• Κόλαφος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για Ελληνική Κυβέρνηση και Ελληνικό Χρυσό
  • Το «εγκληματικό ξεπούλημα» των Ελληνικών Τραπεζών που πληρώνουμε όλοι – Πως στήθηκε και από ποιους!!!
  • Το «Ελληνικό» το μπλοκάρουν μόνο… οι Αρχαιολόγοι και το Δασαρχείο ή υπάρχει βάθος…;
  • Healthcare Awards 2017: Βραβεύτηκαν Τα Δερματολογικά Κέντρα IQ - Intensive Quality Dermatology
  • Ποιος θα πληρώσει τον «βαρκάρη» για το φιάσκο της Χαλκιδικής; 10 δις ευρώ θα διεκδικήσουν οι Καναδοί της Eldorado Gold
  • Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας: Όχι στον αποκλεισμό «Πληροφορικών» από τις προσλήψεις στα ΚΔΑΠ των Δήμων
  • Εξωδικαστικός Συμβιβασμός: Πώς θα ρυθμίζονται οι οφειλές στην Εφορία - Ολόκληρη η εγκύκλιος
  • Κατασχέσεις Σπιτιών: Επιλογή της Κυβέρνησης κι όχι της τρόικας το καθένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!
  • Τομακτικός Λόγος: Δεν παίρνουμε 30 δις ευρώ γιατί οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν μπορούν να κάνουν μελέτες που να προβλέπουν κέρδος
  • Στα «πράσα μεγαλοδημισογράφος και…Τα … μεγάλα «ψάρια» που πιάστηκαν να έχουν «κρύψει» έσοδα εκατ. ευρώ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κόλαφος του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για Ελληνική Κυβέρνηση και Ελληνικό Χρυσό

" Με την απόφασή του αυτή, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο απέρριψε την προσφυγή που είχε κάνει η Ελλάδα κατά… του εαυτού της, ζητώντας να μην εισπράξει τα 15,34 εκατομμύρια, όπως απέρριψε και την προσφυγή που είχε καταθέσει η Ελληνικός Χρυσός για να μην τα επιστρέψει στο Δημόσιο. "

Σεπ
18
Περισσότερα »
Το «εγκληματικό ξεπούλημα» των Ελληνικών Τραπεζών που πληρώνουμε όλοι – Πως στήθηκε και από ποιους!!!

" Θα μπορούσε να τιτλοφορηθεί ως το «ριφιφί» ή «η λεηλασία των αιώνων» και να μην είναι υπερβολικοί οι χαρακτηρισμοί. Ηταν, το colpo grosso, το οποίο εξελίχθηκε σε δύο φάσεις και είχε ως αποτέλεσμα ο ελληνικός λαός να ξοδέψει δεκάδες δισεκατομμύρια ευρώ για τη σωτηρία των τραπεζών χωρίς να μην τις έχει υπό έλεγχο και, να έχει χάσει τα λεφτά του. "

Σεπ
17
Περισσότερα »
Το «Ελληνικό» το μπλοκάρουν μόνο… οι Αρχαιολόγοι και το Δασαρχείο ή υπάρχει βάθος…;

" Επιχειρηματίας με εξειδίκευση και μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα των ακινήτων έχει προσφύγει στο Ελεγκτικό Συνέδριο και εξαπολύει επίθεση κατά του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ), κατηγορώντας το ουσιαστικά για απάτη, όχι μόνο κατά των συμφερόντων της Ελλάδας, αλλά και των εταίρων της στην Ευρωπαϊκή Ένωση! "

Σεπ
16
Περισσότερα »
Healthcare Awards 2017: Βραβεύτηκαν Τα Δερματολογικά Κέντρα IQ - Intensive Quality Dermatology

" Στην τελετή απονομής των “Healthcare Awards 2017” που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, τα Δερματολογικά Κέντρα IQ - Intensive Quality Dermatology έλαβαν το «Silver Award» στην κατηγορία των Καινοτόμων Υπηρεσιών, μία βράβευση που ήρθε να επιβεβαιώσει τον χαρακτήρα τους ως ποιοτικά και πρότυπα Δερματολογικά Κέντρα. "

Σεπ
16
Περισσότερα »
Ποιος θα πληρώσει τον «βαρκάρη» για το φιάσκο της Χαλκιδικής; 10 δις ευρώ θα διεκδικήσουν οι Καναδοί της Eldorado Gold

" Το χρηματικό ποσό που εξετάζει να ζητήσει η καναδική εταιρεία από το ελληνικό Δημόσιο ανέρχεται, σύμφωνα με πληροφορίες στα 10 δισ. ευρώ. Εφόσον οι Καναδοί δικαιωθούν από τα διεθνή δικαστήρια, το αμέσως επόμενο ερώτημα, είναι ποιος θα κληθεί να πληρώσει το πρόστιμο. Η απάντηση είναι προφανώς ο κρατικός προϋπολογισμός, δηλαδή οι Έλληνες φορολογούμενοι. "

Σεπ
13
Περισσότερα »
Ένωση Πληροφορικών Ελλάδας: Όχι στον αποκλεισμό «Πληροφορικών» από τις προσλήψεις στα ΚΔΑΠ των Δήμων

" Η ώρα Πληροφορικής (είτε στο Σχολείο, είτε στα ΚΔΑΠ) δεν είναι - ούτε πρέπει να μετατραπεί σε - ώρα παιχνιδιού, αλλά δημιουργικής απασχόλησης και βιωματικής μάθησης. Και στις δύο περιπτώσεις ο αποκλεισμός πτυχιούχων Τριτοβάθμιας Εκπ/σης (δηλ. Πανεπιστημίων και ΤΕΙ) από τη διαδικασία είναι άδικος και αντίθετος με τις κείμενες διατάξεις. "

Σεπ
10
Περισσότερα »
Εξωδικαστικός Συμβιβασμός: Πώς θα ρυθμίζονται οι οφειλές στην Εφορία - Ολόκληρη η εγκύκλιος

" Στάλθηκε στις Εφορίες η εγκύκλιος της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, στην οποία υπάγονται όλες οι υπηρεσίες της Εφορίας, για τη ρύθμιση των οφειλών προς το Δημόσιο μέσω του εξωδικαστικού μηχανισμού. Προβλέπεται ρύθμιση των χρεών προς την Εφορία και το Δημόσιο, αναδιάρθρωσή τους και διαγραφές χρεών παλιών ετών. Δείτε τι λέει όλη η Εγκύκλιος "

Σεπ
07
Περισσότερα »
Κατασχέσεις Σπιτιών: Επιλογή της Κυβέρνησης κι όχι της τρόικας το καθένα σπίτι σε χέρια τραπεζίτη!

" Ο Μοσκοβισί, αποκάλυψε στο Ευρωκοινοβούλιο ότι η Κυβέρνηση και όχι οι θεσμοί, αποφάσισε τα κόκκινα στεγαστικά δάνεια να πωληθούν σε funds, χωρίς να κλιθούν πρώτα οι δανειολήπτες να τα εξοφλήσουν στην ίδια προνομιακή τιμή που πουλήθηκαν στα κερδοσκοπικά σχήματα, που πλέον ενεργοποιούν ταχύτατα τις κατασχέσεις… "

Σεπ
05
Περισσότερα »
Τομακτικός Λόγος: Δεν παίρνουμε 30 δις ευρώ γιατί οι Δημόσιοι Υπάλληλοι δεν μπορούν να κάνουν μελέτες που να προβλέπουν κέρδος

" Φλαμπουράρης εξηγεί: Η κυβέρνηση λοιπόν θεωρεί τρομακτική διαδικασία την εκπόνηση bussiness plan για να πάρει τα 30 ζεστά δισεκκατομύρια του πακέτου Γιούνκερ για επενδύσεις και εκπλήσσεται που δε μας δίνουν απλώς τα λεφτά μόνο και μόνο επειδή τους λέμε απλώς τι θα τα κάνουμε (λες και μας πιστεύει κανένας πια).  "

Σεπ
05
Περισσότερα »
Στα «πράσα μεγαλοδημισογράφος και…Τα … μεγάλα «ψάρια» που πιάστηκαν να έχουν «κρύψει» έσοδα εκατ. ευρώ

" «Λαβράκια» φαίνεται πως έπιασε στα δίχτυα η ΑΑΔΕ κατά το πρώτο εξάμηνο του 2017. Οι υποθέσεις αυτές αφορούν χρήση πλαστών και εικονικών  τιμολογίων και προέκυψαν κατόπιν διασταύρωσης στοιχείων και πληροφοριών από τις αρμόδιες Υπηρεσίες (Εφορία και λοιπά) της ΑΑΔΕ. Ανάμεσά τους και μεγαλοδημοσιογράφος που δεν δήλωσε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ… "

Σεπ
01
Περισσότερα »
Θρήνος για συνταξιούχους - Eπανυπολογισμός συντάξεων με μειώσεις σε Δημόσιο, ΔΕΚΟ, ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, Τράπεζες

" Η προσωπική διαφορά καταργείται, αλλά οι μειώσεις θα έχουν “ταβάνι” το 18%. Όσοι δηλαδή δουν ότι, η νέα τους σύνταξη έχει μείωση 22%, θα έχουν περικοπή μέχρι 18% την 1/1/2019. Το υπόλοιπο ποσοστό της περικοπής δεν “ξεχνιέται” και ανά πάσα στιγμή μπορεί το πλαφόν να γίνει 20% ή 25% αντί 18%, εφόσον κριθεί από την τρόικα ότι το πλεόνασμα του 2018 αλλά και του 2019 δεν βγαίνει στο 3,5% του ΑΕΠ αλλά πολύ μικρότερο! "

Αυγ
23
Περισσότερα »
Ακατάσχετος λογαριασμός & αναδρομική καταβολή – Τι οφείλουν να κάνουν οι Τράπεζες (Γνωμοδότηση του ΝΣΚ)

" Στην περίπτωση αναδρομικής καταβολής ποσού (συντάξεων) η Τράπεζα υποχρεούται να αναγάγει το ποσό αυτό σε μηνιαία βάση, προκειμένου να τεθεί υπό την προστατευτική πρόβλεψη του “ακατάσχετου”, το δε χρονικό διάστημα που αυτό ισχύει είναι αόριστο και δεν περιορίζεται… ως προς το πόσο το ποσό συσσωρεύεται στον λογαριασμό… "

Αυγ
23
Περισσότερα »
Ελληνικός Χρυσός προς Π. Καμμένο: Ζητήστε δημόσια συγνώμη ή προχωράμε σε μήνυση 

" Δημόσια συγνώμη το αργότερο έως τη Δευτέρα για τις δηλώσεις του ότι η επένδυση στη Χαλκιδική είναι “απάτη” και “ξέπλυμα χρήματος”, διαφορετικά τον περιμένει μήνυση με απαίτηση αποζημίωση, είναι το μήνυμα του εξωδίκου που παρέλαβε χθες ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος από την Ελληνικός Χρυσός. "

Αυγ
23
Περισσότερα »
Μερική απασχόληση: Σαρώνει την αγορά και επιβάλει συνθήκες ελληνικής τραγωδίας…

" Πίσω από τις 585.572 δηλωμένες θέσεις μερικής απασχόλησης κρύβονται χιλιάδες περιπτώσεις εισφοροδιαφυγής. Οι εργοδότες, επιλέγουν να δηλώνουν τον εργαζόμενο ως 4ωρης απασχόλησης καθώς με αυτό τον τρόπο αποφεύγουν και την καταβολή φόρου μισθωτών υπηρεσιών ενώ αποδίδουν στο ΙΚΑ ποσά της τάξεως των… 120 ευρώ τον μήνα. "

Αυγ
15
Περισσότερα »
Κάνουν φύλλο και φτερό τις καταθέσεις! Τα τέσσερα βήματα για την προστασία σας!

" Αντιμέτωποι με τον κίνδυνο κατασχέσεων σε μισθούς, συντάξεις, λοιπά εισοδήματά τους και τραπεζικές καταθέσεις τους βρίσκονται περίπου 690.000 φορολογούμενοι με ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο. Όσοι μάλιστα εξ αυτών χρωστούν στις ΔΟΥ ποσά μεγαλύτερα των 500 ευρώ κινδυνεύουν ακόμη και με κατασχέσεις σε κινητά και ακίνητα περιουσιακά στοιχεία τους. "

Αυγ
06
Περισσότερα »
ΔΟΛ: θρίλερ με την έξωση - Πόλεμος Εθνικής με Μαρινάκη

" Ως γνωστόν η Εθνική Τράπεζα εντελώς αφνιδιαστικά ουσιαστικά κάνει έξωση στον ΔΟΛ από το κτίριο της Μιχαλακοπούλου! Κάποιοι σκέφτονται τις «καλές» σχέσεις της Εθνικής που οι πάντες γνωρίζουν ότι υπάρχουν με το Μαξίμου και συνδέουν τη στάση της τράπεζας με τη γενικότερη κακή σχέση του τελευταίου διαστήματος ανάμεσα στον Β. Μαρινάκη και την κυβέρνηση. "

Αυγ
06
Περισσότερα »
Απολυμένοι του Metropolis του Γιώργου Κουρή: Σας προστατεύουμε και δεν σας επιτηρούμε!!!

" «Μια απρόσμενη και δυσάρεστη έκπληξη μας περίμενε την περασμένη Παρασκευή (28/7) στα δικαστήρια της οδού Ευελπίδων όπου παραβρεθήκαμε ως κατήγοροι και ως μάρτυρες υπεράσπισης για την εκδίκαση της μήνυσης απολυμένων από τα καταστήματα Metropolis κατά του Ανδρέα Γ. Κουρή για το αδίκημα της ψευδούς καταμήνυσης. "

Αυγ
06
Περισσότερα »
ΕΚΠΟΙΖΩ: Οι ανώτατες τιμές των προϊόντων στα κυλικεία

" Οι χώροι που ισχύουν οι καθορισμένες τιμές, είναι: αεροδρόμια, κινηματογράφοι, θέατρα, οργανωμένες παραλίες με εισιτήριο, σταθμοί υπεραστικών λεωφορείων, νοσοκομεία, κλινικές, αρχαιολογικοί χώροι και μουσεία, επιβατικά Πλοία, τρένα, αθλητικοί χώροι, δικαστήρια, ευαγή Ιδρύματα και ΑΕΙ, ΤΕΙ και λοιπές σχολές. "

Αυγ
06
Περισσότερα »
Το μέλλον του εξωπορισμού: Ο μεγαλύτερος οικονομικός μετασχηματισμός όλων των εποχών

" Κάθε φορά που η τεχνολογία οδήγησε σε αύξηση του εμπορίου, τα δεδομένα καταδεικνύουν ότι δεν υπήρξε τίποτα να φοβούμαστε. Ο εξωπορισμός είχε θετικά αποτελέσματα για τα άτομα στο παρελθόν, και ο διαδικτυακός εξωπορισμός έχει θετικά αποτελέσματα για τα άτομα σήμερα. "

Αυγ
01
Περισσότερα »
Τα καλά παιδιά στη Φάκα - Εφοριακοί-τελωνειακοί με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ αδικαιολόγητα

" «Λαβράκια» έβγαλαν οι στοχευμένοι έλεγχοι περιουσιακής κατάστασης «Πόθεν Έσχες» από τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων στους υπαλλήλους της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων. Από 01/04/2016 έως 27/07/2017, έγιναν εκατόν ογδόντα οκτώ (188) στοχευμένοι έλεγχοι και βρέθηκαν εννέα (9) υπάλληλοι με μη δικαιολογημένη προέλευση περιουσιακών στοιχείων. "

Αυγ
01
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "