• Λευτέρης Πετρούνιας: Θριάμβευσε…Πρώτος με διαφορά στους κορυφαίους αθλητές
  • Νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό: Θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί
  • Δοξιάδης: Δόλιο παιχνίδι παραπληροφόρησης με στόχο τη Δικαιοσύνη για τους Οκτώ
  • Αλέξης Τσίπρας: Ήταν όλα δίκαια και έγιναν πράξη (και θα γίνουν και άλλα)
  • 12μελές κύκλωμα δημοσίων υπαλλήλων και συμβολαιογράφων είχαν στήσει «Φάμπρικα» νομιμοποίησης αλλοδαπών με εικονικούς γάμους
  • «Αόρατος Τζιχαντιστής» Συνελήφθη στον Έβρο και Δεν Μάθαμε Ποτέ Γι' Αυτόν αγαπητέ κε Μουζάλα…
  • «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» - Ποιες διοικητικές πράξεις αναρτώνται και ποιες δεν επιτρέπεται…
  • Βόμβα Μαρινάκη: Ζούμε σε μία χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος
  • Ανοιχτή επιστολή στην Καθηγήτρια (!!!) κα Μπαζιάνα
  • Δημοσίευση και Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων από το Δημόσιο - Τι ισχύει…

ΕΛΛΑΔΑ

Λευτέρης Πετρούνιας: Θριάμβευσε…Πρώτος με διαφορά στους κορυφαίους αθλητές

" Ο Λευτέρης Πετρούνιας επικράτησε σε δύο κατηγορίες και η ομάδα της Ολυμπιάδας Θρακομακεδόνων σε άλλη μια κι έτσι πήγαν στην Ελλάδα τα τρία από τα πέντε έπαθλα των Κορυφαίων της Ευρώπης για το 2017, μετά τη σχετική ψηφοφορία και μάλιστα με συντριπτική πλειοψηφία! "

Ιαν
17
Περισσότερα »
Νέα επίθεση Κωνσταντοπούλου στην κυβέρνηση για το Σκοπιανό: Θα παραχωρήσει ό,τι της ζητηθεί

" Η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση λέγοντας μεταξύ άλλων ότι «πουλάει το λιμάνι της Θεσσαλονίκης, το νερό, το αεροδρόμιο, πουλάει ολόκληρη τη χώρα. Φυσικά δεν μπορεί να προστατεύσει τη Μακεδονία και την Ελλάδα». "

Ιαν
17
Περισσότερα »
Δοξιάδης: Δόλιο παιχνίδι παραπληροφόρησης με στόχο τη Δικαιοσύνη για τους Οκτώ

" Επικίνδυνη εκστρατεία παραπληροφόρησης στην υπόθεση των Οκτώ και ειδικά στο θέμα του πρώτου τούρκου αξιωματικού ο οποίος με απόφαση του Εφετείου Πρωτοδικών συνελήφθη και περιμένει κύρια δικάσιμο τον Φεβρουάριο, καταγγέλλει ο συγγραφέας Απόστολος Δοξιάδης. Κάνει λόγο για επικίνδυνο ψέμα που διοχετεύθηκε από παρακρατικές πηγές και αναφέρει ότι υπήρξε «κυνηγητό» του συγκυβερνήτη του ελικοπτέρου σε τρεις πόλεις τις ημέρες που ήταν ελεύθερος.  "

Ιαν
17
Περισσότερα »
Αλέξης Τσίπρας: Ήταν όλα δίκαια και έγιναν πράξη (και θα γίνουν και άλλα)

" Μία ιδιαίτερη αντίληψη περί δικαιοσύνης διαθέτει και προσπαθεί να πραγματώσει ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του. Σε καθημερινή βάση διενεργούνται κατασχέσεις μισθών, συντάξεων και ακινήτων σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων φορολογουμένων από τις αρχές του 2017 για οφειλές άνω των 500 ευρώ. Ήταν δίκαιο και έγινε πράξη. "

Ιαν
12
Περισσότερα »
12μελές κύκλωμα δημοσίων υπαλλήλων και συμβολαιογράφων είχαν στήσει «Φάμπρικα» νομιμοποίησης αλλοδαπών με εικονικούς γάμους

" Δωδεκαμελές κύκλωμα και τέσσερις συμβολαιογράφοι είχαν στήσει οργάνωση με γάμους «μαϊμού». Πρόκειται για μία υπόθεση με επιπλέον 76 κατηγορούμενους για διάφορες επιμέρους εγκληματικές πράξεις. Συνολικά έχουν εξιχνιαστεί 47 περιπτώσεις ψευδών πράξεων αναγνώρισης πατρότητας, ενώ ερευνώνται ακόμη 474 υποθέσεις. "

Ιαν
12
Περισσότερα »
«Αόρατος Τζιχαντιστής» Συνελήφθη στον Έβρο και Δεν Μάθαμε Ποτέ Γι' Αυτόν αγαπητέ κε Μουζάλα…

" Μετά τη σύλληψή του στον Έβρο, ο D.K. μετήχθη με πλήρη μυστικότητα στις φυλακές Κομοτηνής. Λίγες μέρες αργότερα, εμφανίστηκε στο αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο, το οποίο γνωμοδότησε υπέρ της έκδοσής του στο Καζακστάν. Ο ίδιος έκανε έφεση και η υπόθεση έφθασε στον Άρειο Πάγο, επίσης χωρίς το θέμα να λάβει δημοσιότητα. "

Ιαν
12
Περισσότερα »
«ΔΙΑΥΓΕΙΑ» - Ποιες διοικητικές πράξεις αναρτώνται και ποιες δεν επιτρέπεται…

" Το πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ» είναι το ψηφιακό αρχείο του κράτους στο οποίο, σύμφωνα με το νόμο, υποχρεωτικά αναρτώνται στο διαδίκτυο Πράξεις της Κεντρικής Κυβέρνησης, αλλά και κάθε άλλου δημόσιου φορέα, ΟΤΑ, Ιδρυμάτων που χρηματοδοτούνται από τον προϋπολογισμό ή τα Ταμεία της ΕΕ. Δείτε ποιες Πράξεις δημοσιεύονται και ποιες όχι… "

Ιαν
12
Περισσότερα »
Βόμβα Μαρινάκη: Ζούμε σε μία χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος

" Στην Ελλάδα που γεννήθηκε η Δημοκρατία δεν μπορεί να επικρατήσουν λογικές Μαδούρο. Ούτε νοίκιασα κρατικό ξενοδοχείο με χαμηλό τίμημα, ούτε μπήκα στο Λιμάνι και δεν έχω κανέναν Κυβερνητικό ανάγκη. Ζούμε σε μία χούντα, αλλά θα τους τιμωρήσει ο κόσμος. Όλο αυτό που ζούμε είναι ό,τι χειρότερο, απαίδευτο, πρόχειρο, και επιζήμιο έχει περάσει από τη χώρα.  "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Ανοιχτή επιστολή στην Καθηγήτρια (!!!) κα Μπαζιάνα

" Σιχαίνομαι κάθε είδους bullying. Χρησιμοποιώ δεύτερο ενικό πρόσωπο και όχι πληθυντικό ευγενείας καθώς, όπως ως αριστερή γνωρίζεις, ο πληθυντικός ευγενείας είναι ταξικό δημιούργημα της μπουρζουαζίας της Ευρώπης και δεν ταιριάζει σε εμάς, προλετάριους ανθρώπους. Εν πρώτοις, είναι δικαίωμά σου να δώσεις συνέντευξη σε οποιαδήποτε εφημερίδα επιθυμείς. Δικαίωμά μου όμως κι εμένα να το κρίνω. "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Δημοσίευση και Επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων από το Δημόσιο - Τι ισχύει…

" Με βάση σειρά υποθέσεων, που επεξεργάστηκε η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, οι προϋποθέσεις νόμιμης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων στην Δημόσια Διοίκηση και η δημοσιοποίησή τους, -δηλαδή τι επιτρέπεται και τι δεν επιτρέπεται- είναι οι εξής… "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Εμμανουήλ Καραλής: Ο επόμενος Έλληνας Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο «επί κοντώ»

" Το όνομά του είναι Εμμανουήλ Καραλής και πετάει ψηλά. Στην πραγματικότητα μας βλέπει από το 1m και 85cm αλλά σαν πιάσει το κοντάρι στα χέρια του μεταμορφώνεται σε ρουκέτα εδάφους - αέρος που ξεπερνά ολοένα και υψηλότερα εμπόδια. Όταν σόκαρε τον κόσμο του επί κοντώ σημειώνοντας δύο συνεχόμενα παγκόσμια ρεκόρ παίδων, σας τον συστήσαμε, τώρα ήρθε η ώρα να τον γνωρίσουμε καλύτερα.  "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Στη φωλιά των τρολ που βγάζουν κυβερνήσεις –Έργο ΣΥΡΙΖΑ

" Η «Ελίζα, η Μαρία και η Εριέττα» υπήρξαν τρία από τα πιο διάσημα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ στα κοινωνικά δίκτυα. Τα τρία προφίλ έσβησαν τα διαδικτυακά τους ίχνη όταν ξεκαρφώθηκαν, αφού όμως είχαν κάνει τη δουλειά τους, συμβάλλοντας με υψηλούς τόνους και πολλές φορές με συκοφαντίες εναντίον των πολιτικών και συκοφαντημένων αντιπάλων.  "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Η Μακεδονία έχει ήδη ξεπουληθεί από το 2008 δια χειρός ΣΥΡΙΖΑ!!!

" Η εφημερίδα «Αυγή» δημοσίευσε στις 13.3.2008 άρθρο-διακήρυξη με τίτλο «Όχι στον εθνικισμό και στις συναινέσεις που τον συντηρούν», την οποία υπέγραφαν γνωστά στελέχη του κόμματος. «Οι υπογράφοντες υπενθυμίζουμε τα αυτονόητα: δεν υπάρχει κανένα “εθνικό συμφέρον” που να διακυβεύεται αν δοθεί η δυνατότητα στη γειτονική χώρα να διατηρήσει τη συνταγματική της ονομασία» "

Ιαν
09
Περισσότερα »
«Έφυγε» σε ηλικία 89 ετών ο μεγάλος αθλητής των 400μ. Βασίλης Σύλλης

" Υπήρξε ένας μεγάλος αθλητής στα όρια του θρύλου, ένας αθλητής συνώνυμο της δύναμης και της αυταπάρνησης, τον οποίο οι αντίπαλοί του αναγνώριζαν από την ανάσα και τον δυναμισμό του, τον αισθάνονταν να έρχεται στο τελευταίο διακοσάρι με τον εκπληκτικό του διασκελισμό και να ξεπερνά όσους τον είχαν αφήσει πίσω τους στα πρώτα μέτρα των 400μ. "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Υποχρεωτική «απόλυση» υπαλλήλου που ο διορισμός του έχει κριθεί τελεσίδικα άκυρος (Γνωμοδότηση του ΝΣΚ)

" Οι δημόσιες υπηρεσίες υποχρεούνται να προβούν στην ανάκληση του ακυρωθέντος δικαστικώς διορισμού υπαλλήλου ανεξαρτήτως του χρόνου διορισμού του και να προχωρήσουν υποχρεωτικά στον διορισμό υπαλλήλου που είχε «δολίως» και με ενέργειες του πρώτου παραληφθεί. "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Ερμηνεύοντας την καθηγήτρια Περιστέρα… και το πάρτυ στο Twitter για την «#Λαϊκή_αγωνίστρια» Περιστέρα

" Κούνια που τους κούναγε… δεν ήξεραν; Δεν ρώταγαν; Τι τους πείραξε; Το γεγονός ότι η εν λόγω «πρώτη κυρία» δεν είναι μια ακόμη Κατίνα, που περίμενε να μπει στο Μαξίμου για να εκφέρει άποψη; Εδώ μιλάμε για μια κοπέλα αυτόφωτη, που δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνει τσιτάτα του Κούντερα και του Γονίδη (π.χ. Μιμή), η οποία όχι μόνο είναι αγωνίστρια από τα μικράτα της, αλλά ανήκει και στην ελίτ της διανόησης, στον ανθό της επιστημοσύνης… "

Ιαν
09
Περισσότερα »
ΜΗ Αρμοδιότητα του Συνηγόρου του Πολίτη για θέματα υπηρεσιακής κατάστασης δημοσίων υπαλλήλων (γνωμοδότηση ΝΣΚ)

" Ο Συνήγορος του Πολίτη δεν έχει αρμοδιότητα για θέματα υπηρεσιακής κατάστασης δημοσίων υπαλλήλων και γι’ αυτό οι δημόσιες υπηρεσίες δεν έχουν υποχρέωση να του χορηγούν ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα από τον υπηρεσιακό φάκελο δημοσίου υπαλλήλου.  "

Ιαν
09
Περισσότερα »
Η προσωπική της επαγγελματική εξέλιξη άλλα φανερώνει…

" Όσον αφορά την διαπίστωση της πως «ο ΣΥΡΙΖΑ πήρε την κυβέρνηση, αλλά όχι την εξουσία», θα έπρεπε να είναι λίγο πιο προσεκτική. Η προσωπική της επαγγελματική εξέλιξη άλλα φανερώνει. αν επέλεξε να εμπλακεί στο πολιτικό παιχνίδι, τότε θα υποστεί τις συνέπειες που υφίστανται όλοι οι πολιτικοί. Επιθέσεις και φθορά. Πολιτική ασυλία δεν υπάρχει για κανέναν και για καμιά. "

Ιαν
05
Περισσότερα »
ΙΠΠΑΡΧΟΣ: Τρία ερωτήματα προς τους υποστηρικτές της άποψης περί¨καθαρής" εξόδου από τα Μνημόνια

" Αγαπητοί κύριοι βουλευτές και κυρίες βουλεύτριες: Όσοι  και όσες από εσάς  μας "βομβαρδίζετε" για την επερχόμενη λύτρωση  του  χειμαζόμενου Ελληνικού Λαού, λόγω  του τέλους των Μνημονίων τον Αύγουστο του 2018, παρακαλώ, μπείτε στον κόπο,  απαντήστε στα εξής τρία ερωτήματα: Αληθεύει  πως η Ελλάδα θα βρίσκεται σε καθεστώς εποπτείας; Ισχύει, ότι  εποπτεία, δεν είναι κάποια αόριστη έννοια; Τι το διαφορετικό, από τα παραπάνω, πρότεινε ο πρόεδρος της Τράπεζας; "

Ιαν
05
Περισσότερα »
Εγγονή Γιόζιπ Μπροζ Τίτο: ο όρος «Μακεδονία» ανήκει στους Έλληνες και μόνο

" Στους αρχαίους χρόνους, οι κάτοικοι της περιοχής της Μακεδονίας δόξαζαν τους ίδιους θεούς με τους Έλληνες, μιλούσαν την ελληνική γλώσσα και συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ένα προνόμιο που ήταν κατοχυρωμένο μόνο για τους Έλληνες. Όλοι οι φιλόσοφοι και οι συγγραφείς από την περιοχή της Μακεδονίας, συμπεριλαμβανομένου του Αριστοτέλη, έγραφαν στα ελληνικά.  "

Ιαν
05
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "