ΕΛΛΑΔΑ

Στριμωγμένος άσημα στα «σχοινιά» του νόμου «περί μεσαζόντων» ο Πάνος Καμμένος

" Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση πώλησης βλημάτων του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία αλλά και για τον σκοτεινό ρόλο του μεσάζοντα Βασίλη Παπαδόπουλου, ικανές να προκαλέσουν πολύ σοβαρές τόσο δικαστικές όσο και πολιτικές εξελίξεις, έρχονται σήμερα στο φως από δημοσιεύματα του Τύπου. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Πιέζει για μείωση στρατιωτικής θητείας ο ανυπότακτος, «στρατηγικός Σύμβουλος του κ. Τσίπρα, Νίκος Καρανίκας

" Είναι γνωστός αρνητής στράτευσης και ταυτόχρονα διατηρεί στενότατες σχέσεις µε τη Νεολαία του κυβερνώντος κόµµατος, αποτελεί δε έναν από τους πλέον ένθερµους υποστηρικτές της πρότασης αυτής. Πιέζει για την μείωση της στρατιωτικής θητείας για να ικανοποιηθεί το πάγιο αίτημα της νεολαίας του ΣΥΡΙΖΑ και των αντ…. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Πάνος Καμμένος: Καταδικάστηκε για προτροπή σε «λυντσάρισα» πολιτικού αντιπάλου του…

" Η δικαστική απόφαση αφορά την περιβόητη φράση του Πάνου Καμμένου, έξω από το Βελλίδειο Ίδρυμα, το 2013, όταν, απευθυνόμενος σε πολίτες (που αντιδρούσαν στην επένδυση χρυσού), είπε: «Πρέπει ο Πάχτας να μην μπορεί να κυκλοφορήσει. Λιντσάρετέ τον. Εγώ μαζί σας». "

Νοε
19
Περισσότερα »
Ο Σώρρας είναι και με τη νέα δικαστική βούλα εδώ!!! Τα λεφτά υπάρχουν…

" Απαράδεκτη κήρυξε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο, την δίκη του Αρτέμη Σώρρα και ενός συνεργάτη του στον πολιτικό φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», για την κατηγορία της διασποράς ψευδών ειδήσεων, που αφορά τους ισχυρισμούς τους ότι διαχειρίζονται τεράστιο χρηματικό ποσό. Το δικαστήριο κλήθηκε να εκδικάσει την υπόθεση των 600 δισ. ευρώ, μετά από αναίρεση που ασκήθηκε από τον Άρειο Πάγο στην αθωωτική απόφαση που εξέδωσε το 2013 το Μονομελές Πλημμελειοδικείο για τον Σώρρα και τον συγκατηγορούμενο του. "

Νοε
19
Περισσότερα »
Κατόρθωμα Πάνου Καμμένου & Σία: Ξέφραγο αμπέλι το υπουργείο Εθνικής Άμυνας

" Μόνο αυτό δεν είχε συμβεί σε αυτή τη χώρα και έγινε! Τα μέλη του Ρουβίκωνα εισέβαλαν στον υποτίθεται καλύτερα φυλασσόμενο χώρο της χώρας, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Τουλάχιστον 20 άτομα έφτασαν στην πύλη του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το μεσημέρι της Παρασκευής και σχεδόν ανενόχλητοι όχι μόνο πέρασαν τη φρουρά, αλλά κατάφεραν να εισβάλλουν στον προαύλιο χώρο του κτιρίου.  "

Νοε
19
Περισσότερα »
Ερυθρόλευκος βρυχηθμός …(βίντεο)

" Τελικά, όμως, αυτή η ομάδα του Ολυμπιακού, η οποία χτίστηκε το καλοκαίρι του 2011 έχοντας συγκεκριμένη αγωνιστική νοοτροπία, φιλοσοφία και συμπεριφορά, όσο και αν έχει αλλάξει παίκτες και προπονητές, διατηρώντας βέβαια έναν βασικό κορμό με χημεία και ομοιογένεια (με επιλεκτικές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της μέσα στα χρόνια), το έχει στο dna της να αντιδρά όταν βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο. "

Νοε
16
Περισσότερα »
Αποκάλυψη: Επίδομα «Διαβίωσης» 189 ευρώ σε νέους 18-24 ετών δίνει η Κυβέρνηση!!!

" Η Κυβέρνηση επεξεργάζεται σχέδιο θεσμοθέτησης μηνιαίου ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ, -όπως είναι προς το παρόν η ονοματοδοσία του-, για όλους τους νέους από 18 έως 24 ετών, ύψους 189 ευρώ. Το μέτρο, εκτιμάται ότι αφορά 600.000 νέους, θα έχει ετήσιο κόστος 1.360.800.000 ευρώ και η χρηματοδότησή του θα γίνεται από το «Ταμείο Αλληλεγγύης των Γενεών» "

Νοε
05
Περισσότερα »
Εμπόριο Όπλων από Πάνο Καμμένο; ΝΔ: «Οι κύριοι Αλ. Τσίπρας και Π. Καμμένος οφείλουν άμεσα εξηγήσεις για τον περίεργο μεσάζοντα»

" Στην Βουλή οδηγούνται οι αποκαλύψεις του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ, σχετικά με το επεισόδιο που είχαν στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας ο Πάνος Καμμένος με ταξίαρχο των εξοπλισμών, αναφορικά με την πώληση βλημάτων από τα αποθέματα του ελληνικού στρατού στη Σαουδική Αραβία, του οποίου τη σύλληψη διέταξε, επειδή ζητούσε την εφαρμογή του Νόμου!!! "

Νοε
05
Περισσότερα »
Ο Παππάς (ή ο πάππας) που μας αξίζει…

" Πρόκειται για την κοινή λογική. Υποκριτές και δήθεν ηθικολόγοι δεν είναι όσοι έχουν φρίξει με την συμπεριφορά του Παππά. Υποκριτές και δήθεν ειλικρινείς είναι όσοι την επιδοκιμάζουν, καταδικάζοντας λέει την «πολιτική ορθότητα». Επί της ουσίας, τον εαυτό τους και το επάγγελμα καταδικάζουν: Σε διαρκή και ολοένα αυξανόμενη ανυποληψία. Και υποχρεώνουν τους υπόλοιπους να αναρωτιόμαστε, μήπως τελικά δεν μας αξίζει τίποτα καλύτερο από τον Νίκο Παππά και τα μπινελίκια του… "

Νοε
05
Περισσότερα »
Οι «αμαρτωλές ιστορίες» της Τσίπρας ΑΤΕ, ο Καλογρίτσας και η πώληση της ΕΥΔΑΠ…

" Λέγεται, ότι υπάρχουν πολλές «μαύρες» τρύπες στις σχέσεις που έχει ο κατασκευαστής Χρήστος Καλογρίτσας, ο πρώην... αριστερός ο οποίος, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει κουμπαριές με τον Καμμένο και τον Σπίρτζη. Ο Καλογρίτσας εξαγόρασε την εταιρεία Μέδουσα, όπως μετονομάστηκε η εταιρεία Τσίπρας ΑΤΕ, του Παύλου Τσίπρα, πάτερα του Πρωθυπουργού… "

Νοε
05
Περισσότερα »
«Βλαχάρα» Βίκυ Σταμάτη: Η «βαρώνη» από το Ζέλι και η νέα ζωή της στο «παλάτι» του Κορυδαλλού

" Την πρώτη φορά -το 2012 ήταν- που η Βίκυ Σταμάτη πέρασε την είσοδο των δικαστηρίων στην Ευελπίδων, είχε ένα αγέρωχο όσο και υπεροπτικό βλέμμα. Ήταν αυτό που είχε μάθει να πρεσβεύει ως ο ελληνικός κλώνος -έτσι νόμιζε η ίδια- της αλήστου μνήμης Μαρίας Αντουανέττας, μόνο που μια λέξη ήταν αρκετή για να την αποκαθηλώσει σε μια στιγμή. "

Νοε
05
Περισσότερα »
Ο ΚΥΚΛΟΣ ΤΩΝ ΜΑΤΑΙΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ: ενθυμήματα από μια εκδήλωση μνήμης…

" «νικήθηκε Ο φασισμός όταν τα ιδανικά της Ελευθερίας, της Εθνικής Ανεξαρτησίας,  της Κοινωνικής Δικαιοσύνης αγκαλιάστηκαν απ τον Ελληνικό λαό. Σαν ώριμα τέκνα της οργής ξεφύτρωσαν οι αντιστασιακές οργανώσεις, χιλιάδες νέοι ανάμεσα τους: πολεμάμε και τραγουδάμε το νικηφόρο σύνθημα τους και η προσδοκία μιας ελεύθερης πατρίδας με Δημοκρατία, με  το λαό κυρίαρχο και αυτεξούσιο, πυρπολούσε τις καρδιές.» "

Νοε
01
Περισσότερα »
Αλέξης Τσίπρας & Πάνος Καμμένος, οι βασιλιάδες των fake news - Οι ψεκαστές ήρθε η ώρα να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους!”

" Αλέξης Τσίπρας: "ας μην τολμήσουν να προχωρήσουν σε πλειστηριασμούς", "κωλοτούμπες και υποχωρήσεις εξευτελισμού υπάρχουν άλλοι να τις κάνουν" - Πάνος Καμμένος: Καλώ σε άμεση σύσταση εξεταστικής επιτροπής για όλες τις βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην χώρα την Τρίτη 3/6και την Τετάρτη 4/6/2014. Οι ψεκαστές ήρθε η ώρα να πληρώσουν για τα εγκλήματά τους!”. "

Νοε
01
Περισσότερα »
Πάνος Καμμένος: Πάλι την «μπάλα στην εξέδρα» για το Λονδίνο – Βαριά προσωπικά υπονοούμενα για τη σύζυγο Μητσοτάκη

" «Είχα 2.000 ευρώ εγώ και 2.000 ευρώ η σύζυγός μου», δήλωσε χαρακτηριστικά και κατηγόρησε την εφημερίδα που έβγαλε το δημοσίευμα εναντίον του πως υπέκλεψε την απόδειξη του. «Να ψάξετε να βρείτε εκείνους που οι γυναίκες τους δεν δηλώνουν το πόθεν έσχες τους και όταν έκαναν ένα νέο φίλο γηραιό εφοπλιστή έβγαιναν με διαμέρισμα στο Λονδίνο», σημείωσε με νόημα ο υπουργός.» "

Οκτ
31
Περισσότερα »
Οι απονομές χάριτος ως φάμπρικα… διορισμού ναρκοεμπόρων σε Δημόσιο & ΔΕΚΟ!!!

" Είναι δεκάδες οι περιπτώσεις όπου διαπιστώνεται η καταχρηστική εφαρμογή της απονομής χάριτος. Είναι πολλές οι αποφάσεις που σιωπηλά υποσκάπτουν το σύστημα επιβολής ποινών. Και που οδηγούν μάλιστα τους απαλλαγμένους ακόμα και για ναρκωτικά, κλοπές, απάτες ή καταστροφές αρχαίων σε μια θέση στο Δημόσιο, τις ΔΕΚΟ, τα Νοσοκομεία!!! "

Οκτ
29
Περισσότερα »
Επιτέλους και κάτι «σωστό» !!! “Πλεύση” με δικτατορία προλεταριάτου… αλά Γκρέκα και Ζωή, Ζωή, Ζωή…

" Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόσθεσε το δικό της λιθαράκι στο απέραντο τοπίο της νεοελληνικής τρέλας, υποσχόμενη μια «δικτατορία του προλεταριάτου» με ελληνικά χαρακτηριστικά, περιγράφοντας μια εντελώς παρανοϊκή κατάσταση κοινωνικής οργάνωσης η οποία μπορεί να αφήσει καθέναν να φανταστεί μόνος του τα σενάρια στα οποία θα οδηγούσε. "

Οκτ
29
Περισσότερα »
Νάσος Θεοδωρίδης του ΣΥΡΙΖΑ: Μύθος το αλβανικό έπος, απλή διέλευση η εισβολή των Ιταλών

" Νάσος Θεοδωρίδης, κομματικό στέλεχος ΣΥΡΙΖΑ: Μυθεύματα το Αλβανικό έπος, η Ελλάδα μπήκε σε ένα ιμπεριαλιστικό πόλεμο. Υπήρχαν λιποτάκτες που εκτελέστηκαν, ο πόλεμος στα βουνά ήταν ταξικός αφού εκεί πολεμούσαν οι φτωχοί ενώ κάποιοι άλλοι βρίσκονταν στα πολυτελή ξενοδοχεία της Αθήνας και άλλα τέτοια, οι δε Ιταλοί έχασαν γιατί τους νίκησαν τα βουνά της Ηπείρου… "

Οκτ
29
Περισσότερα »
Memorial για τον Στρατηγό Νίκο Γρυλλάκη, ένα πολύ σπουδαίο στρατιώτη και μέγα πατριώτη

" Επίλαρχος (Ταγματάρχης) και διοικητής της μονάδας των Τεθωρακισμένων, απλός στρατιώτης εγώ. Το παρατσούκλι του, ανάμεσα στους στρατιώτες της μονάδας ήταν «μπάρμπα-εικοσάρας», από την ευκολία με την οποία «έριχνε» τις εικοσαήμερες φυλακίσεις σε όσους βρίσκονταν στη «σέντρα» της πρωινής αναφοράς με σοβαρά πειθαρχικά παραπτώματα. "

Οκτ
27
Περισσότερα »
Διαδερμικό μαγνήσιο. Ο σύμμαχός σας στον Μαραθώνιο και στην άθληση…

" «Το λάδι μαγνησίου σε μορφή διαδερμικού σπρέι και οι αντίστοιχες νιφάδες μαγνησίου επιτρέπουν στο σώμα να διατηρεί τα βέλτιστα επίπεδα μαγνησίου κατά τη διάρκειά της, αλλά και μετά από αυτήν, αναπληρώνοντας το χαμένο μαγνήσιο. Με αυτόν τον τρόπο καταπολεμώνται η κόπωση και οι κράμπες και προωθείται ταχύτερα η τόσο σημαντική μυϊκή αποκατάσταση» "

Οκτ
27
Περισσότερα »
Ελλάδα και Ισραήλ: Δημιουργία κοινής υποβρυχιακής δύναμης για την προστασία της Α. Μεσογείου

" Μια κοσμογονική εξέλιξη για τα δεδομένα της Α.Μεσογείου λαμβάνει χώρα, καθώς Ελλάδα και Ισραήλ αποφάσισαν την δημιουργία κοινής υποβρυχιακής δύναμης προς προστασία των επενδύσεων που έρχονται, όπως η κατασκευή του αγωγού East Med, η εξόρυξη υδρονοναθράκων νοτίως της Κρήτης και η διασύνδεση με ηλεκτρικό ρεύμα Ισραήλ-Κύπρου-Ελλάδος. "

Οκτ
27
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "