ΑΠΟΨΕΙΣ

Ευκλείδης Τσακαλώτος: «Αριστερός» Κυνισμός χωρίς όρια!!!

" Tο πλουσιόπαιδο ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, θεωρεί ότι μεσαία τάξη είναι η τετραμελής οικογένεια με 1200 ευρώ το μήνα. Ο ίδιος σύμφωνα με το Πόθεν Εσχες που δημοσιεύθηκε τον Δεκέμβριο του 2016 δήλωσε για το 2014 εισοδήματα 75.312 ευρώ ενώ η σύζυγός του εισοδήματα ύψους περίπου 135.000 ευρώ. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Θύρα 7 Ολυμπιακού κατά πάντων (Κοντονή, Καμμένου, ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ & «θείας» Δίκης)

" H ΘΥΡΑ 7 έχει επιλέξει εδώ και χρόνια στην πορεία της, τη λογική του «No Politica» εκτός βέβαια περιπτώσεων που θεωρούμε ότι απειλούν ή στρέφονται κατά του Ολυμπιακού μας. Η θέση που θα πάρουμε σήμερα είναι μια απάντηση στην επίθεση που δέχεται ο Ολυμπιακός. Και αναγκαζόμαστε να απευθυνθούμε σε πολιτικούς και στην κυβέρνηση γιατί αυτοί πρώτα επέλεξαν ως στόχο τον Ολυμπιακό για να ικανοποιήσουν τους υποστηρικτές τους και φίλους τους που είναι εχθροί του Ολυμπιακού. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Τεράστια ψέματα και πολιτικές απάτες, από τα «προσώπατα» της εξουσίας

" Το μίγμα της οικονομικής πολιτικής το αποφάσιζε το ΥΠΟΙΚ κι όχι η εκάστοτε τρόικα ή τα "κουαρτέτα" ή ‘’οι θεσμοί" κι "οι αγορές". Είναι μια καθαρή ομολογία πως όλα όσα λέγονταν κι ακούγονταν μέχρι σήμερα για δήθεν λεπτομερείς εντολές συγκεκριμενοποίησης μέτρων που, αποδεδειγμένα, κατέστρεψαν οικονομικά υποσύνολα και κοινωνικές ομάδες, ήταν ασύστολα ψέματα. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Η ΔΕΗ, η εισπρακτική κοινοπραξία των «οφειλών» της και τα «Παιδιά της Εξουσίας»…

" Στην Ελλάδα του αμέρικαν Κολλεγίου, τα Paidia της εξουσίας δεν αλλάζουν, ανεξάρτητα από το αν η κυβέρνηση είναι αριστερή ή δεξιά. Όπως λέει και ο λαϊκός ποιητής «την ιστορία την γράφουν οι παρέες» και εκ των πραγμάτων φαίνεται ότι η παρέα του Κολεγίου είναι πολύ δυνατή στην προστασία των μελών της και στην διανομή του κρατικού πλούτου… "

Νοε
13
Περισσότερα »
Ο εγχώριος «στρατός κατοχής» και η αντίσταση στις γαλλικές προτάσεις

" Το εγχώριο μανδαρινάτο σαμποτάρει κάθε πρόταση των Γάλλων συμβούλων της κυβέρνησης για τον εξορθολογισμό των δημοσίων δαπανών. Η ψηφιοποίηση δεν αρέσει και στους δήθεν συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ, γιατί όσο θα αποχωρούν δημόσιοι υπάλληλοι τόσο θα μειώνεται η δύναμή τους και άλλο τόσο θα περιορίζονται οι κοινωνικοί τους εκβιασμοί εις βάρος της κοινωνίας των πολιτών. "

Νοε
13
Περισσότερα »
Νομιμοποιημένη ληστεία η Σφαγή των Αμνών - Στόχος η φτωχοποίηση των μαζών

" Αυτό που συμβαίνει λέγεται ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ. Σκοπό έχει να καταστρέψει ολοσχερώς την επιχειρηματικότητα, ώστε μετά οι κομισάριοι χωρίς ανταγωνισμό να ξαναχτίσουν την οικονομία από το μηδέν με ιδιοκτησία δική τους αυτή τη φορά. Είναι η Σφαγή των Αμνών, με στόχο τη φτωχοποίηση. "

Νοε
01
Περισσότερα »
Γιώργος, O «ήρωας» και πολιτικά αντιστασιακός εκδότης που είναι πάντα με το «γκουβέρνο»…

" Συνεχίζει να κάνει αποκαλύψεις για το προ του 2015 βρώμικο πολιτικό σύστημα, εφαρμόζοντας την «βρώμικη» πατέντα που ο ίδιος έχει κοπιάρει σε παγκόσμιο επίπεδο. Αναφέρεται πάντα σε πολιτικούς άνδρες που έχουν φύγει από την ζωή και δεν μπορούν να απαντήσουν στα όσα τους καταλογίζει. Στόχος να του χαρισθούν πάλι τα «θαλασσοδάνεια» του. "

Νοε
01
Περισσότερα »
Δικτατορία του «προλεταριάτου»; Λαϊκά δικαστήρια, πολιτοφυλακές και συμμορίες στους δρόμους

" Όποιος μπορεί, όποιος έχει την δυνατότητα, θα δημιουργεί και μία παρακρατική – παραστρατιωτική οργάνωση. Στην αρχή για να προστατευτεί από τους άλλους. Στην συνέχεια κι όταν η ανομία θα τον ωθήσει να γίνει πιο τολμηρός, θα επιχειρήσει να επιβάλλει την κυριαρχία του στην γειτονιά. Αυτή είναι η Ελλάδα που μας επιφυλάσσει το μέλλον. "

Οκτ
31
Περισσότερα »
Άρχισαν πάλι τα όργανα: Θέλουν να μοιράσουν πλεόνασμα. Πάμε για εκλογές!

" Άρχισαν πάλι τα όργανα. Με το που γύρισε ο πρωθυπουργός από την Αμερική, ξεκίνησαν οι συσκέψεις. Ο «θείος» Φλαμπουράρης κλήθηκε αρκετές φορές στο Μαξίμου ενώ ο Νίκος Παππάς επίσης, άρχισε να σκέπτεται με ποιον τρόπο θα «συνεργαστεί» με Τσακαλώτο και Χουλιαράκη. Και όλα τα παραπάνω, γύρω από ένα πλεόνασμα που δεν υπάρχει! "

Οκτ
27
Περισσότερα »
5+1 ψέματα… των Τσίπρα-Καμμένου…

" Μέσα από τις πρωθυπουργικές αναφορές από τα Γιάννενα, μπορεί εύκολα κάποιος να εντοπίσει τουλάχιστον πέντε δεδομένα πολιτικά ψέματα και ένα εν δυνάμει. Η κυβέρνηση θα ολοκληρώσει την τετραετή θητεία της, η χώρα θα βγει από τα μνημόνια το καλοκαίρι του 2018, ανακτά την εθνική της κυριαρχία, μπαίνει στην εποχή τις δίκαιης ανάπτυξης,  πέτυχε εκεί που οι άλλοι απέτυχαν και τέλος  ήταν η μοναδική που προσέφυγε στις κάλπες αφού υπέγραψε συμφωνία με τους θεσμούς και όχι πριν. "

Οκτ
27
Περισσότερα »
Το Δ΄ Γερμανικό Ράιχ επωάζει...

" Τόσο άθλιοι υποκριτές! Επωάζουν με καμάρι δεκαετίες τώρα το αυγό του φιδιού του φασισμού, με κοινοβουλευτικό φερετζέ ο φασισμός κυριαρχεί ολοκληρωτικά στην Ευρώπη, υπό την κυριαρχία – εποπτεία του Αμερικάνικου Ιμπεριαλισμού και του Παγκοσμίου Κεφαλαίου, και τους πείραξε, το υψηλό ποσοστό του νεοναζιστικού κόμματος στις εκλογές.  "

Οκτ
22
Περισσότερα »
Επίσκεψη Αλέξη στον Τραμπ… μια ψύχραιμη πρώτη προσέγγιση

" Η αλήθεια είναι ότι ο Πρόεδρος Τραμπ επιφύλαξε θερμότατη υποδοχή στον κ. Τσίπρα, μέχρι σημείου παρεξήγησης. Ο Λευκός Οίκος αναβάθμισε την επίσκεψη του πρωθυπουργού, του παραχώρησε και το Blair House, του απένειμε τιμές το στρατιωτικό άγημα των αμερικανικών Ενόπλων Δυνάμεων, του σχεδίασε και μία καλοστημένη συνέντευξη Τύπου, κατά την οποία ο κ. Τσίπρας είχε «μπροστά στα πόδια του» την αφρόκρεμα της αμερικανικής δημοσιογραφίας.  "

Οκτ
21
Περισσότερα »
Εκλογές το 2018… Στόχος η «όπως, όπως» διάσωση των δύο «εταίρων»…

" Παρότι διακαής πόθος των Τσίπρα-Καμμένου είναι η παραμονή στην εξουσία μέχρι το τελευταίο επιτρεπόμενο από το Σύνταγμα λεπτό, η επιλογή τους είναι αναγκαστική. Οι δανειστές θα ζητήσουν νέα μέτρα, ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αντέχει σε κάτι τέτοιο. Εκλογές την επόμενη χρονιά, λοιπόν.  "

Οκτ
14
Περισσότερα »
Το «γελοίον» του πράγματος, ο «Γιάνης», ο Γαβράς, ο Βασιλικός και η παρακμή - ελληνική & ευρωπαϊκή

" Αν κάποτε ο Τσόρτσιλ έλεγε πως «οι ήρωες πολεμούν ως Έλληνες», σήμερα οι Ευρωπαίοι θα μπορούσαν να εισαγάγουν μια νέα λέξη στο λεξιλόγιό τους, το varoufakis ως συνώνυμο του γελοίου – κάτι που, ευτυχώς για μας και δυστυχώς γι’ αυτούς, αφορά και τους ίδιους! Το δυστύχημα, πάντως, είναι πως όσα είπε ο Σόιμπλε για τον Βαρουφάκη, ότι «δεν μπορεί να τον πάρει στα σοβαρά», αντανακλούν πάνω στη σύγχρονη Ελλάδα που έγινε για άλλη μια φορά καταγέλαστη. "

Οκτ
14
Περισσότερα »
Η Ελλάδα που τρώει τα παιδιά της - «Κατεστραμμένος, πλέον, μετανιώνω που δεν έφυγα όταν ήμουν 30»

" Τίποτα δεν λειτουργεί πλέον! Γεμίσαμε κρατικοδίαιτους τενεκέδες που κάνουν θόρυβο χωρίς ουσία, καβαλημένα καλάμια, χωρίς ούτε ένα ένσημο στον ιδιωτικό τομέα, που ισχυρίζονται ότι αυτοί θα μας σώσουν, αλλά στην πραγματικότητα επιζητούν πρώτο, δεύτερο ή και …τρίτο μισθό απ’ το δημόσιο πρυτανείο (συν φυσικά όλα τα «εξτραδάκια» που συνεπάγεται η καρέκλα). "

Οκτ
11
Περισσότερα »
ΔΝΤ προς Τσίπρα: Νέα Οικονομικά μέτρα, (νέο μνημόνιο;), ξεχάστε τα πλεονάσματα και την αναδιάρθρωση του χρέους

" Αντιμέτωπη με όλα όσα ξόρκιζε βρίσκεται πλέον η ελληνική κυβέρνηση καθώς μετά τη δημοσιοποίηση των αναθεωρημένων εκτιμήσεων του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου η πρώτη ανάγνωση είναι ότι και νέα μέτρα θα απαιτηθούν, και η ανάπτυξη θα είναι ασθενική τα επόμενα έτη και το θέμα της αναδιάρθρωσης του χρέους πηγαίνει στις καλένδες. "

Οκτ
11
Περισσότερα »
Requiem για την Ευρώπη που παρακμάζει;

" Ενώ τα σύννεφα μαζεύονται και γίνονται συνέχεια πιο μαύρα και απειλητικά, εμείς «δειλοί, μοιραίοι και άβουλοι», προσμένουμε «κάποιο θάμα» ή έναν από μηχανής θεό για να μας σώσει. Βγάζοντας, κάθε φορά που δεν ξεσπάει η καταιγίδα, στεναγμούς ανακούφισης, ξαναγυρίζουμε στην πνευματική μας ραστώνη ναρκωμένοι από τα «σκουπίδια» - survivor et cetera - που μας ταΐζουν τα Μ.Μ.Ε., περιμένοντας την επόμενη φορά που θα φωνάξουμε «βοήθεια Θεέ μου». "

Οκτ
11
Περισσότερα »
ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ: Γιατί οι ΑΝΕΛ ήταν οι καταλληλότεροι συγκυβερνήτες του ΣΥΡΙΖΑ

" Ο ΣΥΡΙΖΑ ήθελε την εξουσία και ήθελε να μπορεί να κάνει ανενόχλητος ό,τι θέλει με αυτήν. Ευλόγως λοιπόν προτιμούσε  έναν πολιτικό εταίρο που δεν θα τον εμπόδιζε σε αυτό. Το ήθος, οι αρχές και η εντιμότητα  (αν κάποιος π.χ είναι “λαμόγιο”, σύμφωνα με την έκφραση που χρησιμοποίησε υπουργός του) δεν είχαν σημασία. Αρκεί να γινόταν η δουλειά… "

Οκτ
08
Περισσότερα »
Για βραβείο Νόμπελ; Χρωστάνε της Μιχαλούς, αλλά παρουσιάζουν τεράστιο πλεόνασμα – Το μέγα κόλπο τους…

" Η κυβέρνηση πολιτεύεται μόνο για (με) τα πλεονάσματα. Είναι το μόνο μέγεθος που ενδιαφέρει την τρόικα και είναι το μόνο ποσό που μπορεί να μοιράσει για την διαχείριση της κομματικής της απήχησης (επιδοματική πολιτική). Από την άλλη τα χρέη του δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, τους συνταξιούχους, κλπ, έχουν οδηγήσει την οικονομία στο χείλος του γκρεμού… "

Οκτ
05
Περισσότερα »
Aπόψεις με παρρησία

" Η πολιτική που ασκούν οι Σοσιαλιστές εδώ στη χώρα μας δεν είναι τίποτα λιγότερο από εγκληματική. Όμως οι Σοσιαλιστές δεν είναι πια Σοσιαλιστές. Είναι κατά βάση Εθνικοσοσιαλιστές. Οι Σοσιαλιστές δολοφόνησαν τον σοσιαλισμό ήδη από τη στιγμή που έγιναν εξουσία. Υπάρχει μόνο εκείνος ο αηδιαστικός ψευτοσοσιαλισμός που σε αρρωσταίνει με το που ανοίγεις τα μάτια σου το πρωί. "

Οκτ
05
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "