• Τι θα πουν σε έναν 18αρη για τον Ιβάν; Ότι οι σοφοί εθνοπατέρες Γιώργος Λαζαρίδης & Αριστείδης Φωκάς- «ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ»…
  • Αν τους άφηναν οι «μιζαδόροι»… Η ελληνικής σχεδίασης κορβέτα/φρεγάτα Als Class 100
  • M & P BODYGUARD BG38: Το περίστροφο του Ιβάν Σαβίδη - Σκοτώνει μέχρι και ελέφαντα! (Φωτό & Βίντεο)
  • Προς Ερντογάν, τον «μεγαλοπρεπή»: Αν χρειαστεί να πολεμήσουμε, θα κερδίσουμε πάλι….
  • «Άμα ζήσω, θα τους γ@μ@σω. Άμα πεθάνω, θα μου κλ@σουν τον π@@τσο!» - Όταν η λέξη πατρίδα είχε σημασία…
  • Το ελληνικό ποδόσφαιρο πέθανε, κι ας λένε ότι θέλουν…
  • Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν: Πληρώστε! Ας στείλουμε στο Champions League την κοπέλα που πάει στη Eurovision
  • Βροντερό «Όχι» της Ελλάδας στην έκδοση 21χρονης Τουρκάλας - Την κατηγορούσαν για τρομοκράτισα γιατί κρατούσε πανό όταν ήταν ... 10 ετών!
  • Η Πιστόλα του νέο-μηντιάρχη, ο Μάρης των 24Media, οι δημοσιογράφοι του Έθνους και του «Έψιλον» και οι σχέσεις Σαβίδη -Τσίπρα

ΕΛΛΑΔΑ

Από τον «Εθνάρχη» Καραμανλή στον Ανδρέα και έπεται συνέχεια… Η διαχείριση του «πλούτου» τα χώρας υπέρ Ολιγαρχών και συνδικαλιζομένων…

"Διαχρονικά Εθνάρχες, Ηγέτες και παρα-ηγέτες, πολιτικά κόμματα, ήρωες της «επανάστασης» και συνδικαλιστάδες – λαμόγια διαχειρίστηκαν όλο τον πλούτο της χώρας, παράγοντας μόνο καταθέσεις για την τσέπη τους, φορτώνοντας παράλληλα τον λαό μνημόνια. Τελευταίος στη σειρά ο Τσίπρας… με το «αριστερό ηθικό πλεονέκτημα»… "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Τι θα πουν σε έναν 18αρη για τον Ιβάν; Ότι οι σοφοί εθνοπατέρες Γιώργος Λαζαρίδης & Αριστείδης Φωκάς- «ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ»…

" Ψηφαλάκια, ψηφαλάκια, ψηφαλάκια και μόνο ψηφαλάκια… το κίνητρο των εθνοπατέρων Γιώργου Λαζαρίη των ΑΝΕΛ και Αριστείδη Φωκά της Ένωσης Κεντρώων (και οι δύο βουλευτές – βολευτές Θεσσαλονίκης). Είναι οι ίδιοι που χαρακτήρισαν όσους συμμετείχαν στο συλλαλητήριο ως «όχλο ατάκτως ειρημένο». Δίδαξαν ήθος ή μάλλον ηθικό πλεονέκτημα… "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Αν τους άφηναν οι «μιζαδόροι»… Η ελληνικής σχεδίασης κορβέτα/φρεγάτα Als Class 100

" Η Ελλάδα έχει τόσο το υψηλής κατάρτισης επιστημονικό προσωπικό, όσο και τις υποδομές και βιομηχανίες να σχεδιάσει και κατασκευάσει τα πάντα που αφορούν τη άμυνά της. Δυστυχώς για τη χώρα, οι πολιτικές ηγεσίες και οι «μιζαδόροι», συνεπικουρούμενοι από «πληρωμένα πιστόλια» των ΜΜΕ δεν αφήνουν κανένα να «προκόψει». Δείτε ένα δείγμα των ελληνικών ικανοτήτων, την προτεινόμενη κορβέτα/ελαφρά φρεγάτα Als Class 100 αποτελεί προϊόν ελληνικής σχεδίασης, στην οποία έχουν ενσωματωθεί το σύνολο των απαιτήσεων του ΠΝ. "

Μαρ
16
Περισσότερα »
M & P BODYGUARD BG38: Το περίστροφο του Ιβάν Σαβίδη - Σκοτώνει μέχρι και ελέφαντα! (Φωτό & Βίντεο)

" Με το ελαφρύ σχεδιασμό του, επιτρέπει τη διακριτική μεταφορά και ο σχεδιασμός του χωρίς σφύρα παρέχει μια ελεύθερη παρουσίαση. Το περίστροφο δέχεται πέντε σφαίρες και διαθέτει ένα μικρό μύλο διαμέτρου 5 εκατοστών, σε ένα συμπαγές συνολικό μήκος 17 εκατοστών και ένα κενό βάρος 409 γραμμάρια. Ελαφρύ και απλό στη χρήση, τίποτα δεν προστατεύει σαν το BODYGUARD. "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Προς Ερντογάν, τον «μεγαλοπρεπή»: Αν χρειαστεί να πολεμήσουμε, θα κερδίσουμε πάλι….

" Ιστορικά πάντα, όταν οι Έλληνες αναγκάστηκαν να πολεμήσουν, πάντα νικούσαν. Και πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, όταν πολεμούσαμε με την Τουρκία, πάντα οι Τούρκοι έχαναν. Μόνο η διχόνοια μπόρεσε να κερδίσει τους Έλληνες στο πεδίο της μάχης, και αυτό έγινε το 1897, 1922 και 1974. Ακόμη και το 1974, όμως, η ηρωική αντίσταση των Ελλήνων και των Κυπρίων αδελφών μας απέτρεψε την κατάληψη του νησιού από έναν υπέρτερο εχθρό, που πολεμούσε δίπλα στην χώρα του, με απόλυτα αεροπορική υπεροχή. "

Μαρ
16
Περισσότερα »
«Άμα ζήσω, θα τους γ@μ@σω. Άμα πεθάνω, θα μου κλ@σουν τον π@@τσο!» - Όταν η λέξη πατρίδα είχε σημασία…

" Ο Γεώργιος Καραϊσκάκης ή Καραΐσκος, αποτελεί μια από τις πιο θρυλικές μορφές της Επανάστασης του 1821. Υπήρξε αρχικά Αρματολός και στην συνέχεια αρχιστράτηγος της Ρούμελης (Στερεά Ελλάδα) κι ένας εκ των κορυφαίων στρατηγών του Αγώνα. Ο ίδιος δεν μίλησε ποτέ και σε κανέναν για τον πατέρα του, παρά αποκαλούσε τον εαυτό του περήφανα και σαρκαστικά μπάσταρδο ή μούλο. "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Το ελληνικό ποδόσφαιρο πέθανε, κι ας λένε ότι θέλουν…

" Η μαφία κυβερνά το ελληνικό ποδόσφαιρο και η κυβέρνηση δεν κάνει τίποτε. Είναι θέμα χρόνου να θρηνήσουμε θύματα, σφαγμένους στους δρόμους. Κι όλα αυτά γιατί; Για να παίρνουν το πρωτάθλημα ομάδες που ανήκουν σε επιχειρηματίες προκειμένου να παίζουν τα παιχνίδια τους; Για να έχουν προσωπικούς στρατούς; Για να βάζουν τους φιλάθλους ασπίδα και να εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους; "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν: Πληρώστε! Ας στείλουμε στο Champions League την κοπέλα που πάει στη Eurovision

" «Ο τρώσας και ιάσεται»: Οι ασύδοτοι ποδοσφαιροπαράγοντες είναι οι μόνοι που μπορούν να θεραπεύσουν το καρκίνωμα στο χώρο τους. Αρκεί να τους καταστήσουν σαφές ότι, αν δεν το κάνουν, θα κινδυνεύσουν με οικονομική καταστροφή. Οι ομάδες είναι επιχειρήσεις, επομένως βασικό κίνητρό τους είναι το χρήμα. Ο μόνος Θεός που προσκυνούν είναι το χρήμα. Η μόνη τιμωρία που τους πονάει έχει σχέση με αυτό., αφού ο μόνος Θεός που προσκυνούν είναι το χρήμα. "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Βροντερό «Όχι» της Ελλάδας στην έκδοση 21χρονης Τουρκάλας - Την κατηγορούσαν για τρομοκράτισα γιατί κρατούσε πανό όταν ήταν ... 10 ετών!

" Στην απόφαση του δικαστικού συμβουλίου φαίνεται πως βάρυνε και το γεγονός ότι σύμφωνα με τις τουρκικές αρχές η 21χρονη κατηγορείται για «συγκρότηση και διοίκηση ένοπλης τρομοκρατικής οργάνωσης από το 2007», δηλαδή από την ηλικία των 10 ετών… Αυτό ήταν και ένα από τα στοιχεία που καυτηρίασε τη εισαγγελέας της έδρας Ουρανία Σταθέα, η οποία εισηγήθηκε την απόρριψη του τουρκικού αιτήματος. "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Η Πιστόλα του νέο-μηντιάρχη, ο Μάρης των 24Media, οι δημοσιογράφοι του Έθνους και του «Έψιλον» και οι σχέσεις Σαβίδη -Τσίπρα

" Oσο αφορά την επική εμφάνιση Σαββίδη στο γήπεδο της Τούμπας με την πιστόλα και τον συνοδό-ντουλάπα είναι μάλλον αυτονόητη μετά το εγκώμιο που έπλεξε στο πρόσωπο του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην γνωστή συνέντευξή του στον Δημήτρη Μαρκόπουλο και το Πρώτο Θέμα όπου περνούσε γεννεές 14 τον Μητσοτάκη (δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός) και συνέκρινε με τον Πούτιν τον Αλέξη Τσίπρα! "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Το «φονικό» όπλο της Κυβέρνησης

" Aργησε πολύ να καταλάβει ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τι εστί Ιβάν Σαββίδης. Δεν μιλάμε για τον Ιβάν τον τρομερό, αλλά τον... τρομακτικό. Ο οποίος τρομάζει γενικώς. Μόλις τελευταίως ο κ. Τσίπρας αντελήφθη το ποιόν αυτού του ελληνορώσου επιχειρηματία και το πόσο βλαπτικός είναι για το λεγόμενο «ηθικό πλεονέκτημα» της Αριστεράς. "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Το «θηρίο» απέναντί μας - με τις… 7 «Αχίλλειες» πτέρνες(!!!), οι ευκαιρίες που του δόθηκαν, η ελληνική «αφέλεια» και οι εθνομηδενιστές!

" Η Τουρκία παγίως δεν «εξωτερικεύει» τα εσωτερικά της προβλήματα σε βάρος μας όπως συνήθως λέγεται. Εκμεταλλεύεται κενά εξουσίας στην Ελλάδα όποτε και όπου προκύψουν! Και τα εκμεταλλεύεται πλήρως για να ανατρέψει το στάτους κβο και να αναδειχθεί σε περιφερειακή υπερδύναμη. Ουσιαστικά για να «Φιλανδοποιήσει» την Ελλάδα και να λεηλατήσει τους πόρους της! "

Μαρ
12
Περισσότερα »
«Φωτεινά παραδείγματα: Τα τσιγάρα, τα ποτά και οι βουλευτές μας ως «μοντέλα» της αντικαπνιστικής εκστρατείας…

" Η λεζάντα από κάτω θα γράφει: Αυτός ο τύπος φλόμωνε τους γύρω του. Και ήταν και υφυπουργός Υγείας (!).. Προσπάθησε να μη γίνεις σαν κι αυτόν.Στα πακέτα τσιγάρων του μέλλοντος, για να σε αποτρέψουν από το να καπνίζεις, ίσως θα έχουν βάλει πάνω τους φωτογραφίες Υπουργών να καπνίζουν σε κλειστούς χώρους, κάτω από απαγορευτικές ταμπέλες.. "

Μαρ
12
Περισσότερα »
Τούρκοι «πρόσφυγες»: Οι Έλληνες μας έσωσαν τη ζωή από τις θηριωδίες του Ερντογάν!

" «Για την Τσανγκιούλ Σουνέρ οι Έλληνες ήταν πάντα οι άλλοι, οι εχθροί, που τα έβαλαν με τους Οθωμανούς και πολέμησαν την Τουρκία. ‘Ως παιδιά στην Τουρκία μαθαίναμε να μην εμπιστευόμαστε τους Έλληνες. Φοράει μαντίλα και μακρύ ένδυμα. Κοιτά έξω από το παράθυρο και λέει ‘Έκανα λάθος. Οι Έλληνες έσωσαν τη ζωή τη δική μου και της οικογένειάς μου'». "

Μαρ
12
Περισσότερα »
Άφαις αυτόν, ουκ εν τω «μυαλό» το εύ… Οι «παρανοϊκές» δηλώσεις ενός κατά δήλωση αριστερού για τους συλληφθέντες στρατιωτικούς…

" Κύριε πατέρα του γιού σου που «κάνει μπάνιο, όπως λες, με ζεστό νερό στις φυλακές της Αδριανούπολης», αν ο γιός σου και κάθε γιος ήταν «νεκρός» μετά από μάχη με τον «οχτρό» στα σύνορα, τότε θα ήταν «ήρωας», όχι τώρα !!! Τώρα, είναι «υπόδικος, προδότης και κατηγορούμενος για εσχάτη προδοσία κατά της πατρίδας!!!». Έτσι λένε νομικοί και δικαστικοί κύκλοι… Και για τον γιό μου τα ίδια θα έλεγα, ίσως και χειρότερα!!! "

Μαρ
12
Περισσότερα »
Το «σκοτεινό» μέλλον είναι εδώ – «Νόμιμες» Ψυχότροπες ουσίες, αλκοόλ & ναρκωτικά

" Ανησυχητικό είναι το γεγονός ότι έχουν επινοηθεί ευφάνταστοι τρόποι λήψης ακόμη και για κλασικές ψυχοδραστικές ουσίες, όπως το αλκοόλ. Ως τέτοιοι τρόποι αναφέρονται η ενδοκολπική λήψη αλκοόλ με εμβάπτιση ταμπόν σε αυτό, η λήψη με κλύσμα, αλλά και η λήψη κονιορτοποιημένων φαρμακευτικών σκευασμάτων με την κατάποση χάρτινου “αλεξίπτωτου”. "

Μαρ
10
Περισσότερα »
Ο «αδιάφθορος» Στέλιος Παππάς πατήρ Νίκου: Δουλειές στον ΟΑΣΘ με «ημέτερους» και ΜΟΝΟ!!!

" Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με τα πεπραγμένα του νέου ΟΑΣΘ και του Προέδρου του κου Στέλιου Παππά, πατέρα του Νίκου Παππά, υπουργού του Τσίπρα, σχετικά με τις δουλειές σε «ημετέρους» που φέρεται να μοιράζει ο κρατικοποιημένος πλέον Οργανισμός. Αναθέσεις ΜΟΝΟ σε εταιρίες στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ, είτε «πτωχευμένες», είτε χωρίς προσωπικό!!! "

Μαρ
10
Περισσότερα »
Το Επάγγελμα του Μέλλοντος: «Αντεξουσιαστής & Έμπορας ναρκωτικών» - Η «μαθητεία» στο εμπόριο ουσιών…

" Χρειάσθηκε η επέμβαση των ΕΚΑΜ για να συλληφθούν τα μέλη της συμμορίας των βαρώνων – εμπόρων ναρκωτικών που δρούσε με έδρα τα Εξάρχεια, λόγω της συμμετοχής σ’ αυτή γνωστών αντεξουσιαστών που κατά τα άλλα μάχονται για την δημοκρατία. Το παράδοξο είναι ότι ακόμη δεν έχει εκδηλωθεί κίνημα συμπαράστασης υπέρ τους που να ζητά την άμεση απελευθέρωσή τους για αντιδημοκρατικές συλλήψεις… "

Μαρ
10
Περισσότερα »
22 νέες μορφές διαφθοράς των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στον πολιτικό και κοινωνικό βίο της χώρας…

" H τριετής διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει φέρει νέα ήθη στην πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου. Άνθρωποι που δεν έχουν ιδιαίτερες περγαμηνές παρά μόνο την αναγνώριση του… αριστερού ή του λαϊκοδεξιού πατριώτη, κεφαλαιοποίησαν στο έπακρο τα fake news της περιόδου 2010-2014. Κάλυψαν την ανεπάρκεια τους, τα κόμπλεξ τους, την ασχετοσύνη τους, την τεμπελιά τους με εύσχημο τρόπο. "

Μαρ
10
Περισσότερα »
Αλήθειες (Ε.Ε) & Ψέματα (ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ): «H ελληνική κυβέρνηση πρότεινε την πώληση λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ»!!!

" Σύμφωνα με την Ευρωπαία Επίτροπος Ανταγωνισμού, Vestager, «Η ελληνική κυβέρνηση πρότεινε την εκποίηση ορισμένων υφιστάμενων λιγνιτικών μονάδων», «έχει επίσης συμπεριληφθεί στο συμπληρωματικό Μνημόνιο του Ιουνίου του 2016 η πώληση του 40% της λιγνιτικής ισχύος της ΔΕΗ». "

Μαρ
10
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "