομές: «Opus» στη λάγνα γλώσσα της γραφειοκρατίας

" Υπουργοί, όργανα, περιφερειακοί διευθυντές και περιφερειάρχες να προσπαθούν όχι να πάει αλλά να μην πάει κανένας εκδρομή. Μπορεί επειδή φοβούνται ότι κάποιος καθηγητής ή μαθητής θα ζητήσει πολιτικό άσυλο στην Δύση. Ο Γαβρόγλου και τα παλικάρια του. Σαμάνοι της γραφειοκρατίας που προσπαθούν να σταματήσουν τον χρόνο που τους έχει ξεπεράσει. "

Ιαν
05
Περισσότερα »
Passaran. Όλα

" Για τις kolotoumbes φταίει η πίεση των θεσμών. Όταν δεν τον πιέζουν ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται ιδεολογικός βράχος. Όπως στην περίπτωση της επίθεσης στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ήταν η δεύτερη επίθεση αντιεξουσιαστών μέσα σε μια εβδομάδα. Την οποία ο πρύτανης του ΠΑΜ Αχιλλέας Ζαπράνης στωικά αποκάλεσε «άλλη μία συνηθισμένη μέρα στο ελληνικό πανεπιστήμιο».  "

Ιαν
05
Περισσότερα »
Για ποιον δουλεύουν; (ή μήπως «μας δουλεύουν»;)

" Πρώτη φορά τόσο ανενδοίαστα, μια κυβέρνηση αντιστρέφει όλα όσα διακήρυττε, όλα όσα ενέπνευσε το λαό (δηλαδή το αφελές τμήμα του) να πιστέψει. Τώρα ποδοπατά όσα είχε διακηρύξει, κονιορτοποιεί ιδέες και αξίες που ήταν θέσφατα για τον κόσμο της, και παρόλα αυτά ο κόσμος αυτός την ανέχεται. Είναι ένας λαός που μόνος του προσφέρεται υπό ομηρία, και λογικά θα συνεχίσει έτσι. "

Ιαν
02
Περισσότερα »
H τύφλωση του σταλινισμού και η αριστερά του ΣΥΡΙΖΑ

" Πολλοί υποστηρίζουν πως οι επαναστάσεις φέρνουν ένα καθεστώς πολύ χειρότερο από το προηγούμενο. Για τους αριστερούς, όμως, τα πράγματα δεν είναι έτσι. Κατά κανόνα οι επαναστάσεις γίνονται από τους ανώνυμους, σε αυθόρμητα κινήματα, χωρίς τη συμμετοχή κομμάτων. Αλλά τα κόμματα είναι αυτά που δρέπουν τους καρπούς της εξουσίας. "

Δεκ
26
Περισσότερα »
Οι... αριστερές «κουκούλες» και τα γιούρια… για κάθε δημόσια θέση…

" Πριν από μερικούς μήνες επισκέφτηκαν τον Γιάννη Δραγασάκη πέντε στελέχη της Διεύθυνσης Οικονομικής Ανάλυσης και Μελετών της Τράπεζας της Ελλάδος. Τα στελέχη αυτά κατέθεσαν προτάσεις στον αντιπρόεδρο για το πώς θα φθείρουν τον Γιάννη Στουρνάρα. Ουσιαστικά έστησαν ένα ευρύτερο σχέδιο υπονόμευσης του διοικητή τους με σκοπό να τον εξαναγκάσουν σε παραίτηση καθώς η ΤτΕ είναι η μοναδική αρχή που δεν έχει βάλει χέρι ο ΣΥΡΙΖΑ, διότι δεν μπορεί κιόλας. "

Δεκ
26
Περισσότερα »
Ο επιτυχημένος κύριος Τσακαλώτος (μας)

" Ο κ. Τσακαλώτος προς τον κ. Βενιζέλο: «Αφού τα κάνατε τόσο καλά εσείς και τόσο χάλια εμείς, γιατί είστε τόσο αποτυχημένος πολιτικός;». Μιλάμε για ήθος γενναίο, για έξοχη αστική ευγένεια, για υψηλόφρονα και φιλόφρονα σεβασμό, για αμέριστη συναδελφική αβρότητα.Και λέγαμε, πού πήγε εκείνο τα περίφημο αριστερό ήθος; Στα σκουπίδια της Ιστορίας το πέταξαν οι συγκατανευσιφάγοι της κυβέρνησης. "

Δεκ
26
Περισσότερα »
Στο προτεκτοράτο της μ@λ@κί@ς…

" Τί άλλαξε από το 1934, που γράφτηκε, για την πλημμύρα εκείνης της χρονιάς, όπως την περιγράφει ο Μάρκος και η Μαρίτσα Πανδρά; Τίποτα απολύτως, χειροτέρεψαν όλα! Μόνη αλλαγή η μαζική ηλιθιότητα! Άλλο πάλι αυτό! Καταστροφή σε απευθείας μετάδοση, με κάμερες, φτηνιάρικη θλίψη για τους βολεμένους στους καναπέδες. "

Δεκ
26
Περισσότερα »
Λύκοι με προβιά δυστυχισμένων και καταδιωχθέντων προβάτων - Το κόμμα των πλουσίων…!!!

" Η κυβέρνηση δεν αποστρέφεται τους πλούσιους της χώρας όσο θέλει να πιστεύουμε. Αυτό δείχνει μια σειρά από ενέργειες που έχει κάνει, που ευνόησαν επιχειρηματίες του λεγόμενου “μεγάλου κεφαλαίου”. Κι ενώ ορισμένες από αυτές ήταν δικαιολογημένες και απαραίτητες, τα κίνητρα για κάποιες άλλες δεν ήταν τόσο ξεκάθαρα. "

Δεκ
21
Περισσότερα »
Ο πλέον αδύναμος κρίκος... είναι μπροστά μας…

" Καθώς δεν έχει δρομολογηθεί βιώσιμη λύση του ελληνικού προβλήματος, η οργή και οι εντάσεις είναι θέμα χρόνου να επανέλθουν. Το πιθανότερο είναι πως θα επανέλθουν δριμύτερες καθώς η επόμενη ένταση της κρίσης θα είναι χειρότερη από εκείνες που προηγήθηκαν το 2015, το 2012 και το 2010. "

Δεκ
17
Περισσότερα »
Οι «σοφοί», ο χασάπης και η ψευδής εξίσωση στο Ελληνικό δράμα…

" Το κόστος που όλα αυτά τα χρόνια έχει πληρώσει η ελληνική κοινωνία είναι βαρύτατο. Η δραματική ανεργία του περίπου 27% έπεσε κυρίως αφενός λόγω της μαζικής μετανάστευσης νέων επιστημόνων, αφετέρου λόγω της μερικής απασχόλησης. Το και σήμερα δραματικά υψηλό ποσοστό της ανεργίας δεν αποτυπώνει επακριβώς το κοινωνικό δράμα. "

Δεκ
17
Περισσότερα »
”53”: Αποφασίζουν την κυβερνητική πολιτική και μετά ψάχνουν σημεία ”διαφοροποίησης” για να προσφέρουν άλλοθι στα δικά τους «εγκλήματα»

" Οι λεγόμενοι ”53” είναι αρχιτέκτονες, συμμέτοχοι και ψηφίσαντες της κυβερνητικής πολιτικής και των εγκλημάτων της στο οικονομικό, κοινωνικό, περιβαλλοντικό πεδίο αλλά και στο πεδίο των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της εξωτερικής πολιτικής, έρχονται εκ των υστέρων και εφευρίσκουν σημεία, δήθεν, διαφοροποίησης, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν και να προσφέρουν άλλοθι σε μια παραδομένη κυβέρνηση των μνημονίων, του αντιδημοκρατικού κατήφορου και της κοινωνικής λεηλασίας. "

Δεκ
13
Περισσότερα »
Κυνηγώντας την πολιτική «ανάταση»: Σχέδιο «Νέμεσις» για να ξαναστήσουν το «ηθικό πλεονέκτημα»

" Επιχείρηση «καθαρά χέρια» (που πιθανότατα θα καταλήξει σε παρωδία), με στόχο χιλιάδες κρατικούς λειτουργούς οι οποίοι θα στοχοποιηθούν για επικοινωνιακούς λόγους εν όψει εκλογών, στήνεται από νοσηρούς κυβερνητικούς εγκεφάλους, σε συνεργασία με «ελεγχόμενο» μέρος της Δικαιοσύνης.  "

Δεκ
03
Περισσότερα »
Η εξέλιξη μιας πεταλούδας σε σκουλήκι… ο Τσακαλώτος, ο Τζανακόπουλος, ο Κοντονής και ο Τσίπρας

" Μετά και τις πρόσφατες ένθερμες δηλώσεις Τσακαλώτου, Τζανακόπουλου και Κοντονή για τους πλειστηριασμούς, η πορεία μετεξέλιξης του ΣΥΡΙΖΑ από κατά φαντασία αριστερό κόμμα σε έμπρακτα «δουλικό» μπορεί να καταγραφεί με ασφάλεια και βεβαιότητα βήμα βήμα. Όπως η δαρβινική εξέλιξη όλων των ζώων…. "

Δεκ
03
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "