ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Δήμος Διονύσου – «Απένταξη» του εργολάβου κατασκευής του αποχετευτικού… κου Καλογρίτσα

" Τη ζοφερή κατάσταση που επικρατεί στα δημοτικά έργα αποτυπώνει η «διαδρομή» του έργου κατασκευής Αποχετευτικού Δικτύου στον Δήμο Διονύσου, που βρίσκεται στο 30% αν και θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί, από την κατασκευαστική εταιρία «Τοξότης ΑΤΕ», θυγατρική του ομίλου Καλογρίτσα που έχει χαρακτηρισθεί ως ευνοούμενος του ΣΥΡΙΖΑ και του υπουργού κου Σπίρτζη. "

Απρ
21
Περισσότερα »
Το «σύνδρομο» των επιτυχημένων: Δήμαρχος για πολλοστή φορά στο εδώλιο για κακουργηματική απάτη στο Δήμο του

" Χριστόδουλος Οικονομίδης, πρώην δήμαρχος Καλαμαριάς: Άνηκε στην «γενιά» των υποτιθέμενων πολύ πετυχημένων δημάρχων, με πολλές θητείες στο δημαρχιακό θώκο. Σήμερα, όμως, παραπέμπεται, με βούλευμα, για πολλοστή φορά, για κακουργηματική απάτη που φέρεται να διέπραξε στον Δήμο που διοικούσε κατά την διάρκεια της θητείας του. "

Μαρ
03
Περισσότερα »
Η εκπαίδευση των νηπίων «καίει» τους Δημάρχους – Ειλικρινές ενδιαφέρον ή «χάνουν» πολιτική επιρροή;

" Συνεχίζονται οι σφοδρές αντιδράσεις των Δημάρχων για τις αλλαγές που επιφέρει το νομοσχέδιο του Γαβρόγλου «για το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής» στην υποχρεωτική εκπαίδευση των νηπίων η οποία «κατεβαίνει» πλέον στην ηλικία των 4 χρόνων, ως υποχρεωτική εισαγωγή στην δημόσια (και ιδιωτική) στοιχειώδη εκπαίδευση. "

Φεβ
21
Περισσότερα »
Χάνουν «Κουκιά»; Πόλεμος για την εκπαίδευση των τετράχρονων μεταξύ ΠΟΕ-ΟΤΑ & Νηπιαγωγών

" Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις των Δημάρχων που εκφράσθηκαν μέσω της ΚΕΔΕ για την θεσμοθέτηση της διετούς υποχρεωτικής φοίτησης των Νηπίων από 4 ετών, σφοδρές αντιδράσεις υπάρχουν και από τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση για την υποχρεωτική προσχολική εκπαίδευση που προβλέπεται στο ν/σ για την ίδρυση του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής.  "

Φεβ
18
Περισσότερα »
Βγήκαν τα μαχαίρια; Ο «αξιαγάπητος» κος Πατούλης, η αυτοδιοίκηση και το μοίρασμα των λάφυρων….

" Το ποτάμι ξεκίνησε. Συνεργάτες του αναφέρουν ότι ο δήμαρχος «κρατιέται πολύ καλά», με τα μηδενικά που συνοδεύουν τις αποταμιεύσεις του για τα γεράματα ή για την πολιτική καριέρα, να αποτελούν απόδειξη της κακίας και μοχθηρίας του κόσμου. Εξάλλου είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει, κάθε φέρελπις πολιτικός αστήρ. Τα «καλύτερα» έρχονται… "

Φεβ
12
Περισσότερα »
Και στη Θεσσαλονίκη στα Δυτικά θάβουν τα σκουπίδια

" Τη χρηματοδότηση της ωρίμανσης των έργων ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων στη Κεντρική Μακεδονία, με συνολικό προϋπολογισμό 3,7 εκατ. ευρώ, ανακοίνωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Αλέξης Χαρίτσης και ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτης Φάμελλος. "

Φεβ
01
Περισσότερα »
Δήμαρχος Αμφιλοχίας: Νέες αυτοδιοικητικές πληγές ανοίγει το πολυνομοσχέδιο

" Νέες αυτοδιοικητικές πληγές ανοίγει το πολυνομοσχέδιο που κατετέθη στη Βουλή την 9η/1/18 και ψηφίζεται με διαδικασίες εξπρές, προς υλοποίηση των προαπαιτούμενων δράσεων (prior actions) του προσφάτως επικαιροποιημένου Μνημονίου (Supplemental Memorandum of Understanding, Third Review). Πέρα από τα θέματα, που αναπαράγονται εκτενώς στα ΜΜΕ, διαπιστώνουμε ότι διάφορες διατάξεις και τα “ψιλά γράμματα” των 1.531 σελίδων του, χτυπούν για μια ακόμη φορά το αυτοδιοικητικό σώμα. "

Ιαν
12
Περισσότερα »
«Βόμβα» στο Δήμο Σκιάθου: Το Ελεγκτικό Συνέδριο ανακάλυψε τεράστιο έλλειμμα 5,3 εκατ. ευρώ στο ταμείο του δήμου…

" Ο επίτροπος του ελεγκτικού συνεδρίου κοινοποίησε την Παρασκευή στο δήμο έκθεση ελέγχου για την οικονομική διαχείριση του 2006 και ζητά να καταλογιστούν 5,3 εκατομμύρια ευρώ σε τρια πρόσωπα, μεταξύ των οποίων και στον πρώην δήμαρχο κ. Πλωμαρίτη. Για τον κ. Πλωμαρίτη ζητά καταλογισμό 1,7 εκατομμυρίων ευρώ. "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 6 ετών «αυτοδιοικητικά αστέρια», δήμαρχος και γενικός γραμματέας Δήμου

" Με κάθειρξη 6 ετών, ο καθένας, τιμωρήθηκαν από ο τέως δήμαρχος Καλαμαριάς Χριστόδουλος Οικονομίδης και ο πρώην γγ του Δήμου Δημήτρης Λέκκας, στους οποίους καταλογίστηκαν ευθύνες για απώλειες μισθωμάτων -ύψους 342.000 ευρώ- συνδεόμενα με δημοτικό ακίνητο, την περίοδο 2002-2010. "

Ιαν
05
Περισσότερα »
Ποινική δίωξη σε βάρος Διευθυντή Δήμου που έδινε παράνομα επίδομα ΒΑΕ σε υπάλληλό του

" Ο εν λόγω Διευθυντής, λοιπόν, δεν έδωσε ούτε μία, ούτε δύο φορές το επίδομα ανθυγιεινής εργασίας στην υπάλληλο Καθαριότητας. Το χορηγούσε από την 21η Οκτωβρίου 2012 έως την 29η Μαΐου 2015, παρότι η δημοτική υπάλληλος δεν το δικαιούτο, δεδομένου ότι εκτελούσε χρέη γραμματέα στο τμήμα Καθαριότητας του Δήμου. "

Ιαν
05
Περισσότερα »
Επιτέλους: «Κοινωφελής εργασία ανηλίκων με αξιόποινες πράξεις σε Δήμους (θεσμοθέτηση με ΚΥΑ)

" Με στόχο την κοινωνική ένταξή τους, με εξωιδρυματικά μέτρα, Κοινή Υπουργική Απόφαση επιτρέπει την παροχή «κοινωφελούς εργασίας» ανηλίκων άνω των 15 ετών και νέων 18 – 25 ετών, που έχουν τελέσει αξιόποινη πράξη, με σχετικές αποφάσεις του Δικαστηρίου Ανηλίκων, σε φορείς του Δημοσίου και Δήμους… Το αναμορφωτικό αυτό μέτρο δεν επιτρέπεται να ξεπερνά τις 150 ώρες συνολικά. "

Ιαν
05
Περισσότερα »
Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό δήμαρχος - Καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9 ετών από το Πενταμελές Εφετείο

" Ένοχος και σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε δήμαρχος, που καταδικάστηκε σε κάθειρξη 9 ετών από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων για υπεξαίρεση από το δημοτικό ταμείο. Ο ίδιος είχε τιμωρηθεί πρωτόδικα με κάθειρξη 18 ετών, κι αφού έμεινε δύο χρόνια στη φυλακή, αποφυλακίστηκε το 2016 υπό όρους, για λόγους υγείας. Μαζί του καταδικάστηκε πρώην ταμίας του ίδιου Δήμου. "

Ιαν
05
Περισσότερα »
Ελεγκτικό Συνέδριο: Πάντα Πρωταθλητές σε «καραμπινάτες» παραβάσεις οι OTA

" Πρωταθλητές και το 2014 σε «καραμπινάτες» παραβάσεις οι OTA σημειώνει το Ελεγκτικό Συνέδριο στην ετήσια έκθεσή του που δημοσιεύθηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2017. Ειδική αναφορά υπάρχει στις απευθείας αναθέσεις, στην κατάτμηση προμηθειών, στις μη νόμιμες δαπάνες δικηγόρων για προσωπικές υποθέσεις δημάρχων, στο «σπάσιμο» έργων, κλπ. "

Ιαν
02
Περισσότερα »
Κακουργηματική δίωξη για υπεξαίρεση για τον π. Δήμαρχο Λαμιέων Γ. Κοτρωνιά

" Δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για υπεξαίρεση και στον πρώην Δήμαρχο Λαμιέων, Γιώργο Κοτρωνιά. Η υπόθεση για την οποία απαγγέλθηκαν κατηγορίες στον πρώην Δήμαρχο Λαμιέων, αφορά το έλλειμμα στο ταμείο του 4ου ΚΑΠΗ του Δήμου, ενώ σε διερεύνηση από την δικαιοσύνη είναι και άλλες υποθέσεις. "

Δεκ
31
Περισσότερα »
ΚΕΔΕ «καλεί» Δούρου: Τα ψέματα τελείωσαν, δώστε ονόματα δημάρχων

" ΚΕΔΕ: Να μας πει συγκεκριμένα, με ονοματεπώνυμα, με ποιους δημάρχους συγκρούστηκε. Να μας πει ποιοι είναι οι δήμαρχοι που προέταξαν την ανάπλαση πλατειών και αρνήθηκαν να τους χρηματοδοτηθούν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στους Δήμους τους. Αν δεν το κάνει, είναι συκοφάντης. "

Δεκ
26
Περισσότερα »
Σπύρος Τζόκας: Η ομιλία του αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθήνας στο Συνέδριο της ΕΝΠΕ και οι θέσεις της μειοψηφίας

" Ο σοφός Αϊνστάϊν έλεγε ότι είναι παράνοια να  επαναλαμβάνει κάποιος τις ίδιες ενέργειες και να νομίζει ότι θα έχει διαφορετικά αποτελέσματα. Κάπως έτσι συμβαίνει και με τις μνημονιακές κυβερνήσεις των τελευταίων χρόνων. Επαναλαμβάνουν τις ίδιες πολιτικές και ατυχώς για την πατρίδα μας έχουν τα ίδια οδυνηρά και βάρβαρα αποτελέσματα, που καθημερινά οξύνουν την ανθρωπιστική κρίση. "

Δεκ
13
Περισσότερα »
Μαθήματα Διαπλοκής & Διαφθοράς: Προϊστάμενος Υπηρεσίας Δόμησης δικάζεται για παράβαση καθήκοντος και …

" Ο κατηγορούμενος, που δικάζεται για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση ενώπιον του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου, φέρεται από το έτος 2012 έως και τον Μάρτιο του 2015 να μην προέβη σε έλεγχο νομιμότητας κατασκευών με την διενέργεια αυτοψίας και σε έκδοση πρωτοκόλλων αυθαίρετων κατασκευών… "

Νοε
27
Περισσότερα »
Δήμαρχοι νησιών εναντίον Μουζάλα: «Τα νησιά πληρώνουν για να έχουν κάποιοι την ησυχία τους»

" «Εγκαταλειφθήκαμε στην τύχη μας. Το ποτήρι ξεχείλισε», «τα πράγματα πηγαίνουν όλο και χειρότερα», «η αλήθεια είναι ότι τα νησιά πληρώνουν το τίμημα για να έχουν κάποιοι άλλοι την ησυχία τους», ήταν μόνο μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν στη Βουλή, με τον υπουργό σε δύσκολη θέση να μην μπορεί να αρθρώσει απάντηση. Στο μόνο που αρκέστηκε να πει, ώστε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα ήταν: «Αλλάζουν οι συνθήκες αλλάζουν κι όλα τα δεδομένα». "

Νοε
05
Περισσότερα »
Μεγάλοοο Φρούτοοο…!!! Νέα ποινική δίωξη για Απάτη σε βάρος του τέως δημάρχου Καλαμαριάς

" Αυτή τη φορά διώκεται για συνέργεια σε απάτη, με επίκεντρο δημοτική επιχείρηση που διαχειριζόταν τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς την περίοδο 2003-2010, διάστημα κατά το οποίο ο Χριστόδουλος Οικονομίδης ήταν Δήμαρχος Καλαμαριάς. Μαζί του διώκονται άλλα έξι πρόσωπα τα οποία την επίμαχη περίοδο διατέλεσαν πρόεδροι ή διευθυντές της δημοτικής επιχείρησης. "

Οκτ
16
Περισσότερα »
ΣΟΚ: Δίωξη για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» σε Δήμαρχο «Τοτέμ» της Αυτοδιοίκησης

" Σε βάρος του κ. Οικονομίδη που διετέλεσε δήμαρχος από το 1999 έως και το 2010 ασκήθηκε ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) και ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες. Ο φάκελος της δικογραφίας διαβιβάστηκε ήδη σε ειδικό εφέτη ανακριτή, ενώπιον του οποίου ο επί 11 χρόνια δήμαρχος Καλαμαριάς θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις. "

Οκτ
10
Περισσότερα »
Τα «καλά» Paidia των Δήμων «βρήκαν» χρήμα και το ξοδεύουν – Η περίπτωση του Δήμου Γλυφάδας και τα 4.598.862,40 ευρώ !!!

" Τελευταίος στην σειρά, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, που με μία απίστευτη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του, κάνει διαγωνισμό συνολικού ύψους 4.598.862,40 ευρώ (!!!) για την συντήρηση των οχημάτων του Δήμου του, διάρκειας 48 μηνών από την κατακύρωσή του, δηλαδή μέχρι τα μέσα του 2020, ενάμισι χρόνο μετά την ολοκλήρωση της δικής του θητείας.  "

Οκτ
09
Περισσότερα »
Με κακουργηματικές κατηγορίες για εικονικά έργα παραπέμπεται πρώην Νομάρχης και νυν Δήμαρχος

" Την παραπομπή του πρώην νομάρχη και δημάρχου Γρεβενών, Δημοσθένη Κουπτσίδη, καθώς και του επιχειρηματία Δημήτρη Σκόρδα, από την ίδια περιοχή, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών Δυτικής Μακεδονίας για απευθείας αναθέσεις έξι εικονικών έργων, που ο πρώτος υπέγραψε και δεύτερος τα πληρώθηκε κανονικά ως ολοκληρωμένα… "

Οκτ
03
Περισσότερα »
Η «Χάρις» του ΧΥΤΑ Φυλής είναι μόνο για την Δυτική Αθήνα και Δυτική Αττική - Δυσοσμία σε Πειραιά & Δυτ. Αττική

" Αντιπεριφερειάρχες κατά Φάμελλου… Τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια έντονων και δυσάρεστων οσμών δημιουργούν δικαιολογημένα έντονη ανησυχία στους κατοίκους των περιοχών Πειραιά & Δυτ. Αττικής και υποβαθμίζουν συστηματικά την ποιότητα ζωής. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος αρνείται (προς το παρόν) κάθε συνεργασία για την αντιμετώπιση του προβλήματος… "

Σεπ
24
Περισσότερα »
Αυτοδιοικητικά: Τα «καλά» παιδιά πάνε Ταμείο… Καταδίκη Αντιπεριφερειάρχη…!!!

" Φυλάκιση 12 μηνών, στον πρώην αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Χαράλαμπο Καφύρα, για παράβαση καθήκοντος, επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου. Ο Χαράλαμπος Καφύρας κρίθηκε ένοχος, γιατί δεν προχώρησε στην οριστική διακοπή λειτουργίας μηχανουργείου στον Πύργο, που προκαλούσε υποβάθμιση του περιβάλλοντος, εξαιτίας ηχορύπανσης "

Σεπ
17
Περισσότερα »
Συνελήφθη διαχρονικός Δήμαρχος για απάτες με δημόσια οικόπεδα – Έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη

" Συνελήφθη στην Τρίπολη, δήμαρχος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. Ο 66χρονος άνδρας συνελήφθη καθώς εις βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, για 15ετή κάθειρξη, αφού κρίθηκε ένοχος για απάτη κατ' εξακολούθηση κατά του Ελληνικού Δημοσίου. "

Σεπ
13
Περισσότερα »
Ως εδώ και μη παρέκει… στην Επιτροπή Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

" Φοβερές καταγγελίες για την λειτουργία της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας του δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Ζαχαρία Ζούπη. Μη νόμιμα πρακτικά συνεδριάσεων, ψευδείς αναφορές σ’ αυτά και περίεργες κατανομές της κρατικής χρηματοδότησης στα σχολεία του δήμου είναι μερικά από αυτά που αναφέρει στην καταγγελία του… "

Σεπ
07
Περισσότερα »
Τα μπιτσόμπαρα... παρέσυραν τον Ποταμό - Οι «διαχρονικοί Δήμαρχοι» και η «ανάπτυξη» ως φερετζές της ανομίας…

" Οι διαχρονικοί δήμαρχοι ποντάρουν εμφανώς πλέον στην «ανάπτυξη» για να καλύψουν κάθε δική τους υπέρβαση της νομιμότητας, κοινώς λαμογίας, μετατρέποντας αυθαίρετα κοινόχρηστους χώρους σε παράνομα αναψυκτήρια. Διαχρονικό φαινόμενο με την πολιτεία να κάνει τα στραβά μάτια. Εάν το μυαλό σας πηγαίνει κάπου, η ευθύνη είναι δική σας… "

Αυγ
06
Περισσότερα »
Το Τζόκερ των 6…μυρίων, ο «αντιδήμαρχος» και το «Πόθεν Έσχες» των μεταγραφών

" Πολύπειρος αντιδήμαρχος, φαίνεται ότι κέρδισε το «Τζόκερ» και μάλιστα των 6 …μυρίων, στην κλήρωση του «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ». Πηγές μεγάλου Δήμου της Χώρας, αναφέρουν ότι έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση σε όλη την ανώτατη διοικητική πυραμίδα του, ενώ εκφράστηκε και «ΜΕΓΑ Έκπληξη» για το πρόσωπο που ερευνάται, αφού το οικονομικό προφίλ του δεν συνάδει με το συγκεκριμένο ποσό. "

Αυγ
01
Περισσότερα »
Tρέξτε για ένα πιάτο φαΐ... (βάστα Σόϊμπλε)

" Υπερασπίζοντας τις πιο ακραίες πολιτικές λιτότητας ο Πατούλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, γνωστός από τις προκλητικές επιδείξεις πλούτου στις οποίες επιδίδεται καθημερινά, διοργανώνει μαζί με τον ΣΚΑΪ πανελλήνια καμπάνια φιλανθρωπίας με τίτλο «Tρέξτε για ένα πιάτο φαΐ...».Δύο σχόλια και η επική απάντηση του Δημάρχου Πάτρας… "

Αυγ
01
Περισσότερα »
Ζάκυνθος: Εισαγγελική Έρευνα για 13 έργα του Δήμου που δόθηκαν στον ίδιο εργολάβο με απευθείας Ανάθεση…

" Μετά από παραγγελία του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή. η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ζακύνθου  ξεκίνησε έρευνα για 13 έργα του Δήμου, που «δόθηκαν» με απευθείας ανάθεση. Αστυνομικοί με εντολή της εισαγγελίας προχώρησαν σε έρευνες στα σπίτια υπαλλήλων του Δήμου αλλά και του εργολάβου ώστε να συγκεντρώσουν στοιχεία για την υπόθεση. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "