• Τριανταφυλλόπουλος Vs Βαξεβάνης: Ο πόλεμος των «Ρόουζ» της δημοσιογραφίας με βρισιές, βαριές κατηγορίες και μηνύσεις
 • Ο Καμμένος υποδέχεται την πετρελαιοκηλίδα στην Γλυφάδα!!! (Μοντάζ-έπος!)
 • Β. Μαρινάκης: Ο Καμένος φαίνεται να μην κατάλαβε το περιεχόμενο του εισαγγελικού πορίσματος
 • Ειδικός θαλάσσιας ρύπανσης: Του χρόνου το καλοκαίρι και αν… θα είναι ξανά καθαρές οι ακτές!!!
 • ΕΛΛΑΔΑ: Θα είναι το μελλοντικό σημείο ισορροπίας των Μεγάλων Δυνάμεων;
 • Σοκ από P. Moscovici: Σε μόνιμο καθεστώς επιτροπείας η Ελλάδα μέχρι να ξεπληρώσει το 75% των δανείων που έχει πάρει...
 • Βουλευτές της Ν.Δ. «επικαλούνται» το «κληρονομικό δικαίωμα» στο καλύτερο επάγγελμα της χώρας! Αλλά ο Κυριάκος...
 • O Xατζηνικολάου απέλυσε τον Στάθη - Τα κείμενα και σκίτσα του ήταν μοναδικά και άκρως ενοχλητικά…
 • Το «κληρονομικό δικαίωμα» στις βουλευτικές έδρες, ως μέσο αποκατάστασης υιών και θυγατέρων…
 • Όταν ο Βαγγέλης Ιωάννου έδινε παρατσούκλια στους πολιτικούς!!! Η «απόλυτη περιγραφή»

ΕΛΛΑΔΑ

Τριανταφυλλόπουλος Vs Βαξεβάνης: Ο πόλεμος των «Ρόουζ» της δημοσιογραφίας με βρισιές, βαριές κατηγορίες και μηνύσεις

" «Αυτός ο ισοπεδωμένος Τριανταφυλλόπουλος, μπερδεύει καμιά φορά τα αέρια από το εντερικό του σύστημα και πιστεύει και ο ίδιος πως είναι βρυχηθμός λιονταριού. Φυσικά και δεν του μυρίζει τίποτα ώστε να καταλάβει. Τόσα χρόνια στο βόθρο», ενώ αναφέρει ότι υπήρχαν καταθέσεις «που κατονόμαζαν τον Τριανταφυλλόπουλο ως εμπλεκόμενο στη δολοφονία του πρώην συνεργάτη του Σωκράτη Γκιόλια». "

Σεπ
18
Περισσότερα »
Ο Καμμένος υποδέχεται την πετρελαιοκηλίδα στην Γλυφάδα!!! (Μοντάζ-έπος!)

" Η περιβαλλοντική τραγωδία συνεχίζεται αλλά το χιούμορ στα social media δεν κοπάζει, εστιάζοντας στις κυβερνητικές ευθύνες . Ένα φωτο-μονταζ μάλιστα σαρώνει ήδη το διαδίκτυο με τη μια γνωστη παλαιότερη φωτογραφία του Πάνου Καμμένου να έχει πάρει άλλο νόημα. "

Σεπ
16
Περισσότερα »
Β. Μαρινάκης: Ο Καμένος φαίνεται να μην κατάλαβε το περιεχόμενο του εισαγγελικού πορίσματος

" Την αντίδραση του Βαγγέλη Μαρινάκη προκάλεσαν τα σχόλια του προέδρου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, δηλώνοντας ότι οι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί, οι ύβρεις και τα λογοπαίγνια δεν μπορούν να συσκοτίσουν την αλήθεια. Μπορούν, όμως, και πράγματι αποκαλύπτουν την αδυναμία διατύπωσης μιας πειστικής απάντησης». "

Σεπ
16
Περισσότερα »
Ειδικός θαλάσσιας ρύπανσης: Του χρόνου το καλοκαίρι και αν… θα είναι ξανά καθαρές οι ακτές!!!

" «Του χρόνου το καλοκαίρι θα είναι, ουσιαστικά, έτοιμες να υποδεχτούν κόσμο οι ακτές της Αττικής μετά το ατύχημα στον Σαρωνικό: Αν το ναυάγιο του πλοίου "Αγία Ζώνη ΙΙ" είχε συμβεί στις αρχές του καλοκαιριού, η κατάσταση θα ήταν εξαιρετικά δραματική». Τσιρώνης: Η Κοινωνία φταίει… Ρένα Δούρου: Ευθύνες Κουρουμπλή για την ρύπανση… "

Σεπ
16
Περισσότερα »
ΕΛΛΑΔΑ: Θα είναι το μελλοντικό σημείο ισορροπίας των Μεγάλων Δυνάμεων;

" Η Ελλάδα έχει να αντιμετωπίσει μια απειλή που σταδιακά τείνει να γίνει υβριδικού τύπου, την Τουρκία του ΑΚΡ και την κλιμακούμενη ένταση στα Δυτικά Βαλκάνια. Το μέλλον της Ελλάδας είναι να γίνει το σημείο ισορροπίας συμφερόντων των μεγάλων δυνάμεων. Τα σημεία ισορροπίας, εξασφαλίζουν “σύνορα” μεταξύ των μεγάλων δυνάμεων και συνήθως βρίθουν από σταθερότητα (βλ. Σιγκαπούρη, Ελβετία κ.α). "

Σεπ
10
Περισσότερα »
Σοκ από P. Moscovici: Σε μόνιμο καθεστώς επιτροπείας η Ελλάδα μέχρι να ξεπληρώσει το 75% των δανείων που έχει πάρει...

" Σε μόνιμο καθεστώς επιτροπείας και χωρίς δικαίωμα ψήφου αναμένεται να μείνει η Ελλάδα μέχρι να ξεπληρώσει το 75% των δανείων που έχει λάβει, ήτοι 176 δισ. ευρώ, σύμφωνα με τον ευρωπαίο Επίτροπο Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Pierre Moscovici που προειδοποιεί για το ενδεχόμενο ακόμα μεγαλύτερου ελέγχου, αφού θα «ληφθεί» υπόψη η κατάσταση της χώρας "

Σεπ
07
Περισσότερα »
Βουλευτές της Ν.Δ. «επικαλούνται» το «κληρονομικό δικαίωμα» στο καλύτερο επάγγελμα της χώρας! Αλλά ο Κυριάκος...

" Η χθεσινή εξέλιξη στρέφει, εκ των πραγμάτων, το βλέμμα στις ουκ ολίγες περιπτώσεις γόνων που ετοιμάζονται και αυτοί να διεκδικήσουν κάτι από την εκλογική πελατεία των γονέων τους. Ο αριθμός των ενδιαφερόμενων γόνων νυν βουλευτών να συνεχίσουν την οικογενειακή παράδοση δεν είναι ευκαταφρόνητος… Δείτε ποιοι είναι αυτοί… "

Σεπ
07
Περισσότερα »
O Xατζηνικολάου απέλυσε τον Στάθη - Τα κείμενα και σκίτσα του ήταν μοναδικά και άκρως ενοχλητικά…

" Τα κείμενα και σκίτσα του Στάθη ήταν μοναδικά και άκρως ενοχλητικά. Αποτελούσαν έναν πραγματικό καθημερινό κόλαφο όχι μόνο για τις πολιτικές και πρακτικές της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και για τον ΣΥΡΙΖΑ, τον οποίο είχε το σθένος και τις αρχές να εγκαταλείψει μετά την μνημονιακή του συνθηκολόγηση, αλλά και συνολικά για το μνημονιακό κατεστημένο της χώρας και τις δυνάμεις που οδήγησαν στην εθνική υποδούλωση και την διαχειρίζονται. "

Σεπ
07
Περισσότερα »
Το «κληρονομικό δικαίωμα» στις βουλευτικές έδρες, ως μέσο αποκατάστασης υιών και θυγατέρων…

" Τα κόμματα εξουσίας είναι σαν τις ομάδες που έχουν παίκτες με διαφορετικούς ρόλους. Ο Τραγάκης ξέχασε ότι η ΝΔ έχει προπονητή και ανακοίνωσε την αλλαγή μόνος του. Το κεφάλι έπεσε, η αλλαγή δεν έγινε, η ομάδα πήρε το μήνυμα, το ματς συνεχίζεται και η ομάδα χρειάζεται και τον τελευταίο παίκτη στον πάγκο της. "

Σεπ
07
Περισσότερα »
Όταν ο Βαγγέλης Ιωάννου έδινε παρατσούκλια στους πολιτικούς!!! Η «απόλυτη περιγραφή»

" Έτσι κι αλλιώς η ελληνική ομάδα το πάει για σαλάτα το τουρνουά, οπότε η μόνη χαρά που μας έχει απομείνει για φέτος είναι να ακούμε τη γάργαρη φωνή και τις αστείρευτες γνώσεις του τεράστιου Βαγγέλη Ιωάννου. Έτσι τον φανταστήκαμε να δίνει παρατσούκλια σε Έλληνες πολιτικούς όταν σε αυτή τη χώρα έχει μπροστά του ένα πολιτικό σύστημα το οποίο τον καλεί να ξεδιπλώσει το ταλέντο του.  "

Σεπ
05
Περισσότερα »
Νέα Δημοκρατία: Ανανέωση υποψηφίων βουλευτών δια του «κληρονομικού» δικαιώματος

" Τελευταίος στη σειρά ο προστάτης των δικών του παιδιών στο Υπουργείο Παιδείας αξιότιμος βουλευτής Πειραιά της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Τραγάκης, που ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την πολιτική, «διορίζοντας» αντικαταστάτη τον γιο του, τονίζοντας μάλιστα ότι την απόφασή του αυτή αποδέχθηκε και η ηγεσία του κόμματός του. "

Σεπ
05
Περισσότερα »
Ούτε Ελλαδίτσα είναι η χώρα, «Μακαριότατε», ούτε οικόπεδo!

" Η Ελλαδίτσα, Μακαριότατε,  δεν είναι οικόπεδο κάποιας Μονής, προς ανταλλαγή με το Δημόσιο. Ούτε και ανήκει στις «νέες χώρες» που κατακτούσατε με το θυμιατό σας. Είναι μια Πολιτεία αιώνια, όμορφη και ερωτική και περιμένει να απαλλαγεί από τους απαγωγείς της που προσποιούνται, ξεδιάντροπα,  τους κηδεμόνες της! "

Αυγ
30
Περισσότερα »
Φωτιές του 2007: Το εμπιστευτικό τηλεγράφημα της Αμερικάνικης Πρεσβείας για αυτές

" Με αφορμή τις πρόσφατες μεγάλες πυρκαγιές στη χώρα μας και τις θεωρίες συνωμοσίας που ακούστηκαν ακόμη και από επίσημα χείλη, αξίζει να δούμε τι έλεγε εμπιστευτικό τηλεγράφημα της Αμερικανικής Πρεσβείας στην Αθήνα προς το State Department, σχετικά με τις φωτιές του 2007. Η Πρεσβεία συμφωνεί με τη δήλωση Καραμανλή ότι οι φωτιές ήταν αποτέλεσμα πολλαπλών εμπρησμών. "

Αυγ
30
Περισσότερα »
Όταν «ο Αλέξης μιλούσε υπέροχα»… (Βίντεο)

" Τα συγκλονιστικά λόγια του Αλέξη Τσίπρα προεκλογικά, αποκάλυψαν τα ολέθρια σχέδια που εφαρμόζονται στην Ελλάδα, αναπτέρωσαν την ελπίδα και το ηθικό δίνοντας υποσχέσεις ανατροπής, και λύγισαν κάθε αντίσταση των πολύπαθων ψηφοφόρων... Έκρυψε όμως μια σημαντική λεπτομέρεια, που ουσιαστικά, όχι μόνο δίνει συνέχεια στον όλεθρο, αλλά οδηγεί στο αποκορύφωμά του... "

Αυγ
25
Περισσότερα »
Νίνα Κασιμάτη (Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ): Νοσταλγός της ...χούντας ο Αρκάς

" Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίνα Κασιμάτη έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει τον σκιτσογράφο Αρκά ως ...νοσταλγό της χούντας! Πρόκειται για την ίδια βουλευτή που τον περασμένο Δεκέμβριο είχε συμμετάσχει στην εθνικιστική φιέστα Καμμένου στο Καστελόριζο με τους χρυσαυγίτες. "

Αυγ
25
Περισσότερα »
Έχουμε πρόβλημα… Τώρα ανακαλύψαμε άλλον ένα …”εχθρό” της Ελλάδας: Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο

" Είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, η «κινητή διαφήμιση» της Ελλάδας, όπως έχει χαρακτηριστεί στην Αμερική, ο καλύτερος αντιπρόσωπος της χώρας στην υπερδύναμη. Αυτό το παιδί, όπου πάει και όπου σταθεί, μιλά μόνο για την Ελλάδα. Και εκπέμπει μία άδολη αγάπη, που εκπλήσσει αλλά και που προκαλεί δέος για όσους αγαπούν την ελληνική γη, την Πατρίδα. "

Αυγ
23
Περισσότερα »
Μινωίτες και Μυκηναίοι όργωναν Αμερική και Ευρώπη - Κρητικό DNA στους Ινδιάνους! Οι αποδείξεις που το βεβαιώνουν (φωτό)

" Στη γενετική μελέτη «OriginandDiffusionofmtDNAHaplogroupX», του 2003 εντοπίστηκε ότι το μιτοχoνδριακό DNA haplogroup X2 που απαντάται στους Κρήτες σε υψηλό ποσοστό (7,2%) απαντάται σε παρόμοια υψηλό ποσοστό (ως 5%) και σε 20.000 μέλη ινδιάνικων φυλών της ΒΑ Αμερικής!  "

Αυγ
23
Περισσότερα »
Το Οικοτροφείο του (σεξουαλικού) τρόμου για ανήλικα αγόρια στον Πειραιά

" Αποπλάνηση ανηλίκων κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκων σε ασέλγεια κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, όπως και σε βάρος ατόμου του οποίου καταχράστηκε τη διανοητική αναπηρία, και ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση και κατά συρροή, τελεσθείσα από εργαζόμενο σε φορέα παροχής κοινωνικής μέριμνας. "

Αυγ
23
Περισσότερα »
Η Ελλάδα δεν αναγνωρίζει εγκλήματα από τα κομμουνιστικά καθεστώτα – Ποια η ιστορική αλήθεια;

" Είναι αλήθεια πως τα φοβερά εγκλήματα των Ναζί έχουν καταγραφεί και τεκμηριωθεί ως η σκοτεινότερη σελίδα της ανθρώπινης ιστορίας. Η ιστορική αλήθεια όμως θα ήταν άδικο να μην περιλαμβάνει μερικά από τα χειρότερα εγκλήματα κατά τις ανθρωπότητας που συντονίστηκαν και διαπράχθηκαν από κομμουνιστικά καθεστώτα. "

Αυγ
23
Περισσότερα »
Tα γραμμάτια του Κώστα Λαλιώτη…!!!

" Μήπως ο πρώην υπουργός Χωροταξίας, Περιβάλλοντος και Δημοσίων Έργων έχει σοβαρούς λόγους να στηρίξει τον ΣΥΡΙΖΑ και το παλαιοΠΑΣΟΚ του Χρήστου Σπίρτζη; Ο «θρύλος» λέει ότι όλοι οι συνεργάτες του πρώην υπουργού που αποχωρούσαν με τον ένα ή άλλο τρόπο από κοντά του, όταν αυτός διοικούσε το ΠΕΧΩΔΕ, είτε πάθαιναν ξαφνικά κατάθλιψη, είτε έπιναν το αμίλητο νερό, εντάσσοντας το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα της θητείας τους, σε νεκρό χρόνο "

Αυγ
15
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "