• Η «λεηλασία» των Τραπεζών από τους Τραπεζίτες, ο Μιχάλης Σάλλας, η μούγκα των ΜΜΕ και ο Εισαγγελέας…
 • Και οι «σωτήρες» κακοπληρωτές…; Χάλασε το μαγαζάκι… Στο σφυρί οι μεζονέτες Μάκη & Γιώργου Κουρή και Γρανίτσα για «παντελονιασμένα δάνεια»…
 • Τα «καλά» παιδιά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να αμείβονται «ΠΛΟΥΣΙΑ» - 3.720 ευρώ έξτρα για δύο ημέρες προσφοράς…
 • Boehringer Ingelheim: Στην τελική ευθεία η νέα παραγωγική μονάδα για τα καινοτόμα αντιδιαβητικά φάρμακα στο Κορωπί
 • Κομισιόν (Ε.Ε.): Η Κυβέρνηση Τσίπρα συμφώνησε για 40.000 πλειστηριασμούς ακινήτων και έσοδα 4.5 δις ευρώ ανά έτος – οι «ακτιβιστές» «πληρώθηκαν»!!!
 • Το «πραξικόπημα» με στόχο την Τ.Ε. και τον Στουρνάρα, ο εκπεσών Μεγαλο-τραπεζίτης, το Πόρισμα που τον καίει και τα «πληρωμένα» δημοσιογραφικά πιστόλια…
 • Για άλλη μία φορά Δικαιώθηκαν μόνο αυτοί!!! Aντισυνταγματικές oι περικοπές των συντάξεων των δικαστών - Των υπολοίπων, όμως…;
 • Οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί σε διαρκές ηλεκτροσόκ… 24 μειώσεις συνταξιοδοτικών παροχών από το 2010 έως σήμερα
 • Υπερ-φορτιστές, φωτοβολταϊκά και ΑΠΕ στο στόχαστρο της TESLA
 • ΝΥΦΗ Τσίπρα: «Τέρας» εργατικότητας και «θυσία» στον ιερό σκοπό – Ολονύκτιες βάρδιες με πληρωμή Βεβαίως – Βεβαίως…

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Η «λεηλασία» των Τραπεζών από τους Τραπεζίτες, ο Μιχάλης Σάλλας, η μούγκα των ΜΜΕ και ο Εισαγγελέας…

" Τους τρόπους με τους οποίους οι Τραπεζίτες λεηλατούσαν τις Τράπεζες που διοικούσαν, αποκτώντας τεράστιες περιουσίες, περιγράφει Πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδας που βρίσκεται στον Εισαγγελέα Διαφθοράς. Ως γνωστόν τις «ζημιές» που αυτοί προκάλεσαν στις Τράπεζες θα πληρώνουν, λόγο μνημονίων, για 60 χρόνια οι φορολογούμενοι και οι συνταξιούχοι… "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Και οι «σωτήρες» κακοπληρωτές…; Χάλασε το μαγαζάκι… Στο σφυρί οι μεζονέτες Μάκη & Γιώργου Κουρή και Γρανίτσα για «παντελονιασμένα δάνεια»…

" Πιθανόν περίμεναν ότι θα μείνουν «Τζάμπα Μάγκες»… Όχι ότι διαφέρουν από όλους τους άλλους επώνυμους ή λεηλατές των Τραπεζών που με την ανοχή των τραπεζικών και πολιτικών ελίτ της χώρας, και την συνδρομή και συνεργεία των θεσμών περίμεναν ότι μόνο ο δεινά δοκιμαζόμενος λαός, στον οποίο «δημοκρατικά» τα φόρτωσαν όλα θα πληρώσει … τα «ανομήματά» τους… "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Τα «καλά» παιδιά της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ πρέπει να αμείβονται «ΠΛΟΥΣΙΑ» - 3.720 ευρώ έξτρα για δύο ημέρες προσφοράς…

" Κατέθεσε προσφορά στις 28 Φεβρουαρίου 2018, του ανατέθηκε η εργασία στις 06 Μαρτίου 2018, εξέδωσε γνωμοδοτικό σημείωμα στις 08 Μαρτίου 2018, και αμείφθηκε με 3.720 ευρώ. Μικρή λεπτομέρεια… ήταν και είναι Γεν. Γραμματέας του Υπουργείου Ναυτιλίας… «Αποφασίζομεν και διατάσσομεν» από ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ τι χρήματα θα δώσουμε, που θα τα δώσουμε, πως θα τα δώσουμε!» "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Boehringer Ingelheim: Στην τελική ευθεία η νέα παραγωγική μονάδα για τα καινοτόμα αντιδιαβητικά φάρμακα στο Κορωπί

" Πρόκειται για μια υπερσύγχρονη μονάδα, με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό, προκειμένου να καλυφτούν οι αυξημένες ανάγκες τροφοδοσίας του 70% της παγκόσμιας αγοράς με τα καινοτόμα αντιδιαβητικά φάρμακά της, μέσω της παραγωγής τους στην Ελλάδα. Με την επέκταση αυτή, η οποία αναμένεται να «ανοίξει» 50 θέσεις εργασίας, η BoehringerIngelheim φιλοδοξεί να καταστήσει το εργοστάσιο στο Κορωπί ένα hub παραγωγής φαρμάκων για το διαβήτη. "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Κομισιόν (Ε.Ε.): Η Κυβέρνηση Τσίπρα συμφώνησε για 40.000 πλειστηριασμούς ακινήτων και έσοδα 4.5 δις ευρώ ανά έτος – οι «ακτιβιστές» «πληρώθηκαν»!!!

" Στόχος 40.000 πλειστηριασμοί ακινήτων ετησίως και έσοδα 4.5 δις ευρώ ανά έτος στην Ελλάδα έως το 2019 – «Οι «ακτιβιστές» του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών, χρηματοδοτήθηκαν από «μεγαλοφειλέτες» με εταιρικά δάνεια και άτομα με υψηλό πλούτο για να εκφοβίσουν τους συμβολαιογράφους… "

Μαρ
12
Περισσότερα »
Το «πραξικόπημα» με στόχο την Τ.Ε. και τον Στουρνάρα, ο εκπεσών Μεγαλο-τραπεζίτης, το Πόρισμα που τον καίει και τα «πληρωμένα» δημοσιογραφικά πιστόλια…

" Οι επιθέσεις κατά του Στουρνάρα έχουν αυξηθεί τον τελευταίο καιρό. Είναι μόνο το γεγονός ότι ο διοικητής έχει τη δύναμη και την ευχέρεια, ως ανεξάρτητος, να λέει τη γνώμη του και να επισημαίνει τις γκάφες της κυβέρνησης; Είναι αυτά και άλλα, όπως ο εκπεσών Μεγαλο-τραπεζίτης και το Πόρισμα που τον Οδηγεί στην Φυλακή, η αποτροπή δημιουργίας «Συριαζαϊκής» Τράπεζας και άλλα μείζονα για την ηγετική ομάδα του Τσίπρα… "

Μαρ
12
Περισσότερα »
Για άλλη μία φορά Δικαιώθηκαν μόνο αυτοί!!! Aντισυνταγματικές oι περικοπές των συντάξεων των δικαστών - Των υπολοίπων, όμως…;

" Πανηγυρίζουν οι συνταξιούχοι, για την απόφαση που αφορά τις περικοπές της σύνταξης των δικαστικών, που κρίθηκαν παράνομες. Οι αποφάσεις, όμως, της «αδέκαστης» Δικαιοσύνης για την «πλέμπα» των υπόλοιπων συνταξιούχων έχουν πάντα άλλα κριτήρια και είναι πάντα σε βάρος τους… Θα ισχύσουν τα ίδια στην μεγάλη δίκη του Μαΐου στο ΣτΕ ή θα προταχθεί πάλι το «γενικό συμφέρον; Κοντός ψαλμός αλληλούια για Δικαιοσύνη και συνταξιούχους… "

Μαρ
08
Περισσότερα »
Οι συνταξιούχοι εκπαιδευτικοί σε διαρκές ηλεκτροσόκ… 24 μειώσεις συνταξιοδοτικών παροχών από το 2010 έως σήμερα

" Οι συντάξεις μειώθηκαν από το 2010 με πολλούς μνημονιακούς και όχι μόνο νόμους. Οι διαδοχικές μνημονιακές κυβερνήσεις υλοποίησαν άριστα το σχέδιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης για μείωση των μισθών και συντάξεων (προπαντός των συντάξεων) στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Οικονομικής Ολοκλήρωσης. Η διαδοχή των κυβερνήσεων ώστε να μην υπάρχει καθυστέρηση των επιβεβλημένων σκληρών οικονομικών μέτρων στις πλάτες του Ελληνικού Λαού, έγινε με χειρουργικό τρόπο. "

Μαρ
07
Περισσότερα »
Υπερ-φορτιστές, φωτοβολταϊκά και ΑΠΕ στο στόχαστρο της TESLA

" Τα σχέδια για την επέκταση της παρουσίας της Tesla στην Ελλάδα περιλαμβάνουν και την επέκταση του δικτύου Tesla Supercharger Network και στη χώρα μας, με 5 σταθμούς ταχείας φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Η Tesla Energy αναπτύσσει συνδυαστικές εφαρμογές φωτοβολταϊκών/φωτοβολταϊκών οροφής με συστήματα αποθήκευσης ενέργειας (μπαταρίες), που προσφέρονται για χρήση σε σπίτια, επιχειρήσεις, αλλά και μεγαλύτερες υποδομές. "

Μαρ
07
Περισσότερα »
ΝΥΦΗ Τσίπρα: «Τέρας» εργατικότητας και «θυσία» στον ιερό σκοπό – Ολονύκτιες βάρδιες με πληρωμή Βεβαίως – Βεβαίως…

" «Τέρας» εργατικότητας αλλά και «θυσία» στον ιερό σκοπό, με 24ωρη συνεχή και πολύ καλά αμειβόμενη απασχόληση, αποδεικνύεται η αγαπημένη ΝΥΦΗ του Αλέξη Τσίπρα. Τα υπόλοιπα είναι «κακόβουλος» πολιτικός διασυρμός των Υπουργών» του Αλέξη που εκτίμησαν τα προσόντα της χωρίς να λάβουν υπόψη την στενή συγγένειά της με τον Πρωθυπουργό… "

Μαρ
07
Περισσότερα »
ΝΣΚ: Πότε ένας δημόσιος υπάλληλος θεωρείται «παλαιός ασφαλισμένος»

" «Υπάλληλος ασφαλισμένη σε οργανισμό κύριας ασφάλισης (ΙΚΑ-ΕΤΑΜ) στις 23/12/1991, ήτοι πριν από την 1η/1/1993, χαρακτηρίζεται εξ αυτού και μόνον ως «παλαιά ασφαλισμένη, κατά την έννοια της παρ.5 του άρθρου 5 του ν. 2320/1995, με τις συνέπειες που ο χαρακτηρισμός αυτός συνεπάγεται». Σε αυτό καταλήγει γνωμοδότηση του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. "

Μαρ
07
Περισσότερα »
Γονείς δημόσιοι υπάλληλοι - Πότε και με ποιες προϋποθέσεις βγαίνουν στη σύνταξη – Τι ισχύει μέχρι 31.12.2021

" Είναι πλέον γνωστό σε όλους, ότι ο περίφημος Κατρουγκάλιος ασφαλιστικός νόμος έφερε τα πάνω κάτω στο ασφαλιστικό- συνταξιοδοτικό σύστημα. Παρόλα αυτά, δίνει ακόμη ορισμένες ευκαιρίες μέχρι τις 31.12.2021. Ποιοι γονείς μπορούν να συνταξιοδοτηθούν χωρίς να έχουν συμπληρώσει τα όρια ηλικίας και με ποιες προϋποθέσεις. Παραδείγματα… "

Μαρ
07
Περισσότερα »
Αν είσαι ΝΥΦΗ διάβαινε…Διπλή θέση, διπλός μισθός στο Δημόσιο για την αγαπημένη νύφη του Αλέξη… «Αξιοκρατικά» πάντα…

" Πετρόπουλος: «Επελέγη για το έργο αυτό και όταν ολοκληρωθεί θα επιστρέψει στην κύρια θέση της». Σε αυτή την περίπτωση, δεν υπάρχει ποινικό παράπτωμα, αλλά έγινε έτσι η επιλογή της για να βοηθήσει το έργο του υφυπουργού ή συνεκτιμήθηκε και η συγγένεια με τον πρωθυπουργό; Σε κάθε περίπτωση η πρόσθετη αμοιβή της, είναι αμοιβή και μάλιστα αρκετά πλούσια… "

Μαρ
07
Περισσότερα »
Μην ανησυχείτε…. εμείς πληρώνουμε!!! 170.000 ευρώ για 2.000 υπαλλήλους της Τράπεζας Πειραιώς που θα συνταξιοδοτηθούν πρόωρα…

" Μην ανησυχείτε…. εμείς πληρώνουμε και όχι η Τράπεζα!!! 170.000 ευρώ αποζημίωση με πληρωμένο το φόρο για 2.000 υπαλλήλους της Τράπεζας Πειραιώς που θα συνταξιοδοτηθούν πρόωρα με πλήρη σύνταξη. Προύχοντες οι τραπεζίτες της Πειραιώς, λάρτζ προς τους υπαλλήλους τους, τους δίνουν 170.000 ευρώ κατά μέσο όρο σαν αποζημίωση, με πληρωμένο μάλιστα τον φόρο, προκειμένου να αποχωρήσουν με πλήρη σύνταξη!!! "

Φεβ
25
Περισσότερα »
209 προσλήψεις σε μόνιμες θέσεις Π.Ε., Τ.Ε. ή Δ.Ε. στην ΕΥΔΑΠ μέσω ΑΣΕΠ – Από 18 Απριλίου έως 3 Μαρτίου οι αιτήσεις (το ΦΕΚ)

" Οι υποψήφιοι πρέπει να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη. Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία αρχίζει στις 18 Απριλίου ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 3 Μαΐου 2018, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. "

Φεβ
25
Περισσότερα »
Τραγικά (ή σκόπιμα;) Λάθη σε Συντάξεις: Έως 1.900 € μπορούν να διεκδικήσουν πάνω από 1 εκ. συνταξιούχοι

" Αναδρομικά ποσά για 6+2 παράνομες μειώσεις στις κύριες συντάξεις, στις επικουρικές, στα μερίσματα χηρείας, αλλά και στο ΕΚΑΣ, μπορούν να διεκδικήσουν πάνω από 1 εκατομμύριο συνταξιούχοι από τα Ταμεία τους, ζητώντας να υπολογιστούν εκ νέου και με τα πραγματικά ποσά που λαμβάνουν οι μειώσεις των μνημονίων. "

Φεβ
21
Περισσότερα »
Ηγέτης Vs Μάνατζερ - Οι 5 διαφορές που καθορίζουν τον πρώτο…

" Η πιο μεγάλη σε διάρκεια εμπειρία στην ηγεσία δεν είναι στο επαγγελματικό μας περιβάλλον, αλλά στην κοινωνική ζωή. Εδώ πραγματοποιούνται άτυπες, αλλά παρόλα αυτά ισχυρές - και μερικές φορές δύσκολες - μορφές ηγεσίας. Για παράδειγμα οι οικογενειακές δομές, ο κύκλος της φιλίας, ακόμη και η σχέση μεταξύ ενός κατοικίδιου και του ιδιοκτήτη του.  "

Φεβ
21
Περισσότερα »
Ακάθεκτη η Κυβέρνηση: Ξεκινά έρευνα για επιχορηγήσεις και αμαρτωλά δάνεια των ΜΜΕ

" «Ρίγη συγκίνησης κι… αδημονίας» προκαλεί, στα διάφορα κυκλώματα των ΜΜΕ, το ενδιαφέρον και η σπουδή της κυβέρνησης, να… ανασκαλέψει «παλιές καλές» περιπτώσεις δανείων και επιχορηγήσεων σε διάφορες εταιρίες που δραστηριοποιούνται και στο χώρο της Ενημέρωσης. Θα «πληρώσουν» οι υπαίτιοι ή θα υπάρξει πάλι κάποιο επικοινωνιακό σόου τύπου Νοβάρτις; Είδομεν… "

Φεβ
21
Περισσότερα »
Σκλαβενίτης: Σε αναδιάρθρωση - Κλείνει 40 καταστήματα, αναπροσαρμόζει προς τα κάτω αλλά και προς τα άνω τους μισθούς

" Σε κλείσιμο 40 καταστημάτων και σε αναπροσαρμογή των μισθών προχωρά η διοίκηση της Σκλαβενίτης. Ειδικότερα, η Σκλαβενίτης ανακοίνωσε ότι προχωρά σε αυξήσεις μισθών στο 15% των εργαζομένων και σε μειώσεις μισθών στο 5% επί του συνόλου του προσωπικού, ήτοι 1.050 άτομα. "

Φεβ
12
Περισσότερα »
Ραγδαίες εξελίξεις στα ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ - Eμμένει σε απολύσεις και περικοπές η Left Media... ιδιοκτήτρια του Ρ/Φ «Στο Κόκκινο»

" Η πλειοψηφία των εργαζομένων, στάθηκε αντίθετη σε κάθε πρόταση, σε κάθε σχέδιο που εξασφαλίζει τη βιωσιμότητα του ραδιοφώνου, εθελοτυφλώντας, δίχως να αντιπροτείνουν τίποτα. Διαφαίνεται, πλέον, ότι κάποιοι παίζουν πολιτικά ή/και προσωπικά παιχνίδια στις πλάτες εργαζομένων, και, θεωρούν ότι θα πληγεί ο ιδιοκτήτης του σταθμού, ο ΣΥΡΙΖΑ. "

Φεβ
07
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "