ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΕΣ

Μεγάλοοο Φρούτοοο…!!! Νέα ποινική δίωξη για Απάτη σε βάρος του τέως δημάρχου Καλαμαριάς

" Αυτή τη φορά διώκεται για συνέργεια σε απάτη, με επίκεντρο δημοτική επιχείρηση που διαχειριζόταν τους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς την περίοδο 2003-2010, διάστημα κατά το οποίο ο Χριστόδουλος Οικονομίδης ήταν Δήμαρχος Καλαμαριάς. Μαζί του διώκονται άλλα έξι πρόσωπα τα οποία την επίμαχη περίοδο διατέλεσαν πρόεδροι ή διευθυντές της δημοτικής επιχείρησης. "

Οκτ
16
Περισσότερα »
ΣΟΚ: Δίωξη για «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος» σε Δήμαρχο «Τοτέμ» της Αυτοδιοίκησης

" Σε βάρος του κ. Οικονομίδη που διετέλεσε δήμαρχος από το 1999 έως και το 2010 ασκήθηκε ποινική δίωξη για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες (ξέπλυμα βρώμικου χρήματος) και ανακριβή δήλωση πόθεν έσχες. Ο φάκελος της δικογραφίας διαβιβάστηκε ήδη σε ειδικό εφέτη ανακριτή, ενώπιον του οποίου ο επί 11 χρόνια δήμαρχος Καλαμαριάς θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις. "

Οκτ
10
Περισσότερα »
Τα «καλά» Paidia των Δήμων «βρήκαν» χρήμα και το ξοδεύουν – Η περίπτωση του Δήμου Γλυφάδας και τα 4.598.862,40 ευρώ !!!

" Τελευταίος στην σειρά, ο Δήμαρχος Γλυφάδας, που με μία απίστευτη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου του, κάνει διαγωνισμό συνολικού ύψους 4.598.862,40 ευρώ (!!!) για την συντήρηση των οχημάτων του Δήμου του, διάρκειας 48 μηνών από την κατακύρωσή του, δηλαδή μέχρι τα μέσα του 2020, ενάμισι χρόνο μετά την ολοκλήρωση της δικής του θητείας.  "

Οκτ
09
Περισσότερα »
Με κακουργηματικές κατηγορίες για εικονικά έργα παραπέμπεται πρώην Νομάρχης και νυν Δήμαρχος

" Την παραπομπή του πρώην νομάρχη και δημάρχου Γρεβενών, Δημοσθένη Κουπτσίδη, καθώς και του επιχειρηματία Δημήτρη Σκόρδα, από την ίδια περιοχή, αποφάσισε το Συμβούλιο Εφετών Δυτικής Μακεδονίας για απευθείας αναθέσεις έξι εικονικών έργων, που ο πρώτος υπέγραψε και δεύτερος τα πληρώθηκε κανονικά ως ολοκληρωμένα… "

Οκτ
03
Περισσότερα »
Η «Χάρις» του ΧΥΤΑ Φυλής είναι μόνο για την Δυτική Αθήνα και Δυτική Αττική - Δυσοσμία σε Πειραιά & Δυτ. Αττική

" Αντιπεριφερειάρχες κατά Φάμελλου… Τα επαναλαμβανόμενα επεισόδια έντονων και δυσάρεστων οσμών δημιουργούν δικαιολογημένα έντονη ανησυχία στους κατοίκους των περιοχών Πειραιά & Δυτ. Αττικής και υποβαθμίζουν συστηματικά την ποιότητα ζωής. Το Υπουργείο Περιβάλλοντος αρνείται (προς το παρόν) κάθε συνεργασία για την αντιμετώπιση του προβλήματος… "

Σεπ
24
Περισσότερα »
Αυτοδιοικητικά: Τα «καλά» παιδιά πάνε Ταμείο… Καταδίκη Αντιπεριφερειάρχη…!!!

" Φυλάκιση 12 μηνών, στον πρώην αντιπεριφερειάρχη Ηλείας, Χαράλαμπο Καφύρα, για παράβαση καθήκοντος, επιβλήθηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πύργου. Ο Χαράλαμπος Καφύρας κρίθηκε ένοχος, γιατί δεν προχώρησε στην οριστική διακοπή λειτουργίας μηχανουργείου στον Πύργο, που προκαλούσε υποβάθμιση του περιβάλλοντος, εξαιτίας ηχορύπανσης "

Σεπ
17
Περισσότερα »
Συνελήφθη διαχρονικός Δήμαρχος για απάτες με δημόσια οικόπεδα – Έχει καταδικαστεί σε 15 χρόνια κάθειρξη

" Συνελήφθη στην Τρίπολη, δήμαρχος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. Ο 66χρονος άνδρας συνελήφθη καθώς εις βάρος του εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Καλαμάτας, για 15ετή κάθειρξη, αφού κρίθηκε ένοχος για απάτη κατ' εξακολούθηση κατά του Ελληνικού Δημοσίου. "

Σεπ
13
Περισσότερα »
Ως εδώ και μη παρέκει… στην Επιτροπή Β/θμιας Εκπ/σης του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας

" Φοβερές καταγγελίες για την λειτουργία της Σχολικής Επιτροπής Β/θμιας του δήμου Κερατσινίου- Δραπετσώνας, από τον Δημοτικό Σύμβουλο Κερατσινίου-Δραπετσώνας Ζαχαρία Ζούπη. Μη νόμιμα πρακτικά συνεδριάσεων, ψευδείς αναφορές σ’ αυτά και περίεργες κατανομές της κρατικής χρηματοδότησης στα σχολεία του δήμου είναι μερικά από αυτά που αναφέρει στην καταγγελία του… "

Σεπ
07
Περισσότερα »
Τα μπιτσόμπαρα... παρέσυραν τον Ποταμό - Οι «διαχρονικοί Δήμαρχοι» και η «ανάπτυξη» ως φερετζές της ανομίας…

" Οι διαχρονικοί δήμαρχοι ποντάρουν εμφανώς πλέον στην «ανάπτυξη» για να καλύψουν κάθε δική τους υπέρβαση της νομιμότητας, κοινώς λαμογίας, μετατρέποντας αυθαίρετα κοινόχρηστους χώρους σε παράνομα αναψυκτήρια. Διαχρονικό φαινόμενο με την πολιτεία να κάνει τα στραβά μάτια. Εάν το μυαλό σας πηγαίνει κάπου, η ευθύνη είναι δική σας… "

Αυγ
06
Περισσότερα »
Το Τζόκερ των 6…μυρίων, ο «αντιδήμαρχος» και το «Πόθεν Έσχες» των μεταγραφών

" Πολύπειρος αντιδήμαρχος, φαίνεται ότι κέρδισε το «Τζόκερ» και μάλιστα των 6 …μυρίων, στην κλήρωση του «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ». Πηγές μεγάλου Δήμου της Χώρας, αναφέρουν ότι έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση σε όλη την ανώτατη διοικητική πυραμίδα του, ενώ εκφράστηκε και «ΜΕΓΑ Έκπληξη» για το πρόσωπο που ερευνάται, αφού το οικονομικό προφίλ του δεν συνάδει με το συγκεκριμένο ποσό. "

Αυγ
01
Περισσότερα »
Tρέξτε για ένα πιάτο φαΐ... (βάστα Σόϊμπλε)

" Υπερασπίζοντας τις πιο ακραίες πολιτικές λιτότητας ο Πατούλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, γνωστός από τις προκλητικές επιδείξεις πλούτου στις οποίες επιδίδεται καθημερινά, διοργανώνει μαζί με τον ΣΚΑΪ πανελλήνια καμπάνια φιλανθρωπίας με τίτλο «Tρέξτε για ένα πιάτο φαΐ...».Δύο σχόλια και η επική απάντηση του Δημάρχου Πάτρας… "

Αυγ
01
Περισσότερα »
Ζάκυνθος: Εισαγγελική Έρευνα για 13 έργα του Δήμου που δόθηκαν στον ίδιο εργολάβο με απευθείας Ανάθεση…

" Μετά από παραγγελία του υπουργού Δικαιοσύνης Σταύρου Κοντονή. η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Ζακύνθου  ξεκίνησε έρευνα για 13 έργα του Δήμου, που «δόθηκαν» με απευθείας ανάθεση. Αστυνομικοί με εντολή της εισαγγελίας προχώρησαν σε έρευνες στα σπίτια υπαλλήλων του Δήμου αλλά και του εργολάβου ώστε να συγκεντρώσουν στοιχεία για την υπόθεση. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Υπόθεση «Μακρής κατά Ελλάδος»: «Μάθημα» για τους πολυπράγμονες δημάρχους και την ελληνική δικαιοσύνη

" Η υπόθεση «Μακρής κατά Ελλάδος» αφορά στην ποινική καταδίκη αρχηγού αντιπολιτευόμενης παράταξης, για συκοφαντική δυσφήμιση του δημάρχου νησιού, μέσα στο δημοτικό συμβούλιο και με ανακοίνωση στον τύπο, καταδίκη που αναιρέθηκε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (ΕΔΔΑ) ως προσπάθεια περιορισμού της ελευθερίας της έκφρασης… "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Αριστερές Κινήσεις: Να νικήσει ο αγώνας των συμβασιούχων…

" Επιτέλους, πρέπει να σπάσει το καθεστώς των προσωρινών συμβάσεων εργασίας που χρησιμοποιούν κυβερνήσεις, Ε.Ε., Δ.Ν.Τ., δημοτικές αρχές για να καλύψουν τσάτρα-πάτρα τις ανάγκες για ποιοτικές δημόσιες υπηρεσίες, για να επεκτείνουν τη φτηνή, προσωρινή, ελαστική εργασία, προκειμένου να ανακυκλώνουν και να «ξεγελούν» την ανεργία, για να εξυπηρετήσουν τα σχέδια των εργοδοτών για γενίκευση της επισφάλειας και της ομηρίας των εργαζόμενων. "

Ιουν
29
Περισσότερα »
15 χρόνια κάθειρξη σε δήμαρχο για απάτες κατ’ εξακολούθηση πώλησης και αγοράς οικοπέδων του δημοσίου

" Πωλούσαν οικόπεδα που άνηκαν στο Δημόσιο, επικαλούμενοι χρησικτησίας τους, είτε από τους ίδιους, είτε από «αγνώστους». Ενίοτε συνέτασσαν κληρονομιτήρια με τα κληρονομικά μερίδια να εμφανίζονται ως «εκ χρησικτησίας», σε τρίτα «παρένθετα» πρόσωπα που λειτουργούσαν έναντι αμοιβής ως πωλητές των πολύ μεγάλης αξίας οικοπέδων. "

Ιουν
25
Περισσότερα »
1o πρότυπο Δημοτικό Ιατρείο Κυψέλης: Πρότυπο για όλα τα δημοτικά Κοινωνικά Ιατρεία

" Το 1o πρότυπο ΔημοτικόΙατρείο Κυψέλης διευρυμένο και με κοινωνικές υπηρεσίες εγκαινίασε την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 ο Δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης. Θα παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν, στις ευάλωτες ομάδες κατά προτεραιότητα, οι οποίες πλήττονται από την οικονομική και κοινωνική κρίση, άστεγους, ανασφάλιστους, ειδικές κοινωνικές ομάδες, μονογονεϊκές οικογένειες, πρόσφυγες, μετανάστες κ.λ.π "

Ιουν
08
Περισσότερα »
Στο εδώλιο Δήμαρχος για απάτη κατά του δημοσίου με οικόπεδα «εκ χρησικτησίας»

" Στο εδώλιο του Τριμελούς Εφετείου Δωδεκανήσου κατηγορούμενος για απάτη κατά του Ελληνικού Δημοσίου με την επιβαρυντική περίπτωση του Ν. 1608/50 «περί καταχραστών του Δημοσίου» θα καθίσει ο δήμαρχος Μεγίστης κ. Παύλος Πανηγύρης, που τελεί σε καθεστώς αργίας για μεταβίβαση οικοπέδων του δημοσίου με το αιτιολογικό της «χρησικτησίας» "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Δίωξη σε 11 «κατηγορούμενους» για την πρόσληψη δημοτικών αστυνομικών με πλαστά πιστοποιητικά πτυχίων και ξένων γλωσσών

" 11 κατηγορούμενοι έχουν κλιθεί ενώπιον του Ειδικού Ανακριτή Διαφθοράς και της τακτικής Ανακρίτριας, αντίστοιχα, για την πολύκροτη υπόθεση της πρόσληψης δηµοτικών αστυνομικών στον πρώην Δήµο Ροδίων με τη χρήση πλαστών απολυτηρίων λυκείου, πλαστών πιστοποιητικών γλωσσοµάθειας και εκπρόθεσµη υποβολή πλαστογραφηµένων βεβαιώσεων µονίµου κατοικίας. "

Ιουν
02
Περισσότερα »
Δίωξη σε βάρος του Δημάρχου Νεάπολης – Συκεών, Σίμου Δανιηλίδη

" Για «απάτη εις βάρος των οικονομικών συμφερόντων των ευρωπαϊκών κοινοτήτων» κατηγορείται ο Δήμαρχος Νεάπολης - Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης, για τη θητεία του ως Πρόεδρος Δημοτικής Επιχείρησης. Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει κι άλλος ένας πρώην Πρόεδρος άλλης Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου. "

Μαϊ
28
Περισσότερα »
Σε δικαστικό κλοιό έχει τεθεί ο πρώην δήμαρχος Πεταλούδων Ρόδου κ. Μιχάλης Κορδίνας για κακοδιαχείριση δημοτικής επιχείρησης

" Σε δικαστικό κλοιό έχει τεθεί ο πρώην δήμαρχος Πεταλούδων κ. Μιχάλης Κορδίνας, που αγωνίζεται να αποδείξει την αθωότητά του και επιδιώκει με κάθε νόμιμο μέσο να υπερασπιστεί τον εαυτό του για διαχειριστικές υποθέσεις, που αφορούν την θητεία του. Ο κ. Κορδίνας υποστηρίζει ότι υπάρχουν τράπεζας που τον δικαιώνουν, ως προς την διαχείριση του δημοτικού χρήματος… "

Μαϊ
26
Περισσότερα »
3ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης Δήμου Θεσσαλονίκης! 

" Ανοίγει τις πόρτες του το 3ο Φεστιβάλ Ανακύκλωσης του Δήμου Θεσσαλονίκης που πραγματοποιείται 11-14 Mαΐου στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ HELEXPO (Περίπτερο 8), με ένα πλούσιο Πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους, 2 συναυλίες, παιδικό πρόγραμμα, θεατρικές παραστάσεις και μια μοναδική Jazz Συναυλία …! "

Μαϊ
11
Περισσότερα »
Παραπομπή Αιρετών Δήμου για παράνομες μονιμοποιήσεις ΙΔΑΧ και απόλυση εργαζόμενων

" Σκόνη και θρύψαλα έκανε το ΑΣΕΠ και το ΝΣΚ, τις διατάξεις του νόμου Κατρούγκαλου (Ν. 4325/2015), για την μονιμοποίηση ΙΔΑΧ με το Π.Δ Παυλόπουλου στους Δήμους, που στηρίχθηκαν σε παράνομες και ψευδείς βεβαιώσεις των δημοτικών αρχών ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των Δήμων. Παραπομπή των Αιρετών με κακουργηματικές κατηγορίες… "

Μαϊ
01
Περισσότερα »
Νίκος Ζούτσος: Συμπαράσταση στον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη

" Σε δίκη για παράβαση καθήκοντος ο δήμαρχος Πατρέων. Δήμαρχος με αγωνιστικό φρονημα, πρωτοστατης στην υπεράσπιση των εργαζομένων, ο Πελετίδης αντιμετωπίζει κατηγορίες παράβασης καθήκοντος καθώς το 2014 είχε αρνηθεί να παραδώσει προς έλεγχο φακέλους με στοιχεία 324 εργαζομένων, οι συμβάσεις των οποίων είχαν μετατραπεί, βάσει νόμου, από ορισμένου χρόνου σε αορίστου. "

Απρ
27
Περισσότερα »
ΔΥΤΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ: Ασύμβατη με το κλείσιμο του ΧΥΤΑ Φυλής η επέκτασή του!

" Το πασχαλιάτικο δώρο του ΕΔΣΝΑ και της περιφέρειας Αττικής στους κατοίκους της Δυτικής Αττικής και της Δυτικής Αθήνας ήταν η ανακοίνωση της επέκτασης του ΧΥΤΑ Φυλής. Αυτό έγινε μέσω της δημοσιοποίησης μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων ενός έργου που περιλαμβάνει τον επανακαθορισμό (επέκταση) των ορίων του ΧΥΤΑ Φυλής και την επαύξηση της χωρητικότητάς του.  "

Απρ
21
Περισσότερα »
Το ΠΑΣΟΚ καλεί  τα Αυτοδιοικητικά  Στελέχη του σε συνάντηση-συζήτηση στις 18 Μαρτίου, στο ξενοδοχείο Κάραβελ

" Το ΠΑΣΟΚ, μέσα από το «ΙΣΤΑΜΕ -  ΑΝ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ», προσκαλεί στην εκδήλωση –συζήτηση που θα γίνει το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 11:00, στο ξενοδοχείο Κάραβελ όλα τα παλιά και νυν αυτοδιοικητικά στελέχη του, που είχαν υπηρετήσει διαχρονικά μέσα από τα ψηφοδέλτια της τοπικής Αυτοδιοικήσης Α΄ &  Β΄ βαθμού τη Δημοκρατική Παράταξη… "

Μαρ
15
Περισσότερα »
ΔΑΣ Περιστερίου: Συνδικάτα για αγώνες και όχι αξιολογητές δικηγορικών γραφείων

" Έχουμε να κάνουμε με φάμπρικα δικηγορικών γραφείων και αυτό οφείλουμε να το αποκαλύψουμε στους συναδέλφους. Δικηγορικά γραφεία στέλνουν σχετικές επιστολές σε Σωματεία, προς άγραν πελατείας, ειδησεογραφικά δελτία διαφημίζουν τις πρωτόδικες δικαστικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί, και συνδικαλιστές που εξαντλούν την αγωνιστικότητά τους στις δικαστικές διεκδικήσεις μιλάνε για την αναγκαιότητα μαζικών προσφυγών. Γι' αυτό εξάλλου πολλές φορές μέχρι τώρα βάλανε πλάτη για να παραπλανήσουν τους εργαζόμενους ότι έτσι θα "έχουν λαμβάνειν"... "

Μαρ
15
Περισσότερα »
Δημοτικά Σκάνδαλα: Και η «ΡΟΔΑ» θέλει τα Δήμαρχό της… Συμβαίνουν και εις Αθήνας… κι όχι μόνο στο Περιστέρι…

" Δημοτικά Σκάνδαλα: Έτσι κι αλλιώς οι Δήμαρχοι γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εσωτερικών με κάποια νυκτερινή «ντροπολογία» θα τους ξεπλύνει τα «ανομήματά» τους, συνήθως με την αιτιολογία της «συγνωστής πλάνης», εφεύρημα που θεραπεύει «πάσα νόσο και πάσα μαλακία» των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης. "

Δεκ
28
Περισσότερα »
Δήμος Φυλής: Τεράστιο οικονομικό σκάνδαλο στο δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό «Ξένιος»

" Σε έκθεση, την οποία υπογράφουν οι επιθεωρητές του ΣΕΕΔΔ, κατά τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε για την τριετία 2007-2010, όπου επικεφαλής του δημοτικού ραδιοφωνικού σταθμού ήταν ο νυν δήμαρχος Ανω Λιοσίων Χρήστος Παππούς και συνεργάτες του, διαπιστώθηκαν παράτυπες οικονομικές επιχορηγήσεις 25.700.000 ευρώ. "

Δεκ
06
Περισσότερα »
Οι Ανέραστοι της Αυτοδιοίκησης

" Οι ανέραστοι της αυτοδιοίκησης είναι εκείνοι που δεν αγαπούν την αυτοδιοίκηση, την χρησιμοποιούν για αλλότριους στόχους και σκοπούς και συνεπώς με τις πράξεις τους μόνον κακό πράττουν. Στην κατηγορία αυτή θεωρώ ότι εντάσσεται και η πρόσφατη ανακοίνωση της ΚΕΔΕ, που κατά την ταπεινή μου γνώμη, προκαλεί ρήγμα στην ενότητα της αυτοδιοίκησης. "

Νοε
27
Περισσότερα »
«Μάγκας» Δήμαρχος: Η ασυνήθιστη ενέργειά του ενόψει δημοπρασίας έργου!

" Ενημέρωσε την Ελληνική Αστυνομία και τη Δίωξη Οικονομικού Εγκλήματος ότι, εργολάβοι μοιράζουν επιταγές (!) σε συναδέλφους τους για να αποχωρήσουν από τον διαγωνισμό, να μείνουν πέντε μετά από κλήρωση (!) και στη συνέχεια να καταθέσουν συμφωνημένες προσφορές (!), με στόχο το μέγιστο του οικονομικού οφέλους γι’ αυτούς…. "

Νοε
12
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "